https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

2 Mart 2024 Cumartesi

Demon Haunt

 


Filmimiz Dana isimli kadının kız kardeşi Jackie ’ye maçına gelemeyeceğim emlakçı ile buluşup bazı evrakları imzaladıktan sonra hamalları ayarlamam gerekecek der. Jackie Dana’ya peki dedikten sonra Dana Jackie’ye Trevor maçtan sonra seni alacak der. Trevor iş arkadaşına daha sonra içmeye gideriz baldızımı almaya gideceğim der. Dana emlakçı ile satın aldığı evi gezer. Jackie maçta mücadele eder. Dana emlakçı ile evden çıkarken bir çocuk gelir ve Dana’ya önceden orada bir arkadaşım yaşıyordu ama evde garip şeyler oldu taşındılar der ve gider. Jackie ’in yanına gelen Trevor maç nasıl geçti diye sorunca Jackie yenildik ama iyi mücadele ettik diye cevaplar.  Bununun üzerine Trevor Jackie ‘ye Dana bizi emlakçı ile bekliyor der. Jackie arabada Trevor’a nasıl bir yere taşınıyoruz diye sorunca Trevor şu anda Dana emlakçıda evrakları imzalıyor diye karşılık verir. Daha sonra karşıdan gelen tır Trevor ’un sürdüğü arabaya çarpar ve Jackie arabadan fırlar, araba yoldan çıkar ve infilak eder.


Emlakçı Dana’ya bu evi uygun fiyata aldınız der. Bunun üzerine Dana neşe içinde harika bir evim oldu yeni bir işimde var der. Daha sonra çalan telefona bakan Dana kocası ve kız kardeşinin kaza geçirdiğini öğrenir ve hızla hastaneye gider.  Hastane kapısında otoyol devriyesinden Şerif Savini arabanın şoförü olay anında öldü lakin arabanın yanındaki kızda ameliyata alındı der. Dana hastanenin içine girer ve kız kardeşinin kurtulduğunu ama omuriliği hasar aldığı için belden aşağısının felç olduğunu öğrenir. Eve dönen yatağında merhum kocası Trevor ile yaşadığı anları anımsar. Daha sonra işinin başına dönen Dana patronu tarafından Laura Vanguard ve yönetim kurulu üyesi Masha Allen ile tanıştırılır. Dana’in patronu Masha ve Laura’ya Dana bir öğretmen ve kıyafet tasarımı diploması var der. Daha sonra Dana ’in patronu Dana’ya hanımların kıyafetlerini hazırlayabilir misin deyince Dana ben daha yeniyim ben nasıl olacağını bilmiyorum diye karşılık verir. Bunun üzerine patron sen bir şeyler bul daha sonra bir şeyler ayarlarız der.

Dana evinde uyurken evin bodrumdan çıkan iblisler gizlice Dana’yi izlerler. Yedi hafta geçer ve Jackie taburcu olur ve eve yerleşir. Evi gören Jackie burası niye bu kadar ucuz diye sorar. Dana emlakçı bana lastik fabrikası kapandığı için emlak değerinin düştüğünü söyledi diye cevap verir.  Evin içine giren Jackie Dana’ya bu ev çok büyükmüş der.  Dana Jackie ‘ye kendine ait banyonda var deyince Jackie harika der. Mutfağa giden iki kız kardeş biraz konuştuktan sonra Jackie acıktığını söyler. Dana pizza siparişi verdikten sonra Jackie Dana’yi çağırır ve evde fare olduğunu söyler. Dana ilk başta Jackie ile dalga geçer ama Jackie ciddi olduğunu söyleyince kontrol etmek amacıyla bodruma gider. Jackie Dana’ya bir şey gördün mü diye sorar.  Dana çok karanlık dedikten sonra Jackie belki rakun falan vardır diye karşılık verir. Bunun üzerine Dana Jackie ‘ye rakun buraya nasıl girecek diye sorunca Jackie belki açık bir yerler bulmuşlardır diye karşılık verir. Dana bir şeylerin hareket ettiğini görünce fenerini çalıştırır ama hiçbir şey göremez. Dana sanırım bodrumda sincap falan var der. Jackie ilaçlama şirketinden birilerini çağıracak mıyız deyince Dana sanırım birilerini çağıracağız diye karşılık verdikten sonra bodrumdan çıkar. Dana kapıyı kapadıktan sonra bir takım mahlûkatlar saklandıkları yerden çıkar.


