https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

12 Ekim 2015 Pazartesi

Eleven Days Eleven Nights Bizarre Voodoo Rituals

Filmimiz gazete binasına giren Courtney isimli adamla başlar. Binaya giren Courtney karısı Connie ile telefonda muhabbet ettikten sonra patronu Bill’in odasına girer.  Bill Courtney’a iki gündür neredeydin çok önemli bir haber var kocası öldürülen kadın var ya deyince Courtney kim der. Bunun üzerine Bill Nora Highway kocası Louisanna’da vudu ayininde öldürülmüştü bana sorarsan seks ve uyuşturucu çılgınlıklarının kol gezdiği saçmalıklar ama iyi bir haber çıkar Connie’yi de al değişiklik olur der. Connie ile beraber öğle yemeğine giden Courtney menüyü bilerek düşürür. Connie menüyü almak eğilen garsona bacak arasını gösterir ve daha sonra Courtney Connie’ye bu oyunu seviyorum beni kıskandırıyor kıskanınca da azıyorum der.
Ertesi gün Connie ve Courtney gemi ile Louisanna’ya giderler. Daha sonra Courtney ve Connie Nora Highway’ın yanına giderler ve siz Nora Highway misiniz diye sorarlar. Nora evet benim dedikten sonra Courtney ve Connie’yi evine davet eder. Nora içki servisi yaptıktan sonra Courtney Nora’ya en iyi yazarlardan biriydin deyince Nora münzevi bir yaşam seçtim der. Bunun üzerine Connie yazarlık yapmıyorsan artık ne yapıyorsun diye sorar. Nora egzersiz yapıyorum kitap okuyorum buralarda ilgi duyulabilecek erkek yok aradığım erkek derin ve değişik olmalı her neyse fazla ilgi çekici birisi değilim der. Bunun üzerine Courtney Nora’ya bence ilgi çekici birisinin der.  Nora Courtney’e röportaja ne zaman başlayacağız diye sorunca Courtney sakıncası yoksa yarın başlayalım der. Nora yarın uygun bu arada karın bizimle mi olacak diye sorar. Courtney gelebilir ama kendisi çok çabuk sıkılır o yüzden gelmeyebilir de der. Bunun üzerine Connie sen öyle san der. Nora size bu akşam ilginç bir şey göstereceğim der.


Nora Courtney ve Connie’yi kasabalının katıldığı vudu ayinine götürür. Ertesi gün Courtney ile Nora ile röportaj yapmaya başlar. Nora cajunlar kapalı toplumdur yabancılar tarafından sorgulanmaktan hoşlanmazlar ve hayat tarzlarına karışılmasından pek hoşnut olmazlar ama cajunlar ve vudu ayinleri arasında bir bağlantı yok ama bataklık çevresinde bulunan cajunlar vudu ayinlerine ilgi gösterdiler size vudu ayinleri ile konuşacağınız birisi var adı Budro Rechelle size evde bulur der. Bunun üzerine Courtney Nora’ya Budro denilen şahsı nerede bulabiliriz diye sorar. Nora Budro etrafta dolanır diye cevap verir.
Kasabada dolanan Courtney ve Connie Budro’yu ararlar. Bara giden Courtney Budro’yu bilardo oynarken bulur. Bu arada Connie’de barda bulunan kasabalı erkeklerin dikkatini çeker. Daha sonra Courtney Connie’ye zor bulunan birine göre bayağı iyi biri der. Budro Courtney ve Connie’ye kalacakları evi gösterir. Eve giren Courtney Connie’ye ne kadar kanlanacağımızı bilmiyorum işimiz uzayabilir de der. Bunun üzerine beni ilgilendirmiyor der. Bavulları getiren Budro bir süre Connie’ye baktıktan sonra evden çıkar. Daha sonra Courtney ben yiyecek bir şeyler alacağım diyerek dışarı çıkar. Bunun üzerine Connie evin içinde gezer ve evin içinde Budro belirir.  Budro tek bir kelime etmeden Connie’yi yatağa atarak Connie’ye zorla sahip olur.


