https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

25 Eylül 2016 Pazar

Il Sofà

Filmimiz genç bir kadının Paris sokaklarında dolaştıktan sonra bir kafede oturup kahvesini içmesiyle başlar. Yaşlı şişman ihtiyar bir adam arabasıyla kafenin önünde durur ve genç kadını arabasına bindirmek ister. İlk başlarda genç kadın adamın teklifini kabul etmez ama adam ısrarını sürdürünce genç kadın arabaya binmek zorunda kalır. Genç kadın ve çirkin adam arka sokaklarda bulunan pespaye bir otele girerler. Otel kâtibesi ihtiyar çirkin adama odanın anahtarını verir ve daha sonra çirkin adam otel kâtibesine odanın parasını verir.  Odaya giren çirkin adam genç kadına adın ne diye sorar.  Genç kadın cevap vermeyince şişman ihtiyar adam konuşmayan kadınları severim diyerek kahkaha atıp soyunmaya başlar. Genç kadın soyunmaya başlayınca çirkin ihtiyar ağzının suları akarak genç kadına yamacıma gel der. Genç kadın tek bir kelime etmeden kel ihtiyarın uzandığı yatağa gelir. İhtiyar kel zevkle genç kadını okşarken genç kadından ne bir ses ne de bir tepki gelir. İhtiyar kel genç kadının üstüne çıkıp yerken genç kadın babasının ölümüyle ilgili sözleri düşünüp ihtiyarı üstünden atar.  Genç kadının verdiği tepkiye şaşıran ihtiyar kel neyin var deli misin der. Genç kadın zihninde sen öldürdün sesleri duyar ve kel ihtiyara odadaki eşyaları fırlatmaya başlar. Kel ihtiyar genç kadına ruh hastası kendine gel der ve genç kadın eliyle aynayı parçalar. Daha sonra kesilen eline bakan genç kadın bayılır ve kel ihtiyar otelden çıkar.

Takım elbiseli bir adam malikâne dış kapısında kâhyaya kontes ile konuşmam lazım der. Kâhya kontes kimseyle görüşmek istemiyor seni göremez deyince kontesle konuşmak isteyen adam kahyaya bekle sana kartımı veriyim der. Karta bakan kahya adamın Mario Marcello adlı bir moda fotoğrafçısı olduğunu öğrenir. Daha sonra kâhya Mario’ya sen bana yakışıklı mı dedin der. Mario kâhyaya bayağı eşcinsele benziyorsun der. Sinirlenen kâhya Mario’ya beni öfkelendirmeden voltanı al der. Bunun üzerine Mario bahçe duvarına tırmanır ama kâhyaya yakalanır. Durumu kâhyaya izah etmeye çalışan Mario kâhyanın tüfek doğrultturması sonucu duvardan iner. Bu arada otuzunun ortalarında sarışın bir kadın yorgan altında yatan Camilia adlı kadına kocan öldüğünden bunalımdasın diyerek Camilia’ın yorganını çekince Camilia’ın Paris’te bulunan salaş otelde kel ihtiyarla yatan kadın olduğunu anlarız. Sarışın kadın Camilla’yı kendine gelmesi için banyoya sokar daha sonra banyo faslı bittikten sonra sarışın kadın Camilla’yı yavaş ve yumuşak bir şekilde kurutur.

Sarışın kadın arabasına binerken Mario hızlıca arabaya sizinle konuşmam gerek kontes diyerek arabaya biner. Mario’un arkasından gelen kâhya Mario’ya tüfek doğrultup in arabadan serseri diye bağırır. Bunun üzerine sarışın kadın kâhyaya beyefendiyi ben dışarı çıkaracağım sen kapıyı aç der. Kâhya karşı çıkınca benle münakaşaya girme der ve kâhya sarışın kadının emrini yerine getirir.  Sarışın kadının sürdüğü araba ile yola çıkan Mario sarışın kadına malikânede düzenlenen geleneksel moda defilesi hakkında soru sorar. Sarışın kadın cevap vermeye yanaşmayınca Mario sarışın kadına suskunluğunuz nedeni maddi mi yoksa manevi nedenlerden mi diye sorunca sarışın kadın ben Kontes Pazzanti değilim der.  Bunun üzerine Mario hayal kırıklığı içerisinde avuçlarına kapar. Daha sonra sarışın kadın başka bir evde Mario ile ateşli bir şekilde sevişirler. Sevişme bitince Mario adının Mimi olduğunu öğrendiğimiz sarışın kadına bu çok ani olmadı mı diye sorar. Mimi Mario’ya yalnızca bazı hususları öğrenmek istedim der. bunun üzerine Mario ne öğrendin diye sorunca Mimi erkeklerin anlaşılmaz bir yapıda olduklarını öğrendim diye cevapladıktan sonra kalkar ve telefon açar. Mario ne yapıyorsun diye sorunca kontesle randevu istemiyordun dedikten sonra telefonun meşgul olduğunu söyler. Yatağa geri dönen Mimi Mario’ya alternatif tedavilere inanırım şaka bir yana Camilia ile tanışmanı istiyorum ona neler yapacağını merak ediyorum der. Daha sonra Mimi aşırı uğraşlardan sonra Mario için arkadaşı Kontes Camilia Pazanti’den randevu koparır.

