https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

17 Temmuz 2011 Pazar

Touch of Death



Filmimiz spiker bir at yarışı müsabakasını anlatmasıyla başlar. O sırada sakalı bir adam yarışı pür dikkat dinlemektedir daha sonra evin salon kısmında kanlı ve iri bir bifteği piknik tüpünde pişirip televizyonun yanına oturur. Televizyonda isterik hareketler sergileyen bir kadını seyreder ve kedisine büyük bir lokma verir lakin kadından iğrenir ve televizyonu kapar. Etin kaynağı öğreniriz demin televizyonda isterik hareketler sergiliyen kadının kalçasıdır. Kadının cansız bedenin yattığı sedyenin yanında neşeli bir müzik açıp büyük bir şevkle elektrikli testereyi kullanıp kadının parça pincik ettikten sonra kıymasını çeker ve artan parçaları kovaya doldurup beslediği domuzlara ikram eder. At yarışı bülteni arabanın önünde şık şekilde giyinip öbür evine gider karısının tablosunun asıldığı gizli kasadan büyük bir miktar para alır. Bahişcişine gerekli talimatları verdikten sonra haberleri seyretmeyi başlar kıyma yaptığı dul kadına tıpatıp benzeyen aynı şekil öldürülmüş kadının haberini seyrettikten sonra teybi açıp teypteki sese endişelerini anlatır ses bunların tesadüf olduğunu söyleyerek Lester'i rahatlatır.

İzbe bir bina giren Lester bahişçişi Randy'le karşılaşır ve Randy'nin sütçü beygirlerini seçmesiyle ilgili bir espri yaptıktan sonra parasını ister Lester parayı verir. Maddi sıkıntılı olduğu anlaşılan Lester kredi ister bahişçisi Randy Lester'e bir kaybeden olduğunu ve parasını geri alamayacağı gerekçesiyle kredi teklifini red eder. Tam teklifini yinelemeye çalışan Lester'ın sözü polis helikopterinin yaklaşmasıyla yarım kalır. Randy modemini bilgisayarını toplayıp hızla olay yerinden kaçıp Lester'i bırakırlar. Eve varan Lester yalnız kalpler sütununda ki ilanı okumaya başlar ilanda zengim dul bir kadın olduğn belirten kadın sakallı bıyıklı traş olmayı unutmuş bir travesti sanırsınız ve midesiz yamyam erkek kılıklı kadını becerir. Akabine sakallı teyze zil zurna sarhoş olmuştur Lester kadını acısız öldürmeyi dener lakin kadın sözleşmiş gibi acısız ölüm uğraşlarını bertaraf eder en sonunda alka seltzer içen kadın direk tuvalete koşturur. Sakladığı odunu çıkartıp şimdi yaptım yuvanı bakışı atıp tuvalete gider ve sopayla kadının alnını yarar ikinci darbeden kaçar lakin ayağa kayıp düşer. psikopat Lester sopayla kadının kafasını yarar ikinci darbe ise kadının gözünü çıkartır. Ölüp ölmediğini kontrol ederken sakalı teyze ani bir hareketle Lester'i itip kaçar lakin Lester kadını yakalar kısa bir boğuşmadan sonra tek yumrukla etkisiz hale gelen sakallı teyzenin suratı fırında peynir gibi eritilmek suretiyle öldürülür. Bedeni bataniyeye saran Lester Pearson bir türlü rahmetli sakallının ayaklarını bagaja sığdıramayınca ayaklarını keserek sorundan kurtulur daha sonra cesedi inşaat alanında bulunan su birikintisine attıktan sonra cesedin bulunduğu birikintiye çimentoyla doldurduktan sonra hızla uzaklaşır lakin inşaat alanında zıbaran berduş ceseden kurtulma olayına şahit olur.

Akşam olduğunda sakalı kadının çıplak filmine bakıp mücevherleri inceler ancak kendisi görüntüye girince videoyu kapatır Ertesi gün gene şık bakımlı giyinen Lester Pearson'nın günü arabasına binen pis kokulu berduşun binmesiyle bozulur. Üstü kapalı biçimde tehdid edip para tırtıklıyan berduş şehre çıkan en kestirme yerin ormandan geçtiğini öğrenir. Orman içinde gezinen berduş Lester'in Mercedesiyle kovalamaca oynadıktan sonra arabayla defalarca ezilip posası çıkar. Duşunu alıp rahatlayan Lester yüzü fırında yanan başka bir dul cinayetini görür ve tanık olan berduş olduğunu ve verdiği eşgalin tıpatıp benzediğini görünçe panikleyip teybteki sesle dertleşir teypteki ses bir taklitçi kuramını ortaya atar. Sakalını kesip gözlüğünü çıkartıp lens takan Lester direk emanetçi dükkanına gidip sakallı dulun mücehevverlerini satmaya kalkışır emanetçi imitasyon bunlar der. Emanetçinin laflarına inanmayan Lester fiyatı indirmek için yaptığını söyleyince emanetçi vaktimi harcama al çöpünü defol git der.

