https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

8 Mart 2012 Perşembe

Le fatiche erotiche di Ercole


Filmimiz muhafızlarıyla beraber Zeus oğlu Herkül’ü beklemektedir. En sonunda Herkül takdim edilir.  Bak oğlum duyduğuma göre Thebai kralının kızı Megara’ya yanıkmışsın bak oğlum büyük bir hata yapmak üzeresin aşkın sonun olacak oğlum dedikten sonra Herkül bunları karın Hera yumurtladı değil mi diye sorar. Zeus evet oğlum bizzat kendisi haber verdi dedikten sonra oğlunu mutu etmesi için cariyelerini yollar Herkül tam sevişmeye başlarken Zeus ve Muhafızları kaybolurlar. Herkül cariyeyi erik gibi kütür kütür yemeye başlar. Aynı esnada çıplak sarışın kadın babanın dediklerini iyi belle lakin Hera seni yakalarsa halin harap olur. Sevişme sonlanır ve çıplak sarışın kadın Megara’nın aşkını kazanmak kolay olmayacak çünkü Hera bu aşka karşı çıkıyor der.

2 asker paçavra ile oturan yaşlı adamdan vergi isterler yaşlı adam evladım beş param yok diyince yaşlı adam defalarca kırbaç yer. Yaşlı adam evladım yapmayın ben yaşlı bir adamım ben diyerek yalvarır. Herkül’ün manitası Megara ve kral babası olaya şahit olular Megara babasından olayı engellemesini ister lakin babası yasalar yüzünden elinin kolunun bağlı olduğunu açıklar. Herkül yaşlı adamı kurtarır Megara sevinir ve Megara’nın babası da ne haşin erkek der.  Askerler çıkışta görüşüz tazında tehdit edip kaçarlar. Megara ve babası Herkül ün yanına gidip ne cesur delikanlısın sen o askerlere ne biçim gözdağı diyerek Herkül’ü övgüler yağdırırlar. Megara Herkül’e sen saraya gel de seni ödüllendiğiyim dedikten sonra herkes kendi yoluna gider.

Megara hizmetçisi Aliyus tarafından soyulurken Aliyus’a Herkül’ün askerlere posta koymasını ballandırarak anlatır. Aynı esnada Hera çaktırmadan belirip Megara’yı lanetler Megara bir şeyler hisseder lakin hiçbir anlam veremez ve gene sarışın çıplak kadın belirip Herkül’ün kalbi Hera için tatlı olacak der. Zaman geçer Aliyus temizlenirken kapı çalınır kapıyı çalan Herkül’dür. Herkül önemli bir mevzu için Aliyus’la konuşmak ister. Aliyus benim evim senin evindir diyerek Herkül’ü buyur eder. Aliyus gül suyu ile banyo yapacağım sakıncası olmaz değil mi diye sorar Herkül dalgana bak sen dedikten sonra Aliyus temizlenmeye başlar. Aliyus kendisini yıkarken Herkül ile yakınlaşır ve Herkül genç kadına yemek gibi yamulur ve yiyişmeye başlarlar.  

Kral Kreon tek başına otururken Hera yanında belirir. Tanrıçaların tanrıçası Hera yanına geldi kral Kreoni der. Kral bunun Kreon sebebi nedir diye sorunca Hera beni sorgulama buraya kendimi sana sunmaya geldim der. Kral Kreon şayet benden böyle bir istekte bulundunuz isteğiniz benim için emirdir diyerek taht üstünde Hera’yı yemeye başlar. Aynı esnada Herkül Megara’nın yanına gider ödülünü almak istediğini belirtir. Megara Herkül’e soğuk yapmaktadır. Ne istiyorsun diye altın’mı kadın mı diye sorar. Herkül yalnızca bir öpücük istiyorum diyip yanına yaklaşır Megara tarafından terslenmesine şaşıran Herkül dün benim yanında ağzının suyu akıyordu şimdi ise bana istenmeyen misafir gibi davranıyorsun diye sorar. Herkül seni kollarıma alıp öpücüklere boğayım seni dedikten sonra gönülsüz Megara’yı yemeye çalışır. Aynı esnada Hera ve kral Kreon Herkül’ün Megara’ya duyduğu tutkuyu konuşurlar.  Kreon Zeus’un oğlunun benim kızımın cazibesine dayanamaz dedikten sonra Hera peki kızın bir buz kütlesi kadar soğuk olursa diyip kral Kreon’a kızının yanına gitmesini buyurur. Ne diyorsunuz sayın kişi benim kızım babası gibi ateşlidir dedikten sonra Hera o zaman gel de bak der.  Kızının yenilirken put gibi durmasına şaşıran Kreon inanamıyorum buz gibi bu kız der. Bunun üzerine Hera kızın Megara Herkül’le evlenmek istemeyecek diyip kaybolur. Herkül ise morali bozulup yatak odasından çıkar.  

Herkül gizemli çıplak kâhinin yanına gider ve Herkül’ün geleceğini sorununun ne olduğunu bilir ve sorunun çözümünü söyler. Çözüm nadir altın elma olduğunu söyler lakin Hera’nın öfkesi ve Sahtekârlıklarına dikkat etmesini söyler. Aynı esnada Megara’nın eski ateşine kavuşabilmek için kürk giymiş iki kişinin sevişmesini seyreder. Sergilenen seks gösterisi Megara’nın ilgisini çekmez Kral Kreon ise kızının önünde yapılan seks gösterisini ilgisiziz bir biçimde seyretmesini şaşkınlık içinde seyreder.  Kızının durumuna üzülen Kreon çekip gider.

Bir zindana giren Herkül garip kılıklı bir kadın tarafından gafil avlanır. Herkül kendisi garip kılıklı kadınla boğuşurken bulur boğuşma sekse dönüşür ve Herkül kadına itinayla geçirir. Herkül’ün kadınla olan işi biter ve zindandan koşarak uzaklaşır. Bir binaya giren Herkül’e garip miğferli 2 kadın tarafından içki ikram edilir lakin içki ikramının içinde bir pislik döndüğünü fark eder lakin 2 kadın Herkül’ü devirir ve olay sevişmeye dönüşür Herkül iki kadına da boruyu döşer.Ardından çıplak kâhinle beraber olduktan sonra çıplak kâhine danışır kâhin görünmez Samson’dan yardım alabileceğini söyler.

Kâhin Amazonların topraklarında bulunan Epheria bahçelerine gitmesini ve Hera’ya dikkat etmesini söyler. Samson’la birlikte Epheria bahçesine dalan Herkül tam altın elmaları aşıracakken Hera belirir ve iki kahramana nektar teklif eder. Nektarı içen Samson ve Herkül Hera ile birlikte olur daha sonra Samson tek başına Hera’yı düdüklerken Herkül’e çaktırmadan ağaca dal der ve Herkül elmalardan birini aşırır. Elmayı kral Kreon’a sunan Herkül daha sonra Elmayı Megara’ya verir ve bu elma sana yapılan laneti bozacak ve eski haline dönüşeceksin dedikten sonra Megara elmayı dişler ve bende hoş bir kıpırdama oldu diyerek Herkül’e beraber olur.  Bu arada etrafta gezinen altın elma sayesinde saray halkı birbiriyle beraber olur ve film biter

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...