https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

18 Ağustos 2016 Perşembe

Gangland Bangers

Filmimiz Rocky isimli bir bulaşık yıkamasıyla başlar. Rocky’in başında duran şef garson Rocky’e sallanma deyince Rocky şef garsona bak ahbap sen patron falan değilsin geri bas der. Şef garson gidince İtalya’dan Amerika’ya bulaşıkçılık yapmaya gelmedim der. Daha sonra mutfağa giren Louise yeni tabaklar getirdim der. Rocky Louise’e bulaşık getirmediğin sürece seni daha hoş buluyorum deyince Louise Rocky’e bütün kodamanların başlama noktası mutfaktı der. Bunun üzerine Rocky günde iki dollarla bulaşık yıkamak için İtalya’dan gelmedim dedikten sonra ellerini gösterip bu ellerle Chicago’un para babası olabilirim ve arkadaşım Tom ile bunu başaracağız der. Louise Rocky’e alaycı bir ses tonuyla zengin olursan yanına uğrarım der. Önlüğünü çıkaran Rocky tam çıkarken şef garson Rocky’e nereye gittiğini sanıyorsun deyince Rocky rahatlamaya lakin sen beni rahatlatacaksan o zaman durum farklı der. Bunun üzerine şef garson sana iki dakika müsaade der.

Rocky arkadaşı Tom’a şu parçayı görüyor musun enfes parça deyince Tom Rocky’e dikkatli ol Frank Luigini’in manitası der. Bunun üzerine Rocky Frank Luigini de kim diye sorar. Tom Chicago kaçak içki paravanını yöneten kişi der. bu arada adamın Rocky’in kestiği kadının korumasını etkisiz hale getirip kadının suratına silah doğrultturur. Rocky hızlı hareketle saldırganı etkisiz hale getirir ve Frank Luigini’in saldırganı götürürler. Olay yerine gelen Frank fedailerine beceriksiz herifler diye haşlarken Rocky Frank ile konuşmaya çalışı ama Frank’in fedaileri Rocky’i götürmeye çalışırlar.  Rocky’i gören Beatrice sevgilisi Frank’e dur o bana yardım etti deyince Frank fedailerini Rocky’i bırakmasını söyler. Rocky Frank ile konuşmaya çalışır ama Frank Rocky’in cebine bir miktar para sıkıştırır. Bunun üzerine Rocky ben para istemiyorum deyince Frank ne istiyorsun diye sorar.  Rocky Frank’e iş istiyorum Bay Luuigini der. Bunun üzerine Frank Rocky’e su an için elemana ihtiyacım yok der. Beatrice Frank’e işe al hayatımı borçluyum deyince Frank Rocky’e benim mekâna uğra der.  Rocky Frank’e fakat sizin mekânınız neresi bilmiyorum Bay Luigini deyince Frank Rocky’e bulursun der.

Ertesi gün Frank’in malikânesine giden Rocky Frank ile konuşmaya başlar. Frank Rocky’e seni işe almak istiyorum Beatrice’in korumalığını yapacaksın der. Rocky Frank’e korumalık yapan biri yok muydu diye sorunca Frank Rupert’mı o bir işe yaramayan ödlekti dedikten sonra Rocky’e sen cesur bir çocuğa benziyorsun silah kullanmayı biliyor musun diye sorar. Rocky evet biliyorum diye cevap verdikten sonra Frank Rocky’e hiç birisini öldürdün mü diye sorar. Rocky bir leşim var o sebepten dolayı Sicilya’dan Amerika’ya göçtüm der.  Viskisini içen Rocy viski iyimmiş deyince Frank öyle olması gerek içtiğin viski Chicago’un e iyi viskisi ama gelecekte aklını kazandığın parayı nasıl harcayacağını düşün der. Daha sonra Beatrice başka bir kadeh alınca Frank Beatrice’a çok fazla içtin der. Bunun üzerine Beatrice laf etmeden Frank’in yanından ayrılır. Rocky’e dönen Frank bak sana bir öğüt vereceğim sattığın şeyin esiri olma bırak başkaları sattıklarının köpeği olsun der. Rocky bunu aklımda tutarım Bay Luigini deyince Frank bana Frank de herkes bana Frank der dedikten sonra Rocky anlaşıldı Frank der. Frank Rocky’e yarın işbaşı yapacaksın al şu yüz dolları kendine üst baş al dedikten sonra arkadaşını al erkenden gel der.

