https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

10 Nisan 2014 Perşembe

Angel Of Death



Filmimiz vasıtayla giden bir adamı takip eden eli silahlı bir grup adamla başlar adının Aaron olduğunu öğrendiğimiz şahıs emrindeki adamlara Hers’ı canlı istiyorum der. Bir süre Hers'nın vasıtasını takip eden şahıslar Hers'nın içinde bulunduğu aracı kıstırıp durdururlar.  Hers’a çık dışarı derler Hans dışarı çıkarken koruması silahına davranır ve Aaron'nın adamları hem Hans'ı hem de  Hans'nın adamını kevgire çevirirler. Aaron adamlarına lanet olsun Hers'a  canlı ihtiyacımız vardı deyince sakalı eleman ama bizi harcayacaklardı der. Kaldığı otele uğrayan Aaron telefonda amiri Felsberg ile konuşur. Felsberg bana sormadan harekete geçmeyecektiniz Hans’a canlı ihtiyacımız vardı der. Aaron biliyorum efendim geçerli sebeplerimiz vardı der.  Felseberg doğru sorgusuz sualsiz birilerini infaz edemeyiz ilk önce yakaladıklarımızı yargıya çıkartmamız lazım der ve konuşmayı bitirir. Anahtarını danışmaya veren Aaron otelden ayrılır.




Rachel ve Marc adında iki sevgili öldürülen Hens adındaki Nazi savaş suçlusunun haberini seyrederler.  Ailesi ikinci dünya harbi esnasında katledilen Marc haberi seyrederken derin düşüncelere dalar. Rachel geç oldu ben işe gidiyorum der. Bir süre sonra işten dönen Rachel heyecan içinde bir iş arkadaşının kaybolduğunu en son tepede bulunan şato benzeri bir binaya girdiğini söyler.  Binanın yerini tarif eden Rachel Marc ile beraber dağ eteğine kurulmuş şatoya uğrarlar ve muhafızlardan biri buraya giriş iznin yok der. Bunun üzerine Marc ve Rachel arkadan dolanırlar ama ne var ki muhafızlar ikiliyi fark eder ateş etmeye başlarlar. Rachel ve Marc kurşun yağmurundan kaçmak için mobiletlerine binerler. Muhafızlardan biri helikopter pilotuna haber verdikten sonra Marc ve Rachel'i helikopterle takip ederken helikopterde bulunan başka bir şahıs da ikilinin üstüne kurşun yağdırır. En sonunda helikopteri atlatan Marc bir sirkte durur lakin Rachel sırtına yediği kurşun sayesinde ölür. Olayı gören Gustav isimli sirk çalışanı sana ateş edenler Nazilerdi değil mi diye sorunca Marc bilmiyorum olabilirler diye cevaplar. Bunun üzerine ben bir cambazım ayrıca Çingene’yim sana yardımcı olurum zaten Naziler babama gaz sıkmışlardı der. Marc'nın kanlı ellerini gören Gustav ne yapacaksın diye sorar. Marc şu anda ne yapacağımı bilmiyorum diye cevaplar.

Marc  kuaförden çıkan Eva isimli kadına seninle konuşmamız gereken hayati bir mesele var diyerek Eva'yı arabasına bindirir. Rachel'nin öldüğünü duyan Eva yıkılır ve başından geçenleri anlatmaya başlar ve geçmiş anılar âlemine dalış yapar. Rachel'nin çalıştığı yerde çalışan Eva Wolfang isimli karizmatik, iyi giyimli ve zengin görünümlü tanışır Wolfang ilk başlarda Eva'yı hediyelere boğar ama daha sonra Wolfang'nın Karl Herman isimli bir şahsın baş elemanı olduğunu öğreniriz. Wolfang'nın amacı Eva'yı patronuna sunmak olduğunu öğreniriz Karl Herman ile tanışan Eva hiç görmediği lüks ve şatafat karşında dibi düşer ve bir süre sonra geçmiş anılar âleminden çıkarız. Karl Herman'nın fedaileri Marc ve Eva'nın peşine düşmüşlerdir.  Panikleyen Eva bunlar Herman’nın fedaileri işimiz bitti der.  Arabayı kullanan Garcia Herman'nın fedailerini atlattıktan sonra fedailerin kullandığı arabaya el bombası atarak fedailerin icabına bakar.




