https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

25 Temmuz 2015 Cumartesi

Strip Nude For Your Killer


Filmimiz kürtaj operasyonu yapan doktor ile başlar ve ameliyat esnasında hasta ölür. Bunun üzerine kürtajcı doktor hemen Luca diye birisini arar. Doktor Luca’ya hasta öldü bana yardım etmelisin der. Luca doktora ne yapmam gerekiyor diye sorar. Doktor evine taşıyıp normal bir ölümmüş gibi gösterelim dedikten sonra kadının cesedini banyoya koyarlar. Daha sonra doktor evine dönerken motorcu gibi giyinen bir şahısın saldırısına uğrar ve ölür.
Ertesi gün havuz başında kadınlı erkekli otururken Luca isimli şahıs havuz başında yürüyen alımlı kadını fark eder. Fotoğraf makinesi kapan Luca kadının resimlerini çeker. Kadın Luca’ya gider misin beni rahatsız ediyorsun der. Bunun üzerine Luca ben bir moda fotoğrafçısıyım güzelliğin beni çok etkiledi der. Yelkenleri suya indiren kadın Luca’ya demek moda fotoğrafçısın iltifat için teşekkür ederim der. Luca kadına seninle bir foto çekim yapmak isterim der. Saunaya giden Luca kadını soymaya başlayınca kadın ne yapıyorsun der. Bunun üzerine kadına vücudunu tüm ihtişamı ile çekmek istiyorum der. Daha sonra kadın Luca’ya fotoğraf makinesinden ses gelmiyor deyince Luca o zaman başka bir şeyler yapalım dedikten sonra kadınla yiyişmeye başlar.


Ertesi gün Magda isimli genç kadın makyaj sanatçısı Franco’ya modelin gözlerine daha fazla gölge sür ve yanaklarına daha fazla allık sür der. Bu arada Luca saunada yiyiştiği kadını getirip her şeyi durdurun bu Lucia aradığımız model der. Bunun üzerine Magda yarınki çekimleri Patricia ile çekeceğiz onu da aldığın yere götür der. Luca Magda’ya bu işi kalbinle değil aklınla yap der. Daha sonra Drussilla isimli kadın gelip Lucia’ya bakıp kim bu kadın diye sorar. Luca yeni keşfim harika bir vücudu var der. Bunun üzerine Drussilla bunu ofisimde konuşalım der.  Lucia Drussilla’ın ofisine gidince Drussilla’ın kocası Mauricio Luca’ya sence yeni kız işin altından kalkabilecek mi deyince Luca Maurico’ya git karına sor zevzek herif der.
Mauricio ile gece kulübünde yemek yiyen Patricia kalkmam gerek yarın önemli bir çekimim var der.  Bunun üzerine Mauricio yarım saat daha kalsaydın der. Patricia yapamam karının ne kadar talepkâr olduğunu biliyorsun der. Bunun üzerine Mauricio Patricia’ya bana iyi davranırsan sende mutlu olursun deyince Patricia garip aynı şeyleri karında söylemişti bana deyip gider. Bu arada fotoğrafları banyo etmekle uğraşan Luca’ın yanına Magda gelir ve soyunup benden iyi model olur mu diye sorar. Luca Magda’ya model olmak için harika bir bedene sahipsin ama bir modelin iş yaşamı dört veya beş sene sürüyor fotoğrafçılığa devam et onun kariyeri daha uzun sürüyor der ve Magda ve Luca yiyişmeye başlarlar.


Mağda ve Luca stüdyodan ayrılınca gizemli bir şahıs stüdyoya girip birkaç fotoğrafı yürütür. Evine dönen gizemli adamın stüdyoda çalışan nonoş olduğunu öğreniriz. Kapı çalınır ve çalanın motorcu kıyafetli bir şahıs olduğunu öğreniriz. Nonoş eleman motorcu elemana senin motorcular gibi takıldığını bilmezdim istersen kendine içki koyabilirsin bu arada istediğin fotoğrafları da getirdim zavallı Evelyn de var der.  Motorcu gibi giyinen şahıs viski koyarken bardaktan taşıttırır ve nonoş şahıs ne yapıyorsun viskiyi ziyan ediyorsun deyince motorcu gibi giyinen şahıs bıçak çekip nonoş elemanı defalarca bıçaklayıp öldürür.


