https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

17 Nisan 2014 Perşembe

Midnight Obsession


Filmimiz İstanbul sokaklarında yürüyen bir kadınla başlar ve geçmiş anılar âlemine giriş yaparız kadının bir adamla çılgınlar gibi seviştiğine tanık oluruz. Sevişme faslı bittince kadının sevişme ortağı İstanbul'a gideceğini ama çektiği silah ve mülteci fotoğraflarının başına bela getireceğini söyler.  Genç kadın yazık daha seni yeni tanımaya başlamıştım diye sitem edip usulca şehevi hareketlerde bulunur ve genç kadının yatak dostu epey ikna edici bir bayansın diyerek tekrardan sevişme eyleminde bulunur.

Ertesi gün sokağa çıkan adının Margaret olduğunu öğrendiğimiz genç kadın sahafa uğrar. Sahafçı Margaret ile alış veriş yapar ve bir kitap alır. Otel odasına aldığı kitabı açar ve kitabın içinden poşete sarılmış uyuşturucu madde çıkar. Daha sonra vapura binen Margaret  hava limanına gelip pasaport sırasında beklerken sivil polisin dikkatini çeker.  Diğer polise şu sarışın kadını hemen yanına git diye buyurur. Margaret'nın yanına giden sizi kontrol etmemiz gerekiyor der Margaret karşı çıkar ama direnmenin sonucu nafile olur ve polis tarafından pasaport sırasından çıkarılır.

Margaret’nın çantası detaylı bir şekilde aranırken Margaret biraz çabuk olur musunuz yetişmem gereken bir uçak var der. Bunun üzerine Margaret’nın eşyalarını araştıran kadın çok konuşuyorsun üzerini çıkart deyip Margaret'nin kıyafetlerini çıkarmaya çalışır. Margaret kadına  çek ellerini üzerimden ben Amerika Birleşik Devletler vatandaşıyım  haklarım var diye çemkirir. Bunun üzerine aşırı yetkili bir şahıs olduğunu öğrendiğimiz kadın Margaret'a burası Amerika Birleşik Devletleri değil kendi selametin dediklerimi yapsan iyi olur deyince kıyafetlerini çıkartmaya başlar. aşırı yetki sahibi kadın iç çamaşırlarını da çıkart deyince Margaret yeterince tatava yaptın der ve zorla iç çamaşırlarını çıkartır. Margaret'nın mahrem yerini arayan kadın şuna bak ne buldum diyerek Margaret'nın mahrem yerine sakladığı uyuşturucuyu bulur.

Büyükelçilikten gelen Barbara isimli kadın Margaret'ı arayan hapishane müdiresi Lena’ya müvekkilimi haksız ve kanunlara aykırı olarak alı koydunuz der. Bunun üzerine hapishane müdiresi Lena uyuşturucu kaçaklığı ülkemizde büyük bir suç  teşkil  ediyor. Hapishane müdiresi Lena Margaret'ı makamına çağırır. Margaret Barbara'ya beni buradan kurtar ne olursun diye yalvarır. Bunun üzerine Barbara Margaret'a elimden geleni yapacağım der ve müdire Lena'nın makamından ayrılır. Hapishane müdiresi Lena Barbara'dan bahsedip bu kadın başımıza dert açacak der ve iki çalışanını Barbara'nın yanına gönderir. Lena'nın adamları Barbara ile cinsel yoldan beraber olduktan sonra fotoğraflarını çeken iki adam Barbara'yı eski bir binada bırakıp giderler.

Hapishane doktoru tarafından muayene edilen Margaret doktorun tacizlerine dayanamaz ve çek o pis ellerini üzerimden diye çemkirir.  Daha sonra hapishanede lezbiyen mahkûmların tecavüzüne maruz kalır. Lezbiyen tecavüzünü gören Lena Margaret'a hücre cezası verir ve daha sonra Margaret’ı tutuklayan sivil polisle beraber olur. Sivil polis Margaret'nın kaldığı hücreye gidip Margaret'a nasıl hissediyorsun der. Margaret dayanmaya çalışıyorum ama tacizlerden yıldım der. Sivil polis şehevi hareketlerde bulunup Margaret ile sevişmeye çalışır ama sinirleri bozulan Margaret sivil polise karşılık veremez ve sivil polis sorun değil deyip hücreden çıkar. Sivil polis hücreden çıkınca Margaret dayanamıyorum diyerek salya sümük ağlamaya başlar.

