https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

9 Temmuz 2011 Cumartesi

Intrigo D'amore

Filmimiz duş alan bir adam görüntüsüyle başlar o sırada aynada kendine bakmakla meşgul olan Janet'ten sabun ister. Genç kadın çok az zamanım var vakit kaybedemem dedikten sonra kendisini tatmin eder. Kahvaltı eden bigudili bir kadın polis olan kocasına akşam yemeği gelip gelmeyeceğini sorar. Kocası geç geleceğini söyleyince ırın kırın eder bunun üzerine kocası polis olmama alışamadın ama işim bu dedikten sonra kahvaltısını etmeden evden çıkıp gider. Aslında komiser olduğunu öğreniriz itiyle uğursuzuyla uğraş dur birde üstüne hanımın dırdırını çek der şoförüne şoförü de haklısınız amirimi der.

Otel lobisinde otuzlu yaşlarda güzel bir kadın tek başına kitap okumaya başlar ve ansızın kadının biri çıkıp ben kimim der kitap okuyan tatminsiz Janet olduğunu ellerinden tanır. Uzun süren konuşma sonrası psikolog olduğunu öğrendiğimiz kadın Janet'e kocası Bob'la ilişkisini kurtarmak için seksapelini dişiliğini kullanmasını gerektiğini söyler. Gazetede gördüğü ilanı arar Preston olduğunu öğrendiğimiz şahıs işi hakkında ve profesyonelliği hakkında telefonda kısa bir bilgi verir. Janet  iç çamaşırı dükkanına girer ardından Preston isimli şahsın yazıhanesine gider. Orada yapılan çalışmalar hakkında daha geniş bilgiler edinir evli kadınların kocaları için seksüel içerikli resimler çektirdiği bir fotoğrafçıdır asistanı Mari Janet'in makyajını yaparken Preston ışığı ve açıları ayarlar ve çekime başlar. Erotik çekimler sürerken Preston Janet'e saldırır ilk başlarda karşı koymaya çalışırken en sonunda tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak sözünü dinleyip zevk almaya başlar bilmediği bir husus vardır sevişmeleri asistan Mari tarafından çekilmektedir.

 Fotoğrafçı Preston arkadaşıyla buluşur arkadaşı  müşteri gelecek fotoları negatifleri vereceksin 700 dollar alacaksın o kadar deyip gider. Müşteri stüdyoya gider kadını fotoğrafçı yok der resimleri ben çekeyim bu işte bayağı tecrübe edindim der kadın ikna olmaz abla çekeyim işin profesyoneliz abla dedikten sonra fit olan müşteri önce çekime başlayıp işi sevişmeyle bitirir. Müşteri kadın daha sonra gizemli bir zarf kadının özel anları gizli olarak kayıt edilmiş ve şantaj malzemesi olarak sunulur. Müşteri kadın bir hışımla Preston'nın stüdyosuna gelip eline geçtiyse fotoğrafçıya fırlatır sakinleştirmek amacıyla tutar kadın adamı tokatlayıp pislik herif der lakin büyük kavgalar ateşli sekse dönüşür. İşleri bittikten sonra keyif sigarası yakarlar,

Preston olanları müşteri kadına anlatır lakin biz ne olduğunu bilemeyiz. Daha sonra foto Preston sarışın fotoğrafçımızın yolunu keser ve lan şerefsiz orospu çocuğu diyip adamın gırtlağına yapışır kısa süren boğuşma sonrası sarışın fotoğrafçı şantaj resimleriyle ilgisi olmadığını söyler. Aynı esnada şantaja uğrayan Janet' psikolog arkadaşı git kocana anlat öğüdüyle karşılaşır. İsminin Bob olduğunu öğrendiğimiz kişi Janet'in kocasıdır. Baş komiser Bob'a evli kadınların uygunsuz resimlerini çeken bir şebekeyi çökertme emri verir. Araştırmaları kendisini foto Preston'nun stüdyosuna götürür ve Preston'u sorguya çeker. İş kurallarını etiklerini birbir Bob'a anlatıverir. Komiser Bob stüdyoyu araştırırken karısının çektirdiği yırtık resmini çöpte bulur daha sonra Preston yardımcısı Mari'den resimleri bu arada Bob resmin etkisiyle karısıyla ateşli bir sevişme yaşar. Bu arada adının Melati olduğunu öğrendiğimiz müşteri kadının sıkıcı konuşmasını sevişmeyle keser. Aynı esnada baş komiser olayın arkasında büyük güçler olduğunu söyler. Foto Preston ise kendisine telefondan avukat ayarlar. Avukatıyla karakola giren foto Preston çalıştığı kadınlarla iş yaptıktan sonra kişisel olarak ilgilenmediğini açıklar. Foto Preston'nın fotoğraflarını bakan avukat karısının çıplak resimlerini görür ve tebrikler karımın resimlerini pek güzel çekmişin diyerek tebrik eder foto Preston mahvolduk bakışı atar.

 Adının Willy olduğunu öğrendiğimiz avukat karısı Melati'ye sağlı sollu tokatlar patlatıp o herifle beraber oldun mu ona aşık mısın sorup evet cevabını alan adamcağızın gözleri dolar. Bu arada psikolog arkadaşıyla diskoteğe kafa dağıtmak için giden Janet'in paranoyak hallerine bozulan psikolog takarsan daha kötü olur dedikten sonra Janet ayrılır ve psikolog dans pistinde kurtlarını döker. Ertesi gün Bob karısıyla Willy'nin dedikodusunu yaparken şantajcı arar ve 500 dolları kendisine toka yapmasını ister daha sonra buluşma noktasına giden Janet parayı verip resimleri aldıktan sonra kocası Bob şantajcı kadını takip eder ve lüks bir ev içinde kadın ve suç ortağını kıstırır. Suç ortağı Bob'un ortağıdır karakolda nasıl şantaj yaptıklarını birbir açıklarlar. Janet yediği nanenin ortaya çıkmamasıyla rahat bir nefes alır Bob işe gitmeden önce foto Preston'nın stüdyosuna gider ve orada Melati ve Preston'nun cansız anadan üryan vurulmuş bedenlerini bulur ve Willy'nin elinde tabanca şoka girmiş halde bulur sakince silahı alır ve filmimiz biter









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...