https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

12 Kasım 2019 Salı

The Virgin Rape


 Filmimiz Jane isimli bir kadının sevgilisi olan Kevin’a arka kapı kapıdan gel Sandy arkadaşı Barbara ile odasında kimse fark etmez der ve telefonu kapatır. Daha sonra Jane eline aldığı vibratörle kendisini tatmin eder.  Bu arada Sandy arkadaşı Barbara ’ya annesi Janet’in erkek arkadaşı Kevin’ın kendisine beni azdırıyorsun deyip taciz ettiğini söyler. Bunun üzerine Barbara Jane’e ne oldu diye sorunca Jane bekaretimi kaybetmek istemedim o sebepten dolayı karşı koydum diye cevap verir. Barbara Jane’e garipsin deyince Jane Barbara ‘ya bekaretimi korumak istiyorum der.  Daha sonra Jane ne yapacağız diye sorunca Barbara Dave ve Mike’ı çağıralım eğleniriz der. Sandy Mike ve Dave’i arayıp radyo ve bira getirmelerini eğlenecekleri söyleyip iki adamın gelmesi ister. Daha sonra Barbara Sandy ’in annesi Jane ’in cinsel içerikli eşyasını bu nedir diyerek kullanmaya başlar.


Jane vibratörle kendisini tatmin ederken eve Kevin soyunup Jane ile sevişmeye başlar. Bu arada Mike ve Dave ’de Sandy ’in misafiri olarak eve gelirler. Dört genç biralarını içip muhabbet ederler. Barbara Mike ile samimiyet kurarken Sandy Dave’e karşı ketum ve mesafeli bir tutum sergiler. Sandy ‘in nobran davranışları Dave’i rahatsız eder ve Dave Sandy ’ye niye bu kadar soğuksun diye sorar. Bunun üzerine Sandy soğuk davranmıyorum diye cevap verdikten sonra Dave ile dans etmeye başlar.  Dave Sandy ile dans ederken Sandy ‘in mahrem bölgelerine dokunmaya başlar. Bunun üzerine ne yaptığını sanıyorsun diyerek Dave’i itmeye başlar. Bu arada Mike’ta olaya dahil olur ve sana biri terbiye öğretmeli diyerek iki adam zorla Sandy’yi isteği dışında Barbara ile grup sekse zorlarlar.
Ağlayarak annesi Jane ’in yanına giden Sandy annesini Kevin ile uygunsuz bir halde görünce annesine iffetsiz kaltak diyerek odasına gider. Kevin şaşırarak bu neydi şimdi dedikten sonra aman boş ver anı bozmalıyım deyip Jane ile sevişmesine devam eder.  Sandy ağlamaklı bir ses tonuyla çok acıyor dedikten sonra kendisini tatmin eden annesini düşleyerek kendisini tatmin eder. Daha sonra annesi Kevin’ın yanına giden Sandy tecavüze uğradığını söyler. Bunun üzerine Jane kızı Sandy ’ye erkeklerle sıkı fıkı olmayacaktın kendini ağırdan satacaktın der. Kevin ’da   Sandy ‘ye ilk deneyiminin acı verici bir tecrübe olmasına üzüldüm ama seks iki tarafta istekli olduğunda harika olaya dönüşebilir der.  Bunun üzerine Sandy annesi le beraber Kevin ile haz dolu bir beraberlik yaşar.  erek odasına gider. Kevin şaşırarak bu neydi şimdi dedikten sonra aman boş ver anı bozmalıyım deyip Jane ile sevişmesine devam eder.  Sandy ağlamaklı bir ses tonuyla çok acıyor dedikten sonra kendisini tatmin eden annesini düşleyerek kendisini tatmin eder. Daha sonra annesi Kevin’ın yanına giden Sandy tecavüze uğradığını söyler. Bunun üzerine Jane kızı Sandy ’ye erkeklerle sıkı fıkı olmayacaktın kendini ağırdan satacaktın der. Kevin ’da   Sandy ‘ye ilk deneyiminin acı verici bir tecrübe olmasına üzüldüm ama seks iki tarafta istekli olduğunda harika olaya dönüşebilir der.  Bunun üzerine Sandy annesi le beraber Kevin ile haz dolu bir beraberlik yaşar.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...