Yatağa uzanan Jackie Dana’dan duvara çarmıh asmasını ister. Dana Jackie ‘in isteğini yerine getirdikten sonra bir grup iblis kiliseden uçarak gider. Dana Jackie’ye yemekten sonra gideceğim, kendi başına idare edebilirsin değil mi diye sorar.  Jackie Dana’ya merak etme sen yokken televizyon falan seyrederim diye cevap verir.  Dana işinin başındayken kocası Trevor ‘un ölümü ve Jackie ‘in felç kalmasını aklına getirir. Daha sonra evde Dana bilgisayar başında işleriyle uğraşırken iblisler Jackie’ye musallat olur. Jackie ‘in çığlıklarını duyan Dana odaya girdiğinde iblisler çelme takıp Dana’yi düşürdükten sonra iki kız kardeşe saldırıp giderler. Saldırı bittikten sonra Jackie Dana ‘in odasında kalır. Bu arada Dana internetten bir doğaüstü olaylar araştırmacısının numarasını arar. Kanepede uyuyan adam telefonu kaba bir tavırla ne istiyorsun diye açar. Dana Raymond Lecleur ile mi görüşüyorum der. Raymond gecenin üçü deyince Dana korkmuş bir halde numaranızı internetten buldum der. Bunun üzerine Raymond Dana’ya numaranızı ve adınızı verin ben sabah sizinle irtibat kurarım der. Dana adını ve telefon numarasını verdikten sonra Raymond Dana’ya sizinle irtibata geçeceğiz Bayan Brown diyerek telefonu kapatır.

Raymond sabah içkisini içerken Scotty gelir ve kapıyı tıklatıp Raymond’a ilginç bir şeyler getirdim der. Raymond kapının altında yolla deyince Scotty lakin bu çok önemli diye karşılık verir.  Bunun üzerine Raymond kapıyı açar.  İçeri giren Scotty elindeki kâğıtları düşürünce Raymond Scotty ’ye etrafı dağıtıyorsun der.  Scotty ne deyince Raymond senin dağınıklığın benim dağınıklığımı dağıtıyor der. Scotty ilginç bir şeyler buldum deyince Raymond ben artık bu işlere bakmıyorum diye sızlanır. Daha sonra Scotty Raymond ’in yazdığı notu bulur ve Dana Brown’da kim diye sorar. Raymond favori eskortum diye karşılık Scotty dalga geçme deyince Raymond evinde sorun varmış diye arayan manyağın biri der. Scotty Dana’yi aramaya kalkışır. Raymond Scotty’ye telefonu kullanırsan seni döverim diye tehdit edince Scotty Raymond’a ne yapacaksın berduş gibi oturuyorsun diye karşılık verir. Daha sonra Dana ile konuşan Scotty telefonu kapadıktan sonra Raymond’a moral konuşması yapıp kendine getirir.

Dana bahçede duran Jackie ‘ye hani internete bulduğum adamın yazıhanesinden aradılar bize uğrayacaklarmış der. Jackie Dana’ya korkuyorum deyince Dana sana bir şey olmasına izin vermeyeceğim diye karşılık verir. Bu arada Raymond ve Scotty düzgün bir kıyafet bulmaya çalışır. Daha sonra Scotty Dana ile tanışır. Scotty Dana’ya Bay Lecleur ile tanışın dedikten sonra pikapta bulunan isteksiz Raymond’i çağırır. Raymond isteksizce Dana ve Jackie ‘in yanına gider.  Dana Raymond’a yardım ettiğiniz çok teşekkürler deyince Raymond yardım etmeyi severim diye karşılık verir. Scotty Dana’ya siz Bay Lecleur ile içeride olanı biteni anlatın bende banliyönün tadını çıkaracağım der. Daha sonra Jackie ve Scotty arka bahçeye giderler. Scotty buralarda pek bir şey yok, neden buraya taşındığınız sorunca Jackie Dana yeni bir işe başlayınca buraya taşınmak zorunda kaldık diye açıklar.


Raymond ile mutfağa Dana ilk olarak olaylar burada yaşandı kız kardeşim dolaplardan eşya düştüğüne tanık oldu önce hava cereyanından şüphe ettik ama cereyan olmadığını öğrendik der. Raymond bir plan var diye mırıldanır. Dana Raymond’a bir şey mi dediniz deyince Raymond yok bir şey diye geçiştir. Daha sonra Dana ve Raymond Jackie’in odasına giderler. Dana ben gece odamda çalışırken Jackie’in odasında garip şeyler oldu kitaplar falan havalarda uçuşuyordu bir şeyler Jackie ‘ye saldırıp yüzünü parçalıyordu der. Bu arada gömleğinin kolunu kıvıran kolunda yazılı terk et yazısı okur. Raymond ‘in garip davranışlarını fark eden Dana bir sorun mu var diye sorar. Raymond yok bir şey dedikten sonra Dana bodrumda da garip şeyler oldu dedikten sonra Raymond bodruma gider. Arka bahçede Jackie Raymond bunu başarabilir mi deyince Scotty bunu ancak Raymond başarabilir. Bodruma giren Raymond’a duvardan çıkan iskelet merhaba Raymond der. Raymond şaşkınlık içerisinde beni tanıyor musun diye sorunca iskelet ben yüzünden burada esirim dedikten başka bir iblis merhaba Raymond der. Raymond korku içinde bodrumdan çıkar. Dana ne gördün diye sorunca Raymond Dana’ya bilmek bile istemezsin diye cevap verir.

