https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

25 Şubat 2023 Cumartesi

Invasion Of The Black Hole

 

Filmimiz Jeff’in Jesssica Drew suretindeki Örümcek Kadın’a şehir dışına gitmemiz vakit kaybı olduğunu söylemiştim demesiyle başlar. Örümcek Kadın Jeff’e bu boş çıkan üçüncü hikâye eğer hikâye bulamazsak dergiye basacak hikâyemiz olmayacak der. Üçlü arabayla ilerlerken bir ışık patlamasıyla karşılaşırlar Billy aman Tanrım bu da nesi der. Örümcek Kadın biliyorum derken bir uçan daire arabanın üstünden geçer. Bunun üzerine Jeff Örümcek Kadın’a işte bu aradığımız hikâye Jessica çabuk peşine düşelim der. Daha sonra araba durunca Jeff Örümcek Kadın’a neden durdun diye sorunca Örümcek Kadın ben durmadım motora bir şey oldu der. Uçan daire arabayı sarsar ve ardından gider. Billy panik içinde sizce bizden ne istediler deyince Jeff Billy’ye fikir üretmenin manası yok onları takip etmeliyiz der. Örümcek Kadın arabayı çalıştırmak ister ama motor çalışmaz. Bunun üzerine Jeff merak etme Jessica ben ve Billy yardım bulmaya gideceğiz sen arabada kal deyip gider.


Örümcek Kadın örümcek hislerime göre uçan daire eve saldırıyor evin masum sakinlerini kurtarmam için harekete geçmeliyim dedikten sonra Örümcek Kadın suretine girer. Bu arada Jason köpeği Moosy ile oynarken Jason’in annesi içeri gel uyku vakti der. Daha sonra uçan dairenin ışığı evi sarınca Jason annesine bu ne deyince Jason’in annesi çabuk içeri geç der. Bu arada eve doğru uçan Örümcek Kadın sanırım üçüncü cinsle hoş olmayan yakınlaşmam olacak der. Evin içine giren Örümcek Kadın Jason ve annesini evden çıkarırken kara madde evi sarar. Örümcek Kadın Jason ve annesini çıkartır ama Moosy evi saran kara madde tarafından yutulur. Bu arada Billy ile yürüyen Jeff UFO’yu görür ama kamerasını arabada unuttuğu için söylenir. Tehlike geçtikten sonra Örümcek Kadın Jason’a köpeğini bulacağım diye söz verir. Daha sonra Örümcek Kadın içinden Billy ve Jeff’den önce arabaya ulaşmalıyım der.

Billy Jeff’e Jessica teyze merak etmeden dönelim deyince Jeff Billy’ye haklısın diye karşılık verir. Jeff yolda yürürken gördüğü ışığı uçan dairesinden geldiğini sanır ve korku içinde uçan daire diye bağırır. Daha sonra Örümcek Kadın’ın Jessica Drew sureti arabayla geldiğini görürüz. Jeff Örümcek Kadın’a arabayı elden mi geçirdin deyince Örümcek Kadın aman ne komik dedikten sonra ben de ne oldu bilmiyorum araba kendi kendine çalıştı açıklar. Örümcek Kadın Hawk Peak Rasathanesinden Profesör Jansen belki bu uçan dairenin nereden geldiğini söyleyebilir der. Örümcek Kadın ve arkadaşları gittikten sonra büyük bir uçan daire ve diğer uçan daireler dağın arkasından çıkar.  Robot Graviton adlı uzaylıya kara madde şuası mükemmel şekilde çalışıyor. Graviton robot tüm mürettebata silahlarını hazırlamalarını söyle plana göre hareket edip Dünya’yı bir ara deliğe çevireceğiz der. Bunun üzerine robot tüm mürettebat hazır, kara madde reaktörü tam güçte diye karşılık verir.


Örümcek Kadın Profesör Jansen’a olan biteni anlatır. Profesör Jansen Örümcek Kadın’a ilginç bir hikâye Bayan Drew der. Bunun üzerine tek bilmek istediğimiz gemilerin nereden geldiğini öğrenmek diye karşılık verir. Profesör Jansen belki radyo teleskop kayıtlarını incelersem ne olduğunu anlayabiliriz dedikten sonra bu imkânsız birtakım araçlar kara deliğin ortasından çıkıyor der. Billy kara delikte ne diye sorunca Profesör Jansen çekim kuvveti çok güçlü olan hatta ışığı bile çekebilen sönmüş bir yıldız diye cevap verir.  Bu arada Örümcek Kadın hisleriyle uzaylıların Dünya’ya saldırdığını görür. Jeff bu çok ciddi yetkilileri uyarmalıyız der.  Bunun üzerine Örümcek Kadın iyi fikir Jeff sen ve Billy hava kuvvetlerine gidin ben Profesör Jansen ile kalırım der.  jeff ve Billy gittikten sonra Örümcek gizlice çıkıp Profesör Jansen’a fark ettirmeden Jessica Drew suretinden çıkıp Örümcek Kadın’a dönüşür.

Uzaylıların sıktığı kara madde şuasını şehre sıkarken Örümcek Kadın zehir şuasını uçan daireye doğru sıkar ama etki etmez. Bunun üzerine Örümcek Kadın uzaylıları durdurmanın yolunun uçan dairenin içine girmek olduğunu anlar. Bu arada helikopterde olan Jeff Billy’ye Patterson Hava Üssü’ne birkaç mil var dedikten sonra uçan daireler belirir. Kısa bir kovalamacının neticesinde kara madde şuası Billy ve Jeff’in bulunduğu helikopteri vurur. Uçan dairenin içine giren Örümcek Kadın bir süre yürüdükten sonra Graviton’un robotu kendisini Nobot olarak tanıttıktan sonra görevinin gemiye giren işgalcileri yok etmek olduğunu söyler. Örümcek Kadın senin gibi karşılama komiteniz varken misafiriniz olmamasını şaşmamalı der. Nobot Örümcek Kadın’a saldırır ama çevik bir hareketle tavana zıplar. Nobot Örümcek Kadın’a benden kaçamazsın ben hata yapmam der. Bunun üzerine Örümcek Kadın ağ ipi ile Nobot’un devrelerini karıştırıp robotu etkisiz hale getirir. Daha sonra kara enerjinin kaynağını bulan Örümcek Kadın Graviton ile karşılaşır.


Graviton Örümcek Kadın’a bu talihsiz gezegeni kurtarmak için yapabileceğin bir şey yok şu anda ben konuşurken ordum Dünya’yı kara deliğe dönüştürüyor der. Örümcek Kadın Graviton’a arkama yaslanıp Dünya’yı yok etmene izin vereceğimi sanıyorsan çok beklersin deyince Graviton ışık âleminin sakinleri ne zaman yenildiğinizi anlamıyorsunuz diyerek kara enerjiden yaratığı kılıçla Örümcek Kadın’a saldırır. Bu arada Örümcek Kadın’da şuası ile yaratığı kılıçla Graviton’a karşı kendisini savunur. Örümcek Kadın’ın şua kılıcı Graviton’un kara madde kılıcını etkisiz hale getirir. Uzun bir kavga sonrası Örümcek Kadın mekanik bir kıskaca yakalanır. Graviton Örümcek Kadın’a yiğitçe savaştın ama kimse kara enerjiye karşı koyamaz diyerek gider. Örümcek Kadın bu kara enerji beni karadula dönüştürmeden bu ölüm tuzağından kurulmalıyım der. Daha sonra mekanik kıskacın somunu çıkaran Örümcek Kadın mutlak bir ölümden kurtulur.


Nobot ile ekrandan fetih çalışmalarını seyreden Graviton Dünya neredeyse bizim der. Bu arada karanlık boyuta ışınlanan Billy ve Jeff Graviton’un muhafızları tarafından esir alınırlar. Nobot tüm Dünyalılar cehver kırıcılar kullanmak için kontrol altına alındı der. Bunun üzerine çok iyi Dünya un ufak hale geldikten sonra kara enerji reaktörlere yakıt olacak ve bu sayede tüm kâinat hâkimiyetim altına girecek der. Örümcek Kadın içinden Graviton ve adamları Dünya’yı moloz yığınına getirmeden durdurmalıyım der. billy Jeff’e sırf kafamıza lazer tabancaları dayıyorlar diye Dünya’yı yok etmelerine izin veremeyiz der. jeff Billy’ye haklısın bizi itip kakamazlar diyerek isyan ama ikilin isyanı kısa sürede sonlandırırlır. Bu arada Örümcek Kadın Billy ve Jeff’in yardımına koşar çıkan çatışmada Örümcek Kadın şuasının kara enerjiye ters tepki yaptığını anlar ve Graviton’un gemisine doğru gider.  Örümcek Kadın şuasını kullanarak kara enerji reaktörünü etkisiz hale getirir. Örümcek Kadın beyaz enerjiyi kullanarak Dünya’yı düzeltmeye kalkışırken Graviton ve Nobot saldırır. Örümcek kadın vurulmuş taklidi yaparak Graviton’u beyaz şua ile vurup yener. Daha sonra her şey düzelir. Jeff bir kare fotoğraf çekemediği için söylendikten sonra Örümcek Kadın söz verdiği gibi Moosy Jason’a geri getirir ve film biter.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...