https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

2 Mayıs 2012 Çarşamba

Who Killed Buddy Blue




Filmimiz Matt Monroe isimli dedektifin uyuşturucu alış verişine dalmasıyla başlar. Alıcıyı belli bir süre kovaladıktan sonra yakalar. Aynı kadınlı erkekli bir grup seks sahnesi görürüz sahne ilerledikçe oyunculardan biri lanet olası sapıklardan biri boynumu ısırdı dedikten sonra fenalaşarak ölür. Oyuncunun ölmesiyle panikleyen yönetmen oyuncuları ve set ekibini çekim alanından kovar. Aynı esnada Monroe’nun ortağı alımlı bir kadını götürmektedir sevişme olayının tam ortasında telefon öter. Arayan ortağı Matt’tir bir cinayet olduğunu gelmesini söyler. Dedektif Sanders az önce çaktığı bayanın gönlünü zar zor alır. İkili olay yerine varırlar. Olay yeri inceleme amiri Alvin’le tanışırlar Alvin dedektiflere laf sokarken Sanders ve Monroe’ya Dick Jones veya nam ı diğer Buddy Blue’nun zehirlenerek öldürüldüğünü söyler.


Daha sonra karakolda dedektif Monroe olayı araştırırken ortağı Sanders içeri girip ortağına ortak durumlar berbat eyalet savcılığı olayı el almış der. Dedektif Monroe filmin yönetmeniyle konuşur. Yönetmen Buddy Blue hakkında hoş şeyler söylemez hatta oyuncuların da Buddy’den nefret ettiğini söyler. Dedektif Monroe o zaman bu herifle niye çalıştınız diye sorar. Yönetmen herif sektörün bir numaralı adamıydı bayağı para kazandırıyordu diye cevaplar.  Dedektif Monroe gitmeden önce Snuff filmlerin gerçek olup olmadığını sorar. Uydurma onlar memur bey milleti sektörümüzden uzaklaştırmak amacıyla uydurulmuş bir nane der.




Matt Monroe Daha sonra ortağıyla Buddy’nin öldüğü filmi seyrederken Sanders’ın karısı gelir ve Monroe ve Sanders porno seyrederken yakalanan liseliler gibi davranırlar. Aslında filmin başında çaktığı bayandır. Eyalet savcısının verdiği dosyayı inceleyen avukat Amanda birkaç açık bulur. Dedektif Monroe şüpheliler arasında bulunan Ivy Saxon’u sorgulamak için film setine gider. Dedektif Monroe şüpheli Ivy’den ilk görüşte elektriği alır. Ivy özel olarak sorgulanmak ister millet içinde sorgulanmak istemediğini belirtir ve sahnesine geri döner rol icabı sevişmeye başlar.



Dedektif Monroe şüpheliler arasında bulunan Brad Caesar’ı sorgulamaya gider.  Brad afyonu patlatmış bir haldedir durumu sabahın körüne dek parti yaptığını açıklar. Brad Buddy ile olan ilişkisini anlatmaya başlar. İlk başlarda epey kankalık yaptıklarını daha sonra Buddy’nin manitasıyla yattığı için araları bozulduğunu anlatır. Daha sonra Ivy’nin evine doğru giderken Ivy finansal danışmanına talimatlar verir. Ivy Matt tarafından sorgulanmaya başlar sorgulama esnasında Ivy yaptığım iş yüzünden bana kötü bir kadın gözüyle bakıyorsun defol der. Dedektif Monroe tam evi terk edecekken Ivy ben sana iyi bir oyuncu olduğumu söylemedim mi dedikten sonra aralarında yüksek voltajlı bir elektriklenme olur ve dudaklar buluşur ardından bedenler kavuşup ateşli bir sekse doğru açılır. Sevişme sonrası dedektif Monroe şüpheli Ivy ile yattığı için pişmanlık duymaktadır. Ivy rol aldığım gibi her önüme gelenle yatmam senden hoşlandım diyerek dedektifin gönlünü birazcık olsun almayı başarır






Karakola giden dedektif Monroe adli tıbbın açıklamasıyla Buddy’nin öldürüldüğü esnada kullanılan şırınganın dış çevresinde kadın sıvısı rastlandığı ve maktulün şırıngayı içersinde
Sakladığını öğreniriz. Daha sonra Matt Monroe şüphelilerin arasında bulunan Moira’yı sorgulamaya başlar ve Moira’nın nefret etme nedenini öğreniriz bir film çekimi esnasında senaryoda yazılı olmamasına rağmen zorla ters ilişki kurduğunu söyler.  Sorgulama sonrası tekrar Ivy’nin evine giden Monroe kapıyı çalar kapının açılmamasından kıllanan dedektif Monroe silahına davranarak kapıyı kırar ve içeri girer. Ivy yukarı kattan yıkanmış olarak ne yaptığını sanıyorsun der. Biraz konuştuktan sonra sevişme olayına girişirler. Sevişme sonlandıktan sonra Ivy istersen beni yalan makinesine bağla beni der.

Yalan makinesi tarafından sorgulanan Ivy temiz çıkar. Karakoldan çıkan Ivy ve dedektif Monroe Ivy’nin arabasına doğru giderler dedektif Monroe arabayı görür ve nasıl aldığını sorar Ivy iyi yatırımlarda bulunduğunu iki sene sonra emekliye ayrılacağını söyler. Ve akşam yapılacak partiye gelmesini ister.



                                  
Parti öncesi dedektif Monroe erkek oyunculardan biri Kirk Lancelot’la konuşur. Buddy’nin Kirk’in büyük bir hata yapmasını engellediğini söyler. Aslında Kirk’in iki kadınla âlem yapmasını engeller. Kirk giderken dedektif Monroe evli barklı mazbut bir adamın niye böyle sektörde yer aldığını düşünür. Akşam olur partiye giden dedektif Monroe Buddy’nin öldüğü son sahnede bulunan iki aktrisle konuşur hikâyeleri Kirk’in hikâyesiyle uyuşmalar olduğunu öğreniriz biri zenci diğeri uzak doğulu aktrisler küçük bir gösteri tertipleyerek katil olmadıklarını kanıtlarlar aynı esnada Ivy ve Brad Caesar’la münakaşa ederken dedektif Monroe olaya karışarak olayın büyümesini engeller. Dışarı gezmeye çıkan Ivy ve Matt gizemli bir şahsın saldırısına uğrarlar. Aslında saldırdığı silahı bir paintballdur ve ağacın birine bıçakla davadan çekil yoksa kız ölür diye bir tehdit mektubu yapıştırılır.


Gece olduğunda dedektif Monroe Ivy’ye olayın önemini açıklamaya başlar ve ayrıca Ivy’nin gerçek isminin Dana olduğunu öğreniriz ikili konuşurken Ivy’nin aklına bir plan gelir ertesi gün Buddy’nin öldüğü sahne yeniden çekilir ve replikler çalışırken Ivy yani nam ı diğer Dana Kirk’in cinayetini söyler. Kirk ani bir hareketle Ivy’nin gırtlağına bıçağı dayayan Kirk Buddy’nin karısına tecavüz ettiğini o yüzden öldürdüğünü açıklar. Dedektif Monroe silahını indirir ve Ivy ani bir hareketle Kirk’in elinden kurtulur ve Kirk kaçmaya başlar lakin dedektif Sanders tabancasının kazmasını Kirk’in suratına yapıştırarak Kirk’ü durdurur. Ve film biter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...