Sağ Salim Marc'nın evine varan Eva Herman'nın evinde yaşadıklarını anlatmaya başlar ve gene geçmiş anılar âlemine dalış yaparız. Karl Herman hususi olarak Eva ile ilgilendiğini öğreniriz ve günlerden bir gün merakına yenilen Eva Karl Herman'nın gerçek yüzünü keşfeder. Karl Herman'nın gizli odasını keşfeden Eva Karl Herman'nın Nazi üniforması giyip Nazi marşları dinlediğine tanık olur.  Eva'yı fark eden Karl Herman Eva'ya sağlı sollu tokatlarıyla Eva’nın bayılmasına sebep olur. Ertesi gün Karl Herman hiçbir şey olmamış gibi davranır ve ilerleyen günlerde Karl Herman'nın asistanı Gertrude binanın bodrum katında ameliyathaneye dönüştürülmüş bir odasında bir takım kimyasalları Eva’ya zerk eder ve geçmiş anılar âleminden çıkarız. Eva gördüğü fotoğraflarda Karl Herman'nın doktor üniformasıyla Adolph Hitler'nin elini sıktığını söyler. Bunun üzerine Marc bunları yazılı olarak sunabilir misin  deyince  panikleyen Eva yapamam Karl'dan hamileyim der. Marc bu nasıl olur Karl Herman çocuk yapamayacak kadar yaşlı birisi der. Eva Karl Herman'nın kendisine zerk ettiği kimyasallardan hamile kaldığını söyleyince Marc şaşırarak seni suni döllenme yoluyla mı hamile bıraktı der. Daha sonra  Felsberg'i  arayan Marc sizi bu saate aradığım için üzgünüm ama elimde sizin duyabileceğiniz önemli havadislerim Doktor Mengele yaşıyor ve onun suni döllenmeyle hamile kalan  metreslerinden biri elimde der.  Felsberg  bu yeterli değil somut kanıtlara ihtiyacımız var der ve telefonu kapattır.

Ertesi gün daha somut kanıtlara ulaşmak için dövüş sanatları uzmanı arkadaşı Wendel'e daha sonrada elektronik alet edevat uzmanı David ile buluşup yardım ister. İki adamda Marc'nın yardım isteğine olumlu cevap verirler. Çingene cambaz Gustav'nın yanına Nazilerle yapacağımız mücadeleye var mısın diye sorunca Gustav Marc'a her daim hazırım cevabı verir. Ekibi toplayan Marc Gustav ve Garcia’ya delil toplama vazifesi verir. Kendiside David ile Josef Mengele ve sağ kolu Wolfang'nın konuşmalarını dinlerler. Gustav çaktırmadan Josef Mengele'nin içki içtiği bardağı aşırır. Marc'da  Mengele'nin diğer Nazi kurmayları buluşmasını öğrenir. Akşam olduğunda Felsberg'i arayan Marc size müthiş havadislerim var der. Bunun üzerine ne gibi havadisler var anlat der. Marc Josef Mengele'ye ait olduğunu düşündüğüm parmak izleri olan bardak elimde ama bence elden vermek daha iyi bir fikir ayrıca ayın yirmi dördünde diğer Nazi savaş suçluları toplanıyor hepsini birden indirmek için bir taarruz planım var der. Bunun üzerine Felsberg biz komut vermeden harekete geçme dedikten sonra sağ kolu Aaron'a dönerek ilk uçakla Uruguay’a gidip parmak izli bardağı al der.

