https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

18 Şubat 2012 Cumartesi

Dangerous Obsession


Filmimiz otuzlarında araba süren kadın görüntüsü ile başlar aynı esnada adamın yüklü bir borçla kumar masasından kalkar. Borçlu şahıs borçlandığı şahıs tarafından parayı yarın getir karışmam ona göre diyerek tehdit eder. Borçlu şahıs kel bıyıklı bir şahıs tarafından bir işle görevlendirir. Aynı esnada adının Lisa olduğunu öğrendiğimiz genç kadın patronu tarafından düzenli tacize uğrar. Yüklü miktarda kumar borcu olan şahıs araba soymaya çalışırken Lisa otoparka iner az önce çalınmak üzere olan arabasının yanına gider ve yüklü kumar borcu olan şahıs tarafından gafil avlanır. Arabanın içine saklanan borçlu şahıs tabancasını genç kadının cinsel organına doğrultulup renk verme yoksa içini kurşunla doldurturumum diyerek tehdit eder. Arkadaşı Lisa’nın garip davrandığını fark eder ve hayırdır diye sorar. Lisa yok bir şey diye cevaplar.  Aferin hiç renk vermedin dedikten sonra Lisa’nın mahrem bölgesine ellemeye başlar. Rahatsız gibi olan Lisa ne yapıyorsun alacağını aldın bas git der. Yüklü miktarda borcu olan şahıs eve gidelim orada kayıntı bir şeyler ayarlarsın içim kıyıldı açlıktan der.

İkili eve varır adının Tony olduğunu öğrendiğimiz şahıs genç kadının mücevheratını görmek ister Lisa mücevheratını çıkartır ve Tony genç kadını usulca okşamaya başlar ilk başlarda istemiyorum yan cebime sok kıvamında olan Lisa zevke gelir ve Tony’le çılgınlar gibi sevişmeye başlar. Sevişme bittikten sonra Lisa mutfağa geçip kayıntı hazırlayıp portakal suyuna bolca uyku hapı katıp Tony’e ikram eder. Tony’e biraz daha kal Lisa yine Tony ile oynaşmaya başlar ve Tony kütük gibi yatağa yığılır. Ayıldığında Tony kendisini çıplak bir şekilde yatağa bağlandığını görüp ne oluyor burada diye sorar bu arada Lisa karşısında giyinmektedir. Tony bak bu oyun haddinden fazla uzadı der. Lisa Tony’e dönüp bu bir oyun değil der. Hasta mısın ne istiyorsun benden diye sorar. Lisa eli kolu bağlı adamın yanına gidip öpmeye başlar ve arzularından korkmamalısın dedikten sonra ofise gidiyorum öğlen paydosunda evde olurum diyip gider. Tony arkasından serbest bırak beni diye seslenir.


Lisa’nın çalıştığı işyerinde Lisa ile alakalı dedikodular yapılmaktadır. Lisa gelir ve dedikodu yarıda kalır ve herkes işine döner. Stüdyoya giren Lisa bir filmin montajı ile ilgilenmektedir. Lisa eve dönünce Tony Lisa’dan çok sıkıştığını ellerini çözmesini ister. Eline tabanca alan Lisa diğer eliyle tek bir kelepçeyi açar ve Tony’e diğerini kendi açmasını söyler. Kelepçelerden kurtulan Tony işemeye giderken bak ben birisi bakarken işeyemem dedikten sonra Lisa tabancanın namlusunu Tony’e doğru yöneltir. Tony kendinden emin bir bak güzelim sen silahı kullanamazsın der ve Lisa tabancayı patlatır. İkna olan Tony banyoya gider ve Lisa tarafından detaylı ve seksi bir şekilde yıkanır.  Yıkama işlemi bittikten sonra elleri tekrar bağlanan Tony’e Lisa sana yemek getireceğim hiç merak etme der. Lisa gittikten sonra Tony bunu ödeyeceksin sürtük der.


Akşam yemeğini hazırlayan Lisa hazırladığı çorbaya gene uyku ilacı katar. Lisa Tony’i kaldırmaya uğraşırken Tony Lisa’ya okkalı bir tekme yerleştirir.  Yediği tekmenin üzerine sakince Tony’nin yanına giden Lisa Tony’nin suratına şiddetli bir tokat yapıştırır ve bir daha sakın yapma der. Lisa Tony’ye yemek vermek ister Tony aç değilim diyerek yemek yemeyi ret eder. Bunun üzerine Lisa yemek yemiyorsan beni ye gibisinden Tony’e bakıp soyunmaya başlar ve Tony ile sevişir. Tony yeteri kadar eğlendik artık buna son vermemin zamanı gelmedi mi artık diye sorar. Lisa düşünürüz der. Bunun üzerine Tony çözsene beni dedikten sonra Lisa  Tony’nin tek elini çözer ve tuvalet ihtiyacını karşılaması için bir kutu verdikten sonra çekip gider.