Ertesi gün Mario malikânenin bahçesinde Kontes Pazanti ile buluşur. Mario kontese İngiliz moda tarzının İtalyan moda tarzıyla uyuştuğunu belirtir. Konuşmasına devam Mario büyük dedesinin on dokuzuncu yüzyılda dönemin en iyi ressam ve heykeltıraşıydı arkadaşı Corgano ile bir Rus asilzade için düelloya tutuşmuşlardı ama daha sonra Rus asilzadesinin güney Torino genelevinde çalışan bir hayat kadını olduğunu anlaşılınca Corgano ile büyük dedem tekrar arkadaş oldu der. Bunun üzerine Kontes Camilia Mario’ya tarih konusunda epey bilgilisiniz Bay Marcello deyince Mario övünmek gibi olmasın ailem sayesinde tarih ile alakalı bir birey oldum der. Kontes Camilia Mario’ya sizi akşam yemeğine davet ediyorum menüde portakallı ördek olacak ayrıca kahveyi yalnız başına içmekten haz duymam bu arada Corgano haçlı seferleri esnasında ölmüştü der. Akşam olduğunda malikânenin salonunda içki içen Mario duvarda asılı olan kadın tablosuna kadeh kaldırıp şerefinize leydim der. Salona gelen Kontes Camilia büyükanneme iltifat etiğiniz teşekkür ederim der. Daha sonra Mario ile yemek sofrasına oturan Kontes Camilia yemek menüsünü size haber vermeden değiştirdiğim için özür dilerim der. Mario istiridyeyi yemekte zorlanınca Kontes Camilia Mario’ya istiridyeyi eline al bazıları üstüne limon sıkmayı yeğler ama ben sıkmam tek bir seferde ağzına alma yavaşça ağzına al aroması ağzına dağılsın der.  Bu arada Mario şehvetli bir şekilde istiridye yemesini hayran gözlerle seyreder.

Gece gezmesi için hazırlanan Mimi ayakkabılarını ararken yerde bir gazete kupürü bulur. Gazete kupüründe Helena Kochaeli adlı bir kadının babasının ölümünün çözülmediği yazar.  Daha sonra diskoteğe giden Mimi dans pistinde kurtlarını döktükten sonra diskoteğin tuvaletinde bir adamla sevişmeye başlar. Sevişme esnasında Mimi adamı itince adam Mimi’ye ne yaptığını sanıyorsun deyince Mimi seninle uğraşamam telefon etmeliyim diyerek tuvaletten çıkar. Malikâneyi arayan Mimi hizmetçiye Kontes ile konuşmak istediğini belirtir ama hizmetçi Kontesin müsait olmadığını Bay Marcello’yu malikânede gezdirdiğini söyler. Ertesi gün Camilia ile konuşan Mimi Mario’da Antonio Kochaelli ilgili gazete kupürünün bence bu Mario fotoğrafçı falan değil Antonio’un tutuğu özel bir hafiye der. Bunun üzerine Camilia Antonio zavallı babamı kandırıp tüm malvarlığına el koymuştu  ama intikam arzumun ateşlediği hırsla eskiden sahip olduğum her şeye tekrar sahip oldum Mario ile kendi yöntemlerimle ilgileneceğim der. bu arada Mario Helena ile telefonda konuşup Camilia hakkında bir şey bulamadığını belirtir.

