https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

10 Ağustos 2023 Perşembe

Shuttle to Disaster

 





Filmimiz iki adamın uzay üssüne girmesiyle başlar. Adamlardan biri Aytaşlarını diğeri de bir çeşit planı çalar. İki adam işlerini bitirmiş dönerken adamlardan biri burada Örümcek Kadın’ın heykeli mi vardı deyince Örümcek Kadın yok zaten der. İki suçlu kaçmaya başlayınca Örümcek Kadın demek işleri zorlaştırmayı seviyorsunuz diyerek peşlerinden gider. Örümcek Kadın şimdi bu iki ay taşı hırsızını bir milyon yıllık hileyle yakalayacağım diyerek dinozor iskeletini kukla gibi kullanarak hırsızları kıstırır. Bunun üzerine hırsızlar Aytaşlarının olduğu çuvalı atıp kaçarlar. Bu arada bütün olayı izleyen Çelik Çene isimli Aytaşları zaten güvende aptal örümcek der. Çelik Çene ’in adamları Örümcek Kadın haritayı çaldığımızı fark etmedi der. Çelik çene ay mineralleri haritası ihtiyacımız olan tek şeydi şimdi ay mücevheri operasyonuna başlayabiliriz der.






Justice mecmuası binasında Billy bir gün uzay adamı olacağımı biliyordum Jessica teyze der.  Bunun üzerine Jeff Billy ‘ye maskaralık yapma kes Cape Caneveral’a varmak için çıkmamız gerekiyor der. Jessica Drew suretindeki Örümcek Kadın doğru NASA ‘in siviller için tertiplediği uzay seyahatine bizleri davet etmesi büyük bir incelik ve Justice mecmuasının ele aldığı en büyük haber olacak der. Billy arkadaşlarım yörüngeye çıkan ilk çocuk olduğumu duyunca arkadaşlarımın yüzlerin alacağı şekli merak ediyorum der. Örümcek Kadın’da bende uzaya çıkacak ilk sivil kadın olacağım ne harika değil mi der. Jeff peki ben ne olacağım diye diye sorunca Örümcek Kadın sende hiçbir şeyde birinci olan ilk olursun diye karşılık verir.


Cape Caneveral’a giden üçlü hayranlıkla binecekleri uzay mekiğini görürler. Billy bu nasıl kalkıyor deyince Jeff Billy ’ye böyle büyük yörüngeye çıkması beni korkutuyor umarım kalkmaz der. Bu arada Jessica Drew suretindeki Örümcek Kadın örümcek hisleri sayesinde Çelik Çene ‘in adamların mekiğin kargosunu görür. Örümcek Kadın Jeff ve Billy’ye jette güneş kremini unutmuşum der.  Jeff Örümcek Kadın’a uzayda güneş kremine ne ihtiyacın olacak deyince Örümcek Kadın orada güneş yanığım olabilir diyerek gider. Daha sonra gizli bir yer bulan Örümcek Kadın Jessica Drew suretinden çıkar.  Hırsızlar tam işlerini yaparken Örümcek Kadın belirir ve düzenbazlık günleriz bitti der. Bunun üzerine hırsızlar kaçmaya başlar. Örümcek Kadın iki hırsızı ağı ile yakalar ve ama diğer hırsız Örümcek Kadın’a forklift ile saldırır. Örümcek Kadın’ın ayağı kabloya takıldığı için hırsız Örümcek Kadın’ı duvara mıhlar. Örümcek Kadın bir süre uğraştıktan sonra forkliften kurtulur ama mekik kalkışa geçtiği için mekiğe doğru uçup hırsızları bırakmak zorunda kalır. Billy Jeff’e Jessica teyze uçuşu kaçırdı der. Jessica Drew suretindeki Örümcek Kadın yeğeni Billy ‘ye arka koltuktan seslenip işlerimi yapacak kâfi zamanım oldu der.


Kargo kısmında Çelik Çene adamları kutularından çıkıp kokpite doğru giderler. Pilot yardımcı pilotlara her şey yolunda şimdi yolcuları kontrol edelim deyince Çelik Çene zahmet etme onların başı da sizin kadar dertte dedikten sonra lazer silahlarından çıkan şualarla pilot ve yardımcı pilotları durduktan sonra mekiğin rotasını Ay’a doğru çevirirler. Kokpiten çıkan Çelik Çene yolculara Ay’a bedava yolculuk yapıyorsunuz Dünya’yı görmek istiyorsanız aptallık yapmayın dedikten sonra kapı kolunu dişiyle kopardıktan sonra kokpite geri döner. Bu arada Jessica Drew suretindeki Örümcek Kadın acil durum koltuk tahliyesini çalıştırıp kendisini kargo bölümüne atıp orada Jessica Drew suretinden çıkıp vakit kaybetmeden kokpite doğru gider. Çelik Çene ve adamları kokpite takılırken Çelik Çene güzel her şey plana göre gidiyor der. Bunun üzerine Örümcek Kadın sen öyle san metal ağız entrikan sona erdi der. Bunun üzerine Çelik Çene sen öyle san dedikten dişleriyle kopardığı kablodan çıkan rüzgârla Örümcek Kadın’ı püskürtüp uzay boşluğuna atar. Örümcek Kadın son anda astronot kaskını kafasına geçirir.

