https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

4 Nisan 2012 Çarşamba

Nerone Orgy Of Fire




Filmimiz üstsüz iki kadına arp konseri veren Neron ile başlar. Arp çalma olayı bittikten sonra mini arp konserini dinleyen iki kıza yamacıma gelin diyip kızları detaylı bir biçimde yemeye başlar. Tam keyfe varacakken Neron ‘nun karısı Octavia bir hısımla içeri gelip Neron’a boyun posun devrilsin ahlaksız imparatorluk işleri yerine karıyla kızla âlem yapıyorsun diyip kızları kovar ve Neron’a oral seks çeker. Karısı Octavia’dan muamele istemeyen Neron yardımcısı Tigelus’u çağırır ve Octavia’ya  kes artık canım seni istemiyorum der lakin Octavia oralı bile olmaz bunun üzerine Neron  çekip gider. Neron’nun çekip gitmesi üzerine Octavia Tigelus’la birlikte olur.

Manastıra giden Octavia Simon Magus ben bu tapınakta nasıl saklanacağım ben diyerek Simon Magus’tan yardım ister. Bunun üzerine Simon Magus endişelenmeyin İmparatoriçem dedikten sonra Simon Magus Octavia’yı erik gibi yemeye başlar.


Başka oda da huzursuz bir adam Flavia karım Popea nerededir diye sorar. Flavia imalı bir şekilde karınız Neron’nun yanına gitti zaten her gece yanına diye cevaplar. Adının Octavius olduğunu öğrendiğimiz adam Flavia’ya benimle birlikte Lucetiana’ya gitmek ister misin diye sorar. Flavia seninle her yere severek giderim diye cevaplar. Yatağa uzanan Octavius Flavia’ya yamacıma gel der ve yanına gelen Flavia’ya ile birlikte olur.
Octavia arp çalan Neron’nun huzurunda dans ederken Neron Simon Magus’a senin yanında kaldığından beri epey değişti der. Bunun üzerine Simon Magus daha iyi bir insan oldu hünkârım diye cevaplar. Dans eden Octavia dansını sonlandırtan sonra kendisini Neron’a sunar.  Ardından dans şovunu seyredenlerde olaya katılınca tek kişilik gösteri bir grup gösterisine dönüşür.  Grup seks gösterisi bittikten sonra Neron’nun eşlerinden biri gelir ve koskoca imparatorluk sarayını kerhaneye çevirmişsiniz boyunuz posunuz devirlisin dedikten sonra grup sekse iştirak edenler çil yavrusu gibi dağılırlar. Bunun üzerine Neron bak imparator benim emirleri ben veririm dedikten sonra çekip gider.



Arp çalan Neron birdenbire kederlenir ve Tigelus’u yanına çağırır Tigelus beni buyurmuşsunuz hünkârım der. Konuşmaya başlayan Neron çok dertliyim eşlerim öldü ve canım sıkılıyor dedikten sonra Tigelus şayet canınız sıkılıyorsa hünkârım gidin şehri yakın der. Tigelus fikrini beğenen Neron kahkahalar atarak gelmiş geçmiş en büyük yangını çıkartacağım der.  Tigelus ise Neron’a Messalina’yı takdim eder ve ardından Tigelus ve Neron Messalina’yı yerler ve ardından Neron Roma’yı yakıp arp çalıp deliler gibi kahkaha attıktan sonra film biter.




                                 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...