Akşam olduğunda lokantaya giden Rocky ve Tom sarışın bir kadınla karşılaşırlar. Rocky kadına sen kimsin diye sorar. Sarışın kadın Louise’in kuzeniyim der.  Rocky kadına belli onu andırıyorsun dedikten sonra Louise nerede diye sorar. Sarışın kadın işi çıktı memlekete gitti bende onun yerine bakıyorum der. Sarışın kadınla bir süre konuşan Rocky niyetini ortaya koyar sarışın kadına adın ne diye sorar ve sarışın kadın Claudia der. Bunun üzerine Rocky bak Claudia arkadaşım Tom bütün gün işinin stresiyle boğuştu durdu sana yirmi dollar vereyim rahatlat garibanı deyince Claudia elli dollar alayım der. Bunun üzerine Rocky Claudia’ya Chicago’ya yeni geldin ama Chicago’da işlerin nasıl halledildiğini öğrenmişsin dedikten sonra Claudia’ya elli dollar verip Tom’a beline kuvvet dedikten sonra odadan Tom ile yiyişir.

Sabah Frank’in malikânesine gelen Rocky Frank’in adamı Mario’ya Beatrice nerede diye sorar.  Mario Rocky’e şu anda Beatrice’i unut daha önemli işlerimiz Kanada’ya gitmemiz gerek der. Ertesi gün Kanada’da bulunan bir depoya giren Rocky, Tom ve Mario ve içki üreticisi Lance Edward ile buluşurlar. Rocky Lance ile içki şişeleri hakkında sıkı pazarlığa girerlerken Mario araya girer ve iş meselesini Bay Luigini ile konuşulması gerek der. Bunun üzerine Lance adamlarına şu şaklabanı susturun dedikten sonra Mario’yu deponun dışına çıkartıp infaz ettirir. Rocky Lance’e şişe başına üç dollar ödeneceğini söyleyince Lance Rocky’e olmaz maliyeti dört dollara geliyor der. Bunun üzerine Rocky bizde bu malı geçirirken bir sürü kişiye rüşvet vereceğiz deyince Lance Rocky’e açık sözlülüğünü sevdim bu âlemde görülen nadir özeliktir der. Depodan çıkan Rocky arkadaşı Tom’a iş bitti ama aklım Lance’ın metresinde kaldı bana mesaj yollamış bir saat sonra benle buluş yazmış der. Bunun üzerine Tom Rocky’e uçkurun yüzünden kellen gidecek der. Bir saat sonra Lance’in metresi Martha ile buluşan Rocky Martha’ya sevgilin burada olduğunu biliyor mu diye sorar. Martha tabi ki biliyor kendi ayarladı der. şaşıran Rocky Martha’ya Lance bunu biliyor ve boynuzlanmak onun isteği mi diye sorunca Martha evet diye cevap verdikten sonra kadınlığını gösterip hadi der. Bunun üzerine Rocky Martha ile yiyişir ve Lance kendisini tatmin ederek Rocky ve Martha’yı seyreder.

Ertesi akşam Frank Rocky’e emeklemeden koşmaya çalışıyorsun bu seni ya kodese ya da mezara gönderir dedikten sonra Rocky işi benim kapatmamdan hoşlanmadın mı bak Frank beni mecbur ettin canın cehenneme seninle işim bitti deyip gider. Daha sonra bir polis memuru komisere amirim niye basmıyoruz deyince komiser polis memuruna sabırlı ol iş üzerinde yakalayacağız zaten paralar işaretli der. Rocky alışveriş yaptığı adamdan parayı alır ve tam polisler harekete geçecekken Rocky’e haber uçurulur. Polisler alışveriş noktasına geldikten sonra Rocky hayırdır komiserim bir sorun mu var der.  Komiser Rocky’e kes sesini topunuzu içeri atacağım der. Daha sonra polisler amirim para yok deyince komiser nasıl olur dedikten sonra polisler gider. Polisler gittikten sonra Tom ve Rocky’in yanında duran kadın paraları donundan çıkarır. Daha sonra Tom ve Rocky kadınla ikili şekilde yiyişir.

Beatrice giyinirken içeri Rocky içeri girer. Beatrice Rocky’e Frank yok deyince Rocky Beatrice’a ben Frank’e gelmedim sana geldim der. Bunun üzerine Beatrice Frank’in manitasına yazmana bir şey demesin deyince Rocky başlarım Frank’e onun havası söndü ben Sicilya’dan geldiğimde bir hiçtim doğru insanlara tanışıp akıllıca kararlar aldım der. Beatrice Rocky’e kazananlarla beraber olmayı severim deyince Rocky Beatrice’e o zaman valizini topla der. Daha sonra Tom ile Claudia ve Louise ile buluşur.  Rocky kadeh kaldırıp aşk, para ve mutluluk dedikten sonra Louise yiyecek bir şey var mı diye sorar. Rocky Louise’e iki lezzetli et varken yemek soruyorsun dedikten sonra Tom Claudia ile Rocky Louise ile ayrı mekânlarda oynaşırlar.

