https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

3 Şubat 2021 Çarşamba

Cockpit 2: Survival of the Fittest

 

Filmimiz uçak kazası sonrası can pazarı yaşanırken Michael isimli kabin memuru Steve’in yakasını tutup eğer pilot köşkünde oynaşmasaydın bunların hiçbiri olmazdı diye hesap sormasıyla başlar. Daha sonra Michael Steve’e kıpırda yaralılar var onlarla ilgilen der.  Kazazedeler birbirleri ile ilgilenirken Steve ben yardım aramaya gidiyorum benle gelen var mı diye sorar. Üç kazazede Steve ile gitmeyi kabul eder. Bunun üzerine Steve diğerlerine enkazda kalan uyku tulumlarını çıkaralım işimize yarayabilirler. Ertesi sabah Michael ’in yanına gelen Steve ben birkaç kişiyle yardım aramaya çıkacağız der. Michael Steve’e olabildiği kadar çabuk yardım bulun ne kadar dayanacağımız belli değil ayrıca arzularına dem vur deyince Steve merak etme diye karşılık verdikten sonra yanındaki birkaç kişi ile 

Steve ve Chad ormanın içinde gezinirken Steve Chad’e dur su sesi duydum deyince iki adam sesin olduğu yöne doğru giderler. Bu arada Kurt ve Brad isimli iki kişide Steve ve Chad’i gizlice takip ederler. Steve eğer pilot köşkünde oynaşmasaydım bunların hiçbir olmayacaktı diye kendisini suçlamaya başlayınca Chad Steve’in yakasına yapışıp senin suçun değil deyip Steve ile oynaşmaya başlar. Brad Kurt’e ne dediğini duydun değil mi deyince Kurt evet o ikisi şimdi yiyişecekler diye karşılık verir. Bunun üzerine hayır seni ahmak enkaz var diye karşılık verince Kurt Brad’e ne yapacağız diye sorar. Brad sen anneme haber ver bende burada kalıp izleyeceğim dedikten sonra Kurt koşarak gider. Annesinin yanına giden Kurt enkaz bulduğunu ne yapmam gerek diye sorar. Kurt’un annesi Kurt’e biliyorum şehirli züppelerin telsiz konuşmalarını dinledim der. Kurt ne yapmam gerek diye sorunca anne Kurt’e enkazda ne varsa topla ve buraya getir başarısız olursan pis döverim seni diye karşılık verir. Bu arada Brad’de Chad ve Steve’i izleyerek kendisini tatmin eder.


Kurt’un annesi ev işleri ile uğraşırken isimleri Jaime ve Bubba olan iki oğlu gelir. Kurt’un annesi Jaime ve Bubba’ya nerede kaldınız diye sorunca. Jaime Bubba’in balık tutarken dereye düştüğünü söyler. Bunun üzerine Kurt’un annesi Jaime’ye Bubba’yı temizle yoksa domuz ahırında yatarsın diye karşılık verince Bubba ve Jaime yıkanmaya gider. Bubba bayağı kirlenmişin diyerek Jaime’yi süngerle yıkamaya başlar. Bir süre sonra Jaime ve Bubba arasında günah dolu anlar yaşanır. Daha sonra Steve ve Chad diğerlerinin yanına dönerler. Roberto bir şey bulabildiniz mi diye sorar ama Steve bir şey bulamadıklarını söyler. Dustin isimli kazazede Chad ve Steve’e nasıl temizlediniz diye sorunca Steve şelale bulduk orada yıkandık der. Bunun üzerine Roberto isimli diğer kazazedede biz burada canımızla uğraşırken onlarda yüzme keyfi yapmışlar diye sitem eder. Daha sonra ayrılalım bu sayede daha fazla yere bakma sansımız olur der. Dustin Steve’e sen bizle geliyorsun bu sayede kaytarmazsın dedikten sonra Steve Dustin ve Roberto ile gider. Chad’de Vince ile gider.

Chad ve Vince ormanda ilerlerken Brad ve Kurt tarafından gafil avlanırlar. Chad bakın arkadaşlar biz bela aramıyoruz yalnızca yardım arıyoruz uçak kazası geçirdik doktora ihtiyacı olan kişiler var der. Bunun üzerine Brad Chad’e kapa çenini uçak kazasından haberimiz var dedikten sonra lafa karışan Kurt’ta bizi cahil falan mı sandınız der. Vince bakın karavanınıza gidelim telefon sonra yolumuza devam edelim deyince Brad biz karavanda yaşamıyoruz biz kulübede yaşıyoruz diye karşılık verir.  Kurt ne yapacağız deyince Brad anneme götürelim bunları o ne yapacağımızı söyler diye karşılık verir. Vince beni hiçbir yere götüremeyeceksiniz diye karşı koyunca Brad Vince’i bıçaklayıp Chad’i kaçırır. Bu arada Steve diğerlerine birazdan hava kararacak deyip kamp yapalım hava ağarınca yolumuza devam edelim der. 


Brad ve Kurt Chad’i zorla günaha sokarken Kuduz Köpek’te üç adamı seyredek kendisini tatmin eder. Kurt ve Brad işlerini bitirdikten sonra Chad’i bağlayarak ava giderler. Bu arada Kevin isimli başka bir kazazede diğerlerini ısınmamız gerek yoksa donarak öleceğiz deyince diğer kazazedeler toplu halde günaha bulanırlar. Sabah olduğunda Steve ormanın derinliklerinde Chad’i arar.  Kurt ve Brad kendi hallerinde takılırken Kurt’un annesi iki çocuğuna enkaza gidip para ve mücever getirin der. İki kardeş ama anne deyince Kurt’un annesi sakın bana karşı çıkmayın yola koyulun der. Kurt ve Brad gittikten Steve Chad’i bulur ve bağlarını çözer. Chad kaçarken Kurt’un annesi Steve’e saldırır. Kısa süren bir boğuşma sonrası Steve Kurt’un annesini öldürmeye başarır. Daha sonra Steve kulübenin içerisinde bulunan telsizi kullanarak askerlere enkazın tarifini verir. Daha sonra Vince’in yanına giden Steve herkes iyi seni hastaneye götürelim der ve film biter.




 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...