Urugay'a varan Aaron  bir otele kayıt olur. Aaron'nın kim fark eden Nazi partisine mensup olan  otel katibi Aaron'a fark ettirmeden  başka bir Nazi'ye Nazi avcısı burada yüzde yüz eminim der. Daha sonra Marc Aaron'nın kaldığı gelir ve Josef Mengele'nin parmak izi olan bardağı Aaron'a teslim eder.  Otel katibinin çağırdığı tebdili kıyafetli Nazi otel lobisinde oturan Garcia'nın dikkatini çeker. Dışarı çıkan Aaron’ı gören  tebdili kıyafetli Nazi Aaron'ı takip etmeye başlar ve Garci'da Nazi'ye kuyruk olur. Uzun süren üçlü takip sonrası Garcia Nazi'ye sinsice yaklaşıp bıçağı sırtına  yerleştir. Nazi ölünce meraklı halk cesedin başına toplanır.




Ertesi gün Viyana'ya dönen Aaron laboratuardaki araştırmasını bitirirken Felsberg bilgisayarında Josef Mengele'nin yanındaki  adamı bilgisayar yardımıyla bulmaya çalışır ama muvaffak olamaz.  İçeri giren Aaron resimdeki adamın Amerikan vatandaşlığını geçen Alman vatandaşı Wolfang Von Backey olduğunu Vietnam harbi gazisi olduğunu ve daha sonrasın da paralı asker olarak çalıştığını söyler. Felsberg peki ya bardaktaki parmak izlerinin sonucu nedir.  Parmak izleri bazı verilere göre Josef Mengele'nin de olabilir  lakin bazı verilere göre olmayabilirde deyince Felsberg ne demek olabilirde olmayabilirde  netice ne sen onu söyle der.  Aaron elimizdeki veriler elli senelik bu nedenle elimizdeki genetik veriler yetersiz kalabiliyor der. Bunun üzerine Felsberg bana Marc'ı bağla der. Felsberg ile konuşan Marc Felsberg'e  Nazi savaş suçluları ve faşist liderler  ayın yirmi dördünde toplanacak yapacağımız taarruz için iyi bir fırsat olabilir. Felsberg Marc'nin teklifine onlar katil biz değiliz bizim gayemiz onları yargıya sunmak ayrıca Mengele çok tehlikeli biri kendisi ilmi sapkın hazları için kullanıyor diyerek kati suretle karşı çıkar. Bunun üzerine Felsberg'e size anlatmaya çalıştım ama yanımda Mengele tarafından suni yollarla gebe bırakılmış birisi var. Felsberg bu yetmez bana o adamın Mengele olduğunu kanıtlayacak ifade gerek yoksa senin o taarruz planına izin vermem deyince Eva telefonu alır ne yazık ki Felsberg telefonu kapatır.


Eva son çare olarak Mengele’nin şatosuna dönmeyi teklif eder ama Marc Eva'nın teklifine karşı çıkar. Bunun üzerine Eva Garcia'ya gidip kendisine yumruk atmasını ister. Garcia Eva'nın isteğini kırmaz ve gözüne okkalı yumruk patlatır. Birkaç saat sonra Mengele'nin yanına dönen Eva Mengele'ye Musevi teröristler tarafından kaçırıldığını söyler. Mengele ağzından bir şey kaçmadı değil mi diye sorunca Eva zorladılar ama tek bir bilgi bile alamadılar benden deyip konuyu Mengele'nin yaptığı deneylere getirir. Eva iyi bir amaç uğruna uğraştığını biliyorum deyince Mengele ne amacı üstün ırk yaratmam için bana baş edilen ulvi bir görev benimki der ve gizli laboratuarını Eva'ya gösterir. İçeride Eva Mengele'nin sapkın deneylerine maruz kalmış hilkat garibelerine dönüşmüş biçareleri görür. Eva Mengele’ye gördüklerinden sonra hala deneylerimde bana yardımcı olmak mı istiyorsun diye sorar. Eva tüm kalbimle istiyorum deyince Mengele Gertrude'nun melun suratı yerine daha sevimli çehrelerle   cerrahi operasyon yapmam daha muvaffak  olacak der.

