https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

7 Temmuz 2015 Salı

The Satanic Rites Of Dracula

Filmimiz satanist ayiniyle başlar. Aynı esnada başka bir odada bir adam esir tutulmaktadır. Esir tutulan adam bağlarını çözer ve inler. Adamın nöbetini tutan eleman ne olduğunu anlamak için bakar ama adam ani hareketle nöbetçisini boğarak öldürür ve kaçar. Malikâneden kaçarken alarma yakalanır ve alarm malikânenin alt katında satanist ayinler tertipleyen şahısları uyarır. Adam malikâneden kaçarken peşine motorlu kişiler düşer ama saklanmış bir şahıs motorlu şahısları indirir ve adam yolda bekleyen arabaya binerek uzaklaşır. 


Yaralı adamı kurtaran iyi giyimli adam John Porter’ı gördün mü diye sorar.  Adam görmediğini ama malikânede satanist ayinleri ve kurban törenleri gördüğünü bu görüntülere ait fotoğrafları olduğunu söyler ve kendinden geçer.  Daha sonra adamın kol saati çıkarılır. Adamın biri elimizde somut kanıtlar yok deyince diğer adam kol saatine saklanmış filmi işte bu kanıtımız olacak der. yaralı adamı sorgulayan adam zavallı adamı biraz daha konuşturursak bir şeyler öğrenebilirdik der. Bunun üzerine yaralı adam ile ilgilenen doktor yaralı adamın ruhunu teslim ettiğini söyler. Doktor elimden geleni yaptım ama zavallı adam çok kötü dövülüp işkenceye tabi tutulmuş der. Bıyıklı adam sana yardımcı olması için Scottlan Yard’tan Müfettiş Maurice’i çağıracağım der.

Satanist örgütle ilgilenen şahıs Müfettiş Maurice’a satanist örgütle alakalı fotoğraflara baktırır. Müfettiş Maurice  bu örgüt ile başka bilgi var mı diye sorar ve yeterli bilgiler olmadığını öğrenir. Sekreter Jane gelip mikro fotoğrafları banyo ettiğini ve daha ses kaydını bitirdiğini belirtir. Mikro fotoğrafları seyreden Müfettiş Maurice satanist örgütün üyelerin İngiliz siyasi ve askeri tabanının üst düzey nüfuzlu elemanları olduğunu söyler. Daha sonra sekreter Jane’i satanist örgütün motorlu elemanları takip eder. Sekreter Jane’i sıkıştıran motorlu satanist Jane’e saldırır.




Teypten satanist örgütün kan vaftizini kurban ayini konuşmaları dinleyen Müfettiş Maurice antropolog Abraham Van Hellsing’i önerir ve nedenini kara büyü ve şeytana tapan toplulukları araştırmada en önde gelen bir araştırmacı olduğunu belirtir. Adının Bay Talbot öğrendiğimiz kişi ve Müfettiş Maurice Van Hellsing’i yazıhanesinde görmeye giderler. Van Hellsing teyp kayıtlarını dinler. Daha sonra satanist örgütlerin ve cadıların var olduğunu ama bunların yüzde doksanın şarlatan olduğunu belirtir. Müfettiş bunun şeytan çağırma ayini olduğunu mu düşünüyorsunuz profesör diye sorar. Van Hellsing pek değil duyduklarıma göre arkadaşınız bir çeşit eski kan ayinine tanık olmuş der. Lafa karışan Bay Talbot biz burada çocukça eğlencelerden bahsetmiyoruz mevki sahibi insanlardan bahsediyoruz der. Bunun üzerine bu tür tarikatlar müritlerine hayallerinde bile göremeyecek güçleri vaat ederler. Konuşmaya devam eden Van Hellsing bu tür örgütler eroinden daha bağlılık yapıcıdır der. Daha sonra Van Hellsing’ın torunu Jessica kahveyle içeri girer. Van Hellsing torunum Jessica ve sağ kolum onsuz işlerimin çoğunu bile yapamam der. Jessica fotoğrafa bakar ve adamın Profesör McQuill olduğunu söyler. Bay Talbot tanıyor musunuz diye sorunca Van evet kendisi kimya profesörlüğü yapıyor der.

