https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

31 Ağustos 2016 Çarşamba

Rage Of Ninja

Filmimiz birbirleriyle dövüşen sarı kıyafetli ninja ile pembe kıyafetli ninja ile başlar. Adının Steve olduğunu öğrendiğimiz sarı kıyafetli ninja John isimli pembe ninjaya yaşamak istiyorsan kılavuzu ver der. Bunun üzerine John kılavuz yalnızca efendimize ait der. Steve John’a sadakatin manasız deyince John Steve’e yenilmezliği öğrenmenin yolu yalnızca efendinin öğreteceği yollardan geçer der.  Bunun üzerine Steve hadi oradan yenilmezliğin yolu efendi denilen adamın martavallarından geçmiyor kılavuzdan geçiyor der. John Steve’e şansını zorluyorsun deyince Steve ölmeye hazırlan der. İki ninja dövüş sanatları kılıç kullanmadaki marifetleri birbirleri üzerinde denerler. Daha sonra Steve makineli tüfekle John’a saldırır. John üzerine gelen kurşunlardan takla atarak kurtulur ve güvenli bir yere gelince tabancasını çıkarır ve Steve’ın üzerine sıkar. Bir iki el ateş eden John’un kurşunu bitince Steve John’un üzerine makineli tüfekle kurşun yağdırır ama bunun John’un gördüğü bir kâbus olduğunu öğreniriz. Daha sonra Blackwood sigorta şirketini arayan John Arthur ile konuşmak ister ama sekreter Arthur’un toplantıda olduğunu söyleyince telefonu kapatır ve sevgilisinin resminin bulunduğu çerçeveye bakar.

Ertesi gün yönetim kurulu ile toplantı yapan John şirket kasasından para eksildiğini belirtir. John toplantıyı sona erdirmeden önce çalışanlarından Dick’e bu işi bir an önce halletmeni istiyorum der. Akşam olduğunda evine dönen Dick karısının başka bir erkekle zina yaptığını görür ve karısının zina yaptığı adama saldırır. Zinacı adam Dick’e puf atar ama puf Dick’in karısına isabet eder. Zinacı dışarı çıkar ama Dick tarafından yakalanır ve boğuşurlar. Boğuşma esnasında zinacı adam kafasını duvara çarpmak suretiyle pekmezini akıtınca Dick çareyi kaçmakta bulur.  Daha sonra Steve’in yanına çıkan zinacı adam Steve tarafından azar işitir. Steve zinacı adama sana kılavuzu al demiştim sen tuttun karı kızla oynaştın planlarımı tehlikeye attın işine son veriyorum der. Bunun üzerine zinacı adam patronu Steve’den bir şans daha ister ama Steve şansın bitti dedikten sonra içtiği meşrubatı zinacı adamın suratına boca ettikten sona gırtlağını sıkarak öldürür. Daha sonra Steve sağ kolu Bill’den cesetten kurtulmasını ister.

Bir villanın önünde duran ince bıyıklı adam ninja kıyafetlerini giydikten sonra villaya sızar. Villanın içinde gezinmeye başlar ve bir dolabı açar ama dolabın açılmasıyla alarm devreye girer. Alarm sesine uyanan karı koca yataklarından kalkıp acele bir şekilde aşağı inerler. Hırsız Ninja yı gören adam Ninja ya saldırır ama hırsız ninja adamı evire çevire döver ve yere yıkar. Bu arada panik halinde polisi arayan kadın hırsız ninja tarafından dövülerek engellenir. Ev sahibelerini etkisiz hale getiren hırsız dolapta bulunan bond çantaları alır gider ama maskesi ev sahibesi bilincini yitirmeden önce maskesini indirmeye başarır.  Ertesi gün adının Jack olduğunu öğrendiğimiz hırsız ninja bond çantaları patronu Steve’e verir.  Steve çantadaki mücevherle bakıp bunlar harika eline sağlık dedikten sonra mücevherlerden birini Jack’e verip iyi iş yaptın tatile çık der. Daha sonra sağ kolu Bill’e bir fotoğraf verir. Steve Bill’e fotoğraftaki şahsın isminin Henry olduğunu ve kara borsa mücevher işinde bir numara olduğunu Unicorn isimli şahısla buluşmadan icabına bakılmasını söyler.

