https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

17 Ekim 2023 Salı

The Ghost Vikings

 

Filmimiz geminin güçlü bir girdap tarafından çekilmesiyle başlar. Gemi telsizle yardım çağrısı yaparken olay yerine Örümcek Kadın gelir. Örümcek Kadın örümcek hislerim haklıymış şayet örümcek ağımla bu gemiyi bağlamazsam gemi girdaba kapılacak dedikten dağa ve gemiye doğru attığı örümcek ağıyla gemiyi durdurur. Daha sonra Örümcek Kadın girdabı durdurmak amacıyla denize atlar. Örümcek Kadın örümcek baloncuğu sayesinde denizin basıncından korunuyorum der. Örümcek Kadın girdabı durdurmak için dev kayaları girdabın oluştuğu deliğe atar lakin büyük bir sarsıntıyla delikten bir Viking gemisi çıkar. Daha sonra Jessica Drew suretindeki Örümcek Kadın Jeff ve Billy ile buluşur. Jeff Örümcek Kadın’a seni anlamıyorum Jessica bizi Stockholm’deki Nobel kongresinden alıp Norveç’te ki donmuş araziye getirttiriyorsun der. Bunun üzerine Örümcek Kadın Jeff’e merak etme yüzyılın haberi olacak bedenimde der. Jeff alaycı bir şekilde donmak isteseydim dondurmacıya giderim diye karşılık verir. Bunun üzerine Billy Jeff’e bu hayalet Viking gemisi büyük bir manşet olabilir Norveç gazetesine göre Örümcek Kadın deniz tabanından çıktığını görmüş diye karşılık verir. Jeff Billy ’ye sen ne zamandan beri Norveççe biliyorsun ayrıca Örümcek Kadın reklam peşindedir bence hayalet gemi falan yok der. Bu arada Viking gemisi suyun üzerine çekilir. Örümcek Kadın alaycı bir tavırla Jeff’e ne diyordun zeki çocuk der.


Jeff ve Billy ile üst katta çıkan Örümcek Kadın daha sonra Jeff ile geminin fotoğrafını çekmeye başlar. Bu arada geminin aşağı tarafına iner ve bir sandığı açmaya çalışır. Sandıktan bir şey sızar ve sandığı açamayacağını anlayan Billy sandığı yukarı çıkartır. Sandığı gören Jeff sandığı açmak ister. Bu arada Örümcek Kadın örümcek hisleri ile sandığın içinden kötü bir şeyler olacağını anlar ve Jeff ’ten kötü bir şeyler olabilir ve açmamasını ister. Jeff Örümcek Kadın’ın uyarısını umursamaz ve sandığı zorda olsa açar. Sandık açıldıktan sonra Viking hayaletler belirir. Hayaletlerden biri en sonunda serbest kaldık dedikten sonra diğer hayalette artık bu Dünya’nın zenginlikleri bizim olana dek yağmalayacağız der.  jeff korku içinde Örümcek Kadın’a burası senin için güvenli değil der. Örümcek Kadın içinden şayet Örümcek Kadın’a dönüşmezsem hiçbirimiz güvende olamayız der. Viking hayaletlerinden gemiyi hareket ettir ben cılız şeylerden kurtulurum der ve üfleyerek herkesi gemiden atar. Aradığı fırsatı bulan Örümcek Kadın Jessica Drew gemiden düşenlere ağ atarak kurtarır. Daha sonra Vikinglerden biri dağa şimşek atarak heyelan yaratır. Örümcek Kadın vakit kaybetmeden ağıyla dağdaki buzulların köye düşmesini engelleyip şayet gecikseydim köyün ömür boyu yetecek buz stoku olacaktı diye espri yaptıktan sonra kimse fark etmeden Jessica Drew suretine bürünmeliyim diyerek bu arada kıyıya varan Jeff ve Billy Jessica nerede diye meraklanırken Örümcek Kadın Jessica Drew suretinde kıyıda belirir. Jeff Örümcek Kadın’a bu iş bir kadın çok riskli dedikten sonra Örümcek Kadın Jeff’e risk olsun olmasın geminin peşine düşmeliyiz der.

Hayaletler Vikingler Londra kulesine saldırıp muhafızları etkisiz hale getirdikten sonra kraliçenin kraliyet mücevherlerini çaldıktan sonra giderler. Bu arada Örümcek Kadın örümcek hisleriyle Londra Kulesinin yağmalandığında öğrenir. Jeff Örümcek Kadın’a hayalet geminin izini kaybettik dedikten sonra Billy Jeff’e harika iş çıkartın Jeff onları bulamayacağız diyerek sitem eder. Bunun üzerine Örümcek Kadın Billy ‘ye merak etme içimden bir his onları Londra’da bulacağımızı söylüyor. Jeff Örümcek Kadın’a bize histen daha fazlası gerek her yerde olabilir Jessica diye karşılık verir.  Örümcek Kadın Jeff’e sen beni aşağıda bırak ben havalimanına giderim deyince Jeff harika bir fikir bu sayede güvende kalırsın diye karşılık verir.  Örümcek Kadın helikopterden indikten sonra Jeff ve Billy’ye bir saat sonra buluşalım ve Londra’da iyi fotoğraflar çekmeyi unutmayın der. Billy ve Jeff uzaklaştıktan sonra Örümcek Kadın Jessica Drew suretinden çıkıp Vikinglerin peşine düşer.