Oturma odasında Raymond size yardımcı olabilirim ama bu zor olacak der. Bunun üzerine Dana fiyatını söyle her şeyi karşılarım diye karşılık verir. Raymond şayet o iblis gitmesi ve etrafın temizlenmesinin bedeli kırk bin dollar tutar. Jackie ve Dana şok olmuş şekilde birbirlerine bakar.  Dana bu çok yüksek bir miktar deyince Scotty Bay Lecleur beş bin dollara bu isi halleder deyince Raymond iş arkadaşımla özel olarak görüşebilir miyim diyerek dışarı çıkıp tartışmaya başlarlar.  Scotty bu kadın öğretmen o kadar parayı ödeyemez der.  Bunun üzerine Raymond benimde karnımı doyurma hakkım ve bu eve girersem şeytanın kendisi ile yüzleşeceğim der. Bir süre düşünen Raymond içeri girer ve Jackie ve Dana’ya sizden para talep etmeyeceğim ama bu temizlik işlemi için getireceğim kişi için inançlı olmanızı isteyeceğim der. Bu arada Scotty dışarıda beklerken yanına Hank Rogers isimli bir adam gelir ve şu iki kadının olayı ne, bir tanesi kötürüm uyuşturucu mu yetiştiriyor diye sorar. Scotty Hank’e seni temin ederim onlar uyuşturucu yetiştirmiyor diye karşılık verir. Scotty Raymond ile gider.  Hank bu seferde Dana ile konuşmak ister ama Dana kibarca Hank’i geri çevirir.  

Hank evin etrafında gezinirken bodrumdaki iblislerin güçlerini kullandığına şahit olur. Eve giden Hank karısı Vilma ’ya mahalleye şeytana tapanlar taşındı der. Vilma umarım dediklerin doğrudur yoksa koca poponu tekmelerim der. Daha sonra Dana ‘in kapısını çalan Vilma kocamın kusuruna bakmayın bazen kendisini aptal yerine sokuyor kusura bakmayın der.  Bunun üzerine Dana’da benimde kusuruma bakmayın Bayan Rogers bende kocanıza biraz kaba davranmış olabilirim dedikten sonra Vilma mühim değil diyerek gider. Eve dönen Vilma gazeteyi Hank ’in kafasına vurup senin saçma sapan dedikoduların yüzünden komşularla aramı bozdun der. Daha sonra Raymond parkta kuş besleyen bir pederin yanına gelir. Raymond pedere iyi misin diye sorar. Peder ben iyiyim ama sen biraz solgun gözüküyorsun diye cevap verir. Bunun üzerine Raymond son zamanlarda pek dışarı çıkmıyorum deyince peder Raymond zaten her zaman içeri kapatırdın diye karşılık verir. Peder Raymond’a gerçekten nasılsın diye sorunca on senedir merak ediyor muydun deyince Peder Raymond’dan özür dileyip yardım etmek istediğin kadını bana anlatır mısın diye sorar. Raymond buraya kız kardeşi ile taşınan bir kadın der. Peder Scotty bana biraz bahsetmişti ama kilisenin istemediği yöntemleri kullanıyorsun der. Bunun üzerine Raymond konu ne sen ne de benim konu yardımımıza ihtiyacı olan iki kadın diyerek gider.

Hank karısı Vilma’ya gelmek için iyi bir zaman değil, değil mi der ama Vilma tepki vermez. Hank içine şeytan mı girdi seninle mi konuşuyor deyince Vilma şeytanın nasıl bir sesi olduğunu bile bilmiyorsun diye karşılık verir. Şayet bende müşterilerimle senin gibi konuşaydım işsiz kalırdım der. Daha sonra kapı çalar ve kapıyı açan Vilma Raymond ile karşılaşır. Raymond Vilma ‘ya Katolik misiniz diye sorunca Vilma şaşkınlık içerisinde hayır diye cevap verip içeri girer. Hank kim gelmiş diye sorunca Vilma komşu esmer şeker istedi diye cevap verir. Akşam Jackie gelmeyecek değil mi diye sorunca Dana birazdan gelir diye cevap verdikten sonra Jackie odasına geçer. Bir süre sonra Jackie korku içinde Dana’yi çağırır. Dana odaya girdiğinde duvarlardan kana benzeyen bir şeylerin aktığını görür. Çarmıhı eline alan Dana İsa Mesih adına der demez şeytani güç iki kız kardeşi yere yıkar.  Eve gelen Raymond çarmıhı eline alıp İsa Mesih benim kılavuzumdur dedikten sonra Latince bir şeyler söyleyip hem iblislerin Jackie ve Dana ‘in bedeninden çıkmasını sağlar hem de iblisleri geri püskürtür. Babasını arayan Raymond ağlayarak tek başına yapmayacağını söyler.

