https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

8 Ocak 2022 Cumartesi

Night Of The Living Bi-Dolls

 

Filmimiz kendisini tabutta bulan Cecily isimli bir kadının korku dolu çığlığı ile başlar.  Daha sonra başka bir kadın Cecily’in bulunduğu tabutu çıkartır. Kelly isimli genç kadın erkek arkadaşı Kevin’a Mezarlığı kast ederek ben buraya girmem der. Bunun üzerine Kevin nazikçe Kelly’ye kasabadaki tek boş mekân bu diyerek Kelly’yi ikna eder. Kelly ve Kevin mezarlık içinde romantik piknikleri sonrasında ateşli bir sevişmeye dönüşür. Bu arada Cheryl isimli kadın Cecily’yi tabuttan çıkartır. Cheryl isimli kadını gören Cecily pek hoşnut olmaz.  Bunun üzerine Cheryl niye uğraşıyorum ki diyerek tabutu kapatır.  Tabutunu açan Cecily bu da nedir nerdeyiz biz diye söylenir.  Cheryl alaycı tavırla Cecily’ye hala nerede olduğumuzu çıkartamadın mı diye karşılık verir. Cecily Cheryl’ye bana uyuşturucu verip kafayı buldurdun diye suçlar. Chery Cecily’ye aklını mı yitirdin nerede olduğumuza baksana diye çıkışır. Bunun üzerine Cecily mezarlıktayız ne olmuş yani deyince Cheryl ikimizde ölüp dirildik nasıl oldu bilmiyorum der. Cecily Cheryl’ye hatırlatta seni kovayım tırlarmışsın dedikten sonra niye senin gömüldüm ben diye sorar. Bunun üzerine Cheryl Cecily’ye burası kızına aldığın mezar diye cevaplar. Cecily Kelsie kurtuldu mu diye sorunca Cheryl evet diye cevap verir. Cecily evet diye cevap verir. Cecily peki Lana o kaltağı kalbinden vurmuştum o niye burada değil diye sorunca Cheryl o yakıldı diye cevap verir.  Daha sonra Cecily tabutan aynasını alır. Cheryl ilk başta Cecily’in tabutta aynası olmasına şaşırır ve daha sonra ayna için kavgaya tutuşurlar. Bu arada dirilen zombiler mezarlıkta uyuya kalmış Kelly ve Kevin’e saldırır.

Haber muhabiri Margo Peyton terörist saldırı sonrası Saint Anne sınırları kapatıldı der. Bu arada yaşlı bir kadın oğluyla haberleri seyretikten sonra yaşlı kadın oğlu Tom’a çok açık giyiniyorsun günaha davet çıkarıyorsun der. Tom yalnızca tişört anne deyince Tom’un annesi üzerine düzelttikten sonra çalan kapıya bakmaya gider. Tom’un annesi bedensel günahlar ruhunu tıkar diye seslenir. Kapıyı açan Tom Billy ve Tanya isimli iki motorcu karşılaşır. Billy Tom’a telefonun yerini sorduktan sonra Tanya’da evde başka biri var mı diye sorar. Bunun üzerine Tom annem var ama o da kötürüm der. Billy telefonu Tom’dan telefonu ister. Tom telefonu alırken Tanya söylediğim gibi varmış ev harika bir ezik ve kötürüm annesi varmış der. Billy çıkardığı tabancayı gösterip ikisi sorun çıkartırsa icaplarına bakarım der. Daha sonra Cecily ormanda ilerlerken Cheryl bekle der. Bunun üzerine Cecily Cheryl’ye beni yalnız bırakmanı söylemiş miydim kızıma gidiyordum der. Bunun üzerine Cheryl Cecily’ye bütün dünya senin öldüğünü biliyor der. Bunun üzerine Cecily rol yaparım deyince Cheryl ölmemiş gibi yaparım diye karşılık verir. Cheryl haline baktın mı leş gibi gözüküyorsun der. Cecily yerdeki spreyi alıp ben bir sanatçıyım kendimi yeniden yaratabilirim deyince Cheryl iyiden iyiye kendini yitirdin der. 

