https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

18 Temmuz 2015 Cumartesi

Gypsy Seduction

Filmimiz iki modele direktifler veren bir fotoğrafçı ile başlar. Fotoğrafçı modellere nasıl poz verileceğini gösterir ve daha sonra modellerle ateşli anlar yaşamaya başlar. Sevişmeyi bitiren fotoğrafçıyı birisi arar ve fotoğrafçı stüdyoda görüşürüz der. Daha sonra fotoğrafçı modellere aynı saate görüşürüz der.
Banyoda makyaj yapan Elga’ın yanına menajeri Valkos gelip seni arzuluyorum bu gece sana sahip olacağım der.  Elga Valkos’a hayır havamda değilim beni rahat bırak der. bunun üzerine Valkos ben senin menajerinim sana istediğim sahip olurum bunu aklına sok dedikten sonra Elga Valkos’la cinsel anlamda beraber olmak zorunda kalır. Daha sonra Valkos çalan telefona bakar arayan Elga ile iş yapmak isteyen birisidir. Valkos ücretini karşılarsanız Elga sizinle çalışırız der ve telefonu kapar. Valkos Elga’ya hazırlan İspanya’ya gidiyoruz der. Bunun üzerine Elga Valkos’a hadi oradan der.  Elga’ın lafına sinirlenen Valkos seni buraya getiren benim aklına sok ben olmadan sen bir hiçsin der.


Ertesi gün fotoğrafçı başka bir mekânda başka modellerle çekim yapar. Daha sonra çekimlere Elga katılır. Elga diğer modellere tavır yaptıktan sonra Sebastian adlı adamla yakınlaşır.  Bunu gören Bonita bu kaltak ne yapıyor böyle deyip Elga’ın üstüne yürür. Sebastian olay büyümeden önler ve Bonita’yı yollar. Bonita gitmeden önce bir şey çalar. Sebastian olay için üzgün olduğunu telafi etmek için akşam yemeği tertipleyeceğini söyler.
Sebastian atlarıyla ilgilenirken Bonita gelip Sebastian ile konuşmak ister ama Sebastian Bonita’yı tersler ve Bonita’ya git Ramon ile düzüş der. Bunun üzerine Bonita Ramon ile düzüşür. Bonita ile Ramon sevişmesi üzerine azan Sebastian Ramon’u itip Bonita ile yiyişmeye başlar.  Bu arada çekim ekibi çingeneler eğlencenin dibine vururlar. Aynı esnada Bonita çingene büyüsü yapıp Elga’ın kötü hissetmesini sağlar. Bunun üzerine Sebastian adamları Pepe ve Gonzallo’yu çağırıp hanımefendiyi odasına götürün der.

Elga’ın odasına giden fotoğrafçı Elga’yı bulamaz ve bunun üzerine Bonita’ın evine gidip model eksiğim var der. Bonita senin modelin olurum der ve pozlar vermeye başlar ve pozlar birdenbire kışkırtıcı ve tahrik edici olmaya başlar. Fotoğraf çekmeyi bırakan fotoğrafçı Bonita ile günah dolu anlar geçirmeye başlar. Bu arada Valkos Elga nasıl iz bırakmadan kaybolur diyerek otel kâtibine bağırır.  Araya giren kadın ne oluyor diye sorunca Valkos sende kimsin der. Kadın ben avukat Angelica Hart’ım der.  Bunun üzerine Valkos o zaman avukat hanım sizinle odamda özel bir görüşme yapalım der. Valkos ile konuşan Angellica birdenbire Valkos’un ani davranışı ile şaşırır ve ne Valkos’a ne yapıyorsun diye sorar. Angelica’ın saçlarını açıp gözlüklerini çıkaran Valkos Angelica’ya niye doğal güzelliklerini saklıyorsun dedikten sonra Angelica ve Valkos yiyişmeye başlarlar
Pepe ve Gonzallo Gina’ya Elga’ın kaybolmasını Sebastian talimatıyla yaptıklarını eğer birisine söyleselerdi Sebastian’ın gazabıyla uğraşacaklarını söylerler. Bu arada Elga ve Sebastian gelir ve çingene usulü bir nikâh töreniyle evlenirler. İlk başta Bonita çifti tebrik eder ve daha sonra Valkos Sebastian ve Elga’yı tebrik edip yakın zamanda Angelica ile evleneceğini açıklar ve film biter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...