https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

23 Mart 2012 Cuma

Hard Sensations



Filmimiz bir kadının cipten inip bir binaya girmesiyle başlar. Adının Bayan Perez olduğunu öğrendiğimiz şahıs girdiği binada kendisini bekleyenlere konuşmaya başlar. Bu arada kadını gören 3 genç kızın konuşmalarından Bayan Perez’in kızların öğretmeni olduğunu öğreniriz. Mavi bikinili kız tatilde de ders çalışma olasılığı olması sebebiyle Bayan Perez’in gelmesinden hoşnut değildir.  Kısa saçlı krem rengi bikini kız beni ırgalamaz Paris’e gidiyorum ben der. Bunun üzerine mavi bikinili seni şanslı kaltak der. Bu arada sakalı şahıs sizi niye çağırdık onu merak ediyorsunuz değil mi diye sorar. Evet, kızların notları mükemmel değil miydi ayrıca krem renkli bikini giyen kızın isminin Marie olduğunu öğreniriz sakalı adam çağırma sebebin acil bir iş gezisine çıkacaklarını kızları güvenilir tanıdık birisine emanet etmek istediklerini söyler ayrıca kızlar rahat bir güneşlenmeleri için bir ada satın aldığını belirtir. Sakalı şahıs yarın ilk iş Bayan Perez ile birlikte kızları tekneyle adaya götüreceğini söyler.

İşçiler eşyaları tekneye doldururken kızlar ve öğretmen hakkında konuşurlar öğretmenin genç olması ve kızlarında gösterip vermeyen tipler oldukları konuşmanın ana konusudur. Bu arada Collen olduğunu öğrendiğimiz kızın yanına annesi gelir kızım bensiz ilk tatiline çıkacaksın der.  Collen aman anne gene başlama der. Kızım böyle konuşma baban bu tatili ayarlamak için nelere katlandı dedikten sonra Collen’nin babası karısını çağırır. Annesi gittikten sonra Collen kendisini tatmin etmeye başlar ve aynı esnada diğer iki kızda aynı işlevleri yaparlar. Sabah olduğunda kızların babası kızlara fedailik yapmak için tutuğu adama kızlara sahi çık kızlarla fazla yüz göz olma ona göre der.

Uzun süren bir tekne yolculuğundan sonra kızlar varacağı adaya varırlar. Kızlar kendilerini kumsal ve denize atıp eğlenirler. Kızlar üstsüz güneşlenirken Bayan Perez gelip kızlar daha az tahrik edici olun ve bikininizin üstünü giyin hemen dedikten sonra Susan isimli kız ne olacak ki biraz rahat olalım zaten sende nerdeyse bizimle aynı yaştasın der. Bunun üzerine Bayan Perez size bakıcılık yapmak benim fikrim değil ailenizin fikri idi bakın küçük bir yerde yaşıyoruz kimin eli kimin cebinde herkes biliyor o yüzden elimize dilimize ve belimize hakim olalım diyerek kızları uyarırken kızlar öğretmenleri Bayan Maurice’i bedeninin yağlamaya başlarlar Bayan Maurice küçük yerlerde dedikodular hemen yayılır der.

Kızları korumakla hükümlü eleman ise telsiz setini ayarlayıp tüfeğine kurşunu sürer. Kızlar tatillerini ıssız bir adada geçirmekten memnun değillerdir. Bayan Perez deniz kabuğu toplayacağını söyler ve Susan’da kabuk toplamaya iştirak eder bu arada Collen televizyon yok disko yok bu adada sıkıntıdan çatlayacağım dedikten sonra arkadaşı üzülme 2 hafta göz açıp kapayana dek biter diyerek moral vermeye çalışır. Bayan Perez ve Susan kumsalda kabuk toplarken dal kırılması sesi duyarlar lakin hayvandır diyerek önemsemezler. Bu arada fedailer kızların yarı çıplak dolaşmaları yüzünden bak ama dokunma sorununda muzdariplerdir.

Akşam kızlar muzır mecmua okuyan kızlar birbirlerinin bedenlerini tanıyıp oynaşırlar aynı esnada Bayan Perez kızların fedaisi ile birlikte Collen’nin babasıyla irtibat kurarlar lakin telsizler arasında bağlantı kesilir. İnce bedenli fedai polis botunun ada yakınlarında Turladığını söyler lakin iri bedenli fedai ortağının sözlerini ciddiye almayıp içmeye devam eder. Kızların yanına giden Bayan Perez kızlarının üzerini örtükten sonra yatıp uyumaya gider lakin yatağın içinde dönüp durmasına rağmen bir türlü uyku tutmaz ve kendisini tatmin ederken iri bedenli fedai Bayan Perez’i röntgenler. İnce bedenli fedai ada sahilinde turlayan tekne ile iletişim kurmaya çalışır. İri yarı fedai ani bir hamleyle etkisiz hale getirilir. Telsizle uğraşan elemanda dövülerek öldürülür. Daha sonra 3 suçlu kızların yattığı odaya giderler ve kızları uyandırıp rehin alırlar.

