https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

8 Ağustos 2011 Pazartesi

Kinky Space Girls

Filmimiz artık tatmin edilemeyen kadının hala gencim güzelim o zaman niye benden uzaklaştı demesiyle başlar. Mutfakta daha önceki sevişmesini hayal ederek kendini tatmin eder. Bu arada çıplak bir adam gezegenimizde su kalmadı senin görevin Dünya’nın geleneklerini öğrenip yayılamazı sağlamaktır diyip çekilir. Bir çeşit süs havuzunda oturan şimşekler çıkararak teleport olur.

Uzaylı kızımız Dünyalılar mantıksız ve duyguları baskın yaratıklar olduğunu söyleyip hizmetçi olup evin beyiyle al takke ver külah ilişkisi vardır. Sevişirken genç bir kız evdekileri arar. Sesleri duyan genç kız uzaylı hizmetçiyle evin beyinin yiyişmesine şahit olur. Genç kız aslında adamın baldızıdır hizmetçiyle sevişmesini seyredip kendini tatmin ederken olayın yarısında ne yapıyorum ben kendi kendimi rezil ediyorum diyerek kalkar gider bu arada sevişme biter. Uzaylı hizmetçi karını aldatmak sende ahlaki sorunlara yol açmıyor mu diye sorar. Cevap olarak seni arzuladım ve seninle beraber oldum olay budur dedikten sen insan değilsin yemin ederim her noktanı arzuluyorum der. 

Akşam olduğunda baldızının odasına giren enişte bak seninle baldız enişte ilişkisi yerine ağabey kardeş gibi yaşıyoruz lakin son zamanlarda bana karşı mesafeli davranışlarda bulunuyorsun sebebini açıklar mısın diye sorar. Baldız ablamı seviyor musun diye sorar cevap olarak sevmesem evlenir miyim  şapşal yaratık der. Seni hizmetçiyle beraber olurken gördüm der.Sus ablan duyacak der telaşla genç kız ne korkak adamsın der. Ne istiyorsun Allahın cezası der. Genç kız yataktan çırılçıplak çıkarak sabahlara dek becer beni der. Adam baldızını becerirken bunu mu istiyordun lanet olası kaltak der.


Ertesi gün iş yerinde Kontes lakaplı bir kadınla sevişirken kadının adamın karısından bahsedince adam kızar sevişmeyi yarıda keser. Azgınlığı paçalarından akan kontes yumuşat beni diye yalvararak adamı ikna eder. Adam Kontes’i ayaküstü tıklarken sen kontes olamazsın ancak fahişe olursun der. Akşam olduğunda adam üniversiteden mezun olan yeğenine sofra donatan adam karısı ve baldızıyla mutlu aile tablosu çizmektedir. Yemekler yenilir herkes kendi dalgasına bakar baldız diskoteklerde sürtmeye gider. Evin hanımı yatıp uyumaya evin beyi ise televizyon seyretmeye karar verir. Evin hanımı ve yeğeni tam odalarına girecekken yakınlaşma olur ikisi sevişecekmiş gibi öpüşürler lakin bir tık olmaz. Evin beyi Formula yarışlarına dalmışken uzaylı hizmetçi evin reisine doğru hamlede bulunur. Telaşlanan adam delirdin mi? Yakalanırsak karım benim ağzımıza yapar der ama kadının tahrikleri karşısında dayanamaz ve sevişmeye başlar.

 Uzaylı hizmetçi Dünyalıların sekse aç olduklarını lakin bu herifi dövsen   düzelmeyeceğine dair tespitte bulunur. Aynı esnada adamın yeğeni yengesini erik gibi kütürdetmektedir. Baldız ise atkuyruklu bir eleman tarafından döşetilmektedir. Amiriyle görüşen uzaylı hizmetçi duygularını bu işte fazlasıyla kaptırıyorsun şayet ileri gidersen hakkında zabıt tutarım ona göre diyerek uyarır. Duşunu alan evin baldızı çırılçıplak yatağına uzanır. Ansızın ortaya çıkan hizmetçi genç kadını ürkütür ve ne cüret hemen defol der. Hizmetçi hiç tıkırını bozmadan beni Bay Giovanni’yle yatarken gördün bende seni gördüm diyerek üstü kapalı bir biçimde tehdit eder. Genç kadın evet diyerek devam etmesini söyler hizmetçi kurutma kisvesi altında baldızı taciz eder. Baldız istemiyorum ama yan cebime koyuver tadında yapma istemiyorum defol tarzında cümleler kurar. Hizmetçi ikimizde kadınız niye bu hissiyat denizinde kulaç atmıyoruz der Daha sonra evin hanımına erkek olsam sizi arzulardım diyerek masajı sevişmeyle bitirir. Ev ahalisini bahçede sevişirken gören Omega 20 Dünyalıların seksten başka bir şey düşünmediğine dair tespite bulunur. Yeğen evden ayrılır uzaylı hizmetçi yapmacık duygusallıktan iğrendiğini içinden belirtir. Amirine raporları veren Omega 20 daha fazla araştırma yapması istenilir. Ve daha sonra amiriyle beraber olur. En sonunda başka bir ailenin yanında işe başlar.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...