https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

24 Ocak 2012 Salı

Hardgore


OKUYUCUNUN DİKKATİNE RAHATSIZ EDİCİ OLABİLİR ŞAYET RAHATSIZ OLURSANIZ OKUMAYINIZ


Filmimiz genç bir kadının bakımevine yatmasıyla başlar. Genç kadın nemfomanı hastalığına tutulmuştur. Bakımevinin başhekimi "Endişelenmeyin, bu tür hastalarla daha önce de uğraştım, sizi temin ederim uygulayacağımız tedavi sonrası nemfomanı illetinden eser kalmayacak." diyerek genç kadının vasisini rahatlatır. 

Genç kadın odasını hazırlayan hemşire ile sevişmeye başlar, sevişme duşa taşar. Sevişme sonrası adının Marie olduğunu öğrendiğimiz genç kadın hemşire tarafından buradan ayrılması için uyarılır. Hemşire, bakımevinin tekin olmadığını söyler. 

Marie "Niye beni buraya yatırdılar, arada sırada sevişmenin nesi kötü?" derken komodinin üzerinde bulduğu kutuyu açar. Kutunun içinden iki tane vibratör çıkar ve Marie bulduğu bu vibratörlerle kendini tatmin eder. Tatmin işleminin tam ortasında bir çığlık sesiyle irkilir. Kapıyı açar lezbiyen ilişkiye girdiği hemşirenin boğazlanarak öldüğünü görünce anadan üryan panik içinde koridorlarda koşturur. 




Daha sonra garip imgeler görmeye başlarız ve Marie isimli genç kadın garip kıyafetli adamlar tarafın okşanır ve Marie de adamlara oral seks çeker. Oral seks esnasında adamlardan birinin malafatı kopartılır ve Marie’nin ağzı burnu kan içinde kalıp çığlık atar. 

Sonraki sahnede Marie yatağında yatmaktadır, ayılınca Doktor "Kriz geçirip hastaneyi birbirine kattın" der. Marie bazı gariplikler döndüğünü fark eder ve hemşirenin değiştiğini görünce bazı dolapların çevrildiğini anlar.

Penceresinden etrafı gözetleyen Marie hemşirenin gelmesi ile bu eylemini yarıda kesilir.  Hemşire doktorunun yeni bir tedavisini uygulayacağını söyler. Genç kadına vibratör terapisi uygulanır hemşire terapiyi lezbiyen sekse çevirir ve vibratörü kendi üzerinde dener lakin ne Marie nede hemşire bilmediği bir husus vardır birisi vibratörü sabote eder ve vibratör hemşirenin içindeyken duman tüttürmeye başlar ve son anda vibratör hemşirenin içinden çıkarılır.

Marie yatarken garip ayin sesleri duyup koridorlarda gezinmeye başlar. Oral seks çektiği garip kıyafetli adamlar aşırı garip kostümlü bir şahıs anlaşılmayan sözcükler kullanmaktadır. Marie yapılan ayinin ortasına balıklama dalınca gözler çevrilir kadınlı erkekli güruh Marie’yı soymaya başlarlar.

 Tarikat üyeleri ateşli bir grup seks olayına girişirler ve en sonunda garip maskeli tarikat lideri mutlak orgazm emri verir hemşire Lucy giyotin hazırlayan adam ile sevişmeye başlar ve tarikat lideri giyotinin indirilmesi emrini verdikten sonra hala düzülmekte olan Lucy’nin kafası koparken Lucy ile sevişen cellât boşalır.

Ayılan Marie doktorun kriz geçirdin demesini duyduktan sonra Lucy’nin nerede olduğunu sorar. Doktor Lucy isimli bir şahsın bulunmadığını söyleyip sakinleştirici iğneyi başar. Ayılan Marie kapısının kilitli olduğunu fark eder. Elinde geçirdiği bıçakla kapıyı açıp koridorlarda gezinirken başhekim ve arkadaşının topluluğun acayip kafa bir ayin hazırladıkları en mutlak orgazma Marie’yi kurban edecekleri zaman ulaşacaklarını söyler. Bu arada Marie varlığını belli eder. Sesi duyan Başhekim George ve Arkadaşı kısa bir kovalamadan sonra Marie’yi kıskıvrak yakalarlar.

Marie ölen hemşirelerin konulduğu odaya konulup zincirlenir ve heyecandan nemfomanı krizi geçiren Marie başhekimle beraber olurken başhekimin arkadaşı ise ölü hemşireyle beraber olur. Nemfoman Marie başhekimle sevişirken hayaller âlemine dalar ve boşalma anında hayal âleminden çıkar ve ölü hemşirelerin bulunduğu odada bağlı kalıp türlü imgeler tarafından terrörize edilip fişekli uçan vibratörler tarafından sıvanır. Daha sonra tarikat üyesi tarafından yıkanıp yağlanan Marie grup seks ayinine katılır uzun süren grup seks âleminden sonra tarikat lideri Marie’nin sonsuz Nirvana’ya ulaşmasını emreder ve Marie eline geçirdiği baltayı alıp tarikat lideri başhekim ve onun ölü sevici kankasına  monte eder kendisi ise grup sekse iştirak eden bir şahıs tarafından pekmezi akıtılmak suretiyle öldürür ve film biter

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...