Adlarının Clyde. Bobo ve nonoş olan firari suçlular çilingir sofrası kurduktan sonra Bobo diğer fedainin durumunun ne olduğunu sorar. Nonoş herifi sımsıkı bağladım der. Yemek sofrasında 3 firari kızları ne yapacağız diye tartışırken adının Bobo olduğunu öğrendiğimiz eleman ise kızlarla beraber olalım uzun zamandır kadın eli değmedi şerefsizim der. Kızların yanına giden Bobo kızlar ve Bayan Perez’ı ufaktan taciz başlar ne var ki Clyde rahat dur elin kolun bir rahat dursun dedikten sonra Bobo bir hışımla Clyde’nın yanına gider. Clyde bak bela istemiyorum dedikten sonra Bobo bende istemiyorum o yüzden beni rahat bırak diye uyarır. Bobo nonoş elemana git fedai ile ilgilen dedikten sonra nonoş fedaiye bak senin hayatını kurtardım borcunu öde diyerek fedaiye tecavüz etmeye başlar.  Clyde ise duyduğu seslere midem döndü şerefsizim diyerek memnuniyetsizliğini belirtir. Bu arada kızların yanına giden Bobo kızları taciz edip ateşimi söndürün lan dedikten sonra Bayan Perez onlara dokunma ne yapacaksan bana yap dedikten sonra Bobo kalıbımı basarım muamelen bayağı iyidir simdi bir oral çek de neşelenelim dedikten sonra Bayan Perez Bobo’ya oral seks çeker. Oral seksin ortasında feci bir çığlık duyulur. Gittiklerinde fedainin nonoş tarafından öldürüldüğünü görürler tüfeği doğrultan Bobo lan beyinsiz ne yaptın ulan dedikten sonra nonoş korku içinde abi kulun köpeğin olayım canımı bağışla der. Clyde Bobo bırak değmez dedikten sonra kızları rehine olarak kulanalım diyerek önerir.

Bobo bayan Perez’i kumsala götürür ve Bobo’nun anlık dikkatsizliğinden faydalanan bayan Perez kaçmak için depar atar lakin çok kısa bir süre zarfında Bobo bayan Perez’i kıskıvrak yakalayıp zorla bayan Perez’in bedenine sahip olur. Aynı esnada Clyde kızlara diğerleri gibi canavar hissiyatlı birisi olmadığını söyler. Şayet kızlar akılı olup Clyde’nın dediklerini yaparlarsa kızları Bobo’ya karşı koruyacağını söyler ve kızların kimler olduğunu öğrenir. Bu arada Bobo’nun Bayan Perez’le olan işi bitmiştir ve senin gibi kaltaklar yüzünden ömrüm çürüdü dedikten sonra giyinip gitmesini söyler.

Eve dönen Bobo Clyde’la konuşur Clyde kızların zengin kızları olduğunu ve fidye almanın daha akılıca olduğunu söyler ve kızlara dokunmamasını tembihler. Önce Clyde’nın emir verdiğini zannettiği için kızan Bobo Clyde’nın planını duyunca gözlerinin içi parlar. Daha sonra Nonoşun yanına giden Bobo uyanda kızlara göz kulak ol dedikten sonra nonoş bana kızgın mısın diye sorar ve cevabını sert bir tokat olarak alır. Kumsala inen Bobo ve Clyde arama timlerini atlatmak için sandalı saklamalarını gerektiğini söyler.

Bu arada kızlar kurtulmak için beyin fırtınası oluştururlar. Kızlar Clyde güvenme konusunda hem fikir olurlar. Bayan Perez telsiz kullanabilecek birisi var mı diye sorar. Susan isimli kız telsiz kullanabileceğini söyler lakin ne var ki nonoş gelip kızlara sataşmaya başlar Susan’ı isteği dışında binadan çıkartıp zorla alkol verip sarhoş eder. Nonoş tamamen sarhoş olan kızı Bobo’nun yanına ilk başlarda Bobo istemezse de nonoş Bobo’nun altından girip üstünden çıkarak Bobo’yu ikna eder ve ardından sarhoş edilmiş Susan’a sahip olur.
Clyde ve kızlar Susan’ı aramaya koyulur ve en sonunda Susan’ı bulurlar. Bobo Susan’nın işini bitirmiş ve giyinirken Clyde seni işe yaramaz rezil hayvan diyerek tüfeğin dipçiğini Bobo’nun karın boşluğuna vurur ve düş önüme der. Kızlar Susan’ı alıp kaçmaya başlarlar. Clyde arkada Bobo önde giderken Nonoş Clyde’yı gafil avlar ve etkisiz hale getirir. Nonoş eleman Clyde’ı öldürmeyi önerir lakin Bobo teklifi geri çevirir ve Clyde’i ağaca bağlarlar.

