https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

19 Ağustos 2011 Cuma

Raw And Naked


Filmimiz ahırda ateşli bir şekilde sevişen bir çiftle başlar. İri yapılı kel bir sevişen çifti gizlice röntler.  Sevişme biter adının Bill olduğunu öğrendiğimiz delikanlı Sevişme biter adının Bill olduğunu öğrendiğimiz delikanlı seviştiği sarışın kadına yüzüğü takar. Kadın evlidir ve kocasının gücü ve forsu yüzünden ayrılamaz ve delikanlıyı kandırır.

Ertesi gün bağrı açık delikanlıyı Şerif ve yardımcısı Bill’i durdururlar. Stanley McDonald isimli şahısla kavga etmiştir ve Stanley arabasında boğazı kesik halde bulunmuştur.  Tek şüpheli Bill’dir çünkü hem Stanley ile kavgaya tutuşmuştur hem de avcı bıçağı vardır ancak kasabada herkesin avcı bıçağı vardır.  Nezarethane de misafir olan Bill Şerif’e aslında Belediye başkanı adayının karısını döşediğini zar zor anlatır.

Aynı esnada Bill’in kız kardeşi Bill’in tokmakladığı Diana’ya Bill’i kurtarması için yalvarır lakin Diana’nın kocası Bay Feller genç kızı bir dilenci gibi sürükleyerek kovar. Daha sonra Diana’yı üst kata zorla çıkartıp genç kadının isteği dışında birlikte olup bir güzel döver.  Diana karakola gidip şerifle görüşür şerif genç kadının anlattıklarını savcıya da anlatmasını tembih eder. Keltoş Bay Feller durumu lehlerine çevirmesini ister yoksa yarağa ters basacakları konusunda uyarır.  Bill’in hücresine giden şerif kanka kadın her şeyi inkâr ediyor der. Bunun üzerine Bill dostum çıkar beni de Diana ile bir görüşeyim konuyu tatlıya bağlayalım dedikten sonra kanka bir saat müddet bağladın bağladın yoksa paşa paşa hücrene geri dönersin anlaşıldı mı diye sorar.   Bill cevap vermez ve it gibi fırlar.

 Kız kardeşinin yanına dönen Bill’i polisler kıskıvrak yakalarlar bunun üzerine beylik tabancasını alan Bill bir hışımla dışarı çıkar ne yazık ki Bill şerif ve yardımcısı tarafında kevgire çevrilir. Bedenine kurşun takviyesi yapılan Bill olay yerinde can verir ve kız kardeşi ise sinir krizi geçirir. Abisi Bill’in ölümü üzerine kız kardeş kasabayı terk eder aradan 7 yıl geçer.  Bay Feller belediye başkanı olmuştur eşi Diana ise uyku hapı bağımlısı alkolik depresif bir enkaz haline gelmiştir.

Aynı esnada Bill’in kız kardeşi kasabaya döner lakin kıyafet tarzını daha kaşar bir tarzda değiştirmiştir. Bay Feller işten eve giderken yol ortasında baygın bir şekilde uzanmış Bill’in kız kardeşini kucaklayıp evine götürür.  Evine götürdüğü genç kızın hikâyesini öğreniriz üniversiteden yeni mezun psikolog adayıdır Nancy kod ismini kullanan Bill’in kız kardeşi iş bulmak amacıyla Las Vegas giderken yolda bayılıp kalmıştır.  Genç kız Bay Feller ile iyi ilişkiler kurar ve ortalıkta Mecnun gibi dolanan sorununu sorar.  Diana’nın kocası Bay Feller karısını uyku haplarını çekip içkilerle hapları cilaladığını söyler. Bill’in Nancy kod isimli sorunun temeline inerlerse sorunun kaymak gibi çözüleceğini söyler lakin Bay Feller genç kızın önerisini pek ciddiye almaz. Bir süre sonra Bay Feller ilk evliğinden olma oğlu Michael baba evine döner.

Nancy kod isimli genç kız ev ahalisiyle sıkı fıkı olur ev ahalisine nasihatler verir durur bu arada Bay Feller’in oğlu Michael ile ceviz kırarlar. Nancy Diana’yı patilerde coşmak için çağırır lakin bunalım mode on takılan Diana Nancy kod isimli genç kızın teklifini kabul etmez ve odasına götürür. Bill’in verdiği yüzüğü acıklı hikâyesini anlattıktan sonra yüzüğü Nancy kod isimli kıza takıverir iki kadın lezbiyen moda geçerler. Akşam yemeğinde babasıyla iş ve gelecek konusunda yaşadıkları hararetli bir tartışma sonrası Michael terk eder lakin evi terk etmeden önce Nancy kod isimli kıza acı acı geçirir.

 Mecnun takılan Diana ev çevresinde gezinirken Bay Feller ve Nancy bunalımlı kadını aramaya başlarlar arama ikili arasında ateşli bir sevişmeyi başlatır lakin ikili o kadar ateşli sikişmeye dalmışlardır ki Diana’nın Allah belanızı versin bakışların fark etmezler. Michael eve döner ve üvey annesi ve babasının boşanma haberini üvey annesinde duyar ve babasıyla konu hakkında sorular sorar ve sorularına olumlu cevaplar alır ve babası ve Nancy kod isimli genç kızı tebrik eder.

 O günün akşamında tek başına bulduğu Nancy’e orospu diyerek tokadı patlatır ve genç kızın isteği dışında seksüel aktivite kurma işlemlerine girişir. Genç kız karşı koymak için çabalar lakin hislerine karşı koyamayıp ateşli bir sevişmeye iştirak eder. Tabi iki âşık evi terk eder haberi duyan William Feller karısı tarafından bak sen koskoca Bay Feller böyle madara olursun diyerek alay eder. Diana tam içkisini koyarken bu zıkkımı içtim lakin şimdi içmeyeceğim diyerek alkolü kesip atar ve film biter.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...