Genç bir kadın kapı çalınmasıyla hızlıca bahçe kapısına doğru gider. Kapıyı çalan Komiser Chen’dir Komiser Chen genç kadına Bayan Yung etrafta bir katil serbest geziyor kapınızı kilitleyin diye uyardıktan sonra gider. Daha sonra Bayan Yung ev ve bahçe kapısını kilitler ama Dick bahçede saklanıp Bayan Yung’u gözetler. Bu arada evin içinde tedirgin bir şekilde gezen Bayan Yung yukarı katta çıkar ve soyunup banyo yapar. Eve giren Dick mutfağa girip kendisine yemek hazırlarken Bayan Yung odasında bedenine losyon ve kremleri sürer. Yatmaya hazırlanan Bayan Yung aşağıdan gelen sesi duyunca hızlıca geceliğini üstüne geçirip aşağı katta iner ve mutfakta kırılmış bir şişe görür ve mutfak penceresini sıkıca kapatır. Salona geçen Bayan Yung telefonla polisi ararken Dick hızlı bir şekilde Bayan Yung’un elinden telefonu alıp kablosunu parçalar. Bayan Yung korku içinde Dick’e kim olduğunu sorar. Dick adım seni ilgilendirmez dediklerimi yaparsan canın yanmaz senden başka bir var mı diye sorar. Bayan Yung hizmetçi var ama o da izne ayrıldı der. Daha sonra Dick’e tuvalete gideceğim diyerek yukarı çıkan Bayan Yung odasındaki telefonla polisi arayacakken Dick tarafından yakalanır ve Dick Bayan Yung’a iki tokat attıktan sonra ellerini kollarını bağlayıp odadan çıkar.

Ertesi gün John elinde çantayla gezen Unicorn’u takip etmeye başlar. Boş bir parka giren Unicorn Bill’in yanına oturur ve bir süre sonra Bill Unicorn’un boynunu kırıp öldürür. Olayı gören John tam Bill’e doğru koşarken Bill tabancasını çıkarıp Bill’e peş peşe ateş etmeye başlar. Bunun üzerine siper alan John Bill’in ateşine karşılık verince Bill otomatik tüfek ile ateş etmeye karar verir. Bill John’u vuramayınca hiçbir iz bırakmadan kaybolur. Bu arada Dick bağladığı Bayan Yung’u çözer ve son zamanlarda kendinde olmadığını söyleyerek özür diler. Daha sonra Dick Bayan Yung’a kahvaltı hazır diyerek yataktan kaldırmak isteyince Bayan Yung sert bir dille bana dokunma der.  Patronu Steve’ın yanına giden Bill John hakkında malumat vermeye başlar. Bill John’un özel dedektiflik yapmış Amerika’da doğduğunu eğitimini Hong Kong’ta almış evlenip boşanmış ama ne garip ki hayatının büyük bir kısmı muamma deyip John’un eski karısının resmini Steve’e verir ve fotoğraftaki kadının Bayan Yung olduğunu anlarız. Fotoğrafa bakan Steve Bill’e arkadaş hakkında yeterli malumata zaten sahibim der.