Gece olduğunda Drusilla ve Lucia lezbiyen seksin dibine vururken birdenbire Drussilla aşağılık fahişe diyerek Lucia’ya tokat atar. Bunun üzerine Lucia bu neydi deyince Drusilla Luca ile görüşmeyeceksin der.  Lucia benim sahibim değilsin bende köle değilim der. Drusilla iş yemeğine gitmem gerekiyor sende burada bekle telefonlara bakma gelince senin kariyerin hakkında konuşuruz ve Luca’dan uzak dur der. Bunun üzerine Lucia sen dersen Bayan Lagirini ama işimi halletmezsen beni yok bil deyince Drussilla gülerek demek küçük aklınla bana şantaj yapıyorsun sanırım der ve gider. Evde yalnız kalan Lucia Drussilla’ın eşyalarını kurcalamaya başlar. Daha sonra banyoda açık musluk sesi duyar ve kapamaya gider ve suyu tam kaparken kasklı katil tarafından öldürülür.
Sabah neşe içinde kahvelerini içen Magda ve Luca’ın neşesini gazetedeki haber bozar. Haberde Lucia’ın öldürülmüş cesedinin bagajında bulunduğunu söyler. Bunun üzerine Magda haberdeki kadın senin stüdyoya getirdiğin kadın değil mi der. Sinirlenen Luca bu kadını bir kez gördüm o kadar der. Daha sonra stüdyoda Luca sorguya çekilir. Polis dedektifi Bay Bianardi maktulü iki gün önce çalıştığınız stüdyoya getirmişiniz değil mi diye sorar. Bunun üzerine Luca evet yeni modeller arıyorduk der. Polis dedektifi Luca’ya kapıcı sizin maktule çok yakın ilişkide olduğunuzu görmüş deyince Luca yalnızca fotoğraf çekiyorduk der. Daha sonra stüdyo sahibi Drusilla’yı sorguya çeken polis dedektifi Lucia öldüğünde neredeydiniz diye sorar.  Drusilla iş yemeğindeydim isterseniz lokantayı arayabilirsiniz der. Bunun üzerine polis dedektifi Drussilla’ya Lucia’yı siz mi işe kabul ettiniz sorar. Drussilla Lucia’yı Mario kabul etmişti deyince polis dedektifi Mario Fernadiri ne yazık ki öldü ve ölü adamlar ifade veremez sizin stüdyodan iki kişi öldü ve ben tesadüflere inanmam deyip gider. Daha sonra Luca ve Drussilla birbirlerini suçlarlar

Patricia sokakta yürürken yanına Mauricio yaklaşır ve seni gideceğin yere bırakayım der.  İlk başta Patricia Mauricio’un teklifini kabul etmez ama Mauricio ısrarını sürdürünce arabaya biner.  Mauricio arabayı deli gibi arabayı sürmeye başlayınca Patricia korkmaya başlar. Bunun üzerine Mauricio korkma seni mutlu olacağın yere götürüyorum der. Arabayı durduran Mauricio Patricia’yı garsoniyerine sokar.  Mauricio Patricia’ya seks yapma teklifinde bulunur ama Patricia kabul etmez ve Mauricio para teklif eder. Parayı da kabul etmeyen Patricia Maurico’un saldırısına uğrar. Bunun üzerine Patricia Mauricio’un sevişme teklifini kabul etmek zorunda kalır ve Mauricio çocuklar gibi sevinir. Mauricio sevişmeye başlayınca iktidarsız olduğu ortaya çıkar ve ağlamaya başlar. Bunun üzerine Mauricio Patricia’ya susma rüşveti olarak para teklif eder ama Patricia parayı kabul etmez ve bu ikimizin sırrı olacak deyip evden çıkar. Daha sonra Mauricio teselliyi şişme bebekte ararken birdenbire banyodan su gelir. Korkan Mauricio eline bıçak alıp banyoya giderken kasklı katil Mauricio’ya arkadan yaklaşıp defalarca bıçaklayıp öldürür.


