https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

3 Temmuz 2011 Pazar

Mutilator



Filmimiz mutfakta pasta hazırlayan kadın görüntüsüyle başlar. Aynı esnada 10 11 yaşlarında erkek çocuğu silahların durduğu dolaba iyi ki doğdun hepsini ben temizledim notu asar ve son kalan tüfeği alıp temizlerken kazara tetiğe basar. Mutfakta pasta ile uğraşan annesini dramatik bir efektle ve değişik çekimlerle öldürür. Eve gelen karısının cansız bedeniyle karşılaşınca oğlunun üzerine yürüyüp elinin tersiyle ağzının tam ortasına esaslı bir patlatır daha sonra karısının cansız bedenini sürükler ve oturma odasına getirir viskisini açıp yudumlar ve yeni meftah olmuş karısına ikram eder. Polis sirenlerini duyarız.

Yirmili yaşlarda bir adam boş bir şekilde etrafına bakmaktadır. Aynı yaşlarda kızlı erkekli grup adamın yanına otururlar bu arada Ralph isimli otlakçı sana telefon var ilk başta inanmaz sonra inanır. Arayan babasıdır evin işlerini yapmasını ister lakin Ed babası konusunda gözünü yumar ağzını açar dırdır etmeye başlar. Sarı pipili Ed'in buruşturduğu kâğıdı elemanlara gösterir telefonla konuşmasını bitirir babasıyla ilişkisinin annesini vurmasıyla rezil bir hal aldığını kankaları bilmektedir ve ayrıca kumsalda bir yazlık olduğunu bilirler o sebeple Ed'in altından çıkıp üstünden girip zar zor ikna ederler. Arabaya doluşurlar Ralph işinin çıktığını söyler lakin başka bir kızın gelişiyle kendisine bir oturumluk yer açar. Yola çıkarlar biralarını alıp yola koyulup Birkaç komik olaydan sonra yazlığa varırlar.

Geldiklerinde kapı ardına kadar açıktır Ed babasının açık unuttuğunu söyleyip her şeyin tıkırında olduğunu söyler. Oturma odasına geçen arkadaşlar doldurulmuş hayvanlara rastlarlar babasının iyi avcı olduğunu açıklayıp babasının tekneyle çiğnediği adamı gösterir arkadaşları fal taşı gibi açılmış gözlerle Ed'e bakarlar. Ed olayın kaza olduğunu söyler. Babasının av maceraları ve dekorasyon zevkini anlattıkça hem babası kendisini manyak durumuna sokar en sonunda anlatılanlara dayanamayan Sue yatak odalarının yerini sorar. Evin açık olmasıyla tedirgin olan Pam polisin gelmesini ister Ed'de sabah babasını arayacağını daha sonra polis çağıracağını söyler. Garajda ise baltalı bir şahıs balta elinde beklemektedir. Grubumuz yerleşmeye başlamışlardır. Sarı pipili ve kalın kaşlı kız arkadaşı hafiften yiyişmeye başlamışlardır. Şömineyi yakarlar bu arada garajda yatan adam Ed'in babasıdır ve yılanın başı küçükken ezilmeli sözünü düşünüp oğlunun küçüklük halini öldürmenin değişik yolları hayal eder aynı esnada sarı pipili ve kalın kaşlı garaj içinde bulunan türlü eşyayı kurcaladıktan ve tam yiyişme havasına girdikten sonra tam Ed'in baltalı babasının bulunduğu kapıyı açacakken yukarı çıkmaları istenir.

