https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

7 Ağustos 2016 Pazar

As Dirty As She Wants To Be


Filmimiz bir kadının adamın birinin sırtına yağ yedirip ovmasıyla başlar. Masöz Leanne ovduğu adama çok gerginsiniz Bay Garsons deyince Bay Garsons masöze karımla başım dertte sürekli başımın etini yiyor der. Bunun üzerine masöz Leanne merak etme derdini tasanı unuttururum ama ücretimi iki katına çıkarsa der. Bay Garsons Leanne’ye parasını verdikten sonra Leanne ile deliler gibi sevişir. Sevişme bittikten sonra içeri kıvırcık sarı saçlı bir adam ve kumral sarhoş olduğu her halinden belli olan kadınla beraber Leanne ve Bay Garsons’un odasına girer. Leanne bu sarhoş kaltakta kim diye sorunca sarhoş kadın Leanne’ye bana bak kaltak ben sarhoş değilim yalnızca üç kadeh içtim der. Kıvırcık saçlı barmen bayan içkiyi fazla kaçırdı bende kendisine gelene kadar bir odada yatsın diye getirdim der. Rahatı bozulan Bay Garsons kıvırcık saçlı barmene bak ahbap eğer bu yerin sahibi olsaydım ilk işim seni atmak olurdu der. Bay Garsons ‘un lafına sinirlen kıvırcık saçlı barmen orta parmak işareti yapıp buna sahip ol serseri diyerek odadan çıkar. Kıvırcık barmen odadan çıktıktan sonra Leanne Bay Garsons’a bunun altında kalmayacaksın değil mi diye sorunca Bay Garsons pek sayılmaz diye cevap verir.
Adının Amy olduğunu öğrendiğimiz kadın kıvırcık saçlı barmene yalnız kaldık niye anın tadını çıkarmıyoruz dedikten sonra kıvırcık saçlı barmen ve Amy günah dolu dakikalar yaşamaya başlar. Sevişme faslı bitince Amy kıvırcık barmene adın ne diye sorar. Kıvırcık barmen Amy’e ne fark eder sabah olduğunda adımı unutacaksın der. Bunun üzerine Amy yattığım hiçbir erkeği unutmam der. Kıvırcık barmen tam ismini söyleyecekken içeri Benny ve Rocco isimli iki adam girer. Amy kıvırcık barmene niye kapıyı kilitlemedin der. Kıvırcık barmen iki adama beyler bara inip mesele ne ise saygı çerçevesinde konuşalım der. Bunun üzerine Rocco kıvırcık barmene bizde saygı hakkında ders verecektik dedikten sonra Benny’e sol orta parmağını kır emri verir. Benny kıvırcık barmenin orta parmağını kırdıktan sonra Rocco kime hareket çektiğine dikkat et der ve odadan çıkar.


Ertesi gün kıvırcık barmen iş ilanlarına bakıp kendi kendine asgari maaş esnek çalışma saatleri önemli değil yeter ki buradan kurtulayım der. Daha sonra içeri şık giyimli bir kadın gelir ve bar taburesine oturur ve kıvırcık barmene açık mısınız diye sorar. Kıvırcık barmen kadına öyleyiz diye cevap verince kadın mekân bomboş olunca açık mı kapalı mı çıkaramadım deyince kıvırcık ol sezonda olduğumuz için işler kesat geçiyor der. Kıvırcık barmenin parmağına bakan kadın parmağına ne oldu diye sorar. Kıvırcık barmen kapıya sıkıştırdım der. Bunun üzerine kadın alaycı bir tavırla kapıda bayağı sertmiş diye cevap verir. Kıvırcık barmen bir şeyler hazırlıyım mı diye sorunca kadın daha susamadım der. Kıvırcık barmen kadına bende tam kapalıyız tabelası asacaktım deyince kadında uygun olur mekân bitmiş der.  Tabelayı boş ver diyen kıvırcık barmen kadına birbirimizi yakından tanıyalım mı deyip kadın asılınca kadın ben evli bir bayanım deyip kıvırcık barmene tokat atar. Tokatta sinirlenen kıvırcık barmen kadına kocan tasmanı biraz gevşek tutsun der. Kadın zaten gevşek tutuyor tutmasaydı bu barda olmazdım dedikten kıvırcık barmene adın ne diye sorar. Kıvırcık barmen Reese yalnızca Reese diye cevaplar. Bunun üzerine peki Bay Reese adım Francine Garsons kocam ve adamlarını bekliyorum der. Reese bunu bilmem mi gerek diye sorunca Francine belki akıllı bir adama benziyorsun kocam ihtiyaçlarımı karşılasın diye Julie isimli bir kadını tutmuştu der. Bunun üzerine Reese Julie hizmetçi miydi diye sorar. Francine sayılır şimdi bu Julie yeni bir erkek arkadaş edindi bende yerine geçecek birini arıyorum der. Reese Francine’e umarım kocan boşluğunu dolduracak bir kadın bulur der. Bunun üzerine Francine bende boşluk olsa onu kapatmak için bir erkek ararım der.