Margo kameramanı Bobby’ye bu şekilde ana haber sunucusu olaman bir şekilde Saint Anne’ye gitmem gerek der. Bunun üzerine Bobby Margo’ya Saint Anne’ye gidişler kapatıldı deyince Margo eski patika yolu kimse orayı kullanmıyor oradan gidebiliriz der. Bobby isteksizce Margo’un fikrini kabul eder. Kelsie içkisini yudumlarken Sam bir bakar mısınız deyince Kelsie Sam’e sen gel hem yorgunum hem de meşgulüm der. Kelsie’in yanına gelen Sam Bay Burke anlaşmayı imzalamanızı bekliyor Bayan Fontana der. Anlaşmayı okuyan Kelsie Sam’e o tembel herife söyle maddeleri doğru yazsın der. Bunun üzerine Steve Kelsey’ye bu işide batıracaksın der. Bunun üzerine Kelsie aşağılayıcı bir tavırla senin mutfakta yapacak işlerin yok mu der. Steve Kelsie’ye bugün heyheylerin üzerinde deyince sinirlenen bırakında bu işi kendi usulümce çözeyim der. Steve Kelsie’ye kendi usulünde gördük diye karşılık verir. Kelsie bitti mi dedikten sonra Steve gider. Daha sonra Kelsie anlaşmayı imzalar.

Tom telefonu getirir ve Billy tam zamanında geldin Tanya şov yapıyor der. Tom ben gideyim deyince Billy bayana hakeret etmek istemezsin değil mi deyince Tom kalmak zorunda kalır. Tom Tanya’in striptizini seyrederken kendini tatmin eden Billy’den etkilenir ve Billy ile beraber olur. Billy Tom ile beraber olurken Tanya’da olaya müdahil olur. Bu arada üçlünün inleme seslerini duyan Tom’un annesi bu evde zina yapılıyor dedikten sonra kalbine yenilir. Kelsie ilaçlarını alırken Steve ilaçları içkiyle almamalısın der. Bunun üzerine Kelsie ilaçların işini hızlandırıyorlar deyince Steve biraz yavaşla diye karşılık verir. Kelsie bunlar kendimi iyi hissettiriyor dedikten sonra Steve Kelsie’ye eğer kendini toparlamazsan bu projeden atılırsın der. Kelsie bırak denesinler der. Steve ukala bir tavırla gazetelerde bile ismin geçmiyor der. Kelsie gazeteler berbat bana sarhoş diyorlar ama değilim der. Steve yumruk atmayı öğrenmelisin deyince Kelsie Bu âlemde belden aşağı vuruyorlar der.  Bunun üzerine Steve Los Angeles bir orman tatlım deyince Kelsie Steve’e sen hiçbir işe yaramayan iki kuruşluk bir adamsın der. Bunun üzerine Steve Kelsie’ye sende annen gibisin en azından onun bir yeteneğini vardı der. Steve’in sözüne sinirlenen Kelsie Steve’e tokat atar.

Tom giyinirken Tanya ve Billy’ye aramanızı yapıp bir an önce gidin der. Billy cebinden tabanca çıkarır ve oturmasını söyledikten sonra Tanya’ya yaşlı kadını kontrol et mücevher varsa al sorun çıkarırsa icabına bak der.  Tanya gittikten sonra Billy Tom’a şimdi kasanın şifresini söyle der. Tanya yaşlı kadının yüzüğünü almaya çalışırken Tom’un annesi günahkâr diyerek Tanya’in gırtlağını sıkar. Tanya Billy’ye yaşlı kadın delirdi diye bağırır. Billy yaşlı kadına ateş eder ama etki etmez ve Tom’un annesi üç günahkârı etkisiz hale getirir. Jack’in yanına gelen Steve senaryo ne durumda diye sorar. Jack tıkandım bir şey yazamıyorum deyince Steve tam zamanında gelmişim dedikten sonra Jack ile günaha girer. Margo Bobby’ye benzin almadığına hayret ediyorum deyince Bobby tüm benzinciler kapalıydı diye karşılık verir. Margo şurada bir ev var der. Bobby kamerasını alırken zombinin saldırasına uğrar. Margo’un yardımıyla Bobby zombiden kurtulur ama ısırılır.


