https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

14 Nisan 2014 Pazartesi

Byleth: Il Demone Dell'Incesto


Filmimiz sevişen iki çift ile başlar. Kadın bu işlediğimiz günahı eşin biliyor mu diye sorar. Adam kadına onun kendine ait bir fikri yok o yalnızca ahlaksız yaşamdan uzak durmayı yeğliyor der. Bunun üzerine fahişe olduğunu öğrendiğimiz kadın yazık namuslu yaşamı erdem sanıyor keşke ahlaksızlığın zevkinin verdiği tada da bakmalı insan der. Adamla biraz daha sevişen fahişe kafi derecede seviştik der ve altında yattığı adamı bırakır. Adam giyinirken ne kadar kısa sürdü deyince fahişe zaten güzel olan şeylerin kısa sürer kaidesi budur der ve fahişenin müşterisi evden çıkar.  Aynada saçlarını tarayan fahişe yabancı birinin eve girdiğini hisseder ve eve giren yabancı şahsın kurbanı olur.

Üst tabakaya ait olduğu her haliyle belli olan bir adam biri kasabaya atıyla beraber giriş yapar.  Bu arada öldürülen fahişenin bedeni cenaze arabasına yerleştirirken kasaba halkı atıyla gelen adama düşmanca gözlerle bakıp dururlar. Polis dedektifi fahişeyle ölmeden önce beraber olan polise bu kadının hasmı var mıydı diye sorar. Polis dedektife zannetmem amirim kadın fahişeymiş zaten deyince dedektif o zaman müşterisi kimmiş öğren der.  Adının Lionello olduğunu öğrendiğimiz kasaba halkının pek haz etmediği üst tabakaya mensup adam fahişenin cesedini gördükten sonra malikânesine döner.

Malikâneye dönen Lionello kız kardeşi Barbara’nın geldiğini öğrenince sevinçten havalara uçar ve malikânenin merdivenlerini birer ikişer çıkıp kardeşi Barbara'ya sarılır. Barbara Lionello'ya Roma ve Venedik seyahatlerini anlatır.  İki kardeşin mutlu mesut anları Barbara'nın evlendiğini duyurmasıyla bozulur. Duyduğu habere sinirlenen Lionello Barbara'ya hani hep beraber olacaktık diyerek hesap sorar. Bunun üzerine Barbara Lionello'ya saçmalama o sözü çocukken vermiştik ama büyüdük zaten kardeşiz bize nikâh düşmez der. Lionello Barbara’nın kocası Giardano ile tanışır ve iki adam birbirlerine duyduğu memnuniyeti belirtir.

Giardano Barbara'ya kardeşin benden hoşlanmadığına dair bir intiba oluştu bende dedikten sonra Barbara Lionello bu duruma alışmaya çalışıyor der ve öpüşürler. Lionello üzgün gözlerle seyreder ve bunun üzerine içeri geçen  Lionello büyülenmiş gibi aynaya bakar ve zihninde  kendisini kardeşi Barbara ile sevişirken görür ama hayal Barbara'nın gelmesiyle sonlanır. Barbara o aynaya neden bakıyorsun deyince Lionello sessizliğe bürünerek cevap vermez. Daha sonra Giardano ile karşılaşan Lionello Giardono'nun sohbetine maruz kalır. Giardona Lionello'ya demek ata binmekten hoşlanıyorsun bende ata binip yaban domuzu avlamaktan hoşlanıyorum deyince Lionello soğuk bir tavırla avdan haz etmem der. Bunun üzerine Giardona ama kılıç dövüşüne hayır demesin dedikten sonra Giardano Lionello ile beraber kılıç eğlencesine kılıç dövüşüne girişirler. Ne var ki eğlence gerçeğe şaka kakaya dönüşür ve Lionello ölümüne Giardano’ya saldırır. Giardano kendisini savunurken Barbara kılıç dövüşü yapan iki adama ayrılın der ama Lionello kılıcı Barbara'ya batırır. Kılıç dövüşünü bitiren Giardano Lionello'ya aşırı ivecen bir yapın var deyince Lionello'nun gözleri dolar ve koşarak uzaklaşır.  Giardano Barbara’ya kardeşinin nesi var diye sorar ama cevap alamaz.