Tom ve Rocky dışarı çıkarken iki kimliği belirsiz şahıs arabadan Rocky ve Tom’a yaylım ateşi açarlar. Bunun üzerine Rocky ve Tom ateşe karşılık verirler. Silahlı saldırganlar gidince Tom Rocky’e vurulmuşsun deyince Rocky önemli değil yalnızca sıyırdı der. Bunun üzerine Tom Rocky’e bu kim yaptı biliyor musun diye sorunca Rocky yapan şerefsizi biliyorum der. Frank akşam yemeğini ve içkisini Beatrice’in çaldığı piyano eşliğinde yer ve içer. Daha sonra Frank Beatrice’a zımbırtıyı kes ve git der. Beatrice masadan içki alırken Frank kolunu tutup çarparım deyince Beatrice senin erkekliğin bu der. Daha sonra Rocky ve Tom Frank’in adamlarını etkisiz hale getirip mekânı basarlar. Rocky Frank’e ona dokunursan senin canına okurum der. Bunun üzerine Frank yaralanmışın der. Rocky ölü bir herif beni vurdu deyince Frank ölüler silah ateşleyemezler der.  Bunun üzerine Tom Frank’in adamlarını infaz eder. Korku içinde Frank ne oluyor niye adamlarımı vuruyorsun deyince Rocky ödeşme zamanı der. Frank bak Rocky pervasızca davranıyordun beni zorladılar der. Bunun üzerine Rocky silahını Frank’in suratına doğrultur ve Frank korku içinde Rocky’e kasada yarım milyon dollar var kulüpte senin olsun ne olur canımı bağışla der. Bunun üzerine Rocky Frank’i başından vurarak öldürür.

 Griffin adlı bir adam Rocky’in yanına gelip seninle Frank Luigini hakkında konuşmak istiyorum der. Rocky Frank bir sene önce vuruldu kulübünü de ben devraldım der.  Bunun üzerine Griffin Rocky’e Heffnan’ı tanıyor musun diye sorar. Rocky tanımıyorum boksör falan mı deyince Griffin beni dünkü çocuk sanma Patano Frank Luigini’yi öldürdüğünü ve Heffnan ile iş ilişkini olduğunu biliyorum der. Rocky bu konuyu ofisimde konuşalım der. Ofise giren Rocky Griffin’e ne kadar istiyorsun diye sorar. Griffin kâğıtta yazıyor deyince kâğıda bakan Rocky Griffin’e istediğin rakam çok fazla deyince Griffin polise verdiğin kadar ayrıca savcılığı yakandan çekeceğiz der. Bunun üzerine Rocky Griffin’in kafasına silah dayayınca Griffin Rocky’e aptallık ediyorsun seni yaşatmazlar der. Bunun üzerine Rocky şehir benim kontrolümde diyerek Grffin’in kafasına sıkar.


Rocky’i arayan Lance Griffin’i kast ederek ne yaptığını sanıyorsun öldürdüğün adam üst düzey polis memuru bunlar Frank gibi değil başımızı büyük derde soktun der. Bunun üzerine polis savaş istiyorsa savaşırız der. Lance Rocky’e anlamıyorsun böyle davranırsan herkesin işine çomak sokarsın deyince Rocky benim kimseye ihtiyacım yok belediye başkanı elimde hâkimler var der. Bunun üzerine Lance Rocky’e bir tarafların kalktı senin deyince Rocky Lance’e ağzını topla ben senin metresin değilim senin gibi binlercesini ezerim diyerek telefonu kapar.  Tom Rocky’e bence kaçmalıyız işler kötüye gidiyor deyince sinirlenen Rocky ben olmasaydım sen hala bulaşık yıkayan bir serseri olacaktın işime ne hakla karışıyorsun der. Tom ben senin dostundum deyince Rocky benim dostum yok metresim ve adamlarım var der.  Beatrice’ın odasına giren Tom yatak üzerinde bulunan valizi görür ve gidiyor musun diye sorar. Beatrice Rocky artık zıvanadan çıktı bence sende benimle gelmelisin sen Rocky gibi değilsin ikimizde bu riske değeriz dedikten sonra Beatrice ve Tom sevişirler. Daha sonra Rocky sarhoş ve öfkeli şekilde malikâneye girer demek herkes bana karşı cephe almış hepsini böcek gibi ezeceğim der. Beatrice’in odasına giren Rocky Tom ve Beatrice’i aynı yatakta yakalar. Rocky Tom’a seni şerefsiz herif beni arkamdan bıçaklayacaktın değil mi bu sarhoş kahpe ile yatıp arkamdan bıçaklayacaktın değil mi der. Beatrice ben sarhoş değilim artık senin  gerçek yüzünü gördüm sen değersiz bir böceksin dedikten sonra hepinizin canı cehenneme dedikten sonra  malikaneden çıktıktan sonra eli silahlı bir grup adam tarafından infaz edilir ve film biter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...