https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

3 Nisan 2012 Salı

Devil's Ectasy

Filmimiz yağmurlu bir gecede sevişen kişilerle başlar ve daha ayine hazırlanan kara cübbeli şahıslar görürüz.  Bir sürü kişi bir ağızdan garip sözcükler sıralamaktadır ve ayini yöneten kadın sunakta bulunan kadını kurban eder. Daha sonra Ellen isimli genç kıza avukatı 21 yaşına bastın babanın mirasını almaya hak kazandın dedikten sonra genç kızın geçmişini babası doğumda kalp krizi geçirmiş annesi bu olay sonrası akli dengesini yitirmiş halası tarafından bakılmıştır.  Genç kızın halası dedikodulara göre kara büyü ile uğraşan bir kadınmış avukat Ellen’nın vasiyetini almaya çalışmış başarılı olamamıştır. Avukat genç kıza bunları anlatmadığını çünkü genç kızın mirastan yararlanamayacağını söyler. Konuşma bittikten avukat genç kızı tebrik eder ve Ellen teşekkür manasında avukata sarılır.

Hocası Profesör Mcgregor’a hocam finallerden sonra Darwood’u terk edeceğim dedikten hafiften asılan Profesör Mcgregor bana Mac de der. Hocası mezun olacaksın artık sizli izli konuşmayı kaldıralım diyerek asılmaya devam eder. Lütfen hayatım karmakarışık oldu önce benimle ilgili olan aile sorunları çözeyim dönerim sana der. Profesör Mac bak gitmeden önce Darwood’un tarikatlarıyla ilgili elimde bazı bilgiler var belki ailenle ilgili bilgilerde olabilir dedikten sonra Ellen’nın erkek arkadaşı gelir ve sana önemli haberlerim var dedikten sonra bozulan Profesör Mac ilgilenmem gereken bir ders var diyip gider.

Ellen tokmakçısı Joseph’e seninle evleneceğim ama önce kim olduğunu kimlerden geldiğimi öğrenmem lazım dedikten sonra Joseph ve Ellen ateşli bir şekilde sevişmeye başlarlar. Sevişme faslı bittikten sonra Profesör Mac’in ofisine giden Ellen Darwood kasabasının geçmişini pür dikkat dinler. Gayri resmi kayıtlarına göre 18. Yüzyılın sonlarında cadı ve büyücü olarak damgalanan aykırı şahıslar idam edilmiş sağ kalanlar ise Darwood kasabasını terk etmişlerdir.  Daha sonra bodoslama konuya dalan Profesör Mac çocuklarımın anası evimin kadını ol der. Aldığı teklif üzerine şaşıran Ellen Mac sen bana her hangi bir kişiden daha yakınsın öğütlerin yol göstericiliğin hep bana yardımcı oldu lakin şu an için sana cevap veremem öncelikle kim olduğumu öğrenmem gerek diyerek Profesör Mac’in teklifini nazikçe reddeder. Ellen alınmadın değil mi diye sorar. Profesör Mac biraz bozulur ama bozulmadım diyip sorun çıkarsa aramasını tembihler.
Yağmurlu kasvetli bir havada yola koyulan Ellen beyazlar içerisinde kadının sürekli geri dön diye ekholu haykırışları yüzünden kaza yapıp bilincini yitirir.  Hayal alemine dalan Ellen kimliği belirsiz bir şahıs tarafından isteği haricinde becerilmekte olduğunu görürüz ve daha kendiside istekli şekilde sevişmeye başlar rüya aleminde yaşanan seks olayı bittince ayılır ve yoluna devam eder. Gideceği yere varan Ellen eski bir eve varır. Evin dışını kolaçan eden Ellen evin içine girer ve evin kapısı genç kadının arkasından hızlı ve sesli kapanması sayesinde Ellen korkup çığlık atar. Başka bir kadın arkasında belirir.  Orta yaşlı kadın kendisi Mary Ann olarak tanıtır kendisi Ellen’nin halasıdır. Mary Ann konuştukça Ellen zihninde kendisini kimliği belirsiz bir erkek ve Mary Ann ile sevişirken bulur Mary Ann genç kadına yorulmuş olmalısın sana yatacak yer ayarlıyım dedikten sonra Ellen yatağa uzanır ve zihninde halası ile seviştiğini görür.

