https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

12 Şubat 2012 Pazar

Messalina


Filmimiz bir togalı kadının kumsalda koşmasıyla başlar. Daha sonra uzun saçlı kirli sakalı eleman ile hoş vücutlu bir hatun çılgınlar gibi sevişmektedir. Sonlanan sevişme sonrası adının Cladius olduğunu öğrendiğimiz şahıs ben Etrüsk medeniyeti hakkında yazı yazacağım ismim tarihe altın harflere yazılacak görüşürüz der. Adının Aula öğrendiğiz kadın yanıyorum ateşimi söndür haşin erkek dedikten sonra Cladius insanlar arzularına gem vurmayı öğrenmeli diyip odadan çıkar.


Danışmanı Narcius’a elinde karı var mı diye sorar. Var abi hem de yakan cinsinden dedikten sonra Cladius bak koçum yaşlı bir acuze çıkmasın der. Sizin eşinizle aynı yaşlarda sayılır dedikten sonra ben daha ambalajı açılmamış tazelerden istiyorum der. Narcius Roma’dan bakire çıkmaz kanka dedikten sonra Cladius kıyıda köşede kalmıştır bir iki tane dedikten sonra köleleri tarafından yıkatılan sarışın diri göğüslü sıkı kalçalı kadını fark eder ve Danışmanı Narcius’a yıkanan kadının kim olduğunu sorar. Narcius o sizin kuzeninin kızı Messalina efendim der. Cladius bu afet bir saat geçiriyim varım yoğum feda olsun der. Narcius ise dört veya beş altın işler dedikten sonra Narcius koçum bu hatunla baş başa zaman geçirmemi sağla altına boğayım seni der


Narcius köleyi oyalarken Cladius usulce Messalina’nın yanına yaklaşıp çaktırmadan yemeye başlar. Aynı esnada Narcius köleyi kıvama getirmiştir. Messalina Cladius’u görür ve sen benim kölem değilsin sen tarihçi Claudius ayrıca uzaktan akrabamsın dedikten sonra Cladius her şeyim sana feda ne istersen yaparım der. Messalina imparator ile tanışmak ister Cladius şaşkın bir halde ne yapacaksın o manyağı diye sorar. Messalina imparatoru baştan çıkartıp imparatoriçe olacağını açıkladıktan sonra Claudius teklifi Messalina’nın ambalajını açacağı sebebiyle teklifi kabul eder ve çıldırmış hayvanlar gibi sevişmeye başlarlar. Sevişme sonrasında Cladius’un kuzeni çıkagelir. Paniğe kapılan Claudius durumu kuzenine anlatmaya çalışırken kuzeni müjdemi isterim kuzen Caligula mortu çekti askerler seni imparator olarak seçti der. Afallayan Claudius durumu anlamaya çalışırken Messalina imparator oldun aşkım bende imparatoriçe oldum der. Havaya giren Claudius halkım ne uygun gördüyse o olur dedikten sonra kuzenin kızını ister ve kuzeni Baratos teklifi memnuniyetle kabul eder.






İmparator olan Cladius ülke mesellileri yüzünden karısını boşlamaya başlar ve bunun yüzünden karısı Messalina küplere biner ve şayet beni mutlu etmezsen bende kendimi mutlu ettirecek başka şahıslar bulurum diyerek uzaklaşır. Daha sonra biraz efemine kılıklı filozof Semaka’nın yanına gidip tek kale maç yapmak ister misin diye sorar. Semaka ya beceremezsem rezil olmak var sonuçta derken Messalina saha kenarı ısınma hareketlerine başlar ve efemine Semaka’yı oyuna sokar lakin heyecandan kuşu ötmez ve arı gibi sokamaz ve karı gibi ağlamaya başlar. Tatmin olamayan Messalina Semaka’ya iktidarsız dürzü diyerek huzurundan lakin Narcius bütün olayı görür aynı esnada Cladius kurmaylarına kölelere vatandaşlık hakları vermenin iyi bir siyasi manevra olduğunu söyledikten sonra Narcius karısının kırdığı cevizi anlatır. Cladius aşağılık aşüfte diyerek hiddetlenirler ve kölelerin anaları ağlatın emrini verip Semaka’nın kafasının uçurulma talimatını verir. Muhafızlar Semaka’yı idama götürürken bırakın beni filozofum ayol ben diye çığlıklar atar