Aynı esnada Tony’nin yancısı yana yakıla Tony’i aramaktadır aramalar esnasında Tony’nin borç taktığı iri yarı zenci ile hiç konuşma yaşanılmaz ve yancı korkarak bardan ayrılır aynı esnada Tony çatal ile kelepçe açmaya uğraşır lakin başaramaz ve lanet olsun der.Lisa’nın iş arkadaşları gene Lisa’yı çekiştirirler. Lisa gelir ve yeni materyaller geldi der. İş arkadaşı bir bakayım o zaman der ve hayır cevabı alır bu arada ben çalışırken ayakaltında durma bitince biter diyerek uyardıktan sonra çeker gider.Uyanan Tony beni öldürtmek istiyorsun dedikten sonra Grudel isimli bir şahsa yüklü miktarda borcu olduğunu ve o yüzden hırsızlık yaptığını itiraf eder. Lisa Tony’i öper rahatla benim yanımda güvendesin der

Akşam olduğunda Tony’nin yancısı barda tek başına demlenmektedir. Grudel ve adamları gelip yancının kafasını barın tezgâhını yapıştırıp Tony’nin nerede olduğunu sorarlar yancı nerede olduğunu bilmediğini öğlen vakti gelmesi gerekiyordu gelmedi dedikten sonra Grudel gelsin yuvasını yapacağız diyip çeker giderler. Aynı esnada gene Tony Lisa ile sevişir. Biten sevişme sonrası geçmişleriyle alakalı geyik muhabbeti kurarlar Tony babası tarafından terk edilmiş yetimhanede büyümüş olan bir birey olduğunu ve Lisa ise başından bir evlilik geçtiğini ve kocasının sadakatsizliği yüzünden evliliğini sonlandırdığını itiraf eder.


Ertesi gün işinde gücünde olan Lisa’nın yanına tacizci patronu gelip seni seviyorum naz yapma yavrum gibisinden laflar eder. Bunun üzerine Lisa yalnız olmak istiyorum diyerek kapıyı kapatıp patronu ile yalnız kalır ve patronu ile ayaküstü sevişmeye başlarlar. Çalışanlardan biri Lisa içerde misin diye sorunca şehvet dolu bir ses tonuyla geliyorum der. Tamamen seks kölesi olan Tony isteksiz bir biçimde Lisa’ya cinsel faaliyetler sergilemektedir. Birdenbire çalan zil sesini duyan Tony avazı çıktığı kadar imdat kurtarın beni diye bağırınca Lisa aceleyle televizyonun sesini sonuna kadar açıp giyinmeye başlar. Gelen bakkalın çırağıdır. Bakkal çırağı duyduğu bağırış çağırış seslerini sorar. Lisa televizyondan geliyor diyerek cevaplar. Çırak erzakları verip gider. Artık gözlerin feri bitmiş olan Tony işlev dışı cinsellik yaşarken ölsem de kurtulsam bakışları atar.

Sabah olduğunda işe giden Lisa yardımcısına yapacağı işlerle ilgili talimat verir. Yardımcı işleri yetiştirmek üzere gidince Lisa’nın arkadaşı Mary Lisa’dan parti için giyeceği kıyafeti almak için Lisa’nın evine gitmek ister. Lisa Mary’nin isteğine olumsuz cevap verir. Mary ne olur evine geleyim diye diretince bugün git yarın gel taktiği uygulayıp oradan ayrılıp alışveriş merkezinde dolaşırken patronu ve Mary Lisa’nın hal ve tavırlarıyla alakalı dedikodular yaparlar. Grundel’in fedaileri Tony’nin yancısının evine gidip yancıya Tony nerede olduğunu sorarlar. Yancı nerede olduğunu bilmediğini söyleyince suratına çok pis şekilde iki tane okkalı bir tokat yer ve fedailer çeker gider.
Lisa Tony’i uyandırır hazırlanmasını söyler yıkanan ve tıraş olan Tony smokinleri geçirip Lisa’nın iş arkadaşlarının verdiği partiye Lisa’nın kavalyesi olarak gider. İçeri girdiklerinde Lisa Tony’e sakın madik atmaya kalkışma yoksa beni kaçırdığını söylerlerim diyerek tehdit eder. Daha sonra Tony’i çalışma arkadaşlarıyla tanıştırır. Patronu Sonny ile tanışan Tony Sonny’e tavır yapar ve Lisa ve Tony içki almak amacı ile gittiklerinde Sam ve Mary Lisa ve Tony’nin dedikodusunu yaparlar. Aynı Tony’nin yancısı televizyonda Tony’i smokinleri çekmiş görünce ne oluyoruz lan diye şaşırır.