Ahıra giden Lionello üzüntüsünü atmak amacıyla atını okşarken kıkırdama sesleri duyar ve seslerin olduğu yere gidip gizlice seyis Dario ve hizmetçi Isabella'nın sevişmesini seyreder. Bir süre sonra gördüklerinden rahatsız olan Lionello kendisini koruluğa atar ve birdenbire nereden peydahlandığı belli olmayan şuh kadın kahkahalarını duyduktan sonra kendisini hızla odasına atar.  Odasında bekleyen Isabella ile oynaşan Lionello kendisini veremeyince Isabella Lionello’ya söylenenler doğru mu deyince sinirlenen Lionello Isabella'yı dövmeye başlar ve aşağılık kaltak haddini bil der. Daha sonra koruluktaki kulübeye giden Lionello sandıktan eski bir kitap bulur ve gözyaşları içerisinde kitabı sesli okumaya başlar. Aynı esnada fahişeyi öldüren eldivenli şahıs aynı metotla Isabella'yı öldürür.

Ertesi sabah Dük Lionello'nun aile hekimi yargıç ile işlenen cinayetler hakkında konuşurlar. Hekim katilin kadınları seçtiğini ve kurbanlarını üç uçlu bir bıçakla kurbanlarını öldürdüğünü anlatır. Malikâneye çıkan hekim ve yargıcı düşeş Barbara ve kocası Giardona karşılar. Yargıç öldürülen hizmetçi hakkında birtakım sorular sormak ister ama kız kardeşi Barbara yargıca kardeşimin sinirleri vuku bulan olay yüzünden bozulup sinir krizi geçirdi der. Bunun üzerine yargıç sayın düşeş kardeşiniz daha önce bu tür nöbetler geçirdi mi diye sorar. Barbara on yaşındayken babamız vefat ettikten sonra Lionello'nun ağzından köpükler çıktığını ve anlaşılmayan bazı kelamlar ettiğini söyler. Yargıç ne tür kelamlardı bunlar diye sorunca Barbara bilmiyorum çok uzun zaman geçti der ve yargıcın Lionello ile konuşmasına izin verir. Yargıç Lionello'ya öldürülen fahişenin müşterisi misin diye sorunca Lionello anlamamış gibi yapa r yargıç Isabella ile ilişkin neydi diye sorar. Lionello büyük bir soğuk kanlıkla pek bir ilişkimiz yoktu ama seyis Dario ile bayağı yakındılar der. Bunun üzerine seyis Dario'nun odasına arayan polisler Dario'nun odasında kanlı gömlekler bulurlar. Dario masum olduğuna dair yeminler eder ama yinede polisler tarafından götürülür.

Korulukta kitap okuyan Barbara Lionello’nun muzipliklerine maruz kalır ve akabinde korulukta yuvarlanmaya başlarlar. Kardeşçe oyunları birdenbire Lionello'nun şehevi duygularının kabarmasıyla beraber Barbara'nın dudaklarına yumulmaya çalışır. Durumu fark eden Barbara yüzünü çevirir ve Lionello Barbara'ya sana bir sır vereceğim lakin önce özel selamlaşmamızı yapalım der. İki kardeş önce gözlerini ardından burunlarını sonra da dudaklarını birleştirirler. Lionello Barbara'ya bazen kendi aklım mukayyet olamıyorum o yüzden bana yardımcı olman gerekir der ama lafını bitirmeden Giardona karısı Barbara'yı çağırır. Daha sonra Giardona ile Barbara sevişirken Lionello ikisini de gizlice gözetleyip hüzne boğulur.

Giardano Barbara'ya kardeşinin durumu beni derin düşüncelere sevk ediyor yalnızlığının kendisine yarardan çok zararı var o yüzden ona bir parti tertipleyeceğim belki birileriyle tanışması çöpünün çatılması kendi selameti açısından iyi olur der. Akşam olduğunda üst tabakaya mensup olan herkes Lionello'nun malikânesine gelir. Giardano yargıç, hekim ve rahip ile işlenen cinayetleri konuşurlar. Rahip cinayetleri Byleth adında bir iblisin işine benzediğini söyleyerek Byleth'i tasvir etmeye başlar. Byleth melek gibi bir suratı kömür karası gözleri olan beyaz atıyla gezinen bir iblis olup atının toynakları gök gürlemelerine ve zelzelelere sebebiyet verir ve ayrıca tıpkı insanları öldürülen kadınlar gibi öldürür. Konuşmaları duyan Barbara'nın suratı Byleth'i duyunca kireç gibi olur.