Ertesi gün Dick’e kahve sunan Bayan Yung kahveyi soğutmadan içmesini tembihler. Dick kahvesini içerken Bayan Yung Dick’e manalı bir bakış attıktan sonra yukarı çıkar. Steve telefonda adamı Bill’e John’un evine git kılavuzu ara şayet bulamazsan kılavuz eski karısı evinde olması lazım kılavuzu aldıktan sonra şahit bırakma der. Komiser Chen Cindy Yung’a Bayan Yung aldığımız duyumlara göre aranan firari bu bölgede görülmüş eğer firari suçluyu görürseniz bizi arayın der ve gider. Bu arada yolda yürüyen John alışverişten çıkmış kısa saçlı genç bir kadına çarpar. Kısa saçlı kadının poşetlerini düşüren John kısa saçlı kadının poşetlerini yerden kaldırır. Adı Sharon olan kısa saçlı kadın arabam yakında dedikten sonra John ile arabaya giderler.  Arabanın kapılarını açan John Paul’un  silahlı saldırısına uğrar. Ani bir hareketle Paul’u silahlı saldırısından kurtulur. Hızlı bir hareketle ara sokağa giren John Ninja kıyafetine bürünür ve Paul’da ninja kıyafetlerine büründükten sonra kılıç dövüşüne girerler. Bir süre iki ninja kılıçlarını konuşturup birbirleriyle dövüşürken Sharon John’u omzundan vurur ve John teleport olduktan sonra kısa saçlı kadın ve Bill olay yerinden ayrılır.

Dick içki içerken Cindy Dick’in elindeki bardağı alıp çok fazla içtin sarhoş olacaksın der.  Dick Cindy’e beni polise ihbar etmedin diye sorunca Cindy senin suçlu olduğunu sanmıyorum der.  Dick cinayet işledim der. Cindy Dick’e kimi öldürdün diye sorunca Dick sinirli bir şekilde seni ilgilendirmez diye bağırdıktan sonra yatar. Daha sonra bir ninja Cindy’in evine girer ve Dick’i öldürmeye kalkar. Dick ani bir hareketle ninjanın kılıcını savuşturur. ninja Dick ile dövüşmeye başlar ve kısa bir dövüşten sonra Ninja Dick’e yıldız fırlatarak kaçar ve Dick yastıkla ninja yıldızını bloke eder. Daha sonra bunun Dick’in gördüğü kâbus olduğunu anlarız ve Dick’in sayıklamalarına Cindy gelir ve Dick’i sakinleştirir. Daha sonra Cindy ve Dick çılgınlar gibi sevişir.

John kendi evinde kendisine pansuman yaptıktan sonra antrenman yapar sabah olduğunda genç bir kız Cindy’in kapısını çalar. Zil sesine uyanan Dick panik içinde Cindy’i kaldırıp kapıda birisi var der.  Bahçeye çıkan Cindy kim o diye seslenir. Genç kız Cindy’e benim kuzenin Jennifer kapıyı açsana der. Kapıyı açan Cindy Jennifer’ın soru bombardımanına uğrar. Jennifer Cindy’e niye kapıyı geç açtın diye sorar. Cindy kuzeni Jennifer’a niye arayıp haber vermiyorsun diye Jennifer aradım ama telefonun bir türlü düşmedi diye cevap verir. İki kuzen villanın içine girerken güven verici olmayan bir adam onları gizlice gözetler. Evin içine giren Jennifer Dick ile karşılaşır. Jennifer Cindy’e bakarak geç kalma nedenin anlaşılıyor der. Cindy Bay Wong telefon hatlarını kontrol etmek için gelmişti deyince Jennifer çıkartılmış telefon kablosunu gösterip öyle olsun der. Bunun üzerine Dick ben telefonu kontrol ettim şimdi tamir edeceğim diyerek yukarı çıkar.