Adının Cemil olduğunu öğrendiğimiz sivil polis çok gizli bir görev için buralarda olmayacağım der. Lena görev nedir diye sorar ve Cemil açıklayamam der.  Sinirlenen Lena azılı suçluların olduğu tecrit hücresine giderken gardiyanlardan biri orada tecavüz ve cinayetten tutuklu bir şahıs var der. Bunun üzerine hapishane müdiresi Lena başımın çaresine bakabilirim dedikten sonra hücrede prangalara sarılmış tecavüzcü katil ile çılgınlar gibi sevişir.

Hapishane yemeklerinden şikâyetçi olan Margaret isyan edince hapishane müdiresi Lena bu kadına bir ders vermek farz oldu der.  Gece olduğunda üç mahkûmu serbest bırakır. Kadınlar koğuşuna giren üç mahkûmdan ikisi Margaret’nın hücresine girip tecavüze yeltenirler ama iş ciddileşmeden üçüncü şahıs tarafından yaka paça atıldıktan sonra adının Mark olduğunu öğrendiğimiz şahsın çektiği fotoğraflar tarafından tutuklandığını söyler. Mark ve Margaret'nın sohbeti sekse dönüşür ve ikili çılgınlar gibi sevişirler. Sabah olduğunda Mark gardiyanlar tarafından yaka paça götürürler.

Hapishane müdiresi Lena iki yıl boyunca yaptığın haltları düşünürsün deyince Margaret ne iki senesi diye sorar Hapishane müdiresi uyuşturucu kaçakçılığının en düşük cezası iki sene diye cevaplar.  Cemil erkek mahkûmların kadınlar koğuşuna nasıl girdiler diye hesap sorar. Lena bir hatadır olmuş büyütmesek deyince Cemil aklını başına devşir şayet bu olay tekrarlanırsa helâları temizletirim deyip Lena'nın makamından ayrılır. Margaret'ın yanına giden Cemil başına gelen talihsiz olayı duydum deyince ne talihsiz olayı öldürülüyordum ne zaman serbest bırakılacağım diye çemkirir.   Cemil biliyorsun ülkemizde bürokrasi yavaş işliyor dedikten sonra Margaret ile sevişir.

Cemil’in Margaret’a duyduğu yakınlığı kıskanan Lena şu Amerikalı sürtükten temeli kurtulmalıyım der ve Margaret'ı tecavüzcü katilin bulunduğu hücreye atar. Daha sonra Mark'ın yanına giden Lena Margaret'ın tutulduğu hücrenin yerini tarif eder Mark şayet bu bir hileyse seni öldürürüm der.  Mark son anda yetişip Margaret'ı öldürülmekten kurtarır ve Lena alarmı devreye sokar. Alarmı duyan ikili hemen firara kalkışır. İkiliden Mark kurtulur ama Margaret gardiyanlar tarafından yakalanır.


Hapisten kaçan Mark Barbara'ın kaldığı yere gider ve Barbara’ya Margaret’a nasıl kurtaracağına dair planını açıklar. Cemil gene Margaret'tan faydalanmaya çalışır ama at terli diyerek Cemil'i iter. Bunun üzerine Lena devreye girip bir kadını tahrik edeceksen başka bir kadından yardım isteyeceksin deyip Margaret'ı soymaya başlar ve üçlü seks olayına girişirler. Seks biter ve A.B.D büyükelçiliği çalışanı Barbara Smith gelip Margaret nerede diye sorar. Hapishane müdiresi Lena firar ederken vurulup öldürüldü diye yalan söyler ama aslında tekrardan Cemil tarafından taciz ediliyordur. En sonunda Cemil'in hayalarına diz atan Margaret Barbara'ın yanına gider. Bu arada Barbara'ın yanında duran şahsın Mark olduğunu öğreniriz. Mark tabancasını Lena'nın ensesine dayayıp eğer bir katakulli düşünürsen mıhlarım diyerek kıyafetlerini Margaret ile değiştirip hapishaneden kaçar ve film biter. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...