https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

24 Ocak 2019 Perşembe

La Figlia Del Padrino


Filmimiz yazı Rita isimli bir kadınla başlar. Rita’ın yanına gelen Gianluca yazılanları okur. Rita’ın bugün biraz huysuzum yazısını okuyan Gianluca Rita ’ya seni üzen nedir diye sorunca Rita Gianluca ’ya bir şey yok diye cevap verir. Bunun üzerine istediğin ne varsa getirebilirim seni mutlu ederim der ve Gianluca Rita ile yiyişir. Daha sonra ellilerinin sonunda bir adam olan Don Salvatore berber olan Marcello’un dükkânına gidip berber koltuğuna oturur. Marcello Don Salvatore ’un elini öpüp size hizmet etmek benim için onurdur dedikten sonra tıraş işlemine başlar. Bu arada eli tüfekli bir kişi gizlice Marcello’un dükkânına girer. Eli tüfekli kişinin Gianluca olduğunu öğreniriz ve Gianluca Marcello ’ya hemen git dedikten sonra Don Salvatore ’ye ortak arkadaşlarımız adına  sana selam yolluyorum diyerek Don Salvatore’yi vurarak öldürür.


Don Salvatore ’in Amerika’da yaşayan kızı Rosalina Mike ve George isimli iki adamla beraber olduktan telefon vasıtasıyla sonra babasının ölüm haberini alır. Rosalina’ın üzüntülü halini gören Mike ne oldu diye sorar. Rosalina babam öldürülmüş diye cevap verir. Bunun üzerine George intikam almalıyız diye karşılık verir. İtalya’ya Vito amcanın yanına giden Rosalina babasının ölmediğini yalnızca yaralandığını öğrenir. Vito amca Rosalina ’ya baban şu anda işinin ehli doktorların gözetiminde deyince Rosalina Vito amcaya bunu kim yapmış olabilir diye sorar. Vito amca Rosalina ‘ya babanın sayısız düşmanları vardı bazı şüphelerim var babanın kadim dostunu dinle bu olayın şüphelisi elinde sonunda kendisini ele verecektir der. Diğer mafya örgütü üyeleri ile tanışan Rosalina babama ne oldu biliyor musunuz diye sorar. Frederico isimli şahıs bu çok iğrenç bir olay bu şerefsizliği yapanı bulacağız der. Bunun üzerine Rosalina bulacaksanız bulun deyince Gustav isimli başka bir adam asıl bunu tezgahlayan kim onu bulmalıyız der. Bunun üzerine benimde şüphelerim var ve bugünden itibaren kimse rahat edemeyecek deyip gider.

Babasının kayıtlarını okuyan Rosalina bir ipucu bulur ve Carlotta isimli bir kadının striptizci olarak çalıştığı gece kulübüne gider. Carlotta’ın gösterisini izleyen Rosalina tuvalette Carlotta ile lezbiyen ilişkiye girer. Bir süre sonra George ve Mike Carlotta ile beraber olur ve Rosalina kenara çekilip bütün olayı kamerasıyla kayıt altına alır. Daha sonra Rosalina George ve Mike’a intikamımı çok feci alacağım dedikten sonra üç arkadaş Don Pino’un karısı Lola’ya uğrarlar. Rosalina bir süre Lola ile muhabbet ettikten sonra Lola Rosalina ve George ile takılırken Mike’ta bütün olayı kayıt altına alır. Daha sonra planlarını muvaffakiyete uğratan Rosalina başarısını kutlamak amacıyla Mike ile çılgınlar gibi yiyişir. Ertesi gün Vito amcayla buluşan Rosalina babasının iyileştiğini ve işine geri dönüp kendisini vuran şahsı arayacağını haberini alır. Vito amca Rosalina ‘ya Kaliforniya’ya dön hayatını istediğin gibi yaşa dedikten sonra film biter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...