Dick gidince Cindy kuzeni Jennifer’a Bay Wong kocamın arkadaşı olur. Jennifer ukala bir tavırla eski kocan demek istedin deyince Cindy sayende öğrendi der. Konuşmasına devam eden Jennifer arkadaşın hoş biri onunla arkadaşlık kursam alınmazsın değil mi diye sorunca Cindy pek hoşnut olmayan bir ses tonuyla olabilirsin der. Salona giren Dick telefonu tamir ettim deyince Jennifer Dick’e sarılıp dışarı çıkalım deyince şaşıran Dick Jennifer ile dışarı çıkar. Bu arada Cindy Jennifer ve Dick’e üzgün bir ifadeyle arkalarından bakar. Daha sonra bahçede Dick ve Jennifer badminton oynarken Cindy’de badmintona katılır.  Üçlü neşe içinde badminton oynarken bahçe duvarından atlayan ninjayı fark etmezler. Dick ve iki kadının yanına giden ninja Dick’e peş peşe iki ninja yıldızı fırlatır. Katil ninjanın saldırısından kıl payı kurtulan ninjayı kovalamaya başlar. Ninja kıyafetlerine bürünen Dick  ninjayı kıstırıp seni gönderdi diye sorar. Bunun üzerine ninja benden tek bir kelimi dahi alamayacaksın deyip tekme atar. Daha sonra Dick ve katil ninja ile dövüşe tutuşurlar. Dick’i yenemeyeceğini anlayan ninja duman bombası atıp kaçtıktan sonra Dick tekrardan Cindy ve Jennifer’ın yanına döner.

Gece olduğunda Jennifer hiçbir şey olmamış gibi Dick ile flörtleşmeye çalışır. Dick’in ilgisini çekemeyen Jennifer teybi çalıştırıp dans etmeye başlar. Bunun üzerine bozulan Cindy Dick ve Cindy’e bugün yaşadıklarımız beni ziyadesiyle yordu deyip odasına çıkar. Dick Cindy’in peşine düşer ama Jennifer Dick’in kolunu kavrar ve boş ver gitsin der. Jennifer asılma işini abartınca Dick bu kadar yeter diyerek Jennifer’ı iter. Kuzeni Cindy’in odasına giren Jennifer Cindy’i uyandırıp hesap sormaya başlar. Jennifer Cindy’e Dick aramı bozdun der. Bunun üzerine Cindy Jennifer’a senin için Dick ile zaman ayırdım deyince Jennifer Cindy’e ama aklı sende der. Cindy Jennifer’a eğer Dick ile ilişkim olursa ilk öğrenecek ilk kişi sen olursun der. Cindy ve Jennifer’ın konuşmalarına kulak misafiri olan Dick iki kadına fark ettirmeden bahçeye çıkar.    Bahçede hava almaya çalışan Dick Steve’ın adamı Jack tarafından saldırıya uğrar.  İki ölümüne kavga etmeye başlar ve polis sirenleri duyan iki adam kavgalarını bitirirler.

Uyanan Cindy bahçeye inince Dick aceleyle Cindy’i eve sokar. Dick üstünü değiştirirken odaya giren Cindy Dick’e niye başının dertte olduğunu söylemedin diye sorunca Dick nedenlerim vardı diye cevap verir. Bunun Cindy Dick’e niye teslim olmuyorsun diye sorunca Dick sert bir dille karışma der. Daha sonra Cindy’in üzüldüğünü gören Dick Cindy’e sarılır ve birdenbire ikili hislerine yenik düşer ve sevişmeye başlarlar. Bu arada uyanan Jennifer Dick ve Cindy’in yiyiştiğine tanık olur ve başka bir odaya gidip kendisini tatmin etmeye başlar. Ertesi sabah Steve adamı Bill’e beni hayal kırıklığına uğratın deyince Sharon patronu Steve’e bir ninja yıldızı verir.  Yıldıza bakan Steve lanet olsun der. Bunun üzerine Bill ne oldu patron diye sorar. O yıldız beni ölümümü isteyen birine ait lanet olsun üstün ninja olmamı engelleyecek tek kişi bir an önce o kılavuzu ele geçirmeliyim der. Sharon üstün ninja ne deyince Steve ben ve John aynı ninja imparatorluğu üyeleriydik aradığım kılavuz ise tüm kadim ninja teknikleri ve sırlarını içeriyor der.  Bunun üzerine Sharon merak etme patron zaten yaralı bir it gibi kaldı işini kolaylıkla bitirebiliriz deyip Bill ile beraber Steve’in yanından ayrılırlar.