Evinde gene yalnız kalpler köşesinde yeni kurban bulur kurbanı devlet bale ve opera sopranosudur ve Lester ses antrenmanları yapmaya başlar. Soprano Alice'le tokatlı şamarlı opera fantezisi yaparlar ardından uyuyan Lester Soprano Alice'nin uykusunda arya yapmasına sinirlenen Lester fantezi kırbacını kullanıp sopranoyu boğazlayarak öldürür. Giyinen Lester billardo masasına saklanan paraları bulup aldıktan sonra arabada ölü sopranoyu uzun uğraşlara canlı göstermeye uğraşır yola çıkan Lester'i trafik polisi tarafından durdulur hız limitini aştığı ceza kesilir ve ölü sopranoyu önemsemez. Lester bir kez daha taklitçi seri katilin benzer bir cinayet işlediği haberini seyreder ve dnası adli tıpın eline geçtiğini öğrenince sinirleri bozulur.

Bahişçisine gider at yarışı oynamak isteyen Lester bahişçisine neden telefonlarıma cevap vermiyorsun diye sorar. Randy polisin telefon hatlarına girdiğini o yüzden de 1 ay boyunca at yarışı bahislerinin yapılmayacağını söyler onun yerine gel bir el poker oyna der. Poker masasına bayağı yüksek parayla oturan Lester yüksek meblağlı bir borçla masadan kalkar ve bahişçişi parayı ödemek için bir hafta müddeti olduğunu şayet ödemezse hoş olmayan şeylerin başına geleceğini söyleyerek Lester'i tehdid eder. Evinde kara kara düşünen Lester telefonunun sürekli çalmasına dayanamaz ve açar telefondaki kişi taklitçi seri katildir Lester taklitçinin ağzını arayarak kim olduğunu öğrenmeye çalışır ve neredesin sorusuna tahmin ettiğinden daha yakınım dedikten sonra evin içinde rüzgar sesi duyulur ve perdeler kıpırdanmaya başlar Lester kaydettiği telefon konuşmasını dinleyerek aramanın nerede yapıldığını öğrenmeye çalışır ve aramanın haralardan yapıldığını öğrenir. Haralara varan Lester sağı solu kolaçan eder. Pencereyi zorlayarak içeri giren Lester bir takım siluetler ,kedisinin mama kabını ve telefon numarası yazılı bir kağıt gördükten sonra taklitçiye göster  kendini delikanlı ol dedikten hemen sonra yusuf yusuf olan Lester pergelleri açıp depar atmaya başlar bir süre koşturduktan sonra dere taşına takılıp düşen Lester arabasına sırılsıklam halde binip olay yerinden uzaklaşır.

 Sıcak bir duş alan Lester gene çalan telefon yüzünden siniri bozulur. Telefonu hışımla açar ne ver  Allahın cezası der. Telefondaki ses bir kadına aittir ve bir süre muhabet edildikten sonra kadının Virginia isimli zengin bir dul olduğunu öğreniriz aynı esnada taklitçi yüzünden Lester şeklini şemasını değistirir. Buluşurlar lakin Lester'in sıkkın hali canını sıkar ve derdini söylemeyen derman bulamaz diyerek ağzından lafı alır. Lester Birkaç kötü yatırım yaptığını aslında tüm parasını kumarda iç ettiğini bahseder kumar kısmından laf etmez. Virginia peki ben senin evi benim üzerime yap bende borçlarını ödiyeyim dedikten sonra lester ne diyeceğimi bilemiyorum bunu ıstakoz ve şampanya ile kutlamak farz oldu dedikten sonra dudağı yaralı Virgina'yı dudaklarından iğrenerek öper. Hazırlıklarını yapan Lester ( ıstakoz ve sampanya temin etmek alacaklılardan kaçmak ve Lisbon'a kaçmak ) gölgesinin olmadığını fark eder daha sonra Virgina'nın evine kutlama yemeği için giden Lester aşkitom bu romantik anı paraydı puldu diyerek bozmayalım bak enfes ıstakozlarım var diyerek mutfakta hazırlıklarını yapar. Gözlerini kapa aşkitom diyen Lester'in sözünü dinleyen Virgina usulce gözlerini kapatır fırsattan istifade eden Lester ıstakoz açacağıyla öldürmek üzere dul kadına yaklaşır. Dul kadın tabancasını çekip orada kal mıhlarım  seni deyip kaydettiği akşam haberlerini gösterir gene taklitçinin cinayeti haber konusudur. Lester tabancayı sert bir ses tonuyla ver dedikten sonra Virgina silahı Lester'in böğrüne kusturur ağır yaralı halde otoparka kaçan Lester en sonunda taklitçisiyle karşılasır taklitçisi kendi gölgesidir kendi işlediği cinayetlerin tek amacı Lester'i durdurmak olduğunu söyler ve aynı şekil ağır yaralı olan gölge ve Lester yavaşça kan kaybede kaybede otoparkta ölürler.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...