https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

27 Ağustos 2011 Cumartesi

Gatta Alla Pari

Filmimiz sauna eşofmanıyla kumsalda jogging yapan orta yaşlı bir adamla başlar. Aynı esnada iki beden büyük ceketle gezinen şahıs birden ronta yatıp kaslı erkekler slâytlarını seyredip erotik figürler sergileyen yirmili yaşlarda bir kadını seyretmeye başlar. Daha sonra hem kadın hem de adam kendini başlarlar lakin s bekçi olduğunu anladığımız adamı görür yanına gelip seni beş kez yakaladım rezil sapık mısın diyerek adamı kovalamaya başlar site etrafında tur atan bekçi ve sapık adam daha sonra birbirini kaybeder.






 Sapık adam çalılara saklanır orada çalıları budayan kadının ilgisini çeker ilk başta bahçe makasıyla gerilim yaratan kadın daha sonra adama oral seks uygulamaya başlar. Zevke gelen adam em bebeğim yala canım benim diyerek bağırır ve  eşortmanı çeken bekçinin dikkatini çeker gene kovalamaya başlar. En sonunda lüks bir arabaya sığınan sapığın sitenin sahibinin patronun şoförü olduğunu öğreniriz.

Aynı esnada süper mini etekli genç bir kadın duvardan tırmanıp içeri geçer adının Baby olduğunu site bekçisi ile bir cinsel yaşamı olduğunu ve karşılıklı iyilik duygularının olduğunu bekçi Frank’ın iş konusunda yardımı için Baby’nin belli konularda yardımı gerekmektedir ve bu nedenle Baby gönülsüz bir halde ayaküstü bir Frank ile halvet olur. Daha sonra Frank patronun karısı ile gördüklerini unutmasına dair bir antlaşma yaparlar ve antlaşmayı hayvanlar gibi sevişerek imzalarlar. Patronun odasına geçen yeni çalışanla tanışır. Kız arkadaşı Baby otelin yeni çalışanıdır öğreniriz ki yalvar yakar işe girmiştir. Frank Baby ile ilişkiye girmek ister lakin Baby tezgâhının bozulacağını söyleyip sevişmeyi teklifini ret eder.




 Yıkanmaya giden Baby’nin odasına giren patronunu Baby’nin iç çamaşırlarını koklamaya başlar ve daha sonra genç kadını banyo yaptığı esnada patronu gizlice gözetlemektedir patronunu fark eden Baby atik davranıp bornozunu hızlıca üzerine geçirir. Patronu ısrarlı tavırlarla Baby’nin yanına yaklaşıp yatağa atmak için hamlelerde bulunur lakin Baby aynı derece ısrarla ısrarlı davranışları savuşturur yalnızca çıplak bedenini patronuna sergiler.
Akşam olduğunda  Roger içkisini yudumlarken nişanlısı Nancy gelir seksi geceliğini gösterir lakin  Roger’in ilgisini çekmez ve aşırı istekli Nancy yanına gider nişanlısının cinsel bakımdan ilgisiz fark eden Nancy umarım biri sana kayar diyerek beddua edip öfkeyle odadan çıkar. Azgınlığı paçalarından akan Nancy eniştesinin odasına girer adamı baştan çıkartıp eniştesiyle cinsel yoldan beraber olur.




Site sahibi Baldızı ile beraber olurken yeni eleman Baby ile ilgili sanatsal erotik fanteziler kurar. Aynı esnada Baby patronun yazıhanesine girip casusluk yapar lakin bu sefer otel sahibi yazıhanesinde sekreter ve hizmetçi birlikte boru döşeme işini girer ve Baby usulca sıvışır. Frank ile patronun karısı Suria’yı uygunsuz bir durumda yakalar. Üçlü yapmak şartıyla kocasına çıtlamayacağına dair anlaşma yapar ardından ateşli bir üçlüye girişirler. Sabah olduğunda Baby ve Suria  yakınlaşırlar.Otel sahibi James dosyalarını karıştırırken anne ve kızın fotoğrafını görür ve tam fotoğrafı yakarken acil bir iş nedeniyle apar topar çıkar lakin yakmak istediği fotoğraf düşer ve karısının eline düşer karısı kendisine seslenir lakin duymaz. Avukat arkadaşına malvarlığını karısının üzerine yapması için talimat da bulunur ve fotoğraf hadisesini anlatır ve avukat arkadaşı resmi ister lakin James resmi aynı esnada Baby Suria’ya aslında James’in kardeşi olduğunu abisinin hileyle ele geçirdiği malları tekrar ele geçirmek için dolaplar çevirdiğini açıklar. Suria’yı gönlünü ferah tut benim bir planım var dedikten sonra iki kadın ateşli bir şekilde öpüşmeye başlarlar.




 James işten eve geldiğinde evde tertiplenen grup seks partisini görüp bu nedir  diye sorar. Karısı ve baldızı adamın kıyafetlerini çıkarır. Baby gelip adama tahrik edici sözlerde bulunarak adamı daha da tahrik eder gözlerini bağlayarak fantezisini uygular lakin adama oral seks uygulanır çekilir lakin uygulamayı yapan karısıdır.  Adam boşalır benim kim olduğumu biliyor musun diye James gayet neşeli biçimde evet der Baby ciddi bir şekilde ben senin kardeşinim der ve bana sahip olduğunu gören 4 tanığım var der şimdi benden çaldığın malları geri vereceksin der karısı kocasına pılını pırtısını toplaması için 3 saat süre verir James evi terk eder. İki kız kardeş Baby’i kalması konuşunda ikna ettikten Grup seks olayına girişirler aynı esnada James arabasına atlayıp bilinmeyene giderken film biter.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...