https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

14 Şubat 2021 Pazar

Score

 

Filmimiz Ray isimli bir şahsın film müziği hazırlamasıyla başlar.  Daha sonra Steve isimli başka bir adam Ray’ye bu müzik bu sahneye tam uyumlu olmuş der. Bunun üzerine Ray Steve’e burada ne işin var müziği akşama yetiştireceğimi söylemiştim der. Steve Ray’ye ben filmimin müziği için gelmemiştim filmi göstererek sana bunu getirdim der. Ray Steve’e stüdyo hangi sonu çekecekmiş trajik olanı mı yoksa mutlu sonu mu diye sorar. Steve stüdyo ikisinide müzik yapılmasını istedi diye cevap verince Ray Steve’e ikisine de beste yapmamı istiyorsun diye karşılık verir. Steve Ray’ye sakıncası yoksa deyince Ray yok yalnızca Jason’i özledim der. Steve Ray’ye başrol oyuncusu ile ilişki yaşarsan olacağı buydu der. Bunun üzerine Ray Steve’e yanlış anlama Jason’a başrolü verdiğin için müteşekkirim der. Steve benim içinde zevkti dedikten sonra Ray’ye ikinizde bu akşamki partiye gelecek misiniz diye sorar. Ray evet diye cevap verdikten sonra Steve güzel diyerek Ray’in yanından ayrılır

Steve Ray ve Jason’a keşke partide olsaydınız der. Ray yarın sabah stüdyoya dönüp besteyi tamamlamam gerekiyor dedikten sonra Jason’da Steve’e bende gelecek hafta için hazırlanmam gerek deyip Ray ile gider. Daha sonra diğerlerinin yanına giden Steve her şeyi düzgünce halleden ekibime kadeh kaldırıyorum ve herkes eğlencesine baksın der. Bunun üzerine parti katılımcıları grup sekse iştirak ederler.  Günler sonra Steve oyuncu seçmelerine katılan Scott isimli adama karakteri gerçekten yaşattırıyorsun harbiden etkilendim der. Bunun üzerine Scott Steve’e heyecanlanarak gerçekten mi diye bu rolü alacak mıyım sorar. Steve evet ama bir mesele var deyince Scott nedir diye karşılık verir. Bunun üzerine Steve oynayacağın karakter cinsel açıdan doyumsuz birisi der. Tişörtünü çıkaran Scott bu kâfi mi deyince Steve biraz daha cüretkâr olmalısın diye karşılık verir. Bunun üzerine Scott tümden soyunur ve ardından Steve ile Scott günah dolu anlar yaşar.

Jason senaryoyu okurken Ray Jason’in üstüne atlar. Daha sonra Jason biraz müsaade ver de senaryoyu okuyayım der. Ray Jason’a pek umutlanma bu işler belirsizdir deyince Jason Ray’ye sorun mu var diye sorar. Bunun üzerine Ray Jason’a bazen filmler gişede istenilen başarıyı gösteremezler der. Daha sonra Ray ve Jason yatakta oynaşırlar. Scott giyinirken Steve senin menajerin ile yapımcılar görüşecek bana kalırsa bu iş yüzde doksan beş çantada keklik der. Bunun üzerine Scott hani rolü kapmıştım deyince Steve rahtla sorun yok diyerek Scott’in elini sıkar. Scott gittikten sonra Blake isimli bir adam Steve’in yanına gelir. Blake rol kalmadığını söylemeliydin deyince Steve küstah bir tavırla uğraşmak istemediğini söyler. Bunun üzerine Blake keşke seni bulduğum yerde bıraksaydım der. Steve yüzsüzlüğünü sürdürerek ama yapmadın diye karşılık verir. Blake Steve’e bu eve gelen herkesle yatmandan usandım der. Steve arsız bir tonla bu benim sorunum değil senin sorunun diye karşılık verince Blake eskiden çektiğin filmler bizi birbirimize yakınlaştırıldı birbirimizi ayırmazdı der. Küstahlığını sürdüren Steve o zamanlar senin parana ihtiyacım vardı ama şimdi yok der.

Steve’i arayan Jason film hakkındaki endişelerini dile getirirken Steve’de Blake’e özel bir konuşmam var deyince Blake Steve’e konuşmanı al müsait bir yerine sok diyerek gider. Blake gittikten sonra Steve Ray’yi ekte benim yanıma rolün için çalışırız gel der. Bu arada Blake’de Steve ve Jason’in konuşmalarına gizlice kulak misafiri olur. Jason Steve’e peki erkek arkadaşın ne olacak diye sorunca Steve boş ver onu diye karşılık verir.  Jason Steve’e yaptığın her şey için minnettarım ama Ray’yi üzmek istemem deyince Steve Jason’a seni bilirim tek bir erkekle yetinmezsin diye karşılık verir. Daha sonra duştan çıkıp telefona gelen Ray’ye beste hazır mı diye sorunca Ray birkaç parçası kaldı der. Steve Ray’ye birkaç sahne çekimi için Jason ile bir hafta Chicago’da kalacağız der. Steve telefonu kapattıktan sonra Blake bensiz Chicago’ya gideceksen büyük yanılgı içtersindesin der. Steve Blake’e gelirsen bana engel olursun deyince Blake bu filme mali yatırımlarda bulundum gelme hakkım var der.