Bardan içeri giren Bay Garsons karısı Francine’e buradasın demek bende endişe etmeye başlamıştım der. Bunun üzerine Francine kocası Bay Garsons gittiğimi fark etmişin Frank deyince Frank Rocco ve Benny ile beraber iş konuşuyordum olsa ne olur Rocco’un anlattıklarına göre kendi başına haltlar yiyormuşsun der.  Bunun üzerine Francine beni gene takip mi ediyorsun Rocco diye sorunca Rocco yalnızca emniyetiniz için takip ediyorum Bayan Garsons diye cevap verir. Frank Francine’e etrafta çok serseri var Rocco güvenliğin için bulunuyor der. Bunun üzerine Francine kocasına peki beni Rocco’dan kim koruyacak deyince şaşıran Frank ne diyorsun sen diye sorar. Francine Frank’e bana nasıl baktığını görmüyor musun aklından çok pis düşünceler geçiriyor der. Bunun üzerine Rocco Frank’e bak Frank yediğim kaba pislemem ben der. Daha sonra barmen Reese’e dönen Frank ne bakıyorsun diye sorar. Reese Frank’e dokunsa parmağını kırar mısın deyince Frank parmaklarıyla yetinmezdim dedikten sonra tehdit dolu bir ses tonuyla Reese’e bu senin içinde geçerli ukala herif der. Reese bak ben yalnızca bayana içki hazırlayacaktım der bunun üzerine Frank bayan kırmızı şarabı seviyor şarabı götürürken Rocco’yu alda kaybolma der ve Reese şarabı Rocco eşliğinde götürür. Francine Frank’e niye barmeni gönderdin ya içkiye ihtiyaç duyarsak deyince Frank git kendin al ayrıca herife nasıl baktığını gördüm der.


Yatağında mecmua okuyan Leanne kapısının tıklatıldığını duyunca kapı açık diye seslenir. Reese ve Rocco içeri girince Leanne bu nedir sorar.  Rocco Bay Garsons’un ikramı diye cevap verince Leanne alaycı bir ses tonuyla ikram olan ne erkek mi yoksa içki mi diye cevap verir. Daha sonra aynı alaycı tavırla içki kötü çıkarsa erkekle idare edebilirim der. Bunun üzerine Rocco Leanne’ye laflarına dikkat et Bay Garsons bundan hoşlanmayabilir der. Leanne Rocco’ya Bay Garsons’un azgın bir tarafı var der. İçkisini alan Leanne Rocco’ya ne bakıyorsun patron sinirlenebilir deyince Rocco Leanne’ye beni tahrik etme der. lafa karışan Reese bayan hareket bekliyor ama sorun şu bunu yapabilecek kadar erkek misin deyince sinirlenen Rocco kimse erkekliğimi sorgulayamaz der. Bunun üzerine Reese aynı durumda be kalsam ne yapmam gerektiğini bilirdim her erkeğin ne yapmasını bildiği gibi der ve odadan çıkar.  Sinirlenen Rocco Leanne’ye başkalarının yanında beni tahrik etme deyince Leanne ne kadar tahrik oldun dedikten sonra Rocco Leanne’in üstüne yamulup yiyişmeye başlar.

