https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

7 Haziran 2020 Pazar

Bloody Mary

 


                          

Filmimiz Nicole isimli genç bir kadının bir Jenna isimli başka bir genç kadına bir çeşit mahzene girmesi için zorlanmasıyla başlar.  Nicole yapamayacağını söyleyince Jenna Nicole’e mızırdanmayı kes der. Nicole gözyaşlarına boğulunca Nicole’ün arkadaşı April Nicole’e bende seninle geleyim der. Jenna Nicole tek başına yapmalı hepimiz bunu tek başımıza yaptık diyerek April ’in yardım etmesini engeller. Daha sonra Nicole anadan üryan bir şekilde elinde fenerle yerin altına iner. Jenna bu ona iyi bir ders olacak deyince April ne dersi diye sorar. Jenna koca bir çenesi var onu bir daha açmadan önce iki kez düşünecek der. Bunun üzerine Hillary’ye olanlardan sonra bunu nasıl yapabilirsin diye sorar. Jenna April’a kapa çeneni dedikten sonra Scooter’ in aşağıda beklediğini yalnızca korkutacaklarını söyler. Nicole çatlak bir aynanın önünde durup defalarca Kanlı Mary’ye inanıyorum derken Nicole’den kan dondurucu bir çığlık duyulur. April Jenna ’ya ne oluyor diye sorunca Jenna merak etme Scooter Nicole’ü korkutuyor o kadar diye karşılık verir. Scooter kızların arkasında belirip üzgünüm lastiğim patladı der. Daha sonra Nicole her tarafı kan için de yukarı çıkmak için çabalar ama görünmeyen bir güç Nicole’ü aşağıya çeker.

Nicole’ün ablası Natalie televizyona çıkıp Nicole’ün yerini bilenler iletişime geçsin der.  Daha sonra şerif Nicole’ü aramaya gelenlere talimatlar verirken Natalie ve Jenna birbirlerine bir süre bakarlar.  Daha sonra Natalie ’in yanına gelen Bobby Natalie ’ye iyi misin diye diye sorar. Natalie idare ediyorum dedikten sonra Bobby Natalie ‘ye annen nasıl diye sorar. Natalie Nicole bulunana dek teyzemlerde kalıyor diye cevap verir. Bunun üzerine Bobby iyi düşünmüşün dedikten sonra boş vaktin varsa diye sorunca Natalie konuyu değiştirmek için tuvalet nerede diye sorar.  Tuvalette giden Natalie Nicole’ün eski erkek arkadaşı Paul ile karşılaşır. Natalie Paul’a seni tanıyorum deyince Paul herkesin dediğinin aksine Nicole beni terk etti der. Bak ne demeye çalıştığın umurumda değil deyince Paul oyunu oynadı der. Natalie ne oyunu diye sorunca Paul Nicole’ün ayna oyununu oynadığını söyledikten sonra Natalie ‘ye telefon numarasını verir. Daha sonra binadan çıkan Paul Scooter tarafından saldırıya uğrar. Paul Scooter’a bunu neden yaptın pislik deyince Scooter Paul’e aynada kendine bakmıyorsun diye cevap verir. Bunun üzerine Paul cevap vermeden uzaklaşır.

Natalie dışarı çıkarken Jenna ile karşılaşır. Jenna Natalie ’ye sarılıp Nicole’ü bende özledim der. Jenna arkadaşları ile dışarı çıktığında Tabitha arkadaşlarına Natalie çok soruyor der. Bunun üzerine Jenna Natalie ’in kız kardeşini aradığı sürece bize ayak bağı olmaz rahatız ama dert etmemiz gereken mesele Paul onunla ilgilenmeliyiz der. Bunun üzerine April Jenna ’ya hayır der. Jenna sinirlenerek ne dedin der. April bu mesele haddinden fazla uzadı o aynadan bir an önce kurtulmamız gerek diye karşılık verir. Jenna April’a yalnızca Mary’nin kurallarını uyacağız ve başımıza bir şey gelmeyecek Nicole kurallara uymadı ve bedelini ödedi bunu idrak edemiyorsun diye cevap verir. Tabitha Jenna ‘ya burnun kanıyor deyince Jenna sakinleşir ve nazik bir şekilde April’a belki de haklısın oyunu bitirmemiz gerek bu gece halledeceğiz der.