Montaj odasına giren Steve montaj filmi nasıl montaj edeceklerini kaba bir şekilde tarif eder. Daha sonra Eddie isimli bir adam Steve’e bizimle takılır mısın diye sorunca Steve Eddie’ye başka yere gideceğim der. Steve gittikten sonra Eddie montaj odasındaki diğer iki kişiyle yakın ilişkiye girer. Üç hafta sonra Steve bu film iyi başarı yakalarsa o iki ezikten kurtuluruz der. Bunun üzerine Jason zaten bu saklı ilişki beni sıkmaya başlamıştı dedikten sonra Steve Jason’a seninle oynaşmayı seviyorum ama paylaşmayı sevmiyorum der ve ardından Steve Jason ile yiyişmeye başlar.  Jason ve Steve’in yanına gelen Blake ne kadar sevimli der. Steve Blake’e sen Los Angeles’a gitmemiş miydin diye karşılık verir. Jason Blake’e ben yalnızca Steve’i dostça öpüyordum deyince Blake Jason’a sessiz ol sürtük pislik kokusu aldım der. Bunun üzerine Steve Blake’e koku alman bulabildiğin anlamına gelmez deyince Blake seni buldum diye karşılık verir. Daha sonra Blake Jason’a omuz atıp giderken Jason burası yol değil diye seslenir. Bunun üzerine Blake arka sinyalin yanık ama deyip gider. Blake gittikten sonra Steve ve Jason oynaşmalarına devam eder.


Ray piyano arkasında Steve’in yeni filmi için beste yaparken Jason’in kendisini Steve ile aldattığını öğrenir ve piyanonun tuşlarına öfkeyle vurur. Bu arada Steve’in yanına gelen Mike isimli yönetmen işlerin bittiğini söyler. Bunun üzerine Jason Mike’a ne yapacaksın diye sorar. Mike birşeyler yiyip içeceğini söyleyince Jason sana yiyecek ve içecek ayarlarım deyince Mike Steve ve Jason ile oynaşmaya başlar.  Ertesi gün Steve filmi yollamak amacıyla Chicago’da kalırken Jason’da Los Angeles’e gider. Daha sonra Ray Jason’i arayıp seni çok özledim der. Bunun üzerine Jason’da Ray’ye hislerimiz karşılıklı der. Hafif çakırkeyif olan Ray Jason’a beni sevdiğini söyle der ama Jason söylemek istemez. Bunun üzerine Ray Jason’a bir sorun mu var diye sorar ama Jason’in arkasından yaklaşan gizemli bir şahıs Jason’i iple boğarak öldürür. Jason’in çığlıklarını duyan Ray panik halinde Jason’a neler oluyor der ama cevap alamaz

Steve jakuzide rahatlarken Jason’i öldüren gizemli şahıs Steve’i vurarak öldürür. Daha sonra Mitch isimli polis memuru ormanda devriye gezerken polis memuru Jack Mitch’i telsizle arayıp ünlü bir yönetmenin evinde öldürdüğünü söyler. Mitch Jack’e sana katılayım mı deyince Jack Mitch’e sen devriyeni bitir der. Bunun üzerine Mitch ormanda yapalacak ilginç birşeyler vardık muhakkak der. Bir süre ormanda dolanan Mitch zina yapan gençleri görür ve aralarına katılır. Ertesi sabah Ray’in evine gelen memur Jack Ray’ye Blake ile kendisinin arasında konuşma kaydını dinletir. Blake Ray’ye kendilerini aldatan Steve ve Jason öldürüp hem Jason’in hem de Steve’in sigorta parasının üstüne konmayı önerir. Daha sonra Blake Jason’i öldürdükten sonra Ray’ye şimdi senin sıran der. Ray istemeyerek kabul ettikten sonra Steve’i öldürür. Bunun üzerine polis memuru Jack Ray’yi cinayet ve cinayete yataklık etme suçundan tutuklar. Daha sonra bunun bir kâbus olduğunu öğreniriz. Ray’in evine gelen polis memuru Jack Ray’ye Bay Harper’in ifadesine dayanarak Jason Branch ve Steve Michaels ölümlerini intihar cinayet olduğunu belirledik der. Konuşmasına devam eden polis memuru Jack Bay Michaels’in borç içinde yüzdüğünü ve bu yüzdende Bay Branch’i yönettiği son filmdeki aynı yöntemle öldürdüğünü daha sonra vicdan azabına dayanmayıp intihar ettiğini söyleyip gider. Memur Jack gittikten sonra Blake Ray ile çılgınlar zina yaparlar ve film biter.


 

 

 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...