Partiden sıkılan Tony otopark girişinde Lisa ile sevişmeye başlar daha sonra Tony’nin amacının kelepçenin anahtarını ele geçirme olduğunu anlayan Lisa hadi koçum gidelim der. Otopark kapısını kullanarak kelepçenin zincirini kırmaya çalışır lakin başaramaz ve ardında Lisa tabancasını çekip güldük eğlendik ama bir yere kadardı diyip eve giderler ve Tony köleliğine devam eder
.Ertesi gün  isi ile haşır neşir olan Lisa’nın yanına gelen çalışan seninle görüşmek isteyen biri acilmiş diyor dedikten sonra çağıran kişinin Tony’nin yancısı olduğunu öğreniriz ve yancı Tony’nin durumunun ehemmiyetini anlatır. Bunun ne kadar borcu diye sorunca 10000 Dollar borcu olduğunu söyledikten sonra Grudel’in yerine gider ve Tony’nin kumar borcunu öder.


Çin yemeği yemekle meşgul olan Tony niye yemek salonunda yemiyoruz diye sorar. Burası iyi dedikten sonra kendisini kelepçeleyip seks oyunu icra etmeye başlar lakin bilmediği bir husus vardır Mary eve gelmiştir zevk ve şehvet seslerini duyar ve merdivenlerden yukarı çıkar. Lisa’nın seviştiğini görünce aşağı iner. Sevişme bittikten sonra mutfağa inen Lisa ile karşılaşır. Mary Frank’le ayrıldığını kalacak bir yere ihtiyacı olduğunu söyler. Lisa Mary’nin kalma teklifini kabul eder. Gece olduğunda Mary Lisa ile Mary’nin sevişmesini seyrederek kendisini tatmin eder.

İşyerinde Lisa ile çene çalan Mary işi olduğunu bahane edip eve gidip tutsak seks kölesi Tony ile yiyişmeye başlar.  Aynı esnada Sonny Mary’nin nerede olduğunu sorar ve bunun üzerine içinden anladım bu iki paralık kaltağın ne amaçla gittiğini anladım diyerekten ben gidiyorum der. Tony Sevişme faaliyetini bitirip giyinen Mary’e beni çözmeyecek misin diye sorar Mary hayır der.  Tony  daha  sonra eve gelen Lisa’ya sen bittin arkadaşlarına peşkeş çekmeye başladın diyerek sitem eder. Mary’nin yanına giden Lisa ben seni arkadaş bilirdim dedikten sonra anlık bir hataydı karşı koyamadım diyerek kendisini savunur.  Ardından Mary Lisa’ya artık bu oyun yeterince uzamadı mı diye sorar ve Lisa’nın Tony’e yavaş yavaş bağlandığını anlar. Ertesi gün Lisa Tony’nin yancısı ile buluşur ve evinin adresini ve anahtarları verip Tony’e baksın der. Tony yancısı Percy’nin geldiğini görünce dostum çöz kurtar beni der. Kurtaracağım seni az sonra diyip kâseden yoğurt yeme olayına girer. Sonny ve Frank ise harlı bir geyik yaparken Lisa çıkar Frank’i bazı isleri halletmesi için yollar akşam olduğunda Mary ve Lisa ilişkileri hakkında dostane bir muhabbet ederler muhabbettin sonunda Mary evden ayrılır ve Lisa Tony’i azad eder.

Artık serbest bir birey olan Tony Grudel’in mekânına bir iki tek atmaya gider Grudel’in Fedaisi borcunun ödendiğini artık rahatsız edilmeyeceğini söyler. Tony Grudel’in cömertliği için teşekkür eder  ve ardından Grudel ve adamları kahkahalar atarak gülmeye başlarlar. Lisa ve Sonny romantik bir akşam yemeğine girişirler. Şampanya patlatılır ardından Sonny harekete geçer lakin Lisa ocakta yemeğim var diyerek hareketi engeller. Aynı esnada Tony kapının önüne gelir ama çalmaz ve gider. Bu arada Lisa Sonny’e üzgünüm ama senden elektrik alamadım der. Sonny bak bir şans daha verelim belki farklı sonuçlara ulaşabiliriz der lakin Lisa inat edip hayırda diretir. Lisa işyerinde Mary’e işini bittirdiğini ve tatile çıkacağını açıkladıktan sonra iki kadın birbirine iyi şans diledikten sonra Lisa televizyon binasından ayrılır. Otoparka  giren Lisa Tony tarafından durdurulur Tony Lisa’ya seni deliler gibi seviyorum dedikten sonra  öpüşmeye başlarlar ve film biter.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...