En sonunda Cladius Messalina’ya iki tane bekçi diker ne var ki Messalina muhafızlarını ayartıp üçlü takılılar Narcius gene yatak güreşini görür ve konuyu Claudius’a iletir ve Cladius şu askerleri ötmeden kesin emrini verir. Messalina kölesine yazdığı talimatı arkadaşına gönderme emri verir Narcius Messalina’ya kuyruk olur imparatoriçe peşime takılma diye çıkışır bunun üzerine Narcius hiç istifini bozmadan İmparatorun emri böyle der. Cladius karısı Messalina’yı azarlamaktadır hiç mi aklın yok siyasi rakiplerim açıklarımı yakalamak için bekliyor sen ise skandallar yaratıyorsun maksadın ne senin diye sorar. Messalina beni boşluyorsun ne yapayım dedikten sonra Claudius koskoca imparatorluk yönetiyorum beni bekleme senato üyeleri ile toplantıya gideceğim hadi bana müsaade öptüm canım diyerek ayrılır.


Aynı esnada Messalina’nın arkadaşları amele pazarı gibi yerde üç tane erkeği beğenip seçerler. Bohçacı kadın kılığına giren üç erkekle Messalina’nın kankaları kapı önünde Narcius’la kısa süreli girersin giremezsin tartışması yaşadıktan sonra Messalina’nın odasına girerler grup olalım grup diyerek grup olayına girerler ne var ki olayın en heyecanlı anında muhafızlar bohçacı kılığındaki adamlarla beraber Messalina’nın kankalarını anadan üryan götürürler Messalina imparatoriçeyim ulan şuursuzlar odama nasıl böyle destursuz şekilde girersiniz diye bağırır çağırır.  Daha sonra kin dolu bir sesle ben yapacağımı biliyorum der.




Ertesi gün kılık değiştiren Messalina bir hana girer han sahibine bir kese altın kendisini erkeklerin altına atmasını emreder han sahibi beyler parayla değil sırayla dedikten han müdavimleri Messalina’yı yemek masasında yemeye başlar bunu gören hanın kadrolu fahişesi bu kaltak mekânımda ne yapıyor diyerek kendisini müşterilerin arasına atar lakin tek bir lejyoner olayı karizmatik bir şekilde seyretmeye başlar



Lejyoner kraliçe olduğunu anladığı Messalina ile yasak aşk yaşarken lejyoner gizli aşk biz uymaz kaçalım hayatımıza orada devam ederiz der. Hem yardan hem serden vazgeçmeyen olmaz kocamın kudreti ile bizi iğne deliğinde bile bulabilir diyerek teklifi ret eder. Ertesi Messalina kölesine kocasına iletmesi için bir mektup verdikten Narcious çağırır Narcious beni çağır mısınız imparatoriçem dedikten sonra Messalina Narcious’u tahrik etmeyi başarır ve Narcious ile sevişmeye başlar. Sevişmenin tam ortasında Cladious girip bre soysuz diyip danışmanı Narcious’u aslanlara yem edin emrini verir. Sahte ağlamayla beraber Narcious hayvanlar gibi saldırıp iffetime sahip oldu der. Cladious vah canım karıcığım dedikten sonra imparatorluk işleri var diyerek Messalina’yı bırakır. Messalina yasak aşk yaşadığı lejyonere Narcious'un işi bitti aşkım hadi aşk yuvamıza gidelim der ve film biter.

1 yorum:

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...