John’un evini basan Sharon ve Bill John’un yatağını kurşun yağmuruna tutar ama John yatakta yoktur.  Bunun üzerine Bill Sharon’a sen burada ben dışarıyı kontrol edeyim der.  Sharon evin içini kontrol ederken John Sharon’a saldırır. Sharon beyaz ninja kostümüyle John’a geri saldırır ve ikili kılıç dövüşüne girişirler.  Uzun süre dövüşen Sharon dövüşün sonunda kılıcını kaybeder ve daha sonra John Sharon’ı öldürür. Daha sonra Bill ve John kılıçla birbirlerine girişirler. Uzun süren kılıç dövüşü sonrasında John ve Bill birbirlerine kılıçlarını fırlatır.  İki ninja kılıçlardan takla atarak kurtulur. Daha sonra Bill ve John birbirlerine sis bombası atarlar. Oluşan sis dumanı sonrası iki ninja tabanca çeker ve John hızlı davranıp Bill’i kurşunlayarak öldürür.

Akşam plaja giden Jennifer güven vermeyen üç kişiyle tanışır. Biraz serserilere lafladıktan sonra serseriler Jennifer’a bak şu terk edilmiş metruk binada bir şeyler yiyelim der. Jennifer bilmiyorum deyince serserilerden endişelenme çok güzel olacak dedikten sonra Jennifer serserilerle metruk binaya girer. Bir süre sonra serseriler gerçek niyetlerini belli edip Jennifer’ın üzerine çullanırlar. Jennifer serserilere karşı koymaya çalışır ama serseriler Jennifer’a hunharca tecavüz eder. Bu arada kuzeni için endişelenen Cindy Jennifer bu vakte kadar geç kalmazdı endişelenmeye başlıyorum deyince Dick Cindy’e o zaman Jennifer’ı kontrol edelim der. Bir süre etrafta dolanan Dick ve Cindy serserilerin Jennifer’ı tutukları metruk binaya girerler. Dick birdenbire serserilerin saldırısına uğrar. Serserilerin saldırısını kolayca savuşturan Dick kaçan serserilerin peşine düşer. Ninja kıyafetlerine bürünen serseriler Dick’e tekrardan saldırırlar. Üç serseri ninja ile bir süre dövüşen Dick serserileri etkisiz hale getirip bağlar.

Cindy’in villasının bahçesine giren Komiser Chen ve Komiser Muavini Huan Steve’in adamlarından Jack’in saldırısına uğrar. İki polis Jack ile canla başla dövüşür ama Jack iki polisi bıçakla yaralar. Jack tam iki polisi öldürülecekken Dick hızla gelip Jack’e tekme atar. Ninja kostümlerine bürünen iki adam bir süre dövüştükten sonra Dick Jack’i mağlup eder ve polisler Jack ve serserileri tutuklayıp ekip arabasına koyarlar. Bu arada John’un malikâneye sızdığını öğrenen Steve sağ kolu Bill’e dışarı çıkıp pusu kurmasını söyler.  Malikânenin bahçesinde gezinen John Bil’in makineli tüfekli saldırısına uğrar. Kıvrak hareketlerle Bill’in saldırısından kurtulan John Bill’i vurarak öldürür. Steve John’a makineli tüfekle saldırır ve yaşamak istiyorsan kılavuzu verirsin dedikten sonra John Steve’e yiyorsa gelip alırsın der. Bunun Üzerine Steve John’a ateş açar ama isabet ettiremez. Steve’in kurşunlarının bittiğini gören John tam Steve duman bombası atıp ninja kıyafetine bürünür. John’da ninja kıyafetine büründükten sonra iki adam kılıçlarla birbirlerine girer. John ile bir süre dövüşen Steve teleport olup ağacın tepesine çıkar ama John Steve bomba atarak parçalar ve film biter.







1 yorum:

  1. arslan abim benim sansür yapan parmaklarına kurban olayım, adamın hasısın.

    YanıtlaSil

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...