https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

7 Mayıs 2012 Pazartesi

Lady In The Iron Mask



Filmimiz adının Alain olan danışmanın krala kralım böyle bir skandal kraliyeti yıpratır der. Kral ise yazı yazmaktadır danışman Alain kralım kızınıza tehdit mektup yazacağınıza karşınıza alıp iki çift laf edin diye öğütte bulunur. Daha sonra elçi yatakta kitap okuyan prenses Jaqueline’a babanızdan mesaj getirdim. Prenses Jaqueline gene aynı saçmalıklar diyip yazılan mesajı elinin tersiyle iter. Ardından elçiye yanıma yaklaş ve eğlendir beni dedikten sonra elçi prenses Jaqueline elçiyle sevişmeye başlar ve sevişme sonrası prenses Jaqueline karadul misali elçiye hançer batırarak öldürür.

Kral yanında bulunan şahıslara kanunların önemi hakkında nutuk çekerken kızının odasının kapısını açar direk ve şoka girer. Kızı Jaqueline yatağında yeni öldürdüğü elçi dururken ne olmuş bakısı atar. Uygunsuz durum sayesinde tez yargıç De Guerrec’i getirin diye buyurur. Yargıç De Guerrec ise başlarım kralın şarap çanağına diyerek at arabasında manitasını yemekle meşgul olur. En sonunda şatoya varan yargıç De Guerrec Prenses Jaqueline’ne zindanlara götürür ve cezasını açıklar. Cezası Prenses Jaqueline ömrünün sonuna kadar kalıp zindanda demir bir maske takılacak ve isimsiz ve yüzsüz olarak kalma cezası alır.

Zindanda kukumav kuşu gibi oturan Prenses Jaqueline böyle bitmez babamın danışmanı Alain duruma mutlaka bir çare bulmalı derken Alain ile yaptığı anlaşmayı ve ardından Alain’le yaptığı sevişmeyi hatırlar. Daha sonra aslında zindana atılan Jaqueline degil ikiz kardeşi Madeline’dir kardeşini kandırarak yerine geçmiştir. Ardından Madeline’ne törenle demir maskesi takılır.

Prenses Jaqueline kız kardeşini istediği her an görebilmek amacıyla Kraliyet hâkimine izin mektubu yazar ardından nişanlısı Jean Paul’a mektup yazarak kız kardeşim fena hastalandı yatak döşek yatıyor bu sebepten dolayı ilişkimizi sonlandıralım diye yazar. Mektubu alan Jean Paul morali bozulmuştur lakin kuzeni moralini yükseltir. Aynı esnada Prenses Jaqueline zindan dehlizlerinde gardiyanla hayvanlar gibi seviştikten sonra gardiyanın kalbine kılıç saplayarak öldürür ve bu sayede kız kardeşinin nöbetçi sayısını artırıp kendi planlarını rahatça uygulamaya başlar. Her şeyden habersiz olan Prenses Madeline kız kardeşim üç gündür gelmiyor hasta falan olmasın diye düşünür.

Saraya gelen Jean Paul sarayda gördüğü hizmetçiye nişanlısı Prenses Madeline’nin nerede olduğunu sorar. Hizmetçi bilmiyorum efendim der lakin Jean Paul hizmetçiye inanmaz ve hizmetçiye senin gibi güzel kızlar yalan söylememeli diyerek hizmetçiyi yemeye başlar. Bu esnada Prenses Jaqueline yatakta Alain ile durumları hakkında konuşurlar ve konuşma sevişmeyle sonlanır.

Ofisine geçen kral yakın zamanda olan olayları flashback olarak görmeye başlar. Aynı esnada Jean Paul amcası Hâkim De Guerrec’e sarayda bir takım dolaplar dönüyor nişanlım haddinden fazla garip davranıyor der. Aynı esnada danışman Alain Prenses Madeline’nin esir tutulduğu giderek Prenses Jaqueline’nin planı bildiğini söyler ve sen hangi kardeşin diye sorar. Prenses ne fark eder hala senin prensesinim dedikten sonra prenses Madeline ve Alain sevişmeye başlarlar bu arada Jean Paul ve amcası Prenses Madeline yani Jaqueline’nin davranışlarını konuşurlar film biter.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...