https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

13 Ocak 2012 Cuma

Hot Laps

 
Filmimiz garajda striptiz yapan kasklı bir kadın ve onu viski içerek seyreden adam görüntüsüyle başlar. Aynı esnada gizemli bir şahıs striptiz gösterisi yapılan yere doğru giderken striptiz yapan kadın izleyeni ile sevişme olayına girerler ve en heyecanlı anında gizemli şahıs içeri girip rahatsız etmiyorum değil mi diye sorar. Kadın isterik çıkar ve devam et kocacığım der bunun üzerine sarışın kadına kapa çeneni deyip öbür şahsa sende dışarıda bekle der. İsterik kadın gitmesin belki katkıda bulunabilir dedikten sonra sarışın adam kapa çeneni ve giyin der.

Gizemli şahsın yanına giden sarışın adamın isminin Roy Huskey olduğunu ve Yıldız takımının sahibi olduğunu öğreniriz gizemli şahsın imside Frank Parker olduğunu Roy’a kazandıracak bir formülü olduğunu yalnızca araçlardan birini kullanma izni ister lakin Roy izni vermez ve adama siktiri çeker. Ne var ki manitası adamdan etkilenir ve Roy’a denemesi için ikna eder. Deneme için hazırlanan Frank’a yaklaşan Roy tek şansın bu başarırsan kalırsın şayet başaramazsan defolup olup gidersin diyerek gözdağı verir. Frank’ın yarış arabasını gayet başarılı şekilde sürmesine rağmen sarı pipi Roy beğenmez ve Frank’a defolup gitmesini söyler. Pılını pırtını toplamakla uğraşan Frank’ın yanına sürüşü izlemiş olan Antrenör kılıklı yanına yaklaşıp konuşmak ister ilk başlarda adamdan şüphelenen Frank sandviç ve kolayı duyunca yumuşar. Antrenör kılıklı efsanevi yarış şoförü Albert olduğunu geçirdiği kaza neticesinde araba yarışçılığından diskalifiye edilmiş birisi olduğunu öğreniriz. Albert Frank’a yardımcı olmak ister. İsteği kabul görür ve garson olarak çalışan kızı Louise ile tanıştırır lakin Louise Frank’tan hoşlanmadığını tavırlarıyla açıkça belli eder. Albert kalacağı yeri gösterir Louise yatağını hazırlarken Frank’i babasının hayalleri konusunda uyarır. Şayet bir daha yıkılırsa kendisine gelemeyeceğini söyleyip çekip gider.
Aynı esnada sarı pipi Roy manitası isterik Jane’nin Frank hakkında yaptığı yorumlara bozulur. Ertesi gün isterik Jane Frank’a arabasında gezdirme teklifi sunar ve teklif kabul görür. Arabayla biraz gezen ikili oynaşmaya başlarlar işler tam ciddiye binecekken Albert’in kızı Louise bunları görür ve iğrenerek uzaklaşır. Görüldüğünü fark eden Frank oynaşmayı hemen keser. Daha sonra Jane’nin alakasının nedenin sarı pipi Roy için yaptığı casusluk olduğunu anlarız. Ertesi gün Albert müdür Mike’nın ofisine çağrılır müdür Mike Albert’i Frank konusunda uyarır. Bunun üzerine Albert Müdür Mike’a bak koçum o garaj benim sen o Roy Huskey’e söyle bir siktir olup çay demlesin diyip ofisi terk eder. Daha sonra müdür Mike Roy’a kanunen bir şey yapamayacağını söyler. Bunun ha sikeyim ihtiyar dümbük elimizi kolumuza bağladı derken sere serpe güneşlenen Jane’ne bakan Mike’a konuşurken bana bak diye uyarır ve işleri kendi yoluyla haledeceğini söyler. Akşam olduğunda araba ile uğraşan Frank’ın yanına iri yarı bir şahıs gelip sen Frank Cata mısın diye sorar. Evet, cevabını alan adam Frank’ı ağzından burnundan kan getirene dek dövüp defol ulan buradan bir daha da buralara uğrama diyerek Frank’i uyarır. Yediği dayaktan ağzı burnu dağılmış Frank’i Louise bulur ikili arasında mesafeli bir yakınlaşma olur. Frank yediği dayak sonrası test sürüşüne girişir ukala sarı pipili Roy sürüşü gizlice gözetler. Daha sonra Roy müdür Mike’a senin kumar borçlarını ödedim lan sen ise bir bok beceremiyorsun puştun evladı diyerek patlar. Mike gittikten sonra isterik Jane dönerek gidip ağzından laf almaya çalış şayet bizi geçerlerse sonumuz olur diyerek Jane’yi uyarıp gene casusluk yapmasını ister.