Jeff ve Billy Londra’ya vardıklarında hayalet gemisini görürler. Billy Jessica teyze haklıymış hadi yaklaşımda onların fotoğraflarını çekelim deyince Jeff endişeli bir şekilde Billy’ye bunun iyi bir fikir olduğunu sanmıyorum diye karşılık verir. Daha sonra Örümcek Kadın Vikinglerle yüzleşmeye gider. Örümcek Kadın Vikinglere hazineleri istiyorsanız önce beni geçmeniz gerekir der. Vikinglerden Örümcek Kadın’a biri memnuiyetle der. Örümcek Kadın Viking’e seni örümcek ipimle sardığımla o kadar da memnun olamayacaksın der ama örümcek ağı çalışmaz.  Bunun üzerine Örümcek Kadın direğe zıplayıp örümcek şuasını Viking hayalete doğru sıkar ama Viking hayaletinin kalkanından seken şua Örümcek Kadın’ı vurup etkisiz hale getirir. Daha sonra Vikingler baygın halde olan Örümcek Kadın’ı sihirli zaman sandığına atar.  Zaman boşluğunda sürüklenen Örümcek Kadın kendisini Milattan Sonra 952 senesinde bulur ve etrafı keşfetmeye çıkar.

Şatonun içinde Vikingler eğlenirken Vikinglerin lideri Valhammer adamlarına geleceğe gönderdiğim adamlarım durdurulamaz hayalet biçimlerinde Dünya’yı ele geçirdiler der. Bunun üzerine Vikinglerden biri Valhammer şayet bu Dünya zengin ve ele geçirilmesi kolaysa neden hep beraber gitmiyoruz der. Valhammer harika bir fikir zaten aynısını bende düşünüyorum diye karşılık verir.  Vikinglerden biri de peki uyardıkları örümcek benzeri kadın ne olacak dedikten sonra Örümcek Kadın süzülerek Vikinglerin arasına gelir. Örümcek Kadın Vikinglere benden mi bahsediyorsunuz der. Daha sonra Valhammer’in emriyle Vikingler Örümcek Kadın’a saldırırlar Örümcek Kadın kolaylıkla Vikingleri durdurur. Valhammer avizeye asılan Örümcek Kadın’a mükemmel bir savaşçısının ama ölümcül bir hata bir hata yaptın diyerek zemindeki tuzak kapısını Valhammer gülerek Örümcek Kadın’a umarım aç hayvanlarım hoşuna gider çünkü onlar senden çok hoşlanacak der. Valhammer adamlarına geleceği fethetmek için filoları hazırlayın der.


Örümcek Kadın’ı bıraktıkları yere giden Jeff ve Billy Örümcek Kadın’ı göremezler. Jeff Billy ‘ye Jessica yarım önce burada olmalıydı der. Bunun üzerine Billy Jeff Jessica teyzeme bir şey olmuştur belki deyince Jeff muhtemelen bir otelde sıcaktan mayışmıştır diye karşılık verir. Bu arada Billy hayalet gemiyi fark eder ve Jeff’e belki de Jessica teyzeyi onlar kaçırmıştır dedikten sonra ikili hayalet gemiyi takip ederler. Valhammer bu yağmadan sonra kendi zamanımıza dönüyoruz dedikten Vikinglerden biri bu şehir kralın hazinesine sahip olmalı dedikten sonra Paris’i yağmalaya başlar. Bu arada Jeff ve Billy ’de Vikinglerin gemide olmayışını fırsat bilerek gizlice girerler. İkili etrafı araştırırken Vikingler geri dönerken Valhammer ’in görüntüsünü belirir ve üç Viking’e geri dönmeyin bizde fethetmeye geliyoruz der. Jeff ve Billy saklanırken Jeff ’in hapşırığı gelir ama Billy engeleler lakin yazık ki Billy hapşırır. Billy ve Jeff sandığı kucaklayıp helikoptere giderler.


Avize yavaşça aç kurtların yanına inerken Örümcek umarım ağ sıvım yeterli gelir dedikten iki duvar arasına ağ örer. Valhammer sandık kapalı olduğu için simdi ki zamana giriş yapamaz. Bu arada Jeff ve Billy Vikinglerden kaçarken enerji zıpkını tarafından yakalanıp helikopterin içindeyken çekilirler. Aynı esnada Billy ve Jeff ‘in tehlikede olduğunu gören Örümcek Kadın iki duvar arasına ördüğü ağı tramplen gibi kullanıp yukarı çıkar.  Valhammer adamlarıyla aynayı kapatır ama Örümcek Kadın dörde karşı bir o zaman çifte örümcek şuam ile şartları eşitliyeyim dedikten dört Viking’İ şuası ile etkisiz hale getirip aynaya girip sandıktan çıkar. Daha sonra üç Viking’in girişini engelledikten sonra diğer Viking’i de kandırarak sandığa soktuktan sonra örümcek şuası ile mühürler. Jeff ve Billy otele geldiklerinde Örümcek Kadın Jessica Drew suretinde ikiliyi karşılar ve sizi bekledim gelmeyince Nobel haberini yaptım ayrıca antika bir sandık aldım der. Jeff açma der ama sandık antika bir sandık çıkar ve film biter.


 

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...