https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

15 Temmuz 2023 Cumartesi

Games of Doom

Filmimiz Jessica Drew suretindeki Örümcek Kadın’ın Dünya Atletizm kafilesindeki sporcularla röportaj yapmasıyla başlar. Bu arada Jeff kadın sporculardan birinin fotoğrafını çektikten sonra sporcuya Moskova’da bildiğim iyi havyar satan bir yer var müsait olursan dedikten sonra genç kadın erkek arkadaşı Jack’i Jeff ile tanıştırır. Jack’in cüssesinden korkan geriye doğru yürürken Billy’ ye çarpar. Örümcek Kadın gülerek sanırım Jeff diskalifiye oldu der. Billy Moskova’da ki atletizm şampiyonasının haberini yapmak heyecanlı olacak der. Gizemli bir hava taşıtı uçağa yapışır ve uçağın kontrolünü ele geçirir. Daha sonra uçağa salınan gaz Örümcek Kadın hariç herkesi etkiler. Örümcek Kadın içinden bunların planı ne olana dek hareketsiz kalmalıyım der. Bu arada iki adam uçağa girip baygın atletleri kaçırmaya başlar. Örümcek Kadın içinden bu iki suçlu ABD’nin yıldız atletini kaçırıyorlar hemen değişmeliyim dedikten sonra Örümcek Kadın Jessica Drew suretinden çıkar. Uzun boylu suçlu şunun icabına bak der. Bunun üzerine Örümcek Kadın ben sizin icabınıza bakayım deyince uzun boylu suçlu Örümcek Kadın’a kimsenin icabına bakamayacaksın diyerek aracın tuzak kapısını açar. Örümcek Kadın hava taşıtından düştükten sonra aracı kaçırmamalıyım diyerek ipiyle araca tekrar girip atleti kurtardıktan sonra zehir şuası ile iki suçlunun bulunduğu aracı geri püskürtür. Örümcek Kadın herkesin ayıldığını görünce yakalanmadan evvel hemen değişmeliyim der. Pilot kabin basıncı düşmüş o yüzden sızmış olabilirsiniz der. Jessica Drew suretindeki Örümcek Kadın Billy ve Jeff’e her şey yolunda der ama Örümcek Kadın’ın kurtardığı Bruce isimli atletin gözleri yanıp sönmeye başlar.


Örümcek Kadın ve ekibi kurtarılan Bruce isimli atletin katıldığı sırıkla atlama müsabakasını seyrederler. Bruce hakemlerle konuşup yüksekliğin yedi buçuk metre olmasını ister. Bruce yedi buçuk metreyi kolaylıkla atlar ama Örümcek Kadın durumdan şüphelenir. Bu arada Jaques La Rod isimli şahıs iki şuçlu ile müsabakayı seyrettikten sonra ilk madalya tamam şimdi diğerlerinde der. Daha sonra Jessica Drew suretindeki Örümcek Kadın Sovyet halterci Alexis ile röportaj yapar. Örümcek Kadın Alexis’e dedikodulara göre sırt ağrısı çekiyormuşsun deyince Alexis sırt iyi Alexis boğa kadar kuvvetli dedikten sonra Jeff’i tek eliyle havaya kaldırır. Alexis ’in antrenörü gelir ve Alexis’e bu kadar idman kâfi şimdi müsabaka zamanı der. Daha sonra Örümcek Kadın hisleri ile Alexis’in başının dertte olduğunu görür. Bu arada Billy acıktım deyince Örümcek Kadın harika fikir ben üç tane borş burger alıp geleyim diyerek gider. Örümcek Kadın iki suçluyu engeller. Daha sonra Örümcek Kadın Alexis’e iyimsin deyince Alexis iyi olduğunu söyler ama tıpkı Bruce gibi gözleri parlar.


Alexis ‘in bin kiloluk halteri kaldırdığını gören Örümcek Kadın içinden iki atlette zorlanmadan rekor kırdı bu işin arkasında ne var öğrenmeliyim der. Daha sonra Jessica Drew suretindeki Örümcek Kadın Jeff ve Billy’ ye aklıma harika bir fikir geldi oyunların iç yüzünü öğrenmek için kendimi atlet göstereceğim der daha sonrada içinden bu sayede bende gerçekte neler olup bittiğini öğreneceğim der. Billy iyi fikir Jessica Teyze böylece oyunları içeriden öğreneceksin der. Jeff ise Örümcek Kadın’a hangi dalda spor yapacaksın diye sorar. Daha sonra Örümcek Kadın uzun atlama dalında müsabakaya katılır. Jeff Örümcek Kadın’a bu işin altından kalkabilecek misin diye sorar. Örümcek Kadın evet diye cevapladıktan sonra koç sana telefon dedikten sonra soyunma odasında telefona bakar.  Jessica Drew suretindeki Örümcek Kadın telefondan cevap alamayınca olayın tuzak olduğunu anlar. Koşmaya başlayan Örümcek Kadın felç edici şua ile vurulup etkisiz hale getirilir. Daha sonra iki suçlu gerçek Örümcek Kadın’ı android kopyası değiştirirler.


Android Jessica Drew müsabakaya giderken Billy seslenir ama cevap alamaz. Bunun üzerine Billy Jessica teyzenin nesi var deyince Jeff Billy’ ye Jessica kaybedeceği için korkuyor o yüzden sana cevap vermiyor diye karşılık verir. Android Jessica yüksek atlamada rekor kırdıktan sonra Jaques La Rod dâhiyane planım ilk aşaması tamamlandı dedikten sonra dalkavuklarına şimdi delilerden kurtulun der. İki suçlu kamyon römorkunda bulunan baygın atletler ve Örümcek Kadını kamyonla beraber uçurumdan atarlar. Kendine gelen Örümcek Kadın Jessica Drew suretinden çıkar ağını paraşüt yapıp kamyonu durdurmayı başarır. Örümcek Kadın atletlere birisi sizi kaçırmak bir sürü çaba harcadı ben bunun ne olduğunu öğrenene dek ortalıkta gözükmeyin diyerek gider.  Billy android Jessica ’in madalyasına bakmak isteyince android Jessica o benim der. billy Jessica teyzenin nesi var deyince Jeff sanırım şöhret onu etkiledi der.  Bu arada uçağın dışında bulunan Örümcek Kadın hem benim hem de atletlerin android kopyası yapıldı der.

Justice mecmuası binasında çalışan android Jessica’yı izleyen Örümcek Kadın içinden sahte Jessica Drew şüpheli bir harekette bulunmadı der. Bu arada Jaques La Rod androidlerin kazandığı madalyaları zihin kontrol madalyonları ile değiştirir. Androidlerin zihin kontrolü madalyonları ile halkları kontrol altına alır. Jeff android Jessica ’ya bu kadar çalıştığın yeter yemeğe gidelim der. android Jessica kalkınca Örümcek Kadın’da harekete geçer. Android Jessica madalyonu kullanacakken Jeff asansörü çalıştırır. Android Jessica benden kaçmayacaksanız diyerek asansörü parçalayıp kaçar. Aşağı inen android Jessica etrafa saldırmaya başlar.  Örümcek Kadın gelir ama örümcek hisleri sayesinde Jeff ve Billy ’in dertte olduğunu gören asansöre doğu uçar.  Billy keşke Örümcek Kadın burada olsaydı bizi bu dertten kurtarırdı deyince Jeff Billy’ ye Örümcek Kadın’a ihtiyacımız yok cesaretim ve çabuk karar verme yeteneğim sayesinde bizi kurtaracağım der. Asansörün düğmesine basan Jeff asansörün halatının kopmasına neden olur ama Örümcek Kadın son anda ağı ile asansörü tutup düşmekten kurtarır. Örümcek Kadın tarafından kurtarıldığından haberi olmayan Jeff Billy’ ye bak cesaretim çabuk karar verme yeteneğim bizi kurtardı der.


Android Jessica Drew kavgaya tutuşan Örümcek Kadın android Jessica ‘in şuasından kurtulduktan sonra kendi şuası ile android parçalar. Daha sonra Jaques androidlerin stadyuma çağırır. Android Jessica ‘in yerine geçen Örümcek Kadın stadyuma gider. Stadyumda Jaques androidlere böbürlenip Dünya zenginliklerini getirin ve işlerimi yapmak için bin kişi toplayın der. Gizlice Jessica Drew suretinden çıkan Örümcek Kadın Jaques’e son kraliyet emrin artık tahtan inme vakti geldi der. Jaques kimse kral Jaques ile böyle konuşamaz androidler Örümcek Kadın’ın icabına bakın der. androidler Örümcek Kadın’a saldırırlar ama Örümcek Kadın siz androidler sportmenliğe inanmıyorsunuz diyerek havuza atlar ve sıçrayan su androidlerin kısa devre yapmasına sebep olur.  Jaques Örümcek Kadın’a saldırır Örümcek Kadın’ın şuası gülleyi top mermisi fırlatır ve heykeli Jaques ’in üstüne düşer ve aslında Jaques’in android bedenindeki minik bir insan olduğunu öğreniriz ve film biter.


 

 

 

 


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...