 Kızlar kaçıp saklanırlar lakin kızlar aç susamış olduklarını söylerler. Bayan Perez yanına Collen’i alıp yiyecek aramaya çıkarken Madelin’e Susan göz kulak olma emri verir. Bu arada Bobo ve Nonoş kızları bulamaz ve Clyde’nın yanına Bono tüfeği doğrultup lan pislik sevindin mi bir taraflarına kına yakarsın kızları kaybettik dedikten sonra nonoş Clyde’nın böğrüne tekme atar. Bunun üzerine Bobo nonoşun gırtlağını tutup bir daha aynı hareketi yaparsan içini doldururum seni ılık götlü seni diyerek tehdit eder.

Bayan Perez eve dönüp telsizle bağlantı kurabilmek amacıyla eve dönmeye gider için kızları bırakıp gider kısa bir süre zarfında Bobo tarafından yakalanır. Bobo kızların yerini öğrenmek amacıyla Bayan Perez’i tokatlamaya başlar.  Aynı esnada kızlar Bayan Perez’in neden geç kaldığı hakkında düşüncelere dalmışken nonoş birdenbire gelip kızları yakalar.

Kızlar nonoşun bekçiliğinde yemek yerken Bobo gelip Collen’ı alıp götürür. Daha sonra kumsala giden Collen, Clyde ve Bobo dururlar. Bobo Clyde’da Collen’i soymasını sonrada onunla beraber olmasını söyler Clyde bunu reddeder lakin Bobo tüfeği Clyde’nın kafasına doğrultup şayet yapmazsan beynine delik açarım dedikten sonra Clyde bak üzgünüm ama başka bir seçeneğimiz yok diyerek istemeden olsa bile Collen ile birlikte olur ve Bobo keyif kahkahalar atıp tecavüzü zevkle seyrederler.

Bayan Perez tecavüze uğramış olan Collen’e  teskin ederken Clyde içeri girer kızları kurtaracak planını açıklar. Planı kızlardan biri Bobo ile kandırma seksi yaparken diğerleri silah bulup Bobo ve nonoşun icabına bakacaklardır. Bayan Perez ilk başlarda Clyde’nin iyi niyetine inanmaz ama Collen Bayan Perez’i ikna eder.

Susan suçlulara telsiz nasıl kullanılır diye öğrettikten sonra Bobo Madelin’i kolundan tuttuktan sonra genç kızın bedenine sahip olur işi bittikten sonra Clyde’a kızları öldürmeyi tasarladığını açıklar şayet yaptığı plana taş koyarsa gözünü kırpmadan öldüreceğini söyleyerek Clyde’ı tehdit eder.  Bayan Perez şık bir şekilde dışarı çıkıp Bobo’ya yavşamaya başlar. Bobo genç kadının yavşamalarına cevap verip güzelim geç içeri de ifadeni alayım senin dedikten sonra burada olmaz kızlar beni istekli görmemeli diyerek kumsala gidip yiyişmeye başlarlar.

Kızlar etrafı gözetlerken bir çığlık duyarlar kapıyı açtıklarında Clyde’nın boğazı kesilmiş halde bulurlar.  Bu arada Bobo ve Bayan Perez’in işi bitmiştir lakin Bayan Perez’in soğuk yapması üzerine Bobo bir kez daha saldırır. Aynı esnada kızlar çığlık çığlığa bağırır ve nonoş çığlıkların sebebini öğrenmek amacı ile içeri girer ve kafasına sert bir darbe yer daha sonra Collen kendisi kaybederek nonoş’un pekmezini yere göğe atırır.  Bobo ise Bayan Perez’in soğuk tavırlarına dayanamaz ve Bayan Perez’in suratına iki tane okkalı tokat geçirip kimse Bobo’yu eşek yerine koyamaz diyip bu ellerle senin canını alacağım diyerek Bayan Perez’in gırtlağını sıkmaya başlar kızlar gelip Bobo’ya tüfek doğrultulup bırak onu diyerek tehdit ederler. Korkan Bobo kızlar bakın ben yalnızca ders veriyordum bakın şeytan doldurur dedikten sonra kızlar Bayan Perez’in yalvarıp yakarışlarına aldırmadan tüfeği ateşleyip Bobo’yu öldürürler. Bayan Perez bizi kurtardıklarında tecavüze uğrayıp adam öldürmedik onları fedailer öldürüp kendilerini feda ettiler unutmayın  kendinizi inandırın ve düzgün yaşamlarınızı yaşayın dedikten sonra film biter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...