https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

14 Mayıs 2020 Perşembe

Romina



 
+

Filmimiz Romina isimli bir kadının hâkim kararıyla toplu cinayetin işbirlikçisi mi, kurbanı mı yoksa şahidi mi olduğuna psikiyatrist gözetiminde karar verilmesi ile başlar. Psikiyatrist Romina ’ya yirmi yedi Haziran iki bin on altı yılında Kristal gölünde olanları anlatmasını ister ve geçmiş zaman alemine giriş yaparız.  Beş kişilik arkadaş grubu kamp yapacakları alana giderken Xiemana ve Ezequiel kadın erkek ilişikleri hakkında ateşli bir tartışmaya girerler. Ezequiel Xiemana ’ya giydiğiniz kıyafetler yüzünden tecavüzü meşru gösteriyorsunuz der. Bunun üzerine Xiemana Ramon’a bir şey demeyecek misin deyince Ramon Xiemana ‘ya ne diyebilirim ki adam haklı diye karşılık verir. Celia hem Ramon’a hem de Ezequiel ikinizde pisliksiniz der.  Ramon Xiemana ‘ya yine de beni seviyorsun der. Bunun üzerine Xiemana şüphelerim var der. Ezequiel Diego’ya sen bu konu hakkında ne düşünüyorsun diye sorunca üzgünüm dostum ilgilenmiyordum der.

Diego’un Romina’yı çağırdığını öğrenen arkadaşları Romina’in sıkıcı bir birisi olduğunu söylerler. en sonunda kamp alanına giden arkadaş grubu çadırlarını ve esyalarını kurar. bu arada Arturo ve Ezequiel kamp ateşi için kuru dal toplarken Ezequiel gölde çıplak yüzen bir kadını seyreder. Daha sonra Ezequiel’in yanına gelen Arturo Ezequiel’e bu Romina değil mi deyince Ezequiel evet diye cevap verdikten sonra Arturo’ya sessizce izle der.  Arturo Ezequiel’e Diego’yu haberdar edelim mi deyince Ezequiel boş ver onu der.  ikili Romina’yı bir süre izledikten sonra arkadaşlarının yanına döner. Celia sevgilisi Arturo’ya odunlar nerede diye sorunca Arturo unuttuk zaten yağmur başlayacak  diye cevap verir. Celia biraz huysuzluk yaptıktan sonra Arturo Celia’in gönlünü almayı başarır.

Gece olduğunda arkadaş grubu kamp ateşi etrafında anıları hakkında muhabbet ederken Xiemana bir şey duydum der. ramon herhalde sincaptır der. bunun üzerine Celia elindeki fener tutarak ağacın arkasında saklanan birisi  olduğunu söyler. Ezequiel hariç herkes ormanın içine gider. Bu arada ağacın arkasında saklanan işinin Romina olduğunu öğreniriz. Bir süre ormanın içinde dolanan grup  sonuç alamayınca kamp alanına dönme kararı alırlar. Aynı esnada Romina’da gizlice Ezequiel’i gözetler. Romina’yı fark eden Ezequiel Romina’in peşinden gider. Ramon, Diego ve Xiemana ormanın diğer tarafında bulunan bir çadır bulurlar ve çadırda bir kadının kaldığını  anlarlar. Bu arada Arturo ve Celia’da orman bekçisini kaldığı eve gidip bizi sen mi gözetliyorsun diye sorarlar. Bekçi başka bir kadının daha kamp yaptığını söyler.

Herkes kamp alanına döndükten sonra Arturo Ezequiel’i aramaya gider. Daha sonra Arturo Ezequiel’i Romina’yı izlerken bulur. Romina soyunup çadırına döndükten sonra ikili çadıra girip Romina ’ya tecavüz ederler. Ezequiel Arturo ’ya merak etme kimsenin haberi olmaz zaten yarın gideceğiz dedikten kamp alanına gidip yatarlar. Ertesi sabah Romina elinde tutuğu tavşanın boynunu kırar. Ertesi sabah Diego arkadaşlar sorunumuz var diyerek geldikleri cipin sabote edildiğini gösterir. Bunun üzerine Arturo ve Celia bekçinin yanına doğru giderler. Diego, Arturo ve Xiemana ’da ormandaki diğer kampçının yanına gider. Herkes gittikten sonra Ezequiel Romina’yı görür. Romina davetkar hareketlerle Ezequiel’i yanına çağırır. Romina ’in peşinden gider. Daha sonra Ezequiel bilincini yitirir ve ayıldığında sımsıkı bir şekilde ağaca bağlandığını fark eder.

 Bekçinin yerine giden Celia ve Arturo bekçiye bir manyağın ormanda olduğunu ve arabalarını sabote ettiğini söyler. Bunun üzerine bekçi telefon hatlarının çalışmadığını söyler. Arturo cep telefonu çıkartır. Bunun üzerine bekçi burada sinyal çekmiyor yola çıkmalısınız der. Bu arada Diego Xiemana ’ya ayrılalım ben diğer kampçıya gideyim sende Ramon ’un yanına git der. Aynı esnada Celia Arturo ‘ya onları uyaralım der. Arturo Celia’ya boş ver onları deyince Celia Arturo ’un benciliğine içerleyip gider. Ramon ‘un yanına gelen Xiemana Ramon’u gözleri oyulmuş halde bulur. Bekçinin yanına giden Celia bekçinin erkeklik organın kesildiğini ve gözlerinin oyulduğunu fark eder. Celia tam tepki verecekken Romina Celia ’in kafasına taşla vurarak etkisiz hale getirir.

Kamp alanına dönen Xiemana Celia ’in Romina tarafından işkenceye uğradığına şahit olur. Hızla ormana doğru kaçan Xiemana Diego ile karşılaşır.  Sakinleşen Xiemana Diego’ya Romina ’in psikopata sardığını ve herkesi öldürdüğünü söyler. Romina Celia’ya ettiği resimleri Arturo ’un cep telefonuna gönderir.  Arturo korku içinde kamp alanına geri döner.  Arturo Celia’yı tam kurtaracakken Romina sopayla Arturo’yu döverek etkisiz hale getirir. Daha sonra Romina Arturo ‘un gözleri önünde Celia ‘in gözlerini oyar.  Xiemana ve Diego Romina’yı göle girerken gizlice izler. Daha sonra Diego gölde Romina ile boğuşur.  Xiemana Diego’yu kıyıya çekerek kurtarır ama kendisi Romina tarafından başı taşla ezilerek öldürür. Daha sonra Ezequiel yanına gidip yüzü parçalanıncaya kadar sopayla vurarak öldürür. Daha sonra Diego’nun Romina ‘in sevgilisi olduğunu öğreniriz. Diego Arturo’yu öldürdükten sonra Romina ’ya sen kaç ben seni kollarım dedikten Romina bir arabaya sığınır ve film biter.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...