Başarısız bir deneme sonrası Roy bak kızım başarısız olursan geldiğin batakhaneye geri dönersin diyerek isterik Jane’i açıkça tehdit eder. Duşa giden Frank karşısında duşta duş alan Jane’i görür ve ne yapıyorsun diye sorar. Görmüyor musun duş alıyorum dedikten sonra Frank’la duşta sevişmeye başlar. Jane’nin niyetini anlayan Frank isterik Jane’nin üzerine sanki kaza ile yağı boca eder. Bunun üzerine Jane lanet olsun sana bilerek bunu yaptın şimdi üstümü değiştirmek zorunda kalacağım diyerek garajdan ayrılır. Frank küçük bir kutlama yaparak Albert’i neşelendirir daha sonra nehre yakın bir alanda Louise ve Frank yakınlaşır ve suda sakalaşmaya başlarlar lakin Louise gene trip atar ve sudan çıkar. Mayosunu çıkartıp havlusuna sürünerek kurulanırken Frank yanına yaklaşıp çıkart havluyu bırak rüzgâr seni kurutsun dedikten sonra tamamen yakınlaşırlar.
Ertesi gün Frank bir kez daha test sürüsüne çıkar ve yola devrilen yağ yüzünden kontrolünü kısa süreliğine yitirir lakin aracını toparlamayı başarır ve yarışmaya katılma hakkını kazanır. Sevinç içinde Louise’nin evine gider ve yarışmaya katılmaya hak kazandım der lakin Louise’nın ruhsuzca ne yapayım göbek mi atayım der. Frank Louise’e neyin var kuzum der. Louise açıklamaya başlar kaybetme korkusunu üzerinden atamadığını ve bu sebep nedeniyle ayrılmak ister. Frank kendisini içkiye verir Albert yarışmayı kazandıktan sonra para pul hayalini kurduğun her şeye sahip olacaksın dedikten sonra Frank öfkeyle kadehini duvara fırlatır. Daha sonra çalan telefona bakar arayan isterik Jane’dir buluşma teklif eder ve teklif kabul görür aslında Jane Roy’un isteği doğrultusunda Frank’a tuzak kurmuştur. Jane’nin evine giden Frank Jane’nin üzerine aç bir kurt saldırır. Frank Jane’i cılgınca düzerken gizemli bir şahıs garajda sabote işlemlerini yapmaktadır. Sevişme bittikten sonra Jane beni düzerken sanki birilerini unutmak ister gibi düzüyordun beni der. Frank saçma sapan konuşma der lakin Jane arabalar hakkında alim olabilirsin lakin kadınlar hakkında hiçbir şey bilmiyorsun der.


Sabah olduğunda Jane Roy’un kucakta hoplattığı fuckbuddysini görür ve bu ne hal diye sorar. Roy yüzü hiç kızarmadan bu benim fizik terapistim der ve Jane giderken Roy fuckbuddysine merak etme geri döner der. Ertesi gün herkes yarışa hazırlanırken Albert öfkeyle Roy’un üzerine yürüyüp orospu çocuğu diyerek Roy’un ağzına bir tane yumruk patlatıverir. Albert Roy’un aracı sabote ettiğini söyler. Roy yapmayı tasarladığını lakin başka birinin yaptığını söyler. Frank Albert’i uzaklaştırır aynı esnada isterik Jane suçlunun kim olduğunu çözer suçlu Louise’dir. Yarış başlar Frank diskalifiye edilmeden son anda yarışmaya katılır. Müsabaka heyecanlıdır kaybeder lakin Roy hile yaptığı gerekçisiyle hükmen yenilir. Daha sonra Frank Louise hava kutusunu çalmasını affeder ve iki sevgili öpüşürler ve film biter.




1 yorum:

  1. Paragraf kullanırsan daha okunur olur. Böyle zor oluyor.
    Bir de bitirdikten sonra bir oku:)

    YanıtlaSil

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...