https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

22 Nisan 2012 Pazar

Sapore di Donna



Filminiz diskoda dans eden gençlerle başlar. Sarışın hoş bir kız dans partneriyle beraber erotik figürler sergilerken yukarı taraftan iyi giyimli sarışın yirmilerinde bir genç dans eden ikiliyi büyük bir dikkatle izler. Sarı pipili eleman dans eden çiftin yanına giderek dans eden kızı kolundan kavrayarak dans ettiği adama utanman yok mu o kız benim nişanlım diyip kızı götürürken dans partneri elinden alınan eleman dans edemeyecek miyiz yahu diye adının Perry olduğunu öğrendiğimiz adamın arkasından bağırır. Asansöre binen Carmen ve Perry asansörde sevişmeye başlayıp odalarında porno seyredip oynaşmaya başlarlar lakin Phil oynaşmayı yiyişmeye getirince evlenmeden olmaz prensip meselesi diyerek yataktan kalkar ve tuvalette Perry ile beraber olur. Aynı esnada Carmen’nin dans ettiği eleman arkadaşına bak kanka ben bu karıyı havada karada kütürdetirim dedikten sonra kankası o kadar emin olma kanka gösterip de vermeyen tiplerden de olabilir bu karı der.

Sabah olduğunda neşeli sevgili moduna giren Carmen ve Phil romantik anlar geçirirken Phil tıp fakültesine devam edeceğini söyler ve bu haber üzerine Carmen biraz bozulur. Phil denize doğru koşar bu arada Carmen’nin dans partneri soyunma kabinine çağırır bitlikte olma teklifi sunar ve Carmen teklifi koşarak reddeder ve Phil ile birlikte denizde çocuklar gibi eğlenir. Öğlen olduğunda dans partneri ile arabada sevişirler Phil’in yanına geri dönen Carmen Phil’e doktor olursan kadınların orasına burasına bakacaksın diyerek sitem eder. Bunun üzerine Phil yalnızca seni düşüneceğim diyerek Carmen’nin elini öper ve Carmen’nin yüzüğünün olmadığını fark eder. Phil yüzüğün nerede olduğunu sorar Carmen aptala yatarak bilmem bir yerlerde düşürmüş olabilirim der. Akşam olduğunda diskoda vakit geçiren Phil Carmen’nin yüzüğünü Carmen’nin dans partnerinin parmağında görür. Bir hışımla Carmen’nin yanına gidip hesap sormaya başlar. Sinirlenen Carmen sana hesap mı soracağım diye bağırır bunun üzerine Perry sen düşük rezil bir fahişesin diyerek sağlı sollu tokatlar.

Phil’in babası Carmen’i dava etmemesi için göbeğimi çatlattım azizim ama dava açmasını engelledim der. Boynuz yiyen Phil karıyla kızla ilişkimi keseceğim derslerime abanacağım tıbbı yalayıp yutacağım der. Hava alanına giden Phil’e babası bak evladım Venezüella’ya okumak için gideceksin itliğe serseriliğe gitmeyip iyi bir hekim olarak döneceksin der. Gideceği yere varan Perry’i evin sahibesi karşılar evin sahibesiyle muhabbette girişen Perry ara sıra evin sahibesinin götünü röntgenler. Daha sonra üvey kızı Sheila ile tanışır ve birlikte akşam yemeğine oturur.