Sabah olduğunda kalın ciltli kitapları okumaya koyulan Ellen eksantrik halasının habersiz ansızın gelişiyle panik olup çığlığı basar. Halası Ellen’a sana etrafı gezdireyim der. Halası Kasabalılar burayı Şeytan’ın kilisesi diye adlandırdığından bahseder ama böyle bir şeyin olmadığını söyleyip Ellen’ı aile kabristanına götürür burada senin ataların bu mezarlarda yatıyorlar bazıları burada cadı ayinleri tertiplendiği hakkında dedikodular çıkardılar diyerek baban şu mezarda annen su mezarda yatıyor diyerek mezar taşlarını gösterir. Daha sonra tek başına keşif gezisi yapan Ellen evin etrafında bulunan virane binaya girer ve kendisine tıpatıp benzeyen vahşi kılıklı elleri kolları zincirlenmiş bir kadın görüp şoka girer. Mary Ann gene arkasından bir Ninja gibi yaklaşır ve bu senin kayıp ikizin Elaine ve zavallı annenin mahvolmasının nedeni der. Ellen Elaine’nin niye zincirlendiğini sorar Mary Ann kendisine ve başkalarına zarar vermemesi için zincirledim lakin sen bunları merak etme akşam senin şerefine parti tertipledim diyerek Elaine’nin bağlı olduğu yerden çıkarlar. Akşam olduğunda büyük bir neşe içersinde hazırlanan ve sevinç içersinde partinin yapılacağı yere giden ellen büyük bir sürprizle karşılaşır. Pantomimci gibi yüzleri boyanmış çiftleri slow dans ederken görür ve çığlığı basan Ellen bilincini yitirir. Ayıldığında kimliği belirsiz bir şahıs tarafından iğfal edilirken halası ise satanist bir ayin tertiplemektedir. Ayin uzun bir süre sürdükten sonra Mary Ann ayin kılıcını yeğenine saplayıp selamlar olsun şeytan der.
Joseph Profesör Mac’a Ellen’dan bir haftadır ses seda çıkmadığını söyler. Profesör Mac sakinliğini muhafaza ederek endişelenme kötü bir şeyler olsaydı haberini alırdık ayrıca kızcağız ailesini aramaya çıktı der. Joseph hocam elim kolum bağlı bekleyemem ben gidip iyi olup olmadığını kontrol edeceğim dedikten sonra Profesör Mac bir şey öğrenirsen beni haberdar et der. joseph Ellen’nın gittiği eve gider Mary Ann tarafından karşılanır. Joseph Ellen’nın nerede olduğunu sorar. Mary Ann Ellen’nın işi çıktığını kasabadan ayrıldığını sabah olduğunda döneceğini söyler. Daha sonra Joseph’e gel sana brendi ikram edeyim içini ısıtır der.  Şömine karşısında brendiler yudumlandıktan sonra Mary Ann Joseph’a doğru hamleler yapar ve kısa bir süre içinde Joseph ve Mary Ann yiyişmeye başlarlar. Sevişmenin verdiği rahatlıkla uyuyan Joseph Mary Ann tarafından öldürüldükten sonra tıpkı kasap vitrininde asılı duran koyun gibi ayaklarından asılır.

Ofisinde tedirgin bir şekilde volta atan Profesör Mac Joseph’a ulaşmaya çalışır lakin ne var ki başaramaz ve sekreterini arayıp şehir dışına çıkacağını randevularını iptal etmesini söyler. Arabasına atlayan Profesör Mac daha önce Ellen’a belirlen beyaz kıyafetli kadın tarafından geri dön çağrısı yapılır ve Profesör Mac’in dikkati dağılır aracın kontrolünü kaybedip kaza yapar. Daha sonra Ellen’la türlü pozisyonlarla seviştiğini görür ayılıp eve gider. Etrafta gezinip araştırma yapan Profesör Mac Ellen’ı bulur. Beyaz elbise giyen Ellen ağlayarak Profesör Mac’e sarılır. Profesör Mac ne var ne oldu diye sorar lakin Ellen ağlamaktan Profesör Mac’ın sorularına cevap veremez bunun üzerine Profesör Mac hadi buradan gidelim der. Ellen’nın kaldığı odaya giderler Ellen Profesör Mac’e yaptığı araştırmadan bahseder ve Mary Ann’nin bir cadı olduğunu söyler. Ellen Mary Ann’nin aslında halası olmadığını 1778 senesinde yakılarak öldürülen cadılardan birisi olduğunu ve kendisiyle ilgili planları olduğunu söyler. Ellen Profesör Mac’e bak aşkım artık korkmuyorum burada evleniriz çalışırız diyip Profesör Mac’e sarılır. Profesör Mac peki ya Joseph ne olacak diye sorunca Ellen sinirlenir ve bana Joseph’tan bahsetme buraya gelip bana iftiralarda bulundu sonrada ağzımın ortasına bir tane patlattı der.  Ellen artık özgür bir kadınım ben dedikten sonra Profesör Mac’e beni arzuluyor musun diye sorduktan uzun zamandır arzuluyorum der ve sevişmeye başlarlar. Sevişme sonra uyuyan Profesör Mac’in tepesinde pantomimci suratlı tipler belirir ve haince kahkahalar atmaya başlarlar. Profesör Mac kendisini ayin sunağında bulur ve ardından Mary Ann tarafından kurban edilir. Kurban töreni bittikten sonra Ellen’nın aslında Elaine olduğunu öğreniriz ve Mary Ann birlikte bütün olayı tezgâhladıkları öğreniriz ve film biter. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...