İleriki zamanlarda Uruguay’a dönen Aaron Marc'nın ekibiyle tanışır. Aaron ekibe gerekmedikçe ölümcül kuvvet kullanılmayacak bu şerefsizleri canlı ele geçiriyoruz diyerek talimatlarını verir. Wolfang'la karşılaşan Eva Wolfang'nın ahlaka aykırı ve iğrenç konuşmasını duyar ve midemi bulandırdın bir daha yanıma yaklaşma der. Balkona çıkan Wolfang kendisini dinleyen askerlere Güney Amerika'yı  tek üstün yenilmez bir devletle yönetileceğini söyler. Eva Marc’a Mengele ve şeytani planları hakkında malumatlar verirken Gertrude'a yakalanır. Mengele'yi çağıran Gertrude Eva'yı suçüstü yakalar.  Eva'nın casusluk yaptığını öğrenen Mengele demek işbirlikçim olmamı istiyorsun ama onun yerine kobayım olacaksın deyip kafese kapatılmasını söyler.

David'nin kardeşi Bill Eva'nın aradığını askerler hakkında bir şeyler anlattığını ama telefonun dış etkenler tarafından kapatıldığını söyler. Bunun üzerine David  Bill'e şayet Eva bir daha kelimesi kelimesine not al der. Aynı esnada Mengele Eva'ya bir takım kimyasallar zerk eder. Aradan biraz zaman geçer Marc, Aaron ve diğerleri operasyona başlarken faşist liderler ve Nazi savaş suçluları Mengele’nin şatosuna varırlar. Marc'nın ekibi bir kaç muhafızı temizledikten sonra taarruz operasyonuna başlarlar.

Mengele konuklar konferans odasında bekliyor diyen Wolfang'a beklesinler der ve laboratuarına götürür. Mengele laboratuarında şempanze dölüyle döllenmiş mahlûkatları Wolfang’a gösterir. Wolfgang hayranlık içinde ne muhteşem bir bilim icra ediyorsunuz sayın doktor der. Bunun üzerine Mengele Wolfang'a benim amacım bilimden de öte bir şey kalıtım bilimi der. Daha sonra Eva'yı kafeste gören Wolfang ne oluyor diye sorar ve Mengele  O mu aşağılık bir hain deyince Wolfang bende öyle tahmin etmiştim deyip Eva'yı bırakırlar.

Mengele toplantıya katılan faşistlere demokrasinin tembel aşağı tabaka tarafından uydurulmuş bir düzmece olduğunu refahın yalnızca üstün ırka ait olduğunu söyler. Bu arada Marc'nın ekibi taarruza başlar ve cambaz Gustav Nazi askerleri tarafından bacakları kevgire döner ama ölmez yardımına Garcia gelir ve Gustav'a ateş açan Nazi askerlerini temizler daha sonrada bombalı tatar yayıyla düşman helikopterini havaya uçurur ama sırtından vurularak öldürür. Uzak doğu dövüş sanatları uzmanı Wendel ise Wolfang ile ölümüne dövüşür ve üstün gelir tam ölümcül darbeyi indirecekken Wolfang gizlediği tabancayı çıkartıp Wendell'i öldürür.



Şato'ya giren Aaron Eva'yı hapis tutulduğu kafesten kurtarır Eva Aaron'a sen git ben deney kurbanlarına yardımcı olacağım der ve daha sonra laboratuara giren Gertrude’u öldürür. Faşistleri kıstıran Marc ve Aaron faşistlere Mengele'nin nerede olduğunu sorarlar ve cevabı alırlar. Aaron Mengele’yi gizli odasında Nazi marşları dinlediğini görür. Mengele Aaron'a sen kimsin diye sorar ve Aaron bu an için bir ömür boyu bekledim der. Bunun üzerine Mengele daha çok beklersin diyerek şatosunu infilak ettirir. Marc ve Eva yara almadan patlamadan kurtulur lakin aynı patlamadan Wofang'da kurtulur ve Marc'a seni aşağılık Yahudi Mengele daima yaşar diyerek önce Marc'ı daha sonra da Eva'yı öldürür. Aaron'da patlamadan kurtulup Wolfang’ı öldürür. Daha sonra olan olayın fotoğraflarına üzgün bir ifadeyle bakan Felsberg bu savaş asla bitmez der ve film biter.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...