https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

31 Ağustos 2023 Perşembe

Where's The Werewolf?

 



Filmimiz Scrabby, Scooby ve Shaggy ’in Gargoyle sokağındaki malikâneye girmesiyle başlar. Scrabby Shaggy ve Scooby ’ye hafta sonu burada kalmak eğlenceli olacak diyerek içeri girer. Shaggy Scooby ‘ye seni bilmem ama hiçbir şey beni o eve sokamaz der. Scooby beni de sokamaz dedikten sonra Scooby’yi yıldırım çarpar ve ikili kendilerine eve doğru atar. Shaggy Scooby ‘ye merak etme yıldırım aynı yere iki defa düşmez dedikten sonra Scooby’yi yıldırım çarpar.  İkili bir süre saklandıktan sonra Scrabby Shaggy ve Scooby’yi çağırır. Sesin geldiği yöndeki kapıyı açan Shaggy ve Scooby bir canavarla karşı karşıya gelirler. Scooby korkudan kaskatı kesilir.  Scrabby gülerek bodrumda ne buldum dedikten sonra Shaggy sanırım Scooby son korkusunu yaşadı der. Bunun üzerine Scrabby onu kendisine getirmenin bir yolunu bulmalıyız deyip Shaggy ile Scooby’yi bodruma taşırırlar.


Scrabby bodrumda Scooby’yi düzeltmek için bir şey ararken büyükanne Wolf ’un saç kremini bulup Shaggy ’ye verir. Shaggy şişeyi Scooby ‘ye döktükten sonra iyi misin diye sorar. Scooby iyiyim diye cevap verir.  Şişedeki yazıyı okuyan Shaggy Scooby ‘ye şunu dinle şişenin içindekini dolunay esnasında kullanmayın yazıyor ve bu gece dolunay var der. Scooby bir bakayım dedikten sonra pencereden bakar evet dolunay var der ve ardından formu değişip canavarlaşır.  Scooby ‘in yanına gelen Shaggy o uyarı önemsiz değil mi dedikten sonra Scooby ’in canavara dönüştüğünü gören Shaggy hızla Scrabby’yi kaldırıp kaçar. Canavar Scooby Shaggy Scrabby’ ’in peşinden koşarken ay ışığı kesilir ve normal haline dönüşür. Scrabby Shaggy ‘ye canavar nerede diye sorar. Scooby’yi arkasında gören Shaggy şükürler olsun Scooby kurt adamın seni kaptığını sandım der. Scooby canavar mı dedikten sonra pencereden gelen ay ışığı huzmesi ile Scooby tekrar canavara dönüşür. Canavar Scooby’yi gören Shaggy Scrabby ile evden kaçar.


 

Shaggy kucağında Scrabby ile koşarken Scrabby nereye gidiyoruz diye sorar. Shaggy şuradaki partiye gidip şu canavarı atlatmaya gidiyoruz der.  Bu arada seslere Bulldog ve Lance isimli iki genç gelir. Bulldog Lance’e bak bir kurt adam der. Bunun üzerine Lance muhtemelen şaka yapan çocuklardır diye karşılık verir. Canavar Scooby yemek kaldırıp tam yemek yiyecekken bulutlar dolunayı kapatır ve Scooby normale döner. Scooby masayı üstüne düşürdükten sonra bütün olaya şahit olan Lance ve Bulldog para kazanmak umuduyla Scooby’yi ele geçirmek isterler. Scrabby son anda Scooby’yi uyarır ve Scooby son anda iki adamın elinden kurtulur. Üçlü tekrar eve girdikten sonra Scrabby Scooby ‘ye bu adamların seni yakalamasına izin veremeyiz der. Scooby neden ben diye sorunca Shaggy çünkü kurt adamsın diye cevap verir.


Lance Bulldog’a hadi arka kapıyı yoklayalım der. Bu arada Shaggy ve Scrabby Büyükanne Wolf ‘un formülü için panzehir hazırlarken Lance Bulldog’a gazete muhabiri birazdan gelir diyerek Scooby ‘in panzehri içmesine engel olmak için Scooby’yi sırtlayıp götürürler. Shaggy ve Scrabby ’de Lance ve Bulldog ’un peşine düşerler. Bulldog ön kapı neredeydi diye sorunca Scooby şurası diyerek ikiliyi dolaba sokup kaçar. Daha sonra Shaggy ve Scrabby ’in yanına giden Scooby bir kez daha canavara dönüşür. Herkes evden çıkıp dama çıkarlar. Bu arada canavar Scooby Shaggy’yi korkutur ve Shaggy panzehri yağmur oluğu altına duran fıçıya düşürür. Scooby kısa süreliğine normal haline dönüşür ama ardından tekrar canavar haline dönüşüp içine sıkıştığı bacayı parçalar. Scooby ‘in ayağı kiremitlere takılır ve ardından panzehir dolu fıçıya düşer. Bu arada Bulldog ve Lance ’in çağırdığı muhabir Scooby ‘in fotoğrafını çekecekken bu sıradan köpek diyerek yanındakilerle beraber iki adama saldırır. Bu arada tamamen düzelmiş olan Scooby ‘ye Shaggy ve Scrabby sarılır ve film biter.

 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...