Geceleyin çığlıklar atarak uyanır ve Lionello'nun 10 yaşında sinir nöbeti geçirirken Byleth ismini söylediğini der. Bunun üzerine Giardano karısını sakinleştirir ve sabah ilk iş olarak rahip ile iblisler hakkında konuşmaya başlar bedene giren iblisi nasıl def edebiliriz diye sorar. Rahip ruh çıkarma ayini ile daha önce de yapmıştım der. Giardano peki Byleth tarafından ele geçirilmiş bir şahsa ne olur diye sorunca rahip Byleth'nin etkisi aldığı kişinin can alıp aile içi cinsel ilişki yaşayacak diye cevaplayınca Giardano'nun gözleri endişeyle dolar.

Lionello ve Florianna at gezintisi yaparken Lionello bütün bu arazi ailemize aittir şu terk edilmiş köyü görüyor musun canım sıkkın olduğu anlarda kafa dinlemek için oraya giderim der ve atıyla beraber terk edilmiş köye gider. Florinna Lionello’nun peşinden gider.  İkili sulakta durur içindeki sapkınlığı zar zor gizleyen Lionello kız kardeşime benziyorsun der.  Bunun üzerine Florianna kız kardeşin Barbara alımlı ve güzel bir kadın beni ona benzetmen beni fazlasıyla onurlandırdı der. Bunun üzerine Lionello Florianna'yı büyük bir şehvetle öper ama bir süre sonra bu durumdan iğrenip hızla Florianna'nın yanından uzaklaşır. Florianna Lionello'nun peşinden gider ama Lionello yer yarılıp içine girmiştir. Lionello siyah pardösülü beyaz bir at üzerinde duran yüzü kapalı bir şahıs ile karşılaşır. Giardano ise aile sırlarını deşerken Lionello’ya ait bir resim görür. Barbara o resmin kardeşine ait olmadığını babasına ait olduğunu söyler. Giardano Barbara’ya baban nasıl ölmüştü diye sorar. Barbara yangında can vermişti der. Bazı dokümanları okuyan Giardano Barbara’ya baban büyücülük ile uğraşıyordu diye sorunca Barbara başını sallayarak evet cevabını verir. Bu arada Lionello tek başına malikâneye döner ağzından tek siyah pardösülü adamla karşılaştım cümlesi duyulur. Giardano Lionello'ya Florianna nerede diye sorar ama Lionello soruya cevap verecek durumda değildir. Lionello öldürülen kadınları görmektedir. Giardano sorusunu tekrarlayınca Barbara Giardano'ya görmüyor musun şok içinde zavallı der.

Giardano emniyet güçlerini de yanına alarak Florianna'yı aramaya başlar. Uzun süren aramadan sonra Florianna’nın cesedini bulurlar ceset tıpkı fahişe ve hizmetçinin cesetleri gibi boğazı üç uçlu bıçakla kesilmiştir. Yargıç Barbara'ya Lionello'nun bir katil olduğunu söyleyince Barbara bu imkânsız der. Yargıç üzgünüm ama kardeşiniz akli melikelerine mukayyet olamadığını söyler. Kolluk kuvvetleri ise Lionello'yu aramaya başlar. Barbara Lionello'yu harcayacaklar onu polislerden önce bulmalısın der. Giardano Barbara'ya kardeşin nerede diye sorunca tepelerde terk edilmiş bir köyde olmalı der. Bulunca seni haberdar ederim ama unutma kardeşin hem hasta ve tehlikeli diyerek Barbara’yı uyarır. Giardano tabancasını alıp Lionello'nun saklandığı terk edilmiş köye gider. Orada siyah pardösülü şahsı görür ve peşinden gider tam tabancasını ateşleyecekken siyah pardösülü şahıs tarafından attan düşürülür ve hayatını kaybeder. Malikâneye geri dönen Lionello'yu gören Barbara nerelerdeydin meraktan öldüm der.  Lionello yoruldum biraz soluklanayım der ve bu arada Barbara Lionello'nun omzundaki yarayı ve Giardona'ya sorar. Lionello yaranın ağaç dallarından dolayı oluştuğunu ve Giardona'yı da görmediğini söyler. En sonunda Barbara'ya duyduğu hisleri açıklayan Lionello Barbara'yı öpmeye başlar ve birdenbire Lionello aklına mukayyet olamaz Barbara'yı öldürür. En sonunda tamamen keçileri kaçıran Lionello kılıç kaparak boşluğa sallayarak Byleth'e meydan okur ve beyaz ata binmiş şahsın kendisi olduğunu öğrenir ve Byleth ölürse bende ölürüm deyip yere yıkılır ve film biter.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...