Çalan kapıyı açan Kelsie karşısında annesi Cecily ve Cheryl görünce bayılır. Cecily baygın kızının saçlarını okşayarak annen döndü der. Bu arada Cheryl’in karnı guruldayınca Cecily bu da neydi diye sorar. Cheryl hiçbir şey deyince Cecily hadi oradan lanet olası karnın gurulduyor diye karnın gurulduyor der. Bunun üzerine Cheryl açım deyince Cecily Cheryl’ye kızıma dokunmayacaksın yemek istiyorsan dışarı çık der ve Cheryl gider.  Kelsie ayıldıktan sonra Cecily’ye hastane yatağımda senin cenazeni seyrettim der. Cecily danışmanım bütün olayı polislerden kurtulmam için ayarladı der. Bunun Kelsie Cecily’ye bak anne sen öldükten sonra veya ölümünü tezgâhladıktan sonra ışıklar bana çevrildi ve itiraf etmeliyim bu durumdan hoşlandım der. Cecily ses duyunca bu da nesi deyince Kelsie aptal kocam olmalı diyerek odadan çıkarken annesini tanıdığım iyi bir doktor var derin çok kötü durumda der.  Dışarıda duyduğu sesi kontrole giden Kelsie eli palalı bir adamla karşılaşır. Daha sonra eli palalı adamın bahçıvan Paul olduğunu öğreniriz. Kelsie Paul’a ödümü kopardın der. Paul ayağımı burktum bende müştemilata gidiyordum eğer sakıncası yoksa evde de kalabilirim deyince Kelsie bugün olmaz başka bir sefere diye karşılık verir.

Kelsie’in evine gelen Margo saldırıya uğradık deyince Kelsie Margo ve Bobby’ye oturun bende sargı bezi getireyim der. Kelsie gittikten sonra Margo Bobby’ye Kelsie Fontana’in evindeyiz ve kimseye röportaj vermedi eğer onunla röportaj yaparsam ana haber sunucusu olabilirim der ve telefon kablosunu kopartır.  Kelsie geri döndüğünde Margo Kelsie’ye hastaneyi arayabilir misin diye sorar. Telefonu kontrol eden Kelsie hatlar gitmiş deyince Margo hatlardan olmalı der. Bu arada duştan çıkan Steve Jack’e duş geldi der ve Jack’in zombi tarafından yenildiğini görür. Daha sonra kendisi de zombi saldırısına uğrar.  Kelsie’in yanına gelen Paul evin etrafında bir sürü garip tip var der. Dışarıya bakan Kelsie evi saran zombileri görür ve Paul’a eve girebilirler mi diye sorunca Paul bayağı güçsüzler yardım gelene dek rahatız diye cevaplar. Margo pek zamanı değil ama birkaç soru sorabilir miyim deyince sinirlenen Kelsie Margo’ya ikinizi de zombilere atarım diye tehdit edince Margo anlaşıldı diyerek susar.  Odasına giden Kelsie Cecily ve Cheryl’in cest yediğini görünce anne sen lanet olası bir cesetsin der. Bunun üzerine Cheryl Kelsie’ye saldırır ve Cecily Cheryl’in kafasını kopartır. Daha sonra Kelsie annesini seninle tanıştığım günden beri dertten kurtulamadım diyerek öldürür. Bedensiz Cheryl Kelsie’ye sana yardımcı olabilirim der ama Kelsie Cheryl’de öldürür. Bu arada Margo planlarını uygulamak için Bobby ile beraber Paul ile beraber olur. Sevişme sonrası ölen Bobby zombiye dönüşüp Paul’u öldürür. Daha sonra Kelsie Bobby’yi öldürür ama Steve’de Kelsie’yi öldürür. Bu arada evden kaçan Margo bahçede zombilerin saldırısına uğrar ve film biter.


 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...