https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

25 Temmuz 2011 Pazartesi

Caged Women

Filmimiz orman içinde üzerini zar zor kapatan paçavrayla korkudan kaçan bir kadın görüntüsüyle başlar. Geçmiş anılar aleminde gördüğümüzde ölümüne kaçan kadının adının Janet olduğunu öğreniriz ve adaya kendi isteği ile geldiğini görürüz. Tekne sahibi Janet’e buralar tekin yerler değil deyince Janet tekne sahibine alaycı bir tavırla sen ardını kolla bende kendiminkini kollayım der. daha sonra bir otel odası tutan Janet gelir gelmez duş almaya başlar ama kendisini gizlice gözetleyen adamı fark etmez. Akşam olduğunda pespaye bir meyhaneye giden Janet ’in yanına pek hoş izlenim uyandırmayan bir adam gelip sözlü tacizde bulunur. Janet adama uzak dur benden deyince tacizci sende istiyorsun diyerek Janet’i taciz eder. Bu arada Frank isimli bir adam tacizciye sen nasıl bir erkeksin erkeklerin yüz karasının diyerek tacizcinin üzerine yürür. Bunun üzerine tacizci tabancasını çekip kendi meselenle ilgilen deyince Frank tacizciye sakın ol adamım der ve Janet şişeyle tacizcinin tabancasını yere düşürür ve Frank tacizciyi döver. Daha otel odasına dönen Janet Frank ile beraber olur.


Sabah olduğunda yatağında uyuyan Janet'in odası dövülen tacizci tarafından basılır. Yatağından kalkan Janet neler oluyor odama bu şekilde giremezsin ben bir Amerikan vatandaşıyım gitmezsen polis çağırırım der. Bunun üzerine tacizci Janet’e gülerek kimliğini gösterip ben narkotik şubeden komiser Florances der. Daha sonra Florances ’in adamlarından biri Florances’a bir poşet verir. Florances Janet’e bu ne birinci derece eroin der. Janet Florances’e onu sen şimdi koydun A.B.D konsolosu ile görüşeceğim ayrıca avukat istiyorum der. Bunun üzerine Komiser Florances sakince gelmeyeceksin deyip Janet’e sakinleştirici iğne yaparak bayıltır. Daha sonra ayılan Janet kendisini üniformalı bir kadın tarafından taciz edildiğini görüp ne oluyor, neredeyim diye sorar. Üniformalı kadın Janet’e benim adım Gerda bu hapishanenin baş gardiyanım sende burada mahkumsun der. Janet Gerda’ya ne hâkim gördüm ne de mahkemeye çıkarıldım deyince Gerda ülkemizin yasalarına göre uyuşturucu bulundurmak ve satıcılığında direk hapse atılırsın diye karşılık verir.


Janet diğer kadınlara beraber sıraya dizilir. Adının Juan olduğunu öğrendiğimiz hapishane müdürü Janet’e demek A.B.D vatandaşının der. Bunun üzerine Janet bu duruma itiraz ediyorum ve A.B.D konsolosluğu ile görüşme talebinde bulunuyorum der. juan Janet’e vatandaşlık haklarını hususi olarak konuşacağın vaktin çok olacak diye karşılık verir. Daha sonra Janet anadan üryan olarak sabıka kaydı fotoğrafı çektirirken ben niye bu fotoğrafı çıplak çektiriyorum diye şikâyette bulunca Juan Gerda’ya uyar şunu der. Janet’in yanına gelen Gerda Janet’e terbiyeli olmazsan cezalandırılsın diye tehdit eder. Daha sonra Janet’e paçavralar giydirilip zindana atılır. Janet zindanda esir tutulan başka bir A.B.D vatandaşı Louise isimli bir kadınla tanışır. Bu arada Janet’i arayan Frank komiser Florances ile karşılaşır. Florances Frank’e bu işe karışmamasını söyledikten sonra Frank Florances’e sende kim oluyorsun deyince Florances Frank’e kimliğini gösterip kendi selameti için işiyle uğraşmasını söyler.

Müdür Juan kuşunu okşarken Janet getirilir. Janet’e Juan’a   bilerek beni o Amerikalı kadının tutulduğu hücreye attın der. Juan Janet’e sakin ol bakayım akılı ve güzelsin aklını kullanıp kartlarını doğru oynarsan burada kraliçeler gibi yaşarsın diyerek Janet’i taciz etmeye başlar. Janet müdürün suratına tükürür. Kahkaha atan müdür genç kadının suratını tutup beni dikkatle dinle burada benim borum öter senin değil deyip kazığa bağlatıp lezbiyen gardiyan Gerda tarafından tacize uğrar. Janet defol lanet olası sapık diye bağırırken Frank ile yaşadığı özel anları düşünüp zevk almaya başlar. Bu arada Frank komiser Floranceas’in bir grup kişiyi eğlence amaçlı olarak helikoptere bindirdiğine şahit olur. Helikopter inince Juan ve Gerda helikopterdekileri karşılar ve Juan ve komiser Floranceas’in insan avı tertiplediğini anlarız. Bu arada Frank helikopter pilotuna bu adamlar bayağı neşeli şekilde gittiler deyince helikopter pilotu Frank’e burnunu başkalarının meselesine sokma yoksa alnının çatısına kurşun yiyebilirsin diye uyarılır.


Janet ve Louise kızgın güneş altında tututulan kafes içinde sussuz bırakılırlar susuzluğu dayanamayan kadınlar birbirlerinin terini emerek susuzluklarını dindirirler. Helikopter pilotu meyhanede Frank'’e Mahkumların çıplak fotoğraflarını gösterir. Bu arada ormanlık alandanda bulunan dereye giren Louise ve Janet suyun tadını çıkarırken hapishane müdürü Juan Janet ve Louise’e büyük gün için hazırlıklı olmalısınız diyerek diğer iki kadın mahkûmu Louise ve Janet’in üzerine salar. Ertesi gün insan avına çıkanları  Frank karşılar. Frank şüphelerden kurtulmak amacıyla her zamanki pilotun hastalandığını yedek pilot olduğunu ve mekânı bildiğini söyler. Adada bulunan hapishaneye inen Frank Janet ile karşılaşır ve kimse niyetini anlamasın diye sapık numarası çekip Janet’e tuzakların içinde sana sürprizim var der. Daha sonra Juan ve arkadaşları tutsak kadınları kovalarken Janet tuzaklardan birine düşer. Janet’in tepesinde beliren Juan böbürlenirken Frank’in tuzaklara sakladığı taramalı tüfeği bulup Juan’ı öldürür. Daha sonra diğer tutsaklarda saklı silahları bulup kendilerini avlayanları avlayıp öldürürler. Bu arada diğer mahkumlarda gardiyan Gerda’yı linç ettikten sonra  Frank, Janet ve Louise helikoptere binip adadan kaçarlar ve film biter.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...