https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

5 Temmuz 2023 Çarşamba

The Dinosaur Deception

Filmimiz tarla işi yapan iki adamın yanına canınızı kurtarın geliyor diye koşan bir adamla başlar.  Adamlardan biri ne geliyor Doktor La Rue diye sorunca Doktor La Rue çıkarttığım dinozor canlandı diye karşılık verir. Daha sonra dev bir yaratık ortaya çıkar çiftçiler köy halkını uyarmalıyız deyip gittikten sonra dev dinozor Doktor La Rue’yi kaçırır. Scooby ve arkadaşları minibüs içinde ilerken Shaggy Daphne ’ye iste güneşli Puerto vardık dedikten sonra Scrabby ’ye San Pablo köyüne ne kadar var diye sorar. Scrabby haritaya göre dağ yoluna az kaldı diye cevaplar. Daphne ünlü paleoantolog Doktor La Rue ’de dedikodulara göre gerçek bir dinozor tarafından yakalanmış deyince Shaggy ve Scooby dinozor mu unut bunu diye karşılık verirler. Bunun üzerine Daphne aptal olmayın dinozorların soyu seneler önce tükendi der. Scooby bir gölgenin minibüsün üstünden geçtiğinde paniğe kapılır ama daha sonra minibüsün üzerinden geçen bir paraşütçü olduğunu anlarız.


Shaggy Scooby ’ye paraşüt takarken endişelenme der. Bu arada Daphne hazır mısınız deyince Shaggy hazırız der. Shaggy ’in ayağı paraşüte takılınca Shaggy Scooby ile havalanır.  Daha sonra tekne ile paraşütü bağlayan halat kopunca Shaggy ve Scooby teknenin aksi tarafına doğru süzülürler. İkili biraz süzüldükten sonra süs havuzuna doğru düşerler. Bu arada köy halkıda panik içinde kaçışırlar. Shaggy ve Scooby olan biteni anlamaya çalışırken dinozor ile karşılaşırlar. İkili hemen ağaç kütüğüne saklanır ama dinozor iki arkadaşa bakınca Shaggy ve Scooby çareyi kaçmakta bulur. Ağaç kütüğü ile kaçan Shaggy ve Scooby dinozorun ağaç kütüğünü almasıyla daha da hızlı kaçarlar. Bu arada köyün diğer tarafında bulunan Daphne harabeye dönmüş köye bakıp bunu kim yapmış der. Bunun üzerine Scrabby bunu kim yaptıysa köyü dümdüz etmiş Scooby amcayı bulmalıyım diye karşılık verir. Yerdeki tahta parçasını kaldıran Daphne burası San Pablo Doktor La Rue ’in kaybolduğu yer der. Scrabby yere düşünce çukura düştüm der. Daphne bu çukur değil bir dinozor ayağı diye karşılık verince Scrabby her ne ise epey yağlı der.


Paraşüt bezini alan Daphne bezi incelerken izlendiğini fark eder ve Scrabby ‘ye bak şurada biri der. Scrabby belki de dümdüz eden heriftir gideyim de dersini vereyim der. Scrabby’yi tasmasından tutan Daphne Scrabby ‘ye bekle benim daha iyi fikrim var der. Scooby ve Shaggy etrafta gezinirken birdenbire üstlerine paraşüt bezi atılır. Shaggy ve Scooby panik içinde bağırınca bezi açan Daphne ne oldu diye sorar. Scooby dev bir dinozor tarafından kovalandıklarını söyler. Scrabby bunun gibi mi deyince Scooby evet bunun gibi diye karşılık verir. Dörtlü panik içinde kaçar. Dinozorun gittiğini gören Daphne bu dinozorda komik bir şeyler var der. Bunun üzerine Shaggy nasıl olurda gülmüyorum diye karşılık verir. Daphne Doktor La Rue yakınlarda olabilir hadi onu bulalım der.


Daphne yağ birikintilerinden ve yıkıntıların arasından geçip diğerleri ile dinozorun izini sürerler. Daphne yağ birikintileri yoğunlaşıyor deyince Shaggy ne yağı dedikten ayağı kayıp düşer. Bunun üzerine Scooby gülerek Shaggy ’ye bu yağ der. Daphne ve diğerleri yağdan oluşan izi takip ederken ağaçlarının arasında gizemli şahıs bunları yoldan çıkarmalıyım der. Shaggy ormanda epey ürperticiymiş deyince Daphne ağaçlarında arasında bir şey kıpırdadı der. Daphne bilmeden dinozorun altında durunca bir sürü yağ var ama ne Doktor La Rue nede dinozordan iz var der. Bunun üzerine Scrabby o dinozora soyunun tükenmesinin hesabını soracağım dedikten sonra bilmeden dinozorun kuyruğunda zıplayıp kapı açar ve Scooby amca gizli geçit buldun der. Scrabby Hadi Daphne bu gizemi bir an önce çözmeliyiz diyerek geçitten geçer. Shaggy Scooby ‘ye Daphne ile Scrabby dedikten sonra yanlışlıkla gizli geçidi açarlar.


Daphne ve Scrabby madene girerlerken Scrabby o dinozor nerede der. Bu arada Scooby ve Shaggy’ de aynı yerden ama iki arkadaş dinozoru görünce korku içinde kaçıp Daphne ve Scrabby’yi çarparlar. Shaggy bu lunapark arabaları da ne iş deyince Daphne bunlar maden arabası diye karşılık verir. Gizemli şahıs arabayı çalıştırıp Shaggy ve Scooby’yi dinozora yollar ama ikisi de kıl payı kurtulur.  Daphne bakın bu gümüş bütün maden arabaları gümüş ile dolu der. Scrabby dinozor gümüşü ne yapsın deyince Daphne bir dakika bunlar Montezuma kayıp gümüşleri değil mi diye karşılık verir. Bu arada şu meraklı çocuklar burada olmayacak diyerek tuzak kapısını çalıştırır ve dörtlü madenin başka bir yerine düşerler. Daha sonra Scooby ve diğerleri dinozorun bir mekanik bir alet olduğunu ve kamyona gümüş aktardığına şahit olurlar. Daphne bu dinozor aslında gümüş taşıyıcısıymış der. Bunun üzerine Shaggy o zaman o kamyonda Montezuma ’in gümüşlerini çalıyor der. Bunun üzerine Scrabby tabi ben mani olmazsam diyerek dinozora gidip mekanik yaratığın kontrolünü ele geçirir. Kısa kovalamacanın ardından gizemli şahıs Doktor La Rue çıkar. Doktor La Rue aslında Doktor La Rue ‘in uydurma olduğunu söyler. Bunun aslında bütün dinozor olayının gümüşleri çalmak olduğunu söyledikten sonra film biter.



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...