https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

27 Ekim 2019 Pazar

Rape Victims



Filmimiz sokakta genç bir kadını takip eden yüzü örtülü bir adamla başlar. Daha sonra grup toplantısına katılan Janice yaşadığı travmayı anlatmak istemeyince terapist Janice eğer yaşadığın acı verici deneyimi anlatırsan acın bir nebze hafifleyecek der. Bunun üzerine Janice bir gün işten dönerken kötü bir muhite geldiğini iki meymenetsiz tipin peşine düştüğünü adımlarını hızlandırdığını ama o iki kişinin daha hızlı olduğunu ve en sonunda yakalandığını söylerken geçmiş anılar alemine giriş yapar. Biri zenci iki kişi Janice’i sürükleyip izbe bir bina sokarlar iki adam Janice’e soyunmasını söylerler. Janice korkuyla iki adamın isteklerini yerine getirir.  Daha sonra Janice isteği haricinde iki adamla beraber olduğunu terapistine anlatır.  Bunun üzerine terapist Janice’e cesaretini kutlarım der.


Ertesi gün kocası Mike ile ilişkiye giremeyen Bonnie bir kez daha terapi merkezine gider. Terapi merkezinde Janice’i göremeyen Bonnie Janice nerde ayrıca bu adamda kim diye sorar. Terapist kadın Bonnie iyileşti artık kendisini kuşatan ıstıraptan kurtuldu ayrıca terapi merkezimiz kadınlar haricinde erkeklere de yardım eder. Bunun üzerine Bonnie terapist kadına başımdan geçen mahrem olayı yabancı bir adamın önünde anlatamam der. Philip Bonnie ’ye o zaman başımdan geçen olayı dinleyin belki sizde konuşmak için gereken cesareti toplarsınız der. Philip bir yolda eğlenmek amacıyla iki otostopçu kadını arabasına aldığını söyler. Daha sonra iki sonra kadın Philip’in gırtlağına boş bir depoya giderler önce Philip’in tüm parasını alırlar ve daha sonra Philip’i bağlayıp Philip ile zorla sevişirler. Philip Bonnie ve terapiste hicap duyduğumun için daha önce bu olayı anlatamamıştım der.


En sonunda gereken cesareti toplayan Bonnie başından geçen olayı anlatmaya başlar. Bonnie üniversitede öğrenciyken vize zamanı kütüphaneden dairesine döndüğünde bir soyguncu ile karşılaşır. Soyguncu sert bir dille Bonnie ’den para ister. Bonnie korku içerisinde tüm parasını verdikten sonra soyguncu bu seferde Bonnie ‘ye soyunmasını söyler. Bir kez daha soyguncunun isteğini yerine getiren Bonnie tüm kıyafetlerini çıkarır. Çırılçıplak şekilde yatağa bağlanan Bonnie isteği dışında soyguncu ile beraber olur. Geçmiş anılar aleminden Bonnie yaşadığı olayı anlattığı için rahatladığını söyler. Philip ve Bonnie terapi merkezinden çıkarken terapist dertler paylaştıkça çözülür. der. daha sonra Bonnie ’in evine giden Philip Bonnie ‘ye evlisin bir sorun çıkmaz değil mi diye sorunca Bonnie sorun çıkmaz dedikten sonra Philip ile Bonnie  günah dolu anlar geçirir ve film biter. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...