Perry okul arkadaşları ile takılır arkadaşları Perry diskoya gidip piyasa yapacağız gelsene dedikten sonra Perry gelemem Sheila ve üvey annesine akşam yemeğinde beraber olacağım konusunda söz verdim diyerek disko teklifini geri çevirir. Akşam yemeğinde Perry Sheila’yı alıcı gözüyle süzmeye başlar. Ertesi gün Perry ders çalışırken havuz başında Sheila’la seviştiğini düşler. Günler geçer Sheila’yı saplantı yapan Perry derslerini boşlamaya başlar. Bunun üzerine amcası yeğenim notların düştü emeklerimizi boşa çıkarma diyerek uyarır. Sheila’nın üvey annesi kızım rahatsızlandı bir zahmet bakar mısın diye sorar. Perry ben doktor değilim der. Sheila’nın üvey annesi olsun zaten tıp öğrencisi değimlisin azıcık kontrol et der. Perry üvey annenin teklifini kabul eder ve Sheila’yı muayene etmeye başlar muayene sürdükçe muayene kisvesi altında Sheila’nın orasını burasını mıncıklar. Muayene bittikten sonra Perry Sheila’nın önemli bir şeyi yorgunluktan halsiz düşmüş der. Akşam yemeği esnasında Perry Sheila’yı masanın ortasında kütürdetecek gibi bakmaya başlar ve Sheila’da durumdan rahatsız olduğunu belli eder.

Ertesi gün Sheila çıplak poz vermektedir Perry ise her gün Sheila’yı bıkıp usanmadan sormaya başlar ve Sheila’nın üvey annesi butikte kalıp envanter çıkardığını söyler. Her gece Sheila ile ilgili fanteziler kuran Perry en sonunda dileği gerçekleşir ve Sheila’yı gerçekten becerir. Becerme olayı sonrası Sheila Perry’den cüzamlı gibi kaçmaktadır. Perry durumu arkadaşı Billy’ye açıklar Billy durumu şöyle açıklar hatun senin tadına baktı ve hevesini aldı kanka der. Daha sonra gazete bayisine giden Perry gazete satın alırken Sheila’nın çıplak pozlarının bulunduğu mecmuayı görür ve mecmuayı satın alır gazete bayi sahibi yavşakça sırıtarak bu kadını becerenin sırtı yere gelmez der.



Sheila’nın üvey annesi banyoda bedenini kontrol ederken Perry’i hayal ederek kendisini tatmin etmeye başlar ve ardından Sheila’nın üvey annesi Perry’e çeşitli frikikler sergileyip havuzda çırılçıplak yüzmeye başlar ve en sonunda Sheila’nın üvey annesi amacına ulaşır Perry ile banyoda çılgınlar gibi sevişir akşamında Sheila ampul değiştirme bahanesiyle Perry ile birlikte olur.

Ertesi gün Billy Perry’nin kaldığı eve gider ve Sheila’nın üvey annesiyle tanışır anatomi kitabımı alacaktım diyerek içeri girer Sheila’nın üvey annesi ile birlikte anatomi kitabı arayan Billy niyeti bozar ve bir kaplanın ceylana saldırdığı gibi saldırır ve Sheila’nın üvey annesinin bedenine zorla sahip olur. Yaşanan tecavüz sonrası ortalığı toplayan Sheila’nın üvey annesi Sheila’nın çıplak fotoğraflarının bulunduğu mecmuayı bulur ve üvey kızından hesap sormaya başlar Sheila’nın üvey annesi sen bu fotoğrafları nasıl çektirirsin konu komşu görse ne deriz diye bağırıp çağırmaya başlar. Bunun üzerine Sheila sana ne benim hayatım sen karışamazsın diyerek karşılık verir. Tartışma aşırı harlanınca Sheila üvey annesinin Perry ile yattığını söyler ve istediğim kişiyle istediğim yerde yatarım hatta Perry’nin kankası Billy ile birlikte oldum  dedikten sonra Sheila lanet olsun sana diye bağırarak evi terk eder ve Perry bütün tartışmayı duyar.

Ertesi gece Perry Billy ile konuşur Perry kankası Billy’e ne utanmaz puşt herif misin der kankanın manitasına uçkur çözülür mü der. Bunun üzerine Billy kanka iki karıyla başa çıkamıyordun yardımcı olduk dedikten Perry Billy’e saldırır ve çıkan kavga esnasında Perry yanlışlıkla Billy’i öldürür ve film biter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...