https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

19 Ağustos 2023 Cumartesi

The Creature Came from Chem Lab

 

Filmimiz Hillside Lisesinde ponpon kızların tezahürat yapmalarıyla başlar. Bu arada kimya laboratuvarından çıkan canavar hademeyi korkutur. Daha sonra okulun spor salonuna giden canavar herkesi korkutup kaçırır. Ertesi gün Daphne Shaggy ’ye işte Hillside lisesine geldik der. Shaggy ’de Scooby nerede diye sorunca Scooby ponpon kız kıyafetiyle dans figürleriyle minibüsten çıkar. Daphne ’in kuzeni koşarak gelir ne harika değil mi ünlü muhabir kuzenim Daphne Blake canavarı araştırmak için okuluma geliyor havalı değil mi Scooby deyince Scooby evet havalı der. Bunun üzerine Daphne Jennifer’a canavar büyük bir haber kaçıramazdım der.  Jennifer Daphne ’ye okul gazetesini gösterip bu okul gazetesinde resmi ne kadarda ürkünç değil mi der. Scrabby evet aynı zamanda çirkin bir yüzü de var diye karşılık var. Jennifer yalnızca geceleri ortaya çıkıyor bu yüzden onun korkunç suratını göremeyeceksiniz der. Bunun üzerine Shaggy alaycı bir şekilde ne kadar üzücü der.  Jennifer’ın yanına Toby gelir. Jennifer Toby ’ye okul dansına gelecek misin diye sorar. Toby canavar yüzünden dans iptal edildi der. Jennifer ne kötü deyince Toby evet çok kötü der. Toby Jennifer’a sınıfta görüşürüz bebek deyip gider. Kendinden geçen Jennifer bana bebek dedi ne harika değil mi dedikten sonra Scooby evet harika diye karşılık verir.


Daphne fen öğretmeni Bay Marsden’a neden canavar kimya laboratuvarından çıkıyor bir fikriniz var mı diye sorar.  Bay Marsden hayır yok ayrıca o sözde canavarın dansı iptal ettirmesi de umurumda değil çünkü öğrenciler ders çalışmalıdır der. Bu arada Scooby kurbağayı yalarken Bay Marsden şimdi müsaade edersiniz sürpriz yazılı hazırlayacağım hem de zor dedikten sonra gider. Shaggy Bay Marsden için ne eğlenceli adam der.  Daphne Shaggy ve diğerlerine hadi biraz ipucu arayalım der.  Scooby ’in yanına gelen Shaggy Scooby ’ye arkadaş edinmişin dedikten bir sürü kurbağa kafesten çıkar. Scooby kurbağayı takip ederken kafasını masaya vurur ve bir şey bulur. Shaggy Daphne ‘ye Scooby bir şey buldu der. Yerdeki nesneyi eline alan Daphne iğrenerek baktıktan sonra bu canavarın derisi olmalı dedikten sonra ben bunu kontrol edeceğim sizde spor salonuna bakın canavar en orada görüldü der. Bu arada canavarda gizlice ekibi gözetler.


Scooby Shaggy ve Scrabby ile spor salonuna geçerken çalan teneffüs zilli sayesinde öğrenciler üzerinden geçer. Shaggy burası amma büyükmüş dedikten sonra Scrabby bir şey bulabildin mi diye sorunca Scooby tramplen buldum diye cevaplar.  Scooby tramplende zıplarken Shaggy canavarı görür ve Scooby’yi uyarır.  Canavar Scooby’yi yakalar ama Scrabby canavara Scooby amcamı bırak seni yürüyen kimyasal atık diyerek topu canavara fırlatır. Scooby canavardan kaçarken basket potasına sıkışır ama Shaggy tarafından kurtarılır. Üçlü soyunma odasına saklandıktan sonra Scrabby kirli sepetini fırlatıp penceren düşmesine sebep olur.  Bunun üzerine Shaggy Scrabby ’ye iyi iş canavara havlu attırdın der. Bu arada Daphne gelip canavarın derisinin aslında sünger olduğunu söyledikten sonra sizler ne buldunuz diye sorar. Scooby canavarı dedikten sonra Shaggy ‘de bir şey düşürdü diye cevaplar.  Daphne bilgisayar disketi bu disketi okul bilgisayar odasında kontrol edeyim der.


Shaggy ve Scooby aldıkları kokuyu takip edip ev ekonomisi sınıfına girerler.  Shaggy Jennifer’a iki canavar avcısı için artık bir şeyler var mı diye sorar. Jennifer maalesef bittiler ama bulaşıkları yıkarsanız iyi olur çok fazlalar ve bende geç kaldım deyip Shaggy ve Scooby ‘ye önlük bağlayıp gider. Shaggy Scooby ‘ye şu kirli bulaşıklara baksana çok uzun sürecek der. Scooby hayır beni izle dedikten sonra hızlı ve mükemmel bir şekilde yıkayıp yerleştirir.  Daha sonra canavar Shaggy ve Scooby’yi kıstırır. Kapana kısılan Shaggy Scooby ‘ye keşke bizde Daphne ile bilgisayar odasına gitseydik dedikten sonra Scooby ve Shaggy’yi bırakıp gider. Bunun üzerine Shaggy ve Scooby Daphne ve Scrabby’yi kurtarmak için koşmaya başlarlar. Bu arada bilgisayar odasında Daphne bu diskette ne olduğunu öğreneceğiz der. Daphne disketi koyduktan sonra oyun açılır ve Scrabby bu Yıldız Eniği popüler bir oyun bu der. Scrabby Daphne ‘ye oynamak ister misin diye sorunca Daphne oyun oynamak için vaktim yok ayrıca neden canavarın insanları da korkuttuğunu anladım der. Fen öğretmeni Bay Marsden gelir ve Scrabby ve Daphne ‘ye burada ne işiniz var burası yetkili öğrenciler içindir der. Daphne açıklama yapmak ister ama Bay Marsden dinlemez Daphne ‘in elindeki diski alır ve hem Daphne’yi hem de Scrabby’yi odadan kovar


Dışarıda Daphne ile karşılan Shaggy canavar size doğru geliyordu deyince Scrabby tek gördüğümüz canavar fen öğretmeni Marsden diye karşılık verir. Bunun üzerine Daphne diğerlerine canavarın gideceği yerlerde Bay Marsden ’in gözükmesi tuhaf değil mi dedikten sonra Shaggy evet çirkin canavardan daha az arkadaş canlısı der. Tam kapıyı açtıklarında canavarlarla burun buruna gelirler ve ardından kaçarlar. Soyunma odasına giren ekibi canavar takip eder. Canavar Scooby’yi bulur ve Scooby canavarla Amerikan futbolu ile kafasını karıştır. Daha sonra Canavar Scooby’yi kovalar ve köşeye sıkıştırır. Bunun üzerine Scooby teneffüs zilini çalıştırır ve canavarın öğrenciler tarafından ezilmesini sağlar. Daha sonra canavarın maskesi çıkarılır Toby olduğunu öğreniriz. Daphne Toby ’in bilgisayar odasında oyunları kopya edip korsan olarak sattığını söyler.  Bunun üzerine Jennifer Toby ‘ye benciliğin yüzünden başkalarının eğlencesine mani oldun defolup gidebilirsin der ve film biter.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...