Bara geri dönen Reese’e Frank’e yolunu mu kaybettin deyince Reese Frank’e sayılır adamın şarap götürdüğün kadınla oynaşınca haliyle geç kaldım der. Reese’in söylediklerine sinirlenen Frank Benny’e gidiyoruz der. Rocco’un bulunduğu odaya giren Frank Benny’e Rocco’yu öldürmesini söyler. Rocco Frank’e yalvarır ama Benny Rocco’yu öldürür. Bu arada Frank’in yokluğundan yararlanan Francine Reese ile bar taburesi üstünde kısa süreli sevişir. Sevişme faslı bitince Francine Reese’e hayatını kazanmak için ne yapıyorsun diye sorar. Reese eğer giyinmesek kazanacak bir hayat olmayacak der. Daha sonra Francine Reese’e kocamın ne iş yapıyor biliyor musun kendisi karaborsa simsarı sana sattığı bir ürünü göstereceğim der. Francine çantasından çıkardığı hapı Reese’e gösterir ve Reese demek kocan uyuşturucu işinde der. Bunun üzerine Francine bu bildiğin kafa yapıcı haplara benzemez bu adamı götürür. Konuşmasına devam eden Francine bu hapı alan kişi on beş dakika içinde ölüyor ve otopside kalp krizi gibi gözüküp hiçbir kalıntı bırakmıyor neden bunu kocamın kadehine atmıyorsun der. Bunun üzerine Reese Francine’e unut bunu tatlım der. 

Bardan içeri giren Frank Reese’e şerefsizin evladı Rocco’un işten ayrılmasını kutlamak için şampanya açmasını ister. Francine Frank’e Benny’ de mi işten ayrıldı sorunca Frank hayır çöpü atıp gelecek der.  Francine Frank’e sen tam bir köpek balığısın deyince Frank Francine’e aramızdaki tek ortak nokta bu der. Bunun üzerine Reese köpekbalıkları yiyecek kalmayınca kendi türlerine saldırır ve ortada hiç köpek balığı kalmaz der. Bu arada Francine çaktırmadan Frank’in kadehine hap atar. Frank akılı köpek balığı her zaman üste kalır dedikten bir şerefsizden kurtulduğu kadeh kaldırır. Francine Frank’e kimden bahsediyorsun diye sorunca Frank Rocco’dan bahsediyorum diye cevap verir.  Daha sonra Francine Julie ile kıyafet provam der ve gider.  Julie ile konuşan Francine Julie’e gitmek üzere olman çok kötü deyince Julie Francine’e müstakbel kocam kocanızın yanında çalışmamı istemiyor deyip lezbiyen seks olayına girer. Lezbiyen seks olayı bitince Francine odaya getirilen şampanyayı içer.  Bu arada haplı şampanyayı içen Frank kalp krizinden ölür. Bara giren Francine kocasının cesedine bakınca artık zengin bir kadınım der. Bunun üzerine Reese Francine’e şampanyayı içtin mi diye sorar.  Francine tabi ki içtim sen göndermedin değil mi deyince Reese ben göndermedim kocan gönderdi der. Panikleyen bir terslik olmalı der. Reese ters bir şey yok keşke köpek balıkları hakkında anlattığım hikâyeyi dinleseydin der. Francine ama ölmek için çok güzelim der. Bunun üzerin Reese ne yazık ki öylesin ama kötü kızlarda hiçbir şey iyiye gitmiyor deyip Francine’yi kaderiyle baş başa bırakır ve film biter.




1 yorum:

  1. her zamanki gibi muhteşem olmuş bahri abi. yuvana yani sichan'a bekliyoruz, arada ziyaret et bizi.

    YanıtlaSil

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...