Uzay boşluğunda sürüklenen Örümcek Kadın şayet bir şey yapmazsam uzayın sonsuz boşluğuna yem olacağım dedikten sonra örümcek şuasını kullanarak roket gibi mekiğe doğru uçar. Gizlice mekiğe girer. Bu arada Çelik Çene mekik yolcularına uzay kıyafetlerini madenlerde çalışacaksınız der. Billy Jeff’e bir an önce Jessica teyzeyi bulmalıyız dedikten Örümcek Kadın Jessica Drew suretinde ortaya çıkar. Jeff Örümcek Kadın’a neredeydin sorar. Örümcek Kadın çıkış yolu arıyordum diye cevap verir. Jeff bulabildin mi diye sorunca Örümcek Kadın hiç diye cevaplar. Bunun üzerine Çelik Çene doğru buradan kaçamazsınız hemen madene gidin der. Örümcek Kadın Jeff ve Billy ile madenlerde çalışırken Jeff saatlerdir çalışıyoruz diye söylenir. Örümcek Kadın hisleriyle Apollo iniş alanını görür. Daha sonra Örümcek Kadın Jeff ve Billy ‘ye hafızam yanlış değilse bu yakınlarda Apollo iniş alanı olacaktı der. Bunun üzerine Jeff gizlice iniş alanına gideceğiz o zaman der. Bunun üzerine Örümcek Kadın alaycı bir edayla harika bir fikir Jeff niye benim aklıma gelmedi der.


Çelik çenenin adamlarımdan biri el arabasıyla dışarı çıkan Billy ‘ye arabadakileri boşalt daha sonrada madene geri dön der. Billy uzaklaştıktan sonra arabaya tıklatıp Örümcek Kadın ve Jeff ’in inmeleri için sinyal eder. El arabasından çıkan Örümcek Kadın ve Jeff Billy ile beraber koşmaya başlar ama fark edilirler. Apollo iniş alanına varan üçlü telsizi bulamaz ve Çelik Çene ve adamları peşlerine düşer. Üçlü ay arabasına binerler ama aküsü bittiği çalışamaz. Örümcek Kadın gizlice şuasını kullanıp aküyü şarj eder. Örümcek Kadın bir süre ay aracıyla gittikten sonra düşer ve aynı esnada Jeff ve Billy ’de Çelik Çene tarafından yakalanır. Bu arada Örümcek Kadın bu iş Jessica Drew ’in halledeceğinden büyük diyerek Jessica Drew suretinden çıkar. Örümcek Kadın Çelik Çene ile yüzleşmeye gider. Çelik Çene kedilerinin dokuz canı vardır ama bende örümceklerin iki canlı olduğunu kanıtlayacağım dedikten sonra aletinden çıkan şuayla Örümcek Kadın kendi şuası ile direnir ama geri çekilmek zorunda kalır. Çelik Çene madeni kapattıktan sonra adamına her şeyi topla Dünya’ya geri iniyoruz topladıklarımız bize ömür boyu yeter. Örümcek Kadın duvarı delmek için şuasını kullanır yeterli enerjisi olmadığı duvarı delemez ama aklına elması ağına bağlayıp matkap gibi kullanıp duvarı deler. Daha sonra mekiğin gittiğini gören Örümcek Kadın ağlarıyla mancınık yapıp kendisini mekiğe doğru fırlatır. Örümcek Kadın’ı gören Çelik Çenen roketleri çalıştırıp Örümcek Kadın’ı sarsamaya başlar. Bunun üzerine mekiğin roketlerini tıkayarak mekiğin kontrolünü ele geçirir. Daha sonra Çelik Çene ve adamları askerler tarafından tutuklanır. Bu arada Jeff ve Billy gelip Jessica kayıp geri dönmeliyiz general dedikten sonra Jessica Drew suretindeki Örümcek Kadın elmasların arasından çıkıp elmaslar kadınların en dostudur dedikten sonra içinden örümceklerinde öyle der ve film biter.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...