Ertesi gün ormanda Mario ile atla gezinen Camilia daha sonra Mario ile sevişir. Bu arada Mimi beraberinde getirdiği adamla beraber malikânede bulunan odalara gizli kamera yerleştirir. Akşam olduğunda Camilla’yı arayan Mimi yanında getirdiği adamın yatakta bir işe yaramadığına ama teknik işlerde biçilmiş bir kaftan olduğunu söyler. Daha sonra Mario fotoğraf çekimi getirdiği modeller ile fotoğraf çekimi yapar ama Mario modellere kaba bir şekilde direktiflerde bulunur. Çekim bittikten sonra Katia ve Jessica adlı iki model Mario’un kaba tavırlarından bıktıklarına belirtikten sonra lezbiyen ilişkiye girerler ama Camilia’ın onları odaya yerleştirilmiş gizli kamera aracıyla seyrettiğini fark etmezler. İki kadın birbirleriyle sevişirken Camilla iki kadını seyrederek kendisini tatmin eder.

Ertesi sabah Jessica Katia’ya işe koyulmasını söyler.  Katia Jessica’ya bu dürbünler ne için diye sorunca iki güvercini izlemek için diye cevap verir.  jessica dürbünle sabah koşusu yapan Camilia ve Mario’yu izler. Bir süre koşan Mario Camilia’yı göremez ve nereye gitti diye bakınırken Camilia’ya denizden anadan üryan biçimde çıkar ve Mario’ya büyükannem böyle şakaların ilişkiyi güçlendirir deyince Mario ama buna eşek şakası denir der. Bunun üzerine Mario’un yanına gelen Camilia Mario’ya oral seks uygular. Daha sonra Katia Camilla’nın hizmetçisiyle konuşur. Hizmetçi Katia’ya bir şey bilmediğini söylerken Katia çekmeceden bir kâğıt alır. Kâğıtta yazılanları okuyan Katia kâğıtta kalp krizi geçirmeye yarayan bir ilacın varlığını öğrenir. Katia hizmetçiye Kontes Camilla’nın ilaçlarını nerede sakladığını sorar. Hizmetçi önce Katia’ya cevap vermek istemez ve bunun üzerine Katia merak etme bir şey olmayacak deyince hizmetçi Kontes Camilla’nın ilaçlarını odasında sakladığını söyler. Bu arada Jessica ise kâhyaya Camilia’ın kocasının ölümüyle ilgili sorular sormaya başlar. Kâhya Kont Kochelli öldüğü esnada her şeyin Arapsaçına döndüğünü kızı neredeyse aklını yitirdiğini söyler. Bunun üzerine Jessica peki karısı ne tepki gösterdi diye sorunca kâhya başkalarının hayatına salça olan meraklılarından hoşlanmam der. Jessica kâhyaya nelerden diye sorunca kâhya ve Jessica garajda sert bir sevişme yaşarlar. Daha sonra Camilia’ın odasına girip çekmeceleri karıştıran Katia Camilia tarafından yakalanır. Katia Camillia’ya başım ağrıyor bende ağrı kesici hap arıyordum der. Bunun üzerine Camilia Katia’ya baş ağrısı yalnızlık kadar rahatsız edicidir özellikle tam zevk alırken seviştiğin kişinin ölmesi zevki ziyadesiyle bozar dedikten sonra Katia ile yiyişirler.  Malikânede bulunan odaların birinde Jessica ve Katia Camilia’ın suçlu olduğuna dair somut kanıtlar ve şahitler bulduklarını belirtirler. Mario kesin üslup ile Katia ve Jessica’ın dediklerini onaylamaz ve bu arada Camilia onları gizli kamerayla gizlice izler.

Ertesi gün Mario Camilia ’ya çekimlerin bittiğini Milano’da bulunan bir defileye gideceğini söyler. Bunun üzerine Camilia Mario’ya gitmeden yöredeki bağların mahsulü olan şarabı tatmasını söyler. Şarabı içen Mario içen daha sonra kendisini bir zindanda Katia ve Jessica ile beraber bağlanmış çıplak bir şekilde bulur. Daha sonra Mario’un yanına birtakım maskeli kişiler gelir ve pembe peruklu bir kadın Mario ile hunharca sevişmeye başlar. Daha sonra maskeli kişiler Jessica ve Katia ile sevişmeye başlarlar.  Grup seks sonlanınca maskeli şahısların Camilia, Mimi ve malikâne çalışanları olduğunu öğreniriz. Camilia kocasının seks düşkünü bir adam  olduğu ve kalp krizi geçirmesine neden olan ilacı cinsel gücü artırıcı olarak kullandığını söyler ve film biter.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...