Nicole’ün eşyalarını karıştıran Natalie fotoğraflardan bir tanesinin arkasında kanlı Mary’ye inanıyorum yazısı bulur. Daha sonra duş alıp yatan Natalie Nicole’ün Natalie bana yardım diye seslenmesiyle uyanır. Aynı esnada Sheila Jenna ve ortaklarına  etraf temiz der. Daha sonra Jenna Scooter’a sen Tabitha ile kal der. Scooter ilk başta itiraz eder ama Jenna ’in sert tavrı ile karşılaşınca fikrinden cayar. April ’in yanına giden Jenna hadi şu işi halledelim der. April Jenna ’ya evet bir an önce halletmemiz gerek aynalara bakmamak için makyaj bile yapmıyorum der. April arkası dönükken Jenna eline geçirdiği sopayla April’ı etkisiz hale getirir. Daha sonra April kendisini bir mahzende bulur ve Jenna ‘ya yalvarmaya başlar. Jenna umursamaz bir biçimde nefesini koşmaya sakla der. Bu arada Scooter Tabitha ’ya erkek olduğum için buna karşı koymamı umuyorsun ama gözümün kopmasını zaten bizi suçlayacakları bir meselede yok yalnızca işimizden oluruz o kadar der. Jenna arabaya biner ve Scooter’a gidiyoruz der. Bu arada çıkış yolu arayan April kadın şeklinde bir gölge tarafından yakalanır.

 

Natalie Bobby ’ye Paul Zuckerman ile konuştun mu diye sorar. Bobby Natalie ’ye dün onunla ne konuştun diye sorunca bana bir oyundan bahsetti ama ölesiye korkuyordu der. Bunun üzerine Bobby ne çeşit bir oyun diye sorunca Natalie bir çeşit ayna oyunu diye cevap verir. Bunun üzerine Paul’un Nicole’den önce Hillary ile isimli bir hemşire ile çıktığını ama Hillary’nin bir süre önce akli dengesini yitirdiğini söyler. Daha sonra Natalie Paul’u arar ama Paul resim yaptığı için telefona cevap veremez. Daha sonra Paul duşa gider ve bir süre sonra April’a saldıran varlık tarafından öldürüldükten sonra Paul’un gözü April ve Nicole’ün gözlerinin koyulduğu yere konulur.    Nicole’ün çalıştığı akıl hastanesine giden Natalie Doktor Daniels tarafından karşılanır. Doktor Daniels Natalie ‘ye eminim Nicole kısa sürede dönecektir der. Bu arada Scooter Jenna ‘ya Natalie ’in geldiğini söyler. Natalie Hillary’nin durumu nasıl diye sorunca Doktor Daniels Nicole’ün zamanında Hillary ile ilgilendiği fakat bir gelişme olmadığını söyler. Hillary’nin yanına giden Natalie Hillary’ye soru soracakken Natalie ‘in aynalı kolyesini görür ve sinir krizi geçirir.