Alış verişten dönen Courtney karısı Connie’yi canı sıkkın halde bulur ama Connie’in Budro tarafından tecavüze uğradığını bilmez ve Connie’de tecavüz olayını saklar. Ertesi gün Courtney ve Connie şehre gemi ile giderler. Bu arada Connie Courtney’e mesafeli davranır. Nora’ın evine giden Courtney ve Connie Nora ile muhabbet ederler. Nora aşktan sıkıldığı için yazmayı bıraktığını belirtince Connie öyle dememelisin hayatta önüne bir sürü fırsat çıkabilir. Bunun üzerine Courtney kırılmış kalpler için içelim der.  Gece olduğunda Connie Courtney’e Nora ne nazik bir kadın gemiyi kaçırdığımız için evinde kalmamıza izin verdi der. Daha sonra Courtney Connie ile oynaşmak isteyince Connie Courtney’e yapmayalım havamda değilim deyince ikili hiçbir şey yapmadan uyurlar.


Sabah olduğunda kalkan Courtney Nora’ya Connie’in nerede olduğunu sorar. Nora Connie’in dışarı çıktığını söyler. Bunun üzerine Courtney dışarı çıkar ve sokaklarda bir süre gezdikten sonra evine gider ama Connie’yi evde bulamaz. Bunun üzerine Courtney Budro’un barakasına gider ve karısı Connie’in Budro ile hunharca seviştiğine tanık olur. Sevişme bittikten sonra Budro kamyonetine atlayıp gider. İçeri giren Courtney Connie’in yerleri sildiğini görür ve Connie’ye aferin kendini aştın bu sefer  beni azdırmak bu kadar düşebileceğini ummazdım  der ama Connie oralı bile olmaz bunun üzerine Courtney Connie’yi kolundan çekerek seninle konuşuyorum der. Konuşmasına devam eden Courtney Connie’ye oyun bitti diyerek dudaklarına yapışınca Connie Courtney’i iter. Bunun üzerine Courtney Connie’ye seni kahpe o hayvan kılıklı herif tarafından düzülmek istiyorsan keyfin bilir ama bana döneceksin der. Bunun üzerine Connie o hayvan kılıklı olabilir ama o beni harika hissettiriyor der ve Courtney barakadan ayrılır.


Nora’ın evine giden Courtney vudu ayinleri hakkında olan kitapları okurken buna inanmak zor olabilir gizli ayinlerinde insan kurban ettiklerini yazıyor der. Bunun üzerine Nora Courtney’e okumaya devam et daha fazla şey öğreneceksin der.  Daha sonra Nora ile gezen Courtney Nora’ya bütün bunlar senin yüzünden sen beni bu kadar güzel yerlere götürüyorsun benim tek yaptığım resim çekmek oldu der. Bunun üzerine Nora Courtney’e seni harika bir lokantaya götüreceğim der. Courtney ve Nora Lokantaya giderler ve Nora Courtney’in keyifsiz ve durgun olduğunu fark eder. Nora Courtney’e sorun nedir diye sorar. Courtney ilk başlarda anlatmak istemez ama daha sonra karısı ile problemleri olduğunu söyler.  Bunun üzerine Nora bu yörenin insanlarda garip etkiler bıraktığını söyleyince Courtney Nora’ya saçmalık der. Nora saçma gözükebilir ama bu yer insanı felç edebilir bir insanı âşık etmez onun delice saplantı duymasını sağlar dedikten sonra benim evimde bir gece daha kalabilirsin der.
Courtney Budro’un çalıştığı yere giderek Connie’yi bırakması için Budro’ya para verir ama Budro parayı geri verir. Bunun üzerine Courtney Budro’ya sana yalvarırım Connie’yi göreyim der. Budro Courtney’e sen ne biçim adamsın önce para veriyorsun sonra yalvarıyorsun gel benimle şayet Connie’ye dokunursan biletini keserim senin der ve Courtney Budro’un kamyonetine biner. Bu arada Connie’de tam bir ev kadınını dönüşüp Budro’un çamaşırlarını ipe asar. Courtney Budro ile beraber Connie’in karşısına çıkar. Connie Courtney’e ne var ne istiyorsun diye sorar. Budro ben getirdim onu der ve gider. Connie Courtney’e ne söyleyeceksen söyle sonrada çekil git der. Courtney gel benimle en azından beni terk edene dek burada kalayım der. Connie git buradan deyince Courtney Connie’ye hipnoz altında gibisin niye ona saplantı derecesinde bağımlılık duyuyorsun der. Bunun üzerine Connie bu seni ilgilendirmez der ve Budro gelip ben açım der. Yemek masasına oturan Budro, Courtney ve Connie hiçbir laf etmeden kerevitlerini yerler.  Daha sonra Connie Budro’ya tahrik edici hareketler yapar ama Courtney etkilenir ve Budro’un içeride olduğu anda Connie’ye aç bir kurt edasıyla çullanır. Olay yerine gelen Budro Courtney’e saldırır ve Courtney’de Budro’ya saldırır ardından Budro peşi sıra yumruklara Courtney’in ağzını yüzünü dağıtır. Connie Budro’un kolundan tutarak bu kadar sert davranma ondan çok daha güçlüsün deyince Budro evet o yüzden beni seçtin der ve Courtney’i bırakır.