Kilisede eşyalarını hazırlayan Peder Lecleur ’un yanına gelen Matthew temizlenme ayinine hazırlanıyorsunuz ama sağlığınız buna el veriyor mu diye sorunca Peder Lecleur Matthew’a bunu oğlum için yapıyorum diye cevaplar. Daha sonra Peder Lecleur oğlu Raymond ile buluşur ve baba oğul birbirlerinden özür diledikten sonra Peder Lecleur oğluna annesinin haçını verir. Bu arada Scotty Jackie ‘ye Raymond bu eyaletin en tanınmış doğaüstü araştırma uzmanıdır merak etme der. Scotty Peder Lecleur ve Raymond ‘in geldiğini görünce artık işe koyulma vakti geldi der. Jackie’yi gören Peder Lecleur güzel bir kıza benziyor der. Raymond Jackie ‘in ablası Dana gibi saldırısına uğradığını ama hafif sıyrıklarla kurtulduğunu söyler.  Peder Lecleur peki öbür kadın diye sorar. Raymond iyi ama ruhen çökmek üzere der. Daha sonra Hank gelir ve burada neler oluyor diye sorar. Peder Lecleur merak etmeyin herşey kontrol altında dedikten sonra Peder Lecleur oğlu Raymond ve Scotty ile içeri girer. Hank Jackie ‘ye burada bir haltlar dönüyor küçük hanım ve ne olduğunu bulacağım dedikten sonra gider.


Peder Lecleur Raymond’a kutsanma ayini biraz korkunç olacak hanımları diğer odaya alsak iyi olur der. Scotty ve Raymond iki kadını salondan çıkarır. Peder Lecleur İsa Mesih kılavuzumumdur, onun yolundan sapmayacağım dedikten sonra iblis bu evi terk et der. iblis gülerek Peder Lecleur’a ne senden ne de tanrıdan korkum yok diye karşılık verir. Daha sonra Peder Lecleur bir çeşit kristal çıkartır. İblis ne kadar ilginç bir din adamı büyüye başvuruyor der. Bu arada Peder Lecleur ‘un yanına gelen Raymond bu ne deyince Peder Lecleur bu iblisi yenmek için inançtan daha fazlasını ihtiyacımız var diye karşılık verir. Daha sonra Raymond elinde mavi bir ışık huzmesi belirir ve bodruma iner. İblislerden biri Raymond’a saldırır ama Raymond annesine ait çarmıhı kullanarak iblisi patlatarak öldürür. Bu arada evin çevresinde gezinen Hank birdenbire kendisini cehennemde bulur. İblis korku içindeki Hank’e cehenneme hoş geldin der.

Dana Peder Lecleur niye Raymond’a yardım etmiyorsunuz diye sorunca Peder Lecleur bunu Raymond ‘in kendi başına yapması gerekiyor şayet inancı Raymond’a yetmezse ben müdahil olacağım der. Bodrumda bir süre gezinen Raymond Hank ‘in bedenine girmiş iblis ile boğuşur ve Hank Raymond ‘in boğazını sıkmaya başlar. Raymond çarmıhı Hank ‘in alnına dayayıp iblisi Hank ‘in bedeninden çıkarır. Daha sonra Raymond iblisin mekânına saldırır ve yeşil bir şua Raymond’i fırlatır. iblis dokunaçlarla Raymond’i dövmeye başlar bu arada iblisler salonda bulunanlara saldırır. İblis Raymond tıpkı baban gibisin der. Raymond cebinden çıkardığı kristal ile iblise seyahatin burada bitiyor dedikten sonra iblisi cehenneme yollar. Diğerlerinin yanına gelen Raymond Dana ve Jackie ‘ye ev temizlendi artık huzur içinde yaşayabilirsiniz der.  Peder Lecleur oğlu Raymond’a bunu başaracağına inanıyordum der. Jackie Dana’ya beni külfet olarak görmüyorsun değil mi deyince Dana hayır diye karşılık verir ve film biter.


 

 

 

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...