https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

14 Ocak 2019 Pazartesi

The Sexorcist

Filmimiz Janice Ligtling isimli bir muhabirin iblis uzmanı Profesör Ernest Von Clemen ile kimsenin gitmediği bir bataklıkta faaliyet gösteren satanist tarikatı araştırmak için giderler. Janice Profesör Von Clemen araştırma yaparken Profesör Von Clemen ’in fotoğraflarını çekeceğini açıklar. Janice bu unutulmuş bölgede cinsi sapık tarikat üyelerinin yaptığı ayinlerin kanıtlarını ararken öğlen vakti lanetli kanıtı bulduklarını söyler. Profesör Von Clemen çalılıklarda yarı gömülü buldukları sandıkta bulunan parşömenleri üstün körü incelerken Janice çok eski zamanlarda kalan parşömenleri daha detaylı incelemeye karar verip çeviri için evine götüreceğini söyler. Bu arada Janice yakın arkadaşı Dianne Tracy’in yakında satanist örgütün pençesine düşeceğini söyler. Janice Dianne’in bir fahişe olduğunu Janice Dianne ile tanışmasını kocasından boşandıktan sonra kalacak bir yere ihtiyaç duyduğunu ve sebep dolayısıyla Dianne ile beraber bir ev tutup masrafları paylaştığını söyler. Janice Diana’nın mesleğini umursamadığını ve masraflarını karşıladığı için memnun olduğunu söyler. Daha sonra Janice Dianne ve Diana’nın satıcısı Peter’a sexorcist olan Profesör Von Clemen ile buluşacağını söyler. Peter şaşırarak Janice’a sexorcist nedir diye sorar. Janice sexorcistin cinsel ilişki sırasında bedene giren varlıkları inceleyip çıkartana verilen isim olduğunu söyleyip gider.
Profesör Von Clemen yazının çevirisini tamamlar ve Janice çeviri tamamlandığında Profesör Von Clemen eskiden kalma dehşet bataklıktan çıktığını söyledikten sonra cübbeli ince yapılı bir adam bataklık çevresinde dolanmaya başlar. Bu arada Janice çeviri tamamlandığında Profesör Von Clemen bilmeden Şeytan’ın havarisinin Dünya’ya inmesinde yardımcı olduğunu açıklar. Bu arada Janice başka bir müşterisi ile ilgilendikten sonra Şeytan’ın havarisi Valto gelir ve Dianne’ya ben Valto benimle beraber olacaksın deyip zorla Dianne’ya sahip olur. Zorla sevişme faslı bittikten sonra Valto Dianne’ya şeytan figürlü bir kolye takıp satanist yapar. Daha sonra Valto artık bedenleri efendimiz Şeytan için toplayacaksın der. Dianne istemiyorum deyince Valto sesini yükseltip aptal kadın başka bir seçeneğinin yok bedenin efendimiz Şeytan’a ait der. Daha sonra Dianne’in müşterisi Theodore gelir. Dianne ile işini bitiren Theodore duş alırken Dianne Theadore’u bıçaklayıp öldürür. Daha sonra Dianne satıcısı Peter’i de öldürür.
Ertesi gün Janice telefonla Dianne’yı arar. Janice Dianne’ya içimde kötü bir his var iyi misin diye sorar. Dianne sessiz sakin bir şekilde iyiyim diye cevap verdikten sonra Janice ’den yardım ister ve Valto alelacele telefonu kapatıp Dianne’ya aptal efendimin davasına ihanet edemezsin deyip bir kez daha Dianne’ya zorla sahip olur. Bunun Janice telefonla Profesör Von Clemen ’den yardım ister. Dianne ve Janice ‘in beraber oturduğu eve gider ve Janice ’in gırtlağı kesilmiş cesediyle karşılaşır. Daha sonra Profesör Von Clemen cebinden bir kitap çıkarır ve menfur ruh bu âlemi bir an önce terk edeceksin diyerek Dianne üzerinde ruh çıkartma eyleminde bulunur. Profesör Von Clemen tam işinde muvaffak olacakken Dianne sakladığı bıçakla Profesör Clemen’i öldürür. Valto sevinç içinde efendim bana verilen görevi tamamladım der ve film biter.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...