Akşam olduğunda Courtney Budro ve Connie’in hayvanlar gibi düzüştüğünü fark eder morali bozulup verandaya çöker. İşini bitiren Budro Connie’ye bu herife daha ne kadar katlanacağız diye sorar. Bunun üzerine Connie alışınca gider der. Budro kamyonetine binip giderken Nora arabasıyla gelir ve Connie’ye laf sokar. Connie’de geri kalmaz Nora’ya laf sokar. Nora niyetini açıklar niyeti Courtney’i evine götürmektir ve niyetinde muvaffak olur. Daha sonra banyo yapan Courtney evliliğin bittiğini işine odaklanacağını söyler.  Bunun üzerine Nora Courtney’e bu kadar konuşma yeter sevişelim der ve kuvvete sevişirler.  Daha sonra Nora ve Courtney şehirde turlarlar.  Birkaç gün sonra Nora Courtney’e çok dalgınsın sorun nedir diye sorar. Courtney Connie’yi kast ederek New York’a dönmeliyim o buradayken buralarda yapamam der. Bunun üzerine Nora Courtney’e karının yerini alabileceğimi sanmıştım der.  Courtney Nora’ya çok üzgünüm deyince Nora sana anlatmam gereken bir husus var kocamın başına gelenler der ama lafı bitirmez bunun üzerine Courtney ne demek istiyorsun der. Nora bu konu hakkında tartışmak istemiyorum deyince Courtney sert bir ses tonu ile anlat bana der. Bunun üzerine Nora Connie’yi öldürecekler ne zaman ne şekilde olacak bilmiyorum ama onu öldürecekler der.
Courtney Connie’yi bulmak için Budro’un barakasına gider ama hem Connie’yi hem de Budro’yu bulamaz. Aynı esnada Connie ve Budro virane binada dolanmaktadırlar. Connie Budro’ya niye biz bu binadayız sorar. Budro kocanın seni bulamaması için buradayız deyince kocam ile olan bağımı kopardım tek erkeğim sensin artık dedikten sonra ayaküstü şehvetli şekilde sevişirler. Bu arada Courtney Budro’un çalıştığı mekâna gider ama mekânın patronu yirmi yıldır mekânı işlettiğini Budro diye birisinin çalışmadığını söyler. Karakola giden Courtney’e polislerde pek yardımcı olmaz. Bu arada Budro Connie’ye bir çeşit su içirdikten sonra kucaklayıp götürür. Aynı esnada Courtney Nora’ın evine gider ve Nora’ın öldürülmüş olduğunu fark eder hem de kurban ayinin nerde olduğunu fark eder ve avcı dükkânından tüfek satın alır.  Bu arada vudu tarikatı üyeleri virane binaya gelirler. Daha sonra Courtney ayinin yapılacağı binaya girer ve tam Budro palayı Connie’ye saplayacakken Courtney gelir ayini yarıda bırakır. Bu arada vudu tarikatı mensubu olan mürit Courtney’e saldırır ve tüfeğin düşmesine sebep olur. Fırsattan yararlanan Budro kaçar ve Courtney Budro’un peşinden koşar. Kısa süren kovalamacadan sonra Budro Courtney’i gafil avlar ve palayı Courtney’e saplamaya çalışır ama Connie Budro’yu tüfekle sırtından vurarak öldürür ve film biter. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...