Morgda Mauricio’un karısı Drussilla kocası Mauricio’yu teşhis eder.  Polis dedektifi olay yerinde bulunan küpeyi Drusilla’ya gösterir ve sizin stüdyonun fotoğrafçısı ve modeli öldürüldü sanıyorum ki bütün cevaplar sizde saklı der. Drussila kendimi iyi hissetmiyorum bunun üzerine polis dedektifi pekâlâ gidebilirsiniz der. Bu arada Magda stüdyoda kendi çapında hafiyelik yaparken telefonun çaldığını duyar ve saklanır. Drussila çalan telefonu açar ve telefondaki şahıs Drussila’ya büyük sırrın var şayet bunların öğrenilmesini istemiyorsan bana on milyon liret vereceksin der. Bunun üzerine Drussilla bu kadar param yok biraz zaman tanı der. Bunun üzerine telefondaki şahıs buluşma yerini söyler ve Magda bütün konuşmaya şahit olur.
Magda evinde hafiyelikle uğraşırken kapı çalar ve paniğe kapılır ve polisi arar. Daha sonra kapıyı çalan şahsın Luca olduğunu öğrenen Magda rahatlar ve polise bir yanlışlık oldu der.  Magda Luca’ya gazetedeki resmi fotoğrafı gösterir iki küpenin de aynı olduğunu söyler. Bunun üzerine Luca Magda’ya bu küpelerden bir sürü var deyince Magda peki katil aramızdan biriyse der. Bunun üzerine Luca Magda’ya takma kafanı böyle şeylere diyerek Magda ile yiyişir.


Drusilla şantajcıya para götürürken polislerde Drussilla’yı takip eder. İzbe bir yere giren Drussilla kasklı katilin saldırısına uğrar ve ölür. Bu arada Luca olayın fotoğraflarını çeker ve yanına gider ama polisler gelince kaçar. Daha sonra Luca çektiği fotoğrafın filmini çöpe attıktan sonra kasklı katilin sürdüğü arabanın altında kalır olay yerine gelen polis Luca’ın baygın bedenini bulur.  Daha sonra hastanede tedavi edilen Luca’ya doktor beyin sarsıntısı olup olmadığını kontrol etmek amacıyla hastanede kalması gerektiğini söyler.  Daha sonra Luca Magda’yı arayarak filmi attığı çöp kutusunun yerini tarif eder. Magda evden çıkar lakin kasklı katil Magda’yı takip eder. Çöp kutusundan filmi alan Magda stüdyoya gider ve banyo işlemlerine başlar.  Luca bir kez daha arar ve işler ne âlemde diye Magda bitmek üzere der ve içeri giren kasklı katil binanın elektriğini keser. Bunun üzerine Magda Luca’ya elektrikler kesildi ne yapmalıyım deyince Luca Magda’ya çekmecede tabanca var onu al der. Magda korku içinde stüdyoda gezerken kasklı katilin saldırısına uğrar ve kasklı katil filmi yakarak imha eder.


Stüdyoya giden Luca hem Magda’yı bulamaz hem de filmin imha edildiğini görür. Daha sonra banyo edilmiş resme bakan Luca fotoğraftaki şahsın erkek modellerden Stefano olduğunu görür.  Bu arada haberleri izleyen Patricia’ın yanına gelen Stefano’un televizyonu kapar.  Patricia Stefano’ya korkunç cinayetlerden bahseder ve birdenbire Stefano Patricia’ya beni rahatsız ediyorsun diyerek tokadı patlatır. Patricia ben ne yaptım bana neden böyle davranıyorsun dert yanarken kapının açıldığını duyar ve Stefano kontrol etmek için gider ve kasklı katilin kurbanı olur ardından Patricia’da katilin kurbanı olur. Bu arada olay yerine gelen Luca katilin kaçtığını görür ve evin içine girer. Evin içinde Stefano ve Patricia’ın cesetleriyle karşılaşır ve daha sonra kendinden geçmiş Magda’yı görür. Polisler gelmeden önce Magdayı ayıltan Luca Magda ile evden kaçmayı becerir.  Magda  Luca’ya resimdeki şahsın Stefano olduğunu söyler. Bunun üzerine Luca evet biliyorum Stefano Drusilla’ya şantaj yapıyordu ama o da Patricia ile beraber kasklı katil tarafından öldürüldü.  Eve giden Luca kasklı katilin kılıçlı saldırısına uğrar ama zarar görmez bunun üzerine kasklı katil arabada bekleyen Magda’ya saldırır ama saldırma işlemi Luca’ın gelmesiyle yarım kalır. Kendisini pasaja atan katile mücadeleye girişen Luca katili merdivenlerden attıktan katilin kaskını çıkartır ve katilin bir kadın olduğunu görür. Kasklı kadın katil Luca’ya sen mesulsün dedikten sonra can verir. Daha sonra Luca Magda’ya Dorris’in kürtaj esnasında kalp krizi geçiren Evelyn’in kız kardeşi olduğunu intikam için stüdyodaki herkesi öldürmeye çalıştığını söyler ve film biter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...