https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

9 Mayıs 2023 Salı

The Kongo Spider

 


Filmimiz panik içinde ormanda kaçışan hayvanlar ve insanlarla başlar. Daha sonra karmaşanın nedenin dev bir örümcek olduğunu öğreniriz. Dev örümcek köye saldırınca Örümcek Kadın belirir ve adımızı kötüye çıkarmadan önce bu dev örümceği durdurmalıyım diyerek zehir şuasını dev örümceğe doğru sıkar ve örümceğin kaçmasına sebep olur. Örümcek Kadın içinden bir an önce Jeff ve Billy ile olan öğle yemeğini kaçırmadan yanlarına döneyim der. Bu arada üç kişide olayı kayda alırlar. C.B isimli şahıs bu çektiğim en iyi macera filmi olacak CB’in yardımcısı Gopher Örümcek Kadın’da filmin yıldızı olup gişeyi patlatacak der. Bunun üzerine CB rol arkadaşı da onunla eşdeğerde ama ne yazık ki ikisi de galayı göremeyecek diye karşılık verir. Bu arada Jeff sosisli sandviç yerken Jessica Drew suretindeki Örümcek Kadın’a dışarda yemek yiyelim derken aklımdaki tam olarak bu değildi der. Bunun üzerine Örümcek Kadın Jeff’e bu sayede yemeğimizi bitirip mecmuanın bu ayki sayısını çıkarabiliriz der. Bu arada Billy seslice Örümcek Kadın Afrika’da bir köyü dev bir örümcekten kurtardı haberini okur. Daha sonra Billy bu haberi ele almalıyız deyince Jeff ele alınacak nesi var ki bu haberin zaten bitmiş bu haber der.  Bu arada Örümcek Kadın örümcek hisleri sayesinde dev örümceğin bir kez daha köye saldırdığını görür ve Billy ’in iyi haberin kokusunu aldığını söyler.


Gazeteyi okuyan Örümcek Adam görünüşe göre Örümcek Kadın gerçek bir kahraman oluyor yanı dişi bir kahraman oluyor ama yine de şu köyü kontrol edeyim dişi bir örümceğin tüm manşetlerde görünmesini istemem der.  Bu arada Jessica Drew suretinde olan Örümcek Kadın dev örümceğin saldırdığı köy burası der. Bunun üzerine Jeff helikopteri indiriyorum der. Örümcek kadın ve diğerleri helikopterden indikleri an dev örümceğin saldırısına uğrarlar.  Örümcek Kadın, Jeff ve Billy dev örümcekten kaçmak için uçuruma doğru koşarlar. Örümcek Kadın diğerlerine uçurumdan atlıyayım dedikten sonra Jeff ve Billy Örümcek Kadın’ın dediğini yaparlar fakat dev örümceğin ağına yapışırlar. C.B gizlice Örümcek Kadın diğerlerini seyredip ne dram, ne heyecan, ne film dedikten sonra kameranı Frank’e yakın çekime al der. Örümcek kadın içinden Billy ve Jeff ’in yanında değişemem şayet değişmezsem de Örümcek Kadın’ın sonu olur der. Örümcek Adam belirip Örümcek Kadın ve diğerlerini kurtarıp buralarda takılmayın tehlikeli buralar der. Örümcek Kadın iyi fikir dedikten sonra Jeff ve Billy ile giderler. Yönetmen C.B Örümcek Adam’ı yakalar ve harikaydı Örümcek Adam mükemmel bir performans sergiledin der. Bunun üzerine Örümcek Adam C.B’ye beğendiğine sevindim şimdi kapana kısılmış bir tarantula kadar öfkelenmeden beni bırakmanı öneririm der. C.B gülerek Örümcek Adam’a sen bir komedyen değilsin ve bir yere gitmiyorsun der. Daha sonra yardımcısı Gopher’a seslenen C.B sonraki seti hazırlayın üç dergici sayesinde milyon dolarlık reklamım olacak der.


Örümcek Kadın Billy ve Jeff ile köye vardıklarında bir film setiyle karşılaşırlar. Örümcek Kadın bunların burada ne işi var deyince C.B bunu açıklayabilirim diye karşılık verir. Jeff C.B’ye sende kimsin diye sorar. Gopher o Dünya’nın en büyük yönetmeni dedikten sonra C.B teşekkür ederim Gopher der. Konuşmasına devam eden C.B Dünya’nın en mükemmel filmi olan Kongo Örümceği filminin haberini yapmak için Afrika’ya geldiğiniz için size de teşekkürlerimi sunarım Bayan Drew kadrosunda iki büyük yıldız olacak der. Örümcek Kadın onlar kim olacak deyince C.B Örümcek Kadın ve Örümcek Adam tabi ki diye karşılık verir. Örümcek Kadın içinden Örümcek Kadın’ın bunun söyleyebileceği bir şeyleri olabilir der. Billy bu harika dedikten sonra C.B hadi Gopher çekmemiz gereken bir film var diyerek gider. Jeff bu yönetmende bir tuhaflık var deyince Örümcek Kadın Jeff’e evet epey garip diye karşılık verir. Nehir kenarında C.B Frank’e çekime başla der. Bu arada sala bağlanmış olan Örümcek Adam bu çatlak yönetmenin filminden kurtulmalıyım der.  Sal şelaleye doğru giderken Örümcek Adam sanırım Oscar’ı göremeyeceğim der.


Billy Örümcek Adam ile Örümcek Kadın nerede kaldı deyince Jeff herhalde kim daha büyük ağ yapacak diye didişiyorlardır diye espri yapar. Bu arada Örümcek Kadın hisleriyle Örümcek Adam’ın şelaleye doğru gittiğini görünce içinden Örümcek Adam zor yoldan su örümceği olacak der. Daha sonra Örümcek Kadın Jeff ve Billy ’ye siz yönetmen gelene kadar burada kalın benim halletmem gereken mühim bir işim var diyerek gider. Örümcek Kadın gizli bir yerde Jessica Drew suretinden çıkarken o çatlak yönetmen haklıymış Örümcek Kadın en sonunda filmde yer alacak der. Örümcek Adam’ın bulunduğu yere gelen Örümcek Kadın örümcek cambaz hareketiyle Örümcek Adam’ı kurtarabilirim diyerek nehrin iki yanına ağdan ip yapar. C.B işte beklediğim doruk noktası dedikten sonra vahşilerden biri Örümcek Kadın’ın bulunduğu ipi keser ve Örümcek Kadın Örümcek Adam’ın bulunduğu sala düşer. Örümcek Kadın ve Örümcek Adam şelaleden düşerken C.B bu harika kamera çekime devam etsin der. Örümcek Adam yıldız olmanın daha basit yollar vardı dedikten sonra Örümcek Kadın merak etme bizi kurtaracağım der. Daha sonra Örümcek Kadın ağını kullanarak salın düşüşünü hafifletir. Örümcek Adam Örümcek Kadın’a benim kadar iyisin der. Örümcek Kadın hadi şu deli filmcinin icabına bakalım der. Örümcek Kadın ve Örümcek Adam bir süre yürüdükten sonra tuzağa düşerler. C.B harika bir oyunculuk dedikten sonra Örümcek Kadın rol yaptığımızı da nerden çıkardın diye karşılık verir. Bunun üzerine Örümcek Adam C.B’ye buradan çıkalım asıl performansı o zaman göreceksin der. C.B ekibine son sahneyi hazırlayın der.


Jeff Billy ‘ye C.B’in geleceği yok dedikten Billy Jeff’e işte Örümcek Kadın ve Örümcek Adam buradalar der. Örümcek Adam ve Örümcek Kadın yerliler tarafından taşınırlar ve son sahne için kütüğe bağlanırlar. C.B sahne başlasın dedikten sonra dev örümcek bağlı olan Örümcek Adam ve Örümcek Kadın’a doğru yaklaşır. C.B bu işte beklediğim sahne bunla milyonlar kazanacağım der. Billy çatlak yönetmenin hiç şakası yok der. Bu arada dev örümcek iki kahramanı kaldırırken C.B Örümcek Adam’a korkunu göster hayatının son anları der. Bunun üzerine Örümcek Adam hatırlattığın için teşekkürler ahbap der. C.B harika şimdi dev örümcek sizi yemeden önce gerçek duygularınızı gösterin der. Örümcek Adam örümceklere karşı sevgimi hızlıca yitiriyorum der. Örümcek Kadın zihinsel güçlerimi kullanabilirsem şu aşırı gelişmiş tahtakurusunun icabına bakabilirim der. Örümcek Kadın zihinsel güçleri ile dev örümceği kontrol edip hem kendisini hem de Örümcek Adam’ı kurtarır. C.B sahnemi mahvettiniz diyerek kaçar. Daha sonra Örümcek Kadın dişi bir Örümceğe göre fena değil deyince Örümcek Adam Örümcek Kadın’a hiç de fena değil Örümcek Kadın benden bir şeyler daha öğrenirsen harika bir ağ örücü olabilirsin diyerek gider. Billy Örümcek Kadın’a o çatlak yönetmene gününü gösterdin dedikten sonra Örümcek Kadın Billy ‘ye örümcekliği yıldızlığa tercih ederim der. Jeff Örümcek Kadın’a biz Jessica’yı bulalım sanırım ormanda kayboldu diyerek Billy ile gider.  

Kameran Frank her şeyi yükledik der. Bunun üzerine C.B o örümceğimsi kahramanlar yüzünden sonum mahvoldu neyse ki efekt ekibim bu tür sorunlar için bir şeyler hazırlamıştı filmimin sonunu Paris’te çekeceğiz der. Bu arada Jeff ve Billy Jessica Drew suretindeki Örümcek Kadın’a helikopterin içinde saklanmış halde görünce Jeff ne yapıyorsun diye sorar. Örümcek Kadın orada yılan var diye cevap verince Jeff eline aldığı solucanı gösterip bunu mu diyorsun der. Billy Örümcek Kadın’a bütün macerayı kaçırdın Örümcek Kadın ve Örümcek Adam Kongo Örümceğini yenip o çatlak yönetmeni de kovaladılar Jessica teyze der. Jeff bende harika fotoğraflar çektim deyince Örümcek Kadın madem öyle hikâyeyi basalım diye karşılık verir.  bu arada C.B Paris’te efekt sorumlusu ile buluşur ve efekt sorumlusu kumandayı C.B verir. C.B artık Örümcek Kadın’ın örümcek hileleri onu kurtarmaz ayrıca huysuz örümceklerle de uğraşıp durmayacağım diyerek mekanik örümceği çalıştırır. Jessica Drew suretindeki Örümcek Kadın örümcek hisleri sayesinde çatlak yönetmenin Paris’te terör estirdiğine tanık olur.  Bunun üzerine Örümcek Kadın Jeff’e civarındaysak Paris’e gidebilir miyiz şu pahalı parfümlerden alma niyetindeyim. Jeff civarda değiliz ama patron sensin dedikten sonra helikopteri Paris’e doğru sürer. Örümcek Kadın ve arkadaşları mekanik örümceğin Paris’te dehşet estirdiğini görürler. Örümcek Kadın ben örümceklerden korkarım deyince Jeff sen arkaya saklan Jessica der. Örümcek Kadın Jeff ve Billy ‘ye fark ettirmeden helikopterden atlar ve havada Jessica Drew suretinden çıkar ve mekanik örümceğe ağ fırlatır lakin mekanik çenesi ile ağı koparıp atar. Bu arada Jeff ve Billy Örümcek Kadın’a yardım etmek isterler ama mekanik örümcek Billy ve Jeff ‘in bulunduğu helikopteri yakalar. Bu arada Örümcek Adam gelir ve mekanik örümceğin somunlarından birini çıkartıp Örümcek Kadın’ı kurtarır. Bunun üzerine Örümcek Kadın’da şuası ile mekanik örümceğin pençesini eritip Jeff ve Billy’yi kurtarır. Bu arada mekanik örümceğin içine giren Örümcek Adam mekanik örümceğin kontrolünü ele geçirip C.B ve yardımcılarını etkisiz hale getirir. Örümcek Adam Örümcek Kadın’a çıkma teklifi eder ama Örümcek Kadın teklifi geri çevirir ve film biter.


 

 

 

 

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...