https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

4 Eylül 2022 Pazar

Les Petites Ecolières

 

 

Filmimiz Bay Landreux isimli ellilerinde bir adamın Patroniçeye bu randevuyu ayarlaman nezaketli bir davranış demesiyle başlar. patroniçe iyi bir müşterimize kıyak yapmamız normaldir diye karşılık verir. Bay Landreux kız yeni değil mi diye sorunca Patroniçe evet ona sürpriz yapın diye karşılık verir. Bay Landreux heyecanlı bir şekilde Patroniçeye sürprizlere bayılırım diyerek gider. yeni kız yatakta bulmaca çözerken Bay Landreux sürpriz diyerek genç kadının yanına gelir. Bay Landreux genç kadınla oynaşırken ahlak masasından Komiser Lambris odaya dalar. Komiser Lambris  şu işe bak ünlü sanayici Bay Landreux dedikten sonra Bay Landreux bu çok utanç verici diyerek yataktan kalkar. Yalnız kalan genç kadın eline gazeteyi alıp iş ilanlarına bakar. Bu arada hayat kadınları ve müşteriler polis tarafından götürülürken Patroniçe şimdi ne yapacağım diye yakınırken Patroniçenin yanına gelen Komiser Lambris sana tavsiyem özel bir okul açman diye karşılık verir


Okulunu açan patroniçe öğrencilerine günaydın canlarım bu  müdür muavinim Profesör Lambert bu da disiplin sorumlusu Bay Charles Dave der. Masasına oturan Patroniçe ilk talebesi Susie için performansı fena değil ama erkek arkadaşı Frank gelişme gösterebilir diyor der.  Claudia için yazılan notu okuyan Patroniçe nerdeyse yirmi yaşında hala bakire nişanlısı bunun anormal olduğunu ve halledilmesi gerektiğini düşünüyor der. Natalie hakkındaki notu okuyan Patroniçe Natalie ’in oyuncu olmak istediğini bunun için her şeyi yapabileceğini hatta zevk vermeyi bile der. En son Nanette isimli genç kız için yazılan notu okumaya başlayan Patroniçe Nanette için jimnastikçi ama kariyerini değiştirmeye niyetli der.  Patroniçe yeni talebelerine buraya gelip kendinizi düzeltmek gelmenizden kıvanç duyuyorum der. Derse başlayan Patroniçe kızlara hassas bir şekilde nasıl kıyafetlerin çıkarılmasına dair uygulamalı bir ders verir.


Kızlar yemekhanede yemeklerini yerken Patroniçe hakkında konuşurlar. Susie Claudia ’ya ders hakkında ne düşünüyorsun diye sorunca Claudia Profesör Lambert’in pipisi çok korkunçtu diye cevap verir. Claudia ’in yanına gelen Bay Dave bu mürekkep lekesi mi yemekten önce ellerini yıkamadın mı diye sorar. Claudia yıkadım ama çıkmadı diye cevap verince Bay Dave görünüşe göre iyi ovalayamamışın ama şimdi ovalaman konusunda yardımcı olacağım der. Claudia ‘in elini kasık bölgesine götüren Bay Dave kendisini tatmin ettirir.  Susie, Natalie ve Nanette kendi aralarında konuşurken Bay Dave gelip teneffüs bitti derslerinize dönün der.  Daha sonra gece yatarken kendisini tatmin eden Nanette Claudia ‘in yatağına gidip Claudia ile lezbiyen ilişkiye girer. Bu arada Nanette’yi yakalayan Patroniçe öğrencilerin birbirleriyle münasebette girmeleri yönetmeliğe aykırı istemem bile seni cezalandırmam gerekiyor der. Bunun üzerine Patroniçe Nanette ’in ellerini kollarını bağlayıp kendisiyle lezbiyen ilişkiye zorlar. Patroniçe işini bitirince Nanette ’ye okul özel olduğu kadar cezalarda özeldir der.


Patroniçe öğrencilerine Mary Magdelena, Mesalina ve Lucrezia Borgia gibi tarihin önemli şahsiyetlerini anlatırken içeri tesisatçı girer. Patroniçe öğrencilere tarih dersimizi sonlandırıp uygulamalı pratik dersimize başlayacağız der. Tesisatçı yanlış geldim gideyim derken Claudia hariç diğer öğrenciler soyunup tesisatçının yanına giderler. Tesisatçı kurtulmak için yalvarırken Claudia ‘in yanına gelen Patroniçe arkadaşlarına eşlik et der. En sonunda öğrencilerin tahriklerine dayanamayan tesisatçı öğrencilerle sevişmeye başlar. Bu arada bekaretini Claudia ’da arkadaşları okul yönetimi tarafından kutlanır. Kızlar hafta sonu tatiline giderken Patroniçe hepinize iyi tatiller dilerim ödevlerinizi unutmayın der.  Daha sonra Susie okulda öğrendiklerini erkek arkadaşı Frank’in üzerinde tatbik eder. Derslere tekrar başlayan öğrenciler sınava tabii tutulurlar. Profesör Lambert ve Bay Dave ile girdikten sonra Patroniçe iş arkadaşlarımın takati kalması üzerine size Eric’i teşrif ediyorum der. Eric tek başına kızlarla beraber olur. Kızlar okul bahçesinde heyecanla beklerken kızların yanına gelen Patroniçe uzun değerlendirmelerden sonra hepiniz yüksek notlarla mezun oldunuz der.


Patroniçe çalışanları ve öğrencileri le birlikte yıl sonu müsameresi hazırlar. Susie ve Profesör Lambert kırmızı başlıklı kız masalını canlandırırken Pamuk Prenses olaya dahil olur. Kırmızı başlıklı kız Pamuk Prenses’e bu senin masalın değil deyince Pamuk Prenses yakışıklı prensi bulamıyorum dedikten sonra kötü kurtla beraber olur. Daha sonra Natalie ve Bay Dave Peter Pan’dan Kaptan Hook ve Tiger Lilly karakterlerini canlandırır. En sonunda Eric ve Nanette ’de Uyuyan Güzel masalının son sahnesini kendi üsluplarıyla canlandırılır. Daha sonra çekilen kura sonrası Patroniçe kurayı kazanan şanslı kişi ile sevişir. Patroniçenin yanına gelen Profesör Lambert Komiser Lambris ‘in geldiğini haberdar eder. Patroniçe izleyicilere teknik aksaklıklar nedeniyle gösterimize kısa süreliğine ara veriyoruz der. Komiser Lambris ’in yanına gelen Patroniçe ne güzel bir sürpriz sizi hangi rüzgâr attı buraya deyince Komiser Lambris bu binaya genç kızların girip çıktığına dair raporlar aldık diye karşılık verir. Bunun üzerine Patroniçe kapıda asılı levhayı görmediniz sanırım der. Komiser Lambris özel okul açtığınız sanırım der. Patroniçe evet tavsiyenize uydum isterseniz öğrencilerimin çalışmalarını gösterebilirim der. Komiser Lambris patroniçenin öğrencilerinin kitap okumasını seyrederken izleyicilerinde kasıklarına bakar. Daha sonra Komiser Lambris adamların haline dokunsam patlayacaklar burayı kapatıyorum der. Patroniçe şimdi bana ne olacak deyince Komiser Lambris sinemaya girmeyi düşünebilirsiniz yapımcılık size çok yakışır dedikten sonra film biter.


 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...