Başhekim McCarthy Hillary’nin aşırı derecede ayna fobisi bilinç altında bir şekilde bu fobinin oluşmasına neden olur der. Bunun üzerine Natalie Başhekim McCarthy ’ye Hillary’nin bariz bir şekilde duygusal travma geçirdiğini söyler. Başhekim McCarthy Nicole’ün kaybından dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirtikten sonra Natalie ’ye Hillary’nin nadiren kriz geçirdiğini söyler. Bunun üzerine Doktor Daniels Hillary’nin yasadığı korku gerçek veya simgesel bir ayna olabilir der. Başhekim McCarthy Natalie ‘ye şu anda Doktor Daniels yalnızca varsayımda bulunuyor hastaya teşhis koymak için çok erken der.   Doktor Daniels Natalie ‘ye gitmeden önce konuşabilir miyiz diye sorunca Başhekim Doktor Daniels ’in bugün epey meşgul olduğunu söyler. Bunun üzerine Natalie Başhekim McCarthy ‘ye ayna oyununu duydunuz mu diye sorunca Başhekim McCarthy Natalie ‘ye burası hastane oyunlara ayıracak vaktimiz yok Bayan Fitzgerald diye cevap verir. McCarthy ’in odasından çıkan Natalie hastane koridorunda Nicole’ü görür ve ardından koşar ama Nicole’ü bulamaz. Hastane tuvaletinde bir süre ağlayan Natalie tuvaletten çıktıktan sonra Jenna ile karşılaşır. Jenna Natalie ‘ye Hillary ile konuştun değil mi zavallı kız kimseye yardımcı olacak durumda değil der. Bunun üzerine Natalie Jenna ‘ya Nicole’ün kolyesini vermek ister. Jenna Natalie ‘ye Nicole dönene kadar takmasını ister. Daha sonra Jenna çağrı cihazının ötmesiyle işime dönmeliyim diyerek Natalie ’in yanından ayrılır.

Telefonda Bobby ile konuşan Natalie Paul’un kayıplara karıştığını öğrenir. Bunun üzerine Natalie Bobby ’ye bu çok mantıksız her yere baktın mı diye sorar. Bu arada Bobby geçerken ayağının dibinde kanlı kırık bir cam parçası görülür. Hastanede yüzü irinlerle kaplı bir adam defalarca duvardaki ayna der ve aynı esnada gizemli bir şahısta Ray isimli bir hastanın önüne bir tepsi koyar. Ray tepsiyi Hillary’nin koğuşuna koyar.  Tepsiyi açan Hillary korku dolu çığlıklar atmaya başlar. Daha sonra gölgeye benzeyen varlık Hillary’yi öldürür. Hillary’nin ölümüne tanık olan Ray korku içinde kaçar. Daha sonra Hillary’nin gözleri de diğer ölenlerin gözlerinin konulduğu dolaba koyulur.  Bobby’yi arayan Natalie Nicole’ün başına kötü bir şey gelmiş olabilir der. Bobby ’den olumsuz cevap alınca telefonu kapatır ve banyoya gider. Banyo aynasına Kanlı Mary’ye inanıyorum dedikten sonra gider. Natalie gittikten sonra ayna çatlar. 

elinde oyuncak ayıyla hastaneye gelen Natalie Doktor Daniels’a Hillary’yi dün epey üzdüm kendimi affettirmek için ona hediye getirdim der. doktor Daniels  sabah kontrolünde ölü olarak bulunduğunu söyler. Başhekim McCarthy Natalie ’ye Hillary’nin kendine zarar vermeye meyilli birisi olduğunu ve bu sabah ölü olarak bulunduğunu söyler. Natalie hastaneden çıkarken akıl hastası elindeki bilekliğe bakarak sevgili Natalie der. Bunun üzerine Natalie akıl hastası kadına bu bilekliği nereden buldun diye sorar. Akıl hastası kadın ilk başta Natalie konuşmak istemez. Bunun üzerine Natalie   akıl hastası kadına tatlı dil kullanarak ikna eder ve akıl hastası kadın Ray’yi gösterir.  Uzun uğraşlardan sonra Ray ’in bilekliği yerin altındaki tünellerden aldığını söyler. Başhekim McCarthy bunun imkânsız olduğunu personelden kimsenin girmediğini belki Nicole’ün düşürmüş olabileceğini söyler. Bunun üzerine Natalie Nicole’ün bilekliğini hiç çıkarmadığını tünellerde mahsur kalmış olabilir der. Bunun üzerine Başhekim McCarthy inemezsin deyince Natalie eğer şimdi inemezsem bende yanımda polis ve basın mensupları ile dönerim diye karşılık verir. Bunun üzerine Başhekim McCarthy Natalie ’in isteğini onaylamak zorunda kalır.