Akşam yemeğini yerler ve arkadaşları Ed ve Pam'e yemek güzel olmuş kuran kaldırsın muamelesi çekip yürüyüşe çıkarlar. Sarı pipili ve kalın kaş Linda Ed'in babasının gizlice rontlamasına rağmen kumsalda romantik bir yürüyüş yaparlar. Bu arada dörtlü monopoly oynarlar Pam sarı pipili Mark ve kalın kaş Linda'yı merak edip arama talep eder arkadaşları ise arama kisvesi altında beraber dışarı çıkarlar. Sarı pipili Mike ve kalın kaş Linda kapalı boş bir havuz bulup anadan üryan olup yüzmeye başlarlar. Suda bir süre saklambaç oynayan sarı pipi Mark ve kalın kaş Linda eğlenceleri gizemli bir şahsın eli sudan çıkıp Linda'yı suyun dibine çeker. Sarı pipi hala suyun içinde türlü salaklıklar sergilerken gizemli şahıs tuzağını kurmuş sarı pipili kekliği tuzağına doğru salak gibi atlar ve gizemli şahıs olan Ed'in babası tarafından göğsü bot motoru tarafından parçalanmak suretiyle öldürülür. Uzunca çığlık atan sarı pipi Mark öleceği gelir ve ölür. Bu arada dörtlü arkalarından yaklaşan şahıs Pam'e çığlık attırır. Aslında devriyeye çıkmış şeriftir yanlış anlaşılma çözüldükten sonra evin kapısının açık olması mevzusu açılır. Ed gene sabah olsun bakarız masalına devam eder. Gençler burada olay oldu mu diye sorarlar cevap olarak burada olay olmaz gülüm sıkıcı bir yer cevabını alırlar. Gençler kumsaldan eve dönmeye karar verirler yaşlı şerif ise bir şeylerin ters gittiğini fark edip araştırma yaparken yanağına aldığı pala darbesi sakal sorununu haleder ve Ed'in babası şerifin kafasını palayla uçurduktan sonra şerifin tıraş konusu sonsuza kadar hal olur ve Ed'in babası kelleyi alır götürür.
Ralph Pam tarafından ağzına edilmesinden sonra pes edip oyun oynama fikrini ortaya atar. Oyun ışıklar kapalı yapılan bir çeşit saklambaçtır tabi bu psikopata sarmış Ed'in babası için biçilmez bir kaftandır. Denyolarımız saklanırken Ed'in babası levyeyi kapıp beyin patlamacasına başlarken ışığın açılmasıyla planını erteler. Pam yatağa giderken Ralph'in iyi birisi olduğunu söylerken Ed tam soyunmaya başlarken Pam göstermem de vermem de tribi çeker. Ralph tam sevgilisiyle mevzuya girecekken kapıları kilitlemesini söyler birde Pam'in ısrarıyla sarı pipi Mike ve Kalın kaş Linda'yı aramak zorunda kalır. Evden çıkıp garaja doğru gidip Mike'la konuştuğunu zannedip saçma sapan ses çıkartıcı hareketler sergiler Ed'in babası uyandırır ve gırtlağına tırpan saplayarak kapıya mıhlar. Aynı esnada Sue Ralph'i aramaya başlar Pam ise ses duyar ve Ed'i uyandırmaya çalışır Ed osura osura uyumaya devam eder. Ralph’in son şakasına maruz kalan aramaya devam eder aynı esnada Sue eve geri döner. Pam sarsarak Ed'i uyandırır ve evden gitme talebinde bulunur aşağı indiklerinde gecelikle duran Sue telaşlı bir halde Ralph'in kayıplara karıştığını söyler en sonunda evi terk etme kararı alan üçlüden Sue Ralph olmadan asla diye tutturur son bir kez daha aramaya koyulan üçlü ayrılarak aramaya Pam'le Ed bir tarafa Sue öbür taraftan başlarlar. Sue tam evin köşesini dönerken Ed'in babası Sue'nun gırtlağından zorlamandan havaya kaldırıp garaja doğru taşır orada genç kızın kadınlığına bir metreyi aşan balık kancasını geçirdikten sonra baltasını kullanır. Hüsranla biten aramadan sonra masada uzanan Sue'yu görürler hafifçe dürtülen Sue'nun kafası gövdesinden ayrılır ikili şoka girer ve diğer ölü arkadaşları birer birer belirir ve Ed'in babası belirir.

Ed Pam'i güvenli bir alanda kilit altında tutuktan sonra eline geçirdiği demir sopayla babasının kafasına saldırıda bulunur lakin saldırıyı savuşturan Ed'in babası kolaylıkla alt ettiği oğlunu kurbanlık koyun gibi bağlar. Baltayı alıp oğlunun üstünde tam denerken Pam eline geçirdiyse psikopata sarmış Ed'in babasına eline ne geçerse fırlatır. Fırlattığı nesnelerden birisi psikopat herifin batar ve Hiçbir şey olmamış gibi çıkartır ve Pam'e yaklaşırken hayır diye bağıran oğlunun bacağına baltanın üst sivri kısmını cart diye sokar. Artan zamanın nimetlerinden faydalan Pam eline geçirdiği bıçağı Ed'in babasının göğsüne saplar ve dans eder dönen ikiliden Ed'in babası yere yığılır. Pam Ed'i kurtardıktan sonra arabanın yolunu tutar lakin motoru bir türlü çalıştırmaz. Farları açan Pam Ed'in babasını göremez ve psikopat adam Ninja gibi arabanın tavanına çıkıp baltasıyla tavanı parçaladıktan sonra oğlunun kellesini tam uçuracakken Pam eline geçirdiği araba çakmağını psikopata sarmış adamın eline bastırıp bir kez daha Ed'i kurtarır ve şansı dönen Pam devriye arabasına görür ve seslenir son bir gayretle çalıştırdığı araba sayesinde Ed'in babasının baltasını Ed'in babasına sokar ve adamın iç organları birer birer dökülür yinede yarısı gitmiş adam baltasıyla olay mahalline gelen polisin ayağını kestikten sonra kahkahalar ata ata ruhunu teslim eder. Her şey süt liman olduktan sonra Pam ve Ed hastanede birbirlerinin elini tutarlar.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...