Keeleey fen kuruluşuna giden Van Helsing kapıların kapı duvar olduğunu görür ve binanın çevresinde gezer. Bu arada motorlu satanistlerden biri Van Hellsing gözetler ve durumu üstlerine bildirir. Bir şekilde içeri giren Van Hellsing deney yapan bilim adamına ne yapıyorsunuz diye sorar. Panikleyen bilim adamı paniklemeye başlar. Bunun üzerine umarım rahatsız etmiyorumdur der.  Bilim adamı Keeleey işimi ayın yirmi üçüne yetiştirmem gerekiyor ama çaresizim der ve Van Hellsing dışarı çıkar.


Sekreter Jane esir tutulduğu yerde korkuyla beklerken birden etraf sallanmaya ve dumanlar çıkmaya başlar. Kapı kırılır dumanların içinden tüm haşmeti ile Kont Drakula çıkar ve hipnoz gücüyle sekreter Jane’i kontrol altına alıp kanını içer. Bu arada Van Hellsing Keeleey’in çalışmalarını okurken Keeleey deli saçması konuşmalarını sürdürür. Bunun üzerine Van Hellsing kendine gel Jullian diyerek Keeley’i iki tokat patlatır ve ne yaptın sen hıyarcıklı veba yaratmışın der. Profesör Keeleey mecburdum büyük güçler işin içindeydi bu vebaya tutulan kişilerin etleri kemiklerinden yanıyordu der virüs hemen yayılacak der.  Van Hellsing Keeleey’in yakasına yapışıp sen Nobel ödülü bir bilim adamısın nasıl böyle korkunç bir olaya el atarsın yetkilere hesap vereceksin derken içeri satanist örgütün motorlu üyesi gelip Van Hellsing alnından vurur ama öldüremez Van Hellsing bayılır. Satanist örgütün motorlu üyesi Profesör Keeleey’i götürür.




Ayılan Van Hellsing Profesör Keeleey’in asıldığını ve çalışmaların götürüldüğünü görür. Bu arada Jessica, Müfettiş Maurice ve Bay Talbot satanist örgütün ayinleri yaptığı malikâneye gelir. Jessica bende geleyim deyince Müfettiş Maurice mümkün değil arabada sessizce bekleyeceksin der. Malikânenin kapısına gelen Müfettiş Maurice ve Bay Talbot’a diyafondan gelen ses kimsiniz ve ne istiyorsunuz der. Müfettiş Maurice polis der ve malikânenin kapıları açılır. Bu arada Jessica gizlice malikânenin öbür kısmına girer. Müfettiş Maurice Malikânenin uzak doğulu sahibesi ile görüşür. Müfettiş Maurice uzak doğulu kadına geçen gün olan olayı sorar. Uzak doğulu kadın birkaç serserinin çıkardığı hadise der.  jessica ise alarma yakalanmadan mahzene girer zincirlere bağlanmış Jane’i görür ve yanına gider. Jane kontrol eder ve öldüğünü anlar ama Jane harekete geçer ve Jessica’ya saldırır lakin zincirler Jane’e engel olur. Daha sonra tabutlardan diğer vampir kadınlar çıkar. Jessica’ın çığlıklarını duyan Müfettiş Maurice ve Bay Talbot hemen mahzene inerler ve vampir kadınları görürler.  Vampir kadınlar Müfettiş Maurice ve Bay Talbot görünce geri çekilirler. Bu arada Jane Bay Talbot’a Peter beni burada bırakma  beni der ve Bay Talbot Jane’in yanına gider bunun üzerine Jessica Jane’i kast ederek durdur onu  o bir vampir der. Jane Bay Talbot’a saldırır. Eline tahta parçası geçiren Müfettiş Maurice Jane’e saplayarak öldürür. Bu arada uzak doğulu kadın motorlu satanistlere haber verir.  Üçlü bir iki tane motorlu satanisti indirdikten sonra malikânenin bahçesinden kaçarlar



Bay Talbot, Müfettiş Maurice ve Baş komiser Haller Van Hellsing’in evinde toplanırlar. Baş komiser Haller satanist örgüte polis gönderelim der ama Müfettiş Maurice bu fikrin pek sağlıklı olmadığını söyler. Van Hellsing Müfettiş Maurice’in fikrini doğru bulur ve uğraştığımız mesele basit bir meselesi değil bizden daha kuvvetli güçlerle uğraşıyoruz der.  Baş komiser Haller Çinli kadın ve mahzende tutulan biçareleri mi diyorsunuz Bay Van Hellsing der. Bunun üzerine Bay Talbot Keeleey kurullusun Denham adlı bir iş adamıyla iş yaptığını söyler kayıtlardan şirketin kimya şirketi olduğunu şirketin üyelerinin John Porter, General Hardwick ve Lord Carradine olduğunu belirtir. Van Hellsing Denham’ın gerçekte Kont Drakula olduğunu intikam dolu bir anka kuşu gibi dirilebildiğini açıklar. Baş komiser Haller aklım almıyor o kadar hadise bir vampir için mi der. Van Hellsing evet Kont Drakula ile bir sefer mücadele etmiştim ve onu yenmiştim der.


Daha sonra bir gün Van Hellsing vampirlerle nasıl mücadele edileceğini anlatır ve Drakula’ın en büyük amacının Dünya üzerinde tüm yaşamı yok etmek olduğunu anlatır. Müfettiş Maurice bu onun sonu olmaz mı der. Bunun üzerine Van bu Drakula’ın almak istediği intikam olacaktır her şeyin sonlandığı bir intikam ve intikamı hıyarcıklı veba kullanarak yapacak der.  Ertesi gün Müfettiş Maurice ve Jessica ayinlerin yapıldığı malikâneyi gözetler ama değişik bir olay göremezler. Daha sonra Bay Talbot Müfettiş Maurice’a ben ve Baş komiser arabada bekliyoruz bir şeye ihtiyacınız varsa çağırın der. Arabaya giden Bay Talbot Baş komiser Haller öldürüldüğünü görür ve daha sonra kendisi de çalılarda saklanmış suikastçının kurbanı olur.

Van Hellsing evinde Drakula ile mücadelesi için gümüş kurşun hazırlar. Bu arada Jessica ve Müfettiş Maurice’ın başına keskin nişancı bela olur. Arabaya giden Jessica ve Müfettiş Maurice arabada satanist örgütün elemanı tarafından gafil avlanırlar. Bu arada Van Hellsing Denham şirketine girip danışmaya Bay Denham ile konuşmayı talep eder.  Danışman Bay Denham asla ziyaretçi kabul etmez deyince Van Hellsing benim adım Abraham Van Hellsing sanırım Bay Denham benimle görüşmek isteyecektir der. Danışman göremezsiniz derken telefon çalar ve Van Hellsing’in Bay Denham’la görüşme isteği kabul görür. Bay Henham’ın ofisine giden Van Hellsing Bay Henham’ın ofisine girer. Bay Henham Van Hellsing’e yeni bir Dünya düzeni yaratıyorum sen haddini aşan işlere burnunu sokuyorsun der.  Van Hellsing el çabukluğuyla kutsal su dolu kutuyu Bay Denham’ın masasına bırakır. Bay Denham’ın eli yanar ve çekilir. Van Hellsing istavroz ve tabancasını çekip senin Drakula olduğunu biliyordum der. Drakula aptal kurşunların bana tesiri olmaz deyince Van Hellsing bu gümüş kurşun der. Tam Van Hellsing tabancasını ateşlerken Drakula’ın müritleri tarafından engellenir. Müritlerden biri Drakula’ya size saldırdı ölmesi gerek deyince Drakula Van Hellsing’in ölümünün kolay olmayacağını söyler.


Ayılan Müfettiş Maurice kendisini mahzende bulur. Mahzende malikânenin sahibesi olan Çinli kadın hipnoz gücüyle Müfettiş Maurice etkisi altına alır ve Müfettiş Maurice ile oynaşmaya başlar. Daha sonra Çinli kadının vampir olduğunu öğreniriz ve Müfettiş Maurice Çinli vampir kadını itip üstüne ağ attıktan sonra kalbine kazık saplayarak öldürür. Daha sonra Müfettiş Maurice diğer vampir kadınların saldırısına uğrar tahta çubuklardan yaptığı istavroz ile vampir kadınları geri püskürtmeyi başarır ve vanayı açarak vampir kadınları etkisiz hale getirir. Malikânenin içine giren Müfettiş Maurice Jessica’yı sunakta bilinçsiz halde sunakta yatarken bulur.  Drakula içeri girince korkan Müfettiş Maurice Yukarı katta çıkar ve teknik ekipmanların olduğu odaya çıkar.


Müritleri ile konuşan Drakula mukaddes gün geldi Van Hellsing senin torunun üstün zaferimin ilk örneği olacak der. Daha sonra müritlerden biri Jessica’ya hıyarcıklı veba bulaştırmak için harekete geçer.  Olanları kameralardan gören Müfettiş Maurice harekete geçer. Bu arada Drakula bu virüsün kara ölümden daha muhteşem ve daha hızlı olduğunu ve acı ateşleri yükselecek ve herkes ölmek için yalvaracak der. Bunun üzerine Van Hellsing Drakula’ya isteğin bu mu Dünya’da canlı bırakmayıp boş bir Dünya’ya hükmetmek mi istiyorsun gerçek amacın bu mudur kendi korkunç sonunu hazırlamak mıdır Kont Drakula diye sorar.  Drakula ben yaratığım kıyametin dört atlısı bunlar ve bunların sayesinde salgını yayacağım ve sen Van Hellsing torunun bozulmayacak der. Bunun üzerine müritler anlaşmamız vardı fedakârca her isteği yerine getirdik deyince Drakula sessiz olun diye bağırır. Drakula torunun benim olacak diyerek Jessica’ya doğru hamle yapar ve bu sırada müritlerden biri Drakula’ya sana sadakatle hizmet ettim karşılığı bu muydu der ve virüs tüpü patlar hıyarcıklı veba müritte bulaşır. Bu arada Müfettiş Maurice teknik ekipman odasından ayrılırken satanist fedailerden birine yakalanır. Ve kavgaya tutuşurlar. Bu arada virüs bulamış mürit acı dolu çığlıklar atar. Satanist fedai ve Müfettiş Maurice’in kavgası fedainin elektrik çarpmasıyla sonlanır.  Daha sonra bir patlama yaşanır ve Van Hellsing içeriye giren Müfettiş Maurice’e hemen Jessica’yı çıkar der ve Müfettiş Jessica’yı kucaklayarak malikâneden çıkarır. Bunun üzerine Drakula düşmanlığımız yüzyıllar sürecek ve şimdi başladı der. Van Hellsing pencereyi kırarak pencereden kaçar ve Drakula peşine düşer.  Dikenli dallara takılan Van Hellsing elindeki istavrozu dikenli dallara takar ve Drakula’ya seslenir. Dikenli dallara doğru giden Drakula dikenli dallardan geçerken canı yanar ve yere düşer. Van Hellsing bulduğu bahçe çitini kullanarak Drakula’yı öldürür.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...