Luther tünellere herkesin nasıl ineceğini söylerken Scooter ben inmem diye tutturur. Bunun üzerine Luther Scooter’a inmezsen seni pis döverim deyince Scooter Luther’e ısrar edersen istifamı sunarım diye karşılıkta bulunur.  bunun üzerine Doktor Daniels önemli değil ben gelirim zaten bu tünelleri oldum olası  merak etmişimdir der. Jenna ’in yanına giden Scooter Jenna tarafından boğazından yumruklanır. Scooter Jenna ’ya bunu neden yaptın sorunca Jenna Scooter’a niye onlarla gitmedin diye sorar. Scooter Jenna ‘ya oraya inmem Hillary’ye olanları görmedin mi kızın görmedin mi der. Bunun üzerine Jenna Scooter ’in yakasına yapışıp senin aptallığın yüzünden bütün planlarımız mahvolacak derken Scooter Jenna ‘ya kulağın kanıyor der. bunun üzerine Jenna lanet olsun deyip gider. Luther Doktor Daniels ve Natalie ’ye tünellerin aslında sığınak olduğunu söyler. Natalie buradan birileri geçmiş olmalı deyince Luther evet bu tüneller labirent gibi olduğundan çıkış işaretleri koymuşlar der. Bu arada siyah bir karaltı arkalarından geçer. Bunun üzerine Natalie işaretlerin merdiveni göstermediğini söyleyerek ışığı yanan bir odayı gösterir. Luther orası kullanılmayan kalorifer dairesi deyince Natalie Luther’e şayet kullanılmıyorsa neden ışık yanık der. Luther Natalie ‘ye bugün bir ceset gördüm bir tane daha görmek istemiyorum der. Bunun üzerine Natalie Doktor Daniels gider. Bir süre sonra Natalie Nicole’ün burada bulunduğunu söyler. Doktor emin misin diye sorunca Natalie eminim Nicole’ün fotoğraflarında burası vardı ayrıca Paul’da bana ayna oyunundan bahsetmişti der.

Doktor Daniels Natalie ’ye anlatacağım şey yasalar karşısında gizlik kuralarıyla korunan bir vakadan bahsedeceğim umarım bu anlattıklarım bu odadan dışarı çıkmaz der. Doktor Daniels hastanede yetmişlerin başında kalan kimliği belirsiz bir kadın hastadan bahseder. Doktor Daniels hastanın dış dünyayla bağlantı kurmadığını sürekli aynaya baktığını ama on dokuz ağustos bin dokuz yüz yetmiş senesinde kendisine tecavüz girişiminde bulunan hastabakıcının gözlerini oyduktan sonra ağır yatıştırıcılar ile kontrol edildiğini ama bir gün bir hemşireyi öldürerek kaçtığını söyler. Natalie hastanın adı neydi diye sorar. Doktor Daniels hasta ile ilgilenen doktorun hastaya Mary olarak çağırdığını söyler. Natalie Mary hiç bulundu mu diye sorunca Doktor Daniels eyalet çapında birkaç arandığını ama aslında Mary’nin hastaneden kaçmadığını tünellerde açlıktan öldüğünü ve bir çeşit şehir efsanesine dönüştüğü söyler. Akşam olduğunda Jenna hastabakıcı Seth ’in yanına gelir. Seth Jenna ’ya vakit geldi demek diyerek pantolonunu indirir. Daha sonra Seth Jenna ‘ya ağzını açta işi bitirelim der. Bunun üzerine Jenna ağzımı ama Doktor McCarthy ’ye ayrıca polise bana yaptırdıklarını söyleyeceğim amirim olarak bana yaptırdıkların çok kirleticiydi sanki tecavüze uğramış gibiydim der. Seth korku içerisinde bunu anlatmazsın sende istedin der ama Jenna ’in ciddi olduğunu anlar. Bunun üzerine pantolonu çek artık benim fahişemsin şimdi hücreyi aç der.

Adının Johnny olduğunu öğrendiğimiz zincirlerle bağlanmış olan yüzü irinli hasta Jenna ’ya Mary senden memnun der. Bunun üzerine Jenna Johnny ’ye Mary benden mi bahsediyor ama burada ayna yok deyince Johnny Mary ile farklı şekilde iletişime geçiyoruz der. Jenna bir sorunumuz var deyince Johnny evet kız kardeş hücremden duydum aynayı bulmuş der. Bunun üzerine Jenna Johny’ye vücudum da bazı değişiklikler oldu deyince evet Mary’ye hizmetin hediyeleri ben bunun canlı örneğiyim der. Jenna Johny’ye sen çok güzelsin deyince Johnny tevazün ölümcül sonuçlar doğurabilir diye karşılık verir. Seth mesaimin bitmesine az kaldı der. Bunun üzerine Johnny Jenna ‘ya arkadaşlarını öldür onlar kâfir ve sana külfet oluyorlar der ve Jenna gider. Bu arada Scooter Tabitha’ ya eğer Jenna bizi öğrenirse işimiz biter der. Tabitha hayır Jenna fark etmeden gideceğiz der. Scooter Tabitha’ ya en azından Nicole’ün ablasını uyaralım der ama Tabitha bu fikre karşı çıkar. Daha sonra Scooter Seth tarafından aranıp emri vaki ile gece nöbetine kalır.

Bobby ve Natalie akşam yemeğinde Nicole’ün kayboluşu ile ilgili konuşurken Natalie Nicole’ün bileziğinin hastanenin altında bulunduğunu ve ayrıca Nicole’ün dairesinde oranın fotoğrafları vardı der bunun üzerine Bobby Natalie ’ye bu Nicole’ün iş yerinde eşyasını unuttuğu ve korkunç mekânları sevdiğini gösterir şayet Nicole’ün eşyaları ormanda veya başka birinin bagajında çıksaydı sorun olarak görebilirdim der. Natalie peki Doktor Daniel’sin dedikleri ne olacak deyince Bobby otuz sene önceki vakanın bununla ne ilgisi var kız kardeşin aramıyor muydun diye sorar. Natalie bunu da sen çöz deyince Bobby mesele bu büyük şehirde yaşadığın için benden daha iyi olduğunu sanıyorsun değil mi der. Natalie sinirli bir tonla hayır ulusal davaları çözen dedektifler ve profil uzmanları ile çalıştım bir davanın peşine düşerken ipuçlarını takip etmeyi çok iyi bilirim der. Bunun üzerine Bobby sesini yükselterek Natalie ‘ye bir polis soruşturmasını kaleme almakla polis soruşturmasını yönetmek farklı şeylerdir der. Natalie istifini bozmadan Nicole kaçmadı ve Nicole’e ne olduğunu bulacağım der.

Hastaneye gelen Scooter Jenna’yı hastane koridorunda çıplak olarak dolaştığını görür.  Scooter Jenna ’ya bu halin ne diye sorunca Jenna eskiden bedenimi severdin der. Jenna kırık camların üzerinde yürüyerek Scooter’a doğru yürür. Scooter Jenna ‘ya kendini mi yaralama niyetindesin diye sorunca ölümünü izleme niyetindeyim diye cevap verdikten sonra diğerlerini öldüren varlık Scooter’ı da öldürür.  Natalie evinde Nicole’ün çektiği Jenna ve diğerlerinin seyrettiği videoyu seyrettikten sonra odasına gider daha sonra video kendi kendine çalışır ve Mary’nin aynası gösterir. Ertesi gün Jenna Tabitha ve Shelly ’ye Natalie ’den kurtulalım deyince Shelly tıpkı Nicole gibi mi der. Bunun üzerine Jenna Nicole kurallara uymadığı için öldü der. Tabitha bu iş artık çığırından çıktı deyince Jenna hem Tabitha ’ya hem de Shelly ‘ye her işi ben mi yapacağım Mary’nin size ihtiyacı var der. Doktor Daniels William isimli hasta ile ilgilenirken cebine kırık bir cam parçası koyar ama Başhekim McCarthy Doktor Daniels’ı fark eder. Daha sonra Jenna ayna önünde soyunarak defalarca Kanlı Mary’ye inanıyorum der. Aynı esnada Johny’de hücresinden defalarca kanlı Mary’ye inanıyorum demeye başlar.

Natalie ile buluşan Shelly Nicole dahil hastanedeki hemşirelerin bir çeşit oyun oynadığını söyler.  Natalie Shelly ‘ye ne demeye çalışıyorsun anlamıyorum der. Shelly biz bir oyun oynadık hastanenin altında gördüğün ayna karşısında soyunup o lafları söyledik der. Natalie Kanlı Mary’ye inanıyorum deyince Shelly korku bir daha bunu söylersen arabadan inerim der. Natalie özür diledikten sonra Shelly ‘ye kardeşim nerede diye sorar. Shelly Nicole’ün erkek arkadaşı Paul için aynanın resmini çektiğini ve Mary tarafından cezalandırıldığını söyler. Bunun üzerine otuz sene ölmüş birsi kız kardeşimi nasıl cezalandırır diye sorunca Shelly Natalie ’ye sana Nicole’ün öldürdüğünün söylüyorum tıpkı Hillary ve April sırada sen varsın New York’a geri dön der. Seth Luther’e Scooter ’in gece vardiyasına gelmediğini söyler. Bunun üzerine Luther herhalde hemşirelerden birisi ile geceyi geçirmiştir herif damızlık boğa gibi der. Bu arada Ray tuvalette gider. Tuvalet kapısı kapanır ve Ray korkudan aynaya vurup kırar ve ardından Kanlı Mary Ray’yi vahşice öldürür.

Shelly Natalie ve Bobby ’ye bütün olanları anlatır. Bobby inanmadığını belli edince Natalie kes artık bu olay en detaylı Shelly’ den aldım ve şimdi Jenna ile konuşmaya gideceğim der. Bobby gitmeyeceksin der. Natalie gideceğim diye tutturunca Bobby pekâlâ ama Jenna ile konuştuktan sonra şu ayna takıntını sonlandıracaksın der. Shelly ben bir daha oraya dönmeyeceğim deyince Bobby peki burada kal ama hiçbir yere ayrılma dönünce sana birtakım sorularım olacak der. Bobby ve Natalie gittikten sonra Shelly kaçmak için harekete geçer ama ne yazık ki Kanlı Mary’nin kurbanı olur. Hastaneye giden Bobby Natalie ‘ye bu tür yerlerin ürkütücü olmasını gerektiren bir yasa mı var der. Bunun üzerine Natalie bu saçmalık seni korkuttu demek deyince Bobby Jenna’yı bulup gidelim der. Daha sonra Bobby Natalie ’in yanından ayrılır. Natalie hastanenin koridorlarında Jenna ile karşılaşır. Jenna Natalie ‘ye çekiç ile saldırarak Natalie’yi etkisiz hale getirir.

Natalie kendine geldiğinde ben neredeyim sorar. Bunun üzerine Jenna Natalie ‘ye cehennemdesin diye cevap verir. Daha sonra Natalie ‘in boğazından kavrayan Jenna Nicole’ün korku içeresinde öldüğünü ve Mary’nin onu bir şeker gibi zevk alarak yediğini söyler. Daha sonra Jenna Natalie ‘ye oyunu merak ediyordun şimdi oyunun içindesin der. Bu arada Bobby Doktor Daniels ile konuşmaya başlar Doktor Daniels Natalie ‘in davranışların anlaşılabilir davranışlar olduğunu söyler. Bobby Doktor Daniels’a sizde Mary dosyası var mı deyince Doktor Daniels bir bakayım dedikten sonra Bobby ‘ye saldırır. Bu arada Natalie ’de Mary ile karşılaşır Natalie kıvrak bir hareketle Jenna ‘in elinden kurtulur ve Mary Jenna ’in gözünü çıkartır.  Natalie yakaladığı fırsat ile elime geçirdiği çekiç ile aynayı parçalar. Aynı esnada boğazı sıkılan Bobby ’de serbest kalan eli ile Doktor Daniels’ı vurarak öldürür. Daha sonra televizyon muhabiri akıl hastanesinden canlı yayın yaparken Johnny ’in kaçtığını öğreniriz film biter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...