https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

11 Haziran 2020 Perşembe

Dracula The Dirty Old Man


Filmimiz tabutundan kalkan Drakula ’in mağaradan çıkması ile başlar. Daha sonra Mike ve Jill isimli iki kişinin randevularından dönerler. Jill Mike’a o kadar kız varken neden ben diye sorunca Mike belki de özel olan sendin diye cevap verip Jill’i öper. Jill eve girince oradan geçmekte olan Drakula Jill’i gözetler.  Ertesi sabah Mike ve Jill buluşur. Mike Jill’e sabah kahvaltını iyi yaptın mı diye sorar. Jill harikaydı diye cevap verir. Bunun üzerine Jill bu akşam ne yapalım diye sorunca Mike sinemaya gidelim diye cevap verir. Sekreter Joan ’in yanına gelen Mike bir şey var mı diye sorunca Joan Bay Colt Nelson arazisine gitmeni istiyor Bay Alucard isimli birisi oradaki madeni açacakmış der. Bunun üzerine Mike akşama dönemem diyerek Jill’i arar bu akşamki randevuya gelemeyeceğim diyerek Jill ’den özür diler.

Nelson arazisine giden Mike birisi ile buluşmak için bayağı ilginç bir mekân der. Daha sonra Mike Bay Alucard’i aramaya başlar ve bir mağaraya girer. Mike kimse var mı diye seslenince Drakula tabutundan çıkar.  Drakula Mike’ın arkasından yaklaşıp iyi akşamlar der. Şaşkınlığını atan Mike kendisini Drakula’ya tanıtır. Daha sonra Drakula Mike’ı hipnoz edip her akşam bana farklı kadınlar getireceksin şimdi git kendine geldiğinde bunları hatırlamayacaksın der. Arabasına dönen Mike yaşananları hatırlamaz. Iş yerine dönen Mike iş arkadaşı ile kısa bir sohbet ettikten sonra bir arka sokakta yürümeye başlar ama ani bir arka sokakta biraz yürüyen sancı ile yere yıkılır. Bu arada işyerinden çıkan Joan Mike ’in girdiği arka sokağa girer.  Arka sokakta yürüyen Joan kurt adam olan Mike Joan’a saldırır. Daha sonra Mike ‘in yanına gelen Drakula Joan’i inine götürür. 

Joan’i bağlayan Drakula Joan’i taciz etmeye başlar. Bu arada Mike çöp döken bir kadına saldırıp kadının sevgilisini öldürdükten sonra kadına tecavüz edip gırtlağını parçalayarak öldürür. Daha sonra Mike tekeri patlayan bir adını takip etmeye başlar. Kadın benzinciye girer ve en yakın telefon kulübesini sorar.  Daha sonra Mike telefon kulübesine giren kadını bir süre takip ettikten tuvaletten çıkan kadını yakalayıp Drakula’ in yanına götürür. Drakula kadını bir süre taciz ettikten sonra Mike kadına tecavüz eder ve ardından kadın bağlanır. Başka bir yerde Jack Shelly isimli iki sevgili yiyişirken Shelly bugün olmaz havamda değilim diyerek işin daha fazla ilerlemesini engeller. Bunun üzerine Jack hoşnut olmayarak Shelly ’in yanından ayrılır. Daha sonra eve giren Mike Shelly ’ye vahşice tecavüz eder. 

Jill ile sinemaya giden Mike ’in sancıları artmaya başlar. Bunun üzerine Jill Mike’a iyi gözükmüyorsun neyin var diye sorar. Mike biraz başım ağrıyor kola alıp geleceğim der. Mike kola aldıktan tekrar kurt adama dönüşür ve Jill’e saldırır. Daha sonra Jill’i Drakula’ in yanına götürür. Drakula Jill ’den yararlanmaya başlar. Bu arada Jill ‘den faydalanmak isteyen Mike’ta Jill’e doğru hamle yapar. Bunun üzerine iki canavar kavgaya tutuşur. Bunun üzerine fırsattan yararlanan Jill kaçmaya başlar. Jill mağaradan çıkış yolunu ararken Drakula Jill ’in peşine düşer. Jill’i yakalayan Drakula Jill ‘den faydalanmaya başlar ama Mike Drakula’ya saldırır. İki canavar kavgaya tutuşur ve Drakula Mike ‘i etkisiz hale getirir. Daha sonra Drakula güneş ışıklarına maruz kalıp ölür. Drakula’ in lanetinden kurtulan Mike tekrar insan olur ve Jill ile beraber olur ve film biter.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...