https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

9 Eylül 2022 Cuma

A Deep Compassion

 


Filmimiz Rocky isimli bir adamın hapisten firar edip motorla kaçmasıyla başlar. Motorla bir süre gittikten sonra Bill ve Johnny isimli iki adamın yanında durur. Üçlü arabaya binip ormanlık bir alana giderler. Rocky ve Johnny Bill’i bırakıp yollarına devam ederler. Bu arada Carl isimli kör bir genç zevk içinde plak dinleyip kör alfabesi ile yazılı kitabını dışarıda birilerinin olduğunu hisseder ve dışarı çıkar.  Carl Johnny sen misin diye seslenir Johnny evet benim deyince Carl Johny’ye yalnız değilsin diye karşılık verir. Bunun üzerine Johnny Carl’a yanımda Rocky’yi getirdim kendisi birkaç günlüğüne misafirimiz olacak der. Daha sonra Johnny Rocky ’ye bu da küçük kardeşim Carl der. Carl merhaba Rocky tanıştığımıza sevindim diyerek elini uzatır. Rocky ilk başta elini uzatmak istemez ama Johnny zorlayınca Rocky Carl ’in elini sıkmak zorunda kalır. Daha sonra Rocky bütün gün burada dikilip duracak mıyız deyince Carl ve Johnny kulübeye girerler.


Johnny ve Rocky kart oynarken Rocky Johnny ’ye kaybettin bunun manası ne biliyorsun değil mi iyi bir muamele isterim dedikten sonra Johnny Rocky ile beraber olur.  Bu arada Johnny ve Rocky ’in günah dolu eylemini dinleyen Carl dehşet içinde kalır. Ertesi ormanda gezinen Carl bir kayaya oturur ve ben buradayım diye seslenir. Konuşmasına devam eden Carl misafirlerim var iki tane bir tanesi abim Johnny kendisi bu akşam gidecek diğeri ise Rocky ama ondan haz etmedim çok kaba biri gibi ama yine de yanımda birilerin olması sevindirici der.  Daha sonra Carl konuştuğu adama burada mısın beni duyuyor musun diye seslenince çıplak bir adam tepenin üstünde belirir.  Adam tok sesiyle buradayım dedikten Carl ‘in gözlerini açar. Daha sonra Carl adamla beraber olur. Carl adama bende yanına götür artık geri dönemem diye yalvarır. Adam Carl’a yakında birbirimize kavuşacağız dedikten sonra kaybolur.


Gece Rocky iskambil falı bakarken sinirle kartları yere fırlatır. Carl Rocky ‘ye gene mi kaybettin deyince Rocky evet seni lanet olası özürlü hadi eğlenelim der. Carl korku içinde Rocky ‘ye ne demek istiyorsun deyince Rocky Carl ‘in kitabını parçalayıp Carl ‘in suratını fırlatır. Carl korku çığlıkları atarken Rocky bir hayvan gibi Carl’a tecavüz eder. Carl Rocky ‘ye bırak beni canım yanıyor diye yalvarır ama Rocky umursamaz. İşini bitiren Rocky Carl’a gerçek bir erkek tarafından düzüldün seni nonoş şimdi kapa çeneni deyip uyur. Şokta olan Carl bastonu bulduktan sonra bastonuyla Rocky ‘in kafasına defalarca vurarak Rocky’yi öldürür. Daha sonra yaptığın farkına varan Carl dehşete kapılarak ormana kaçar. Bir süre ormanda korku içinde dolanan Carl uçurumdan düşerek ölür. Daha sonra gizemli adam Carl’a cesedini gösterip sonsuza kadar